-
Průzkum prvních planet v No Man's Sky
Někdo získal hru brzo a nahrál videa, tady je mirror, který by měl být funkční.
https://drive.google.com/drive/u/1/folders/0B1ajZac8PlBkbkpOWnNGaHQtekk -
-
koupil to na ebayi za 1300 dolarů
-
Průzkum jedné planety. Jsem zvědavý, co jiného než je vidět na videu ta hra nabídne, podle mě to je prostě modernější Spore.
EDIT: Spore bez asi 90% obsahu :D
-
-
Čas podcastu Games.cz se nachýlil, čekejte ho nejpozději koncem příštího týdne.
no konecne :) super -
-
http://www.takurcite.eu/wp-content/uploads/2013/05/Not-Bad.png
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
DLC May Top Gear Car Pack pro Forza Motorsport 3 nabídne od 1. května deset nových vozů - podívejte...
Akorát, že to je pro Forzu 4 *3* -
Všem XBL multiplayerovým hráčům Call of Duty: Black Ops, kteří mají hákový kříž v logu...
Omg to jsou dementi.Nemaj tam davat tu moznost, ted si musim predelat celou karticku -
-
:o)))
-
-
Jaké znáte hry?
#halloween -
-
Nepotvrzeno: Během Paris Games Week bude oznámeno velké DLC pro Driveclub.
Soma!!! -
-
Můžeš mrknout taky sem - https://www.gog.com/mix/my_favorite_horror_games_on_gog
Třeba Cat Lady bylo pro mě velké překvapení a jedna z nejlepších hororových adventur za poslední léta. Teď netrpělivě očekávám remaster Downfall.
-
-
-
Witcher
Odolal jsem masáži a neviděl ani jedno video, takže k údajnému downgradu se nemůžu vyjádřit.
Nicméně ta série nejde přehlédnout, takže jsem podlehl masáži a na GOG koupil Withery I a II.
První dojem z jedničky je hodně negativní, ovládání děsný. Ale na první dojem nedám :) Je to opravdu jen na jeden klik? A pak když švih zoranžoví, tak další? Nebo mi něco uniklo? Nebo se časem naučím jiné pohyby? -
-
Po pár hodinách, kdy jsem přistoupil na pravidla hry a už mi souboje nepřipadají divný/špatný, je to fajn :)
-
-
Jo ono když potom piruletkou sundá čtyři hlavy, tak jsou ty komba i celkem efektní :)
-
-
Gameplay je u obou dílů nic moc, u dvojky je dále narušen hloupým designem levelů s nutností skákat nahoru a dolů pomocí stisku tlačítka na konkrétním místě. Soubojový systém je u jedničky lepší, dynamičtější i díky možnosti/nutnosti při boji měnit styly a pít lektvary. Dvojka má pak hodně akční soubojový systém, ve kterém se dá uhnout skoro všemu, takže obtížnost s postupem hrou poměrně rychle klesá, stejně tak zábavnost. Oba díly těží hlavně ze skvělé atmosféry a parádních postav, ovšem jedničce se dvojka ani nepřibližuje, byť přinesla fantastickou grafiku a krásné ženské. :-)
(pozor, obě hry mám velmi rád, ale nemít svatou trpělivost, tak dvojku hodím do koše kvůli těm strašně navrženým levelům, trojku mám předobjednanou a očekávám dvojku v otevřeném světě s free-pohybem, což je pro mě zcela zásadní, znova bych tu tragédii "přijď ke kraji a stiskni tlačítko, následně sleduj animaci, která vše ještě otravně prodlouží" nezvládnul) -
Taky jsem s tím měl problém. Jedničku jsem rozehrával natříkrát. Po pár hodínách by ti to ale mělo přejít do krve a pak už je to rutina. Dvojka už máš standardní ovládání, které se běžně vyskytuje u těchto typů her.
-
Díky! Zkusím se tím prokousat.
-
Jo.
V podstatě je souboj u jedničky tohle: Vhodně používej ty styli, používej lahvičky a kliknej přesně aby jsi nenarušil kombo. Poté to lze ještě měnit dovednosti, vybíráním nepřátel a někdy skokem pryč.
Ve dvojce to je poté jiné. Je to více o manévrování. Protože lahviičky nelze použít během boje což je dinvý. Protože předem nevíš co bude tak ani nevíš jakou lahvičku použít. -
ano, a ano :)
-
-
Eroticky laděná hra Catherine u nás vyjde v únoru příštího roku.
Tak ta erotika je v Catherine opravdu az na poslednim miste. proc radeji nenapsat ze je to kombinace dramatu a logicke hry? -
-
opravdu se musis ptat?
-
-
Zaklinac 3 zdarma ke kartam nvidia.
Jeste ze sem nekoupil tu 960 jak sem chtel minule tyden, ale odlozil sem to.
