Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EDGE č. 236 zveřejnilo svůj seznam nejlepších her roku 2011. V hlavní kategorii vyhrálo The Legend...

No jó! V EDGE museli být vždycky jiní...
    • Ehm... Zelda je ve světě jedna u nejvíce uznávaných her. Takže oni opravdu jiní nejsou.

To spíš ČR, kde Zelda nemá skoro žádnou základnu.
    • Jazz
      Máš pravdu, musel to přece vyhrát ten super duper Skyrim, že ?
      • ani náhodou...Portal 2 nebo Human Revolution...
  • ASSASINS CREED 3 BENEDICT ARNOLD DLC NA PC

lidi jsem to skoušel a skrz warez a takzvane EXLUZIVNI PS3 DLC JEDE NA PC *15* *15* *15*
    • MidnighT91
      Hele a můžeš napsat jestly jsi ty deluxe dlc zprovoznil s vlastníma uloženejma pozicema?!? Abych to zprovoznil musel jsem stáhnout dlc unlocker ale to jsou jen cizí savy z asi 66% hry... Každopádně potvrzuju že BENEDICT ARNOLD DLC jede...
    • "The Benedict Arnold DLC is singleplayer downloadable content addition for Assassin's Creed III. It is available exclusively for the PS3, Steam and Digital Deluxe editions of the game."

zdroj: ac wikia
    • Tyjo, to jsi ale borec! *7*
      • blbě pochopeno

ono to znamená že je ten benedict arnold je vystrihnutý obsah ze hry. jak jinak by to fungovalo na pc. když to má "prý" bát jenom pro ps3 ? prostě to je cut content který byl puvodně ve hře. takže svinarna od ubisoftu.
        • A cos čekal? Že to bude uplně nějakej jinej kod než zbytek hry? Takle rozchodíš vše...
  • Christophe Balestra z Naughty Dog prosí všechny recenzenty titulu Uncharted 3: Drake's Deception,...

naucte se pravopis
  • PC rasisti

Tahle rasa gumáků je čim dál slavnější:

http://www.pcgamesn.com/michael-pachter-pc-gamers-racist-twits
    • MickeyMutant
      Michael Pachter se nechal unést svým nádherným hlasem a řekl, co si skutečně myslí. Tohle se mu děje pořád. Jakmile se uslyší, nedokáže kontrolovat, co mu padá z úst. A proto ho máme tak rádi – pro tu upřímnost, bez které by nikdo nevěděl, že nějaký Pachter chodí po světě.
  • Randy Pitchford (Gearbox) na oficiální název NGP: „I nadále konzoli budu nazývat NGP. Vitá zní...

Nebo tady http://www.pivovarcernahora.cz/Article.asp?nDepartmentID=40&nArticleID=19&nLanguageID=1#vita :))))
  • KeanuX

Oznámeny minimální požadavky Crysis 2. Nejsou skromné na to, že jsou minimální...ale to jsme...

No, zas tak hrozný mi nepřipadaj, i když si myslim že doteĎ dobře sloužící 8800 GTS 320mb budu muset pomalu vyměnit. No, kdyžtak to šoupnu na ntb :-) snad to bude dobře využívat čtyřjádra.
  • fifa15

přemýšlím že si koupím fifa15 (PC), tak jak je na tom MP ? jak je na tom samotná hra ? nebu tracen v MP když nebudu využívat ty jejich mikrotransakce?

naposledy jsem si koupil fifa13(byl jsem zklamanej) jinak pořád PES
  • Mart9

PS4 verze hry Monster Hunter World zabere na pevném disku pouze 16 GB.

