-
Bonusweb
Už delší dobou, ( no asi týden) vám vyskočí tohle - při vstupu
Váš prohlížeč blokuje reklamu
Příjmy z reklamy nám umožňují nabízet čtenářům obsah zdarma.Pokud chcete tuto výhoduzachovat, povolte ve vašem prohlížeči zobrazování reklamy.Jak povolit reklamu?
Nechcete vidět reklamu?Pokud vám nevyhovuje možnost čtení zdarma výměnou za zobrazování reklamy,
můžete si předplatit iDNES.cz bez reklam.
Přístup do iDNES.cz bez reklam
Pokud budete mít dotaz ohledně služby iDNES.cz bez reklam nebo nám budete chtít nahlásit
podvodné reklamy na našich stránkách, napište nám na ferove.reklamy@idnes.cz.
Vyřeším to příště, teď chci na iDNES.cz -
-
Njn i tam redaktoří mají hlad a lidi jako ty jim ten rohlík z držky rvou.
-
-
Spíš zvážím jestli tam budu ještě chodit *3*
Ty jinak jedeš s games ve whitelistu ? nekece *7* -
-
Já jedu bez adblocku
-
-
-
-
Já jen že Games je parádní vemte si nikde vám necpe at zvážíte předplatné nebo tak prostě vám nenutí vypínat Adblock. Skoro až násilím.
Takže kdo hemzá na to že tady to je blbé a skoro horší jak jinde at bere na vědomí že to tak není , konec hlášení. -
-
tady se reklama ukaze i s adblockem
uz delsi dobu mam na hlavni strance nejaky granule pro kocky ci co to je
reakce na tebe budu urcite litovat -
-
-
-
DICE: Singleplayerová kampaň v Battlefield 3 Vás má hlavně pořádně připravit na multiplayerové...
Réééklamááá... -
-
No ááááá cooooooo? Jdi si číst Eurogamer.
-
-
Ubisoft zveřejnilo promo video k Just Cause 4, ve kterém nic netušící děvčata tančí za zády...
*Dance ;-) -
The Cameron Files: The Secret at Loch Ness
............EGKTY-MEZET-QLZ4L -
Herní sérii Might & Magic je 25 let - podívejte se na narozeninový artwork.
Stále doufám v návrat série M&M. I když moc optimisticky to nevidím *9* -
-
Herní sérii Might & Magic je 25 let - podívejte se na narozeninový artwork.
Já pevně doufám, že ta změna jména znamená, že se mužeme těšit na další hry ze světa MaM. Ať už jde o strategie , FPS , RPG...každopádně artwork už jsem si hodil jako pozádí plochy *3* *15*
-
-
Ubisoft oznámil, že Limbic Entertainment začal pracovat na vývoji Might & Magic Heroes VII. O hře zatím víc nevíme, kromě faktu, že vyjde v roce 2015.
Mě uplně nehorázně štve že zařízli nečekaně Might & Magic X: Legacy...hlavně že do AC3 vydávali dále DLC ač to bly propadák jak prase. -
Safety Car v F1 2011 potvrzeno a odhaleno.
Tak jsme se dočkali, před pouhými devíti lety po něm volal Lukáš Codr u F1 2002.. :))) -
-
A pak že studia nenaslouchají přáním hráčů *1*
-
-
Konec her na PS3/X360
Lituju lidi, co si teď kupují polomrtvou konzoli na kraji životnosti... -
-
Square Enix označilo Tomb Raider, Sleeping Dogs a Hitman: Absolution za komerční neúspěch.
jeden komercni konzument za druhym ti na to reagujou koukam :D Ta dnesni spolecnost je tak trapna, ze se mi z toho chce az brecet. -
Lidi, neminuskujte ho... Vemte si jak musí mit smutnej zivot kdyz si rekne ze je dobrej napad napsat neco takovyhleho zničeho nic do diskuze... Složíme se mu na konzoli ať nemusí závistí plácat ptakoviny...
-
Lituju lidí bez domova, lituju lidí bez přátel topících se v nekonečným koloběhu depresí a bezvýchodné samoty. Lituju umírajících lidí bez možností se vyléčit.
Ale proč litovat někoho, kdo si koupí konzoli? Je na nich ještě tolik her, co jsem nestihl hrát..tolik her, o kterých ani nevím..ay ay ay, než to všechno stihnu, bude další generace. -
Proč?
Na jaře jsem si koupil PS3 super slim 500GB za pět a půl tisíce a ničeho nelituju.
Kvalitních exkluzivit je tam dost a za pakatel + RDR a GTA V, které na PC a asi ani na next-gen nedostaneš + velmi výhodná služba PS plus. -
ked o tom nevieš nič tak nekecaj...
-
-
Chcete získat legendární Fallout zcela zdarma? Přidejte si ho do košíku na GoG.com, pokladní...
!!! -
Screenshoty z Dead Rising 4
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1232095 -
-
Díky za odkaz, v bleskovkách se již screeny objevily.
-
-
Toho jsem si nevšiml.
-
-