Obcas sou nejaky problemy v osobnim zivote i k necemu dobry :-)
Takhle budu mit Zaklinace zadara. -
-
Rockstar dnes vydalo nový patch (v1.02) do GTA Online.
http://lh6.ggpht.com/-SkcuIr10fgs/Ud-7lMHOKtI/AAAAAAAAA5E/CWF52D0azhg/s400/b643c1eb38.f.jpg -
Dobrá takže než něco řeknete, aby se to vešlo do 15k tak jsem trošku stáhnul zdroj abych tam mohl dát i5, ale pc už by z toho byl slušnej. Tak co říkáte? Návrhy, připomínky???
Mobo: MSI Z87-G45 GAMING - Intel Z87
Proc.: Intel Core i5-4440
Paměti: Kingston HyperX black 4GB DDR3 1600
Graf.: Sapphire HD 7790 DUAL-X OC 1GB GDDR5
Chladič procesoru: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 (později může být lepší)
HDD: Seagate Barracuda 7200.14 - 500GB
Zdroj: Evolveo Pulse 450W (neukamenujte mě) :) -
-
Řeknu ti to asi takhle. Zdroj za pade tě může "překvapivě" vyjít na 15 tisíc + 15 tisíc za další komp pokud teda náhodou něco nepřežije z toho starého. Kvalitní Seasonic není zase tak drahá záležitost. Ale to bys musel trošku pohnout prdelí a trošku pohledat na HW stránkách!
-
Je to hloupé , ale když na to nemáš , tak nekupuj polovinu šuntů . Šetři nebo si kup konzoli , pokud ti jde jen o hraní . Na tvém místě bych teď nekupoval nic Evolveo ,Seagate,Arctic, RAM ...
-
-
Predátor ti navrhl adekvátní sestavu za tvých 15 000. To že dvěma třetinám tu nejde pod fousy je pak už jen fakt ignorace reality a omezenosti financí které nemusí čelit .
-
Díky, díky. takovouhle diskuzi jsem si původně představoval tady jsou upravené komponenty sry je to zpřeházené
Kingston HyperX black 4GB DDR3 1600
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
Seagate Barracuda 7200.14 - 500GB
MSI Z77A-G43 - Intel Z77
Intel Core i5-3350P
Fortron HEXA 500W
GIGABYTE GTX 660 Ultra Durable 2GB
Teď jsem dal pro změnu přednost grafice před další ramkou -
-
Jinak asi souhlas s Predatorem i kdyz ma vetsinou zcestne nazory a diky hateu atp...
Tentokrat neni uplnej blbec, asi vazne nema smysl cokoli radit cloveku co je ho naroky jsou asi -
"15Fps pokud se hra da dohrat jsou v pohode" I kdyz se treba tolik uz za leta nevyznam vim ze to fakt uz je moc i na mne, ja bych treba nesel pod min 25Fps Ramka se da preci dokoupit i kdyz 4gb jsou fakt minimum. Zameril bych se na grafiku, s procakem v tehle cene asi clovek nic moc neudela ty jsoiu fakt drahe ledva alternativa levnejsi AMD. Zdroj tak stacil by do tech 600ghz sam mam 700 a mam na tom 5disku bylo 6( jeden 2 oddilovy svazek) . ( a zvladl by i sli) *3* -
A na kolik tě to vyjde? Sry za lenost, ale jsem línej to někam zadávat a počítat :) Každopádně vyhoď chladič CPU, protože dostaneš ten Intaláckej spolu s procesorem v sadě, a ten ti bude stačit, a kup další 4 GB Ramek. Nezapomeň na to ale dát 64bit operační systém, jinak tu druhou ramku hoď rovnou z okna.
4GB skutečně stačí, Windows se umí smršťovat, ale když mu nabídneš 8, tak se rozplácne a funguje pak o něco rychlejch. Nemluvím teď přímo o frameratu ve hře, ale o práci ve windowsech a probouzení některejch úloh. Já mám teď zaplněno 3,5 GB a když zapnu BF4, tak si další 2,2 spolkne. -
-
Ne, ramka je ted šíleně drahá, 4 jsou ok. Renderovat na tom snad nebude. Až pak dá časem další 4 do dualu, pomůže mu to víc, než 1600Mhz.
S tím fanem souhlas, ten arctic co jsem psal je skoro zadarmo a ten box strčí do kapsy.
-
-
Dotáhnu tady ten topic do konce už jenom z nějaké slušnosti, přestože jsi ***. 500 HDD je nesmysl, je vidět, že nečteš, co píšu, přidáš 2 stovky a máš 1TB. G43 nemá chlazenou kaskádu, velká chyba, tady nešetři opět nějakou stovku. Kde ušetři je CPU, 3350P je k hov*nu. Ten Fotron nebrat, proč jednoduše nedáš ten Seasonic, když nevěříš mně, psali ti to tu další 2 lidi. 660 budiž, ale Gigabyte je fail skrz WF.
Vůbec nic o tom nevíš, ale názory lidí, kteří jsou 10x chytřejší než ty, ignoruješ. Jsi vážně blázen. -
-
Psal jsem to já, kolega předtím použil xko, jedeme přes stejnou IP a hapruje to trochu. Píšu to pro jistotu aby jsi to pochopil, protože u exotů jako jsi ty nikdo neví.
-
-
-
-
Ta grafická karta je plečka. Základní deska je možná až zbytečně moc. Obzvlášť při komponentech za 15 tisíc. Já mám starou dobrou Gigabyte P67-D3-B3 rev. 1, stála kolem dvou tisíc, a šlape přes dva roky stabilně bez jedinýho problému, a běžej na ní větší žrouti než to, co jsi vybral. Úplnou srágoru ne, ale slevit by se dalo.
Zdroj bych bral alespoň 500 W, nebo nějakej s garantovanou účinností. Těch 450 W není výkon, ale příkon a zároveň je vhodný mít vždycky nějakou rezervu. Zdroj se pak tolik nezahřívá, je tišší, má delší životnost a zároveň by se nemělo zapomínat na stabilitu. Seasonic SS-500ET, T3 500W je podle mě mnohem lepší volba.
Z grafik bych doporučil buď MSI R9 270X GAMING 2G, nebo MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming. Twin Frozr IV mám na svým hawkovi a je to neskutečně tichej a přitom hodně účinnej chladič. Nikdy nemusí jet víc jak na půl plynu a slyšitelnej začíná bejt až někde od 70 % otáček. Každopádně u herního PC je grafická karta alfa a omega, a tys na ní šetřil pomalu víc, jak na základovce ;)
EDIT: Na chladič CPU se vykašli. Pokud nebudeš taktovat, tak seťák od Intelu stačí. Já s ním fungoval 2 roky na 3,6 ghz naprosto v pohodě, v zátěži to nešlo přes 70 stupňů. Kdybych netaktoval a nechal to na základních 3,3 ghz, tak jsem byl na 65. Vyhozený peníze, až bude chtít taktovat, může vždycky dokoupit. To není problém. -
-
Ucho mi nejspíš nadá, ale konečně 2 normální lidi přišli. V podstatě s Ronoxem píšete co jsem psal já. Ten člověk je imbec*l Neváží si rad a ještě nadává, nechte ho ať si koupí nějaký šrot, věděl jsem, když jsem odepisoval, že toho budu litovat už podle těch jeho řečí ohledně fps.
On je totálně mimo, mě pobavil ten HDD 500, když +200kč máš 1TB, a hlavněže tam má 4jádro, který je na jádru pomalejší než ta i3 :)))
Ideální zátěž zdroje je 50-60 procent, proto jsem volil ten Seasonic, který má mnohem větší učínnost a hlavně neshoří celé PC jak papír časem. A už vážně mizím, čaute. -
-
Nemám ti za co nadat, jen v mých očích klesneš ještě víc, když si neumíš ani stát za tím, co tady prohlásíš. A tím, že ani nenapíšeš teď už svůj nick to nezměníš...
Seasonic je dobrej zdroj. Ten dotyčný tomu zjevně moc nerozumí a tak si holt přišel pro radu. Kvůli tomu mu nemusíš nadávat, stačilo mu dát návrhy, ne jen jedno možné řešení... 500GB disk je samozřejmě nesmysl. -
...
-
-
-
Ten zdroj je fakt naprd a ikdyž jste Predátora ukamenovali, tak měl v tomhle pravdu. Hlavně co se týče CPU, tak pokud se podíváte na testy na zahraničních webech, tak doopravdy rozdíl mezi i3 a i5 je v dnešní době minimální a tak si může v budoucnu pořídit tu i5ku .. vem i3 a lepší zdroj .. taky možná popřemýšlej o GPU od nVidiee, protože ikdyž AMD těžce protlačuje svou značku na herní scéně, tak nvidie stále odvádějí o pár procent lepší výkon + má lepší správu ovladačů a pro lajky automatický nastavovaní grafiky hry.
-
-
tak tak. a na zdroji se opravdu neoplatí šetřit. to riziko, že blafne a vezme s sebou i desku nebo něco jiného, tam je. mně samotnému se to před lety stalo.
-
-
Tomu říkáš "trošku" stáhnout zdroj ? Eurocase "Big smoked area" hadra :/
-
-
Tak bud tam bude 6gb ram a lepší zdroj kterej je teď tragickej (oboje se dá ale levně koupit později) a nebo tam bude horší grafika bo procesor...
-
-
Už jen ta 4 gb ram mě bije do očí..
-
*1* no comment
-