"Pouze" by bylo 8 GB a míň
    • Hele Marte, než něco napíšeš, tak si to pro jistotu 3x promysli, esli to náhodou nejsou jen velký smradlavý sr.... Začínáš Jackovatět!
      • Jack1947
        A hle někdo tady trochu upadl, tak mu pomozme vstát *4*

Mart9 jen at je originální troll já mu to neberu každej by si měl užít trochu toho sluníčka *5*
      • Mart9
        Beru na vědomí.
    • Lukyz
      Mě by strašně zajímalo, kde jsi vzal tu přesnou definici, že pouze znamená 8 GB a méně.
      Proč ne třebas 6 GB a méně? Nebo Spíš 6 - 2 GB, protože 2GB a méně bych už klasifikoval jako ždibíček. *1* *1* *1*
      • Mart9
        Já vám na to odpovím.... 16-24 považuju za průměr, 25 a víc považuju za nadprůměr, nad 35 už považuju za neschopnost vývojářů a kolem 10 považuju za "pouze". Konkrétní číslo 8 jsem dal jako polovinu původního čísla
        • Inquisitor
          Dneska je průměr spíš 40-50 giga. Nakonec při dnešních velokostech disků nevidím větší problém. Nemusíš mít nainstalováno 40 her najednou.
        • Hanzales
          pouze z nouze :) Co tak koukám na hadr, tak hry mají v průměru 30-40GB. Planet Coaster má 8GB, War Thunder 15GB, ale třeba GTA5 s modama 120 GB :) A vše co jede na IDTech 5/6 prostě megatextury, to pak 50GB normálka. Jinde je spousta audia a to taky něco sežere, na médiu pak v x jazycích co se vejde (60GB). Myslím že 6-8 GB je snad úplné minimum, nepočítám li minecraft :) U 16GB se dá říci "pouze" úplně s přehledem ;)
          • Johnny
            Kdyby mě hra nechala hrát, mohla by spousta her mít cca poloviční velikost... mě treba ty "filmový" Cutscény nehorázně v dnešních hrách séérou
          • Mart9
            Bavíme se stále o PS4 hrách?
            • Mart9
              Pokud to neni lenost, tak je to neschopnost.
            • Lenost komprimovat? A jses si jistej ze to je opravdu lenost? :D
            • Mart9
              Může za to jejich neschopnost a lenost komprimovat, když si lidi ty desítky giga stejně stáhnou.
            • Takze za nadprumerne velikou hru muze neschopnost vyvojaru? :D Njn jak tam mas hodne audia a textury ve vysokym rozliseni tak jsi proste neschopnej vyvojar...
            • Mart9
              Když bys zprůměroval velikost všech her na PS4 z roku 2017, tak jsem přesvědčen, že se dostaneš na moje čísla.
            • K pravde by ti hlavne pomohlo neplacat blbosti a kdyz uz je placas tak v tom tak netancit a proste priznat ze jsi trosku mimo :D
            • Mart9
              Nehraju, ale pomůžou mi k mé pravdě.
            • Ja myslel ze pixelartovy hry nehrajes? :D
            • Mart9
              No a celkový průměr dá to moje číslo. Ve storu je spousta o dost menších her.
            • Hanzales
              PlayStation 4 game install sizes: Doom 47.34GB, Wolfenstein: The New Order 47.12GB, The Last Of Us™ Remastered 47.2GB, Battlefield 1, 45.5GB, Grand Theft Auto V 44.87GB, Dirt Rally 43.31GB Horizon 43.04GB, Ghost Recon Wildlands 42.76GB, The Witcher 3: Wild Hunt 42.23GB, God Of War® Iii Remastered 41.73GB, Mortal Kombat Xl 40.86GB, Wolfenstein: The Old Blood 39.19GB, Deus Ex: Mankind Divided 39.08GB, mnohem níže mají 16-20GB starší nebo menší hříčky :)
    • Mozna v roce 2012...
  • ucho

Activision zaslalo vybraným členům komunity dotazník s otázkou, co by uvítali jako předobjednávkový bonus u hry Call of Duty: Advanced Warfare.

trochu nechápu, proč nezavedou klasiku, třeba slevu 25 % na předobjednávky...
    • Protoze by vydelali o 25% mene? Takhle dostanou nejakou digitalni jebku jako dve kamuflaze na zbran a k tomu zbran navic a maj to zadarmo.
  • Jack1947

X360 a PS3 verze Mortal Kombat X byla zrušena. Hráči, kteří si hru předobjednali dostanou své peníze zpět.

Tak to je ovšem nečekaná "pecka" *9*
    • škoda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit