Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hodnota nabízených her, které letos nabídl Microsoft majitelům Xboxu v rámci Games with Gold, činí 932 $.

Super, být po mém tak bych si ty hry odpustil a raději hrál zadarmo.
    • Já nerozumět řeči tvého kmene.
      • To bude chyba na tvém přijímači .... Tím chtěl říct , že by všechny ty super hry vyměnil za to mít multiplayer zdarma a ne placený jako tomu je teď ...
        To já bych je vyměnil za oficiální emulátor a skutečnou podporu her z předešlé generace :/
  • Večer sem mohu hodit nějaké kratší video kde bych rozebral +- hry, co jak kde proč s kým a za kolik. Stejně to budu dělat tak není problém to hodit i sem:)
    • z Titanfallu pochopitelně:)
      • kennyB
        Franta bude rád *1*
        Jinak bych se na to rád mrknul *3*
        • uz ted je toho plnej youtube- reakci jak od profiku tak od normalnich hracu. kdo mel zajem tak se koukal treba na twitch streamy, nebo uz to davno dohledal.. konstatovani faktu
        • Nebudu moci štěstím ani spát jakou budu mít radost :)

Jinak OK, bude jsem tedy dávat každý den dlouhé texty kde budu psát co si myslím a nějaké hře a tématu. Jestli to je redakci jedno, tak proč ne. Jen jsem doufal, že bleskovky budou přehledné. Stačí , že se zde trollouje.
          • Redakci už jsem několikrát doporučoval, aby udělali (nebo si jinak zařídili) subforum na off-topic a obecné herní kydy.
            Ale poslouchá tu někdo hlas rozumu? Ne :P
            • To bych bral. Bylo to zde přehledné a lidi by se mohli vykřičet *3*
          • x_ander
            Těšíme se.
  • montatatana

Trofejový seznam Need for Speed: Most Wanted prozrazuje tři DLC do hry - Movie Legends Pack, Terminal...

Jaksi uz byly predstaveny i oficialne vcetne traileru :)
  • DualShock 4—PC

Mate nekdo funkcni (a idealne i elegantni, tudiz ne zbytecne komplikovany) reseni jak fungovat se ctvrtym DualShockem na PC i pres Bluetooth? S kabelem funguje v pohode (prozkouseno nekolik s prvnich nastroju co vyplivne google), ale bezdrat jsem jeste nevyresil.

Pro DualShock 3 pouzivam jen ovladace z MotionJoy a Better DS3 tool. Nejpohodlnejsi zpusob propojeni s PC, jen se mi nedari najit neco podobneho pro DS4.
    • victor
      Od počátku používám DS4 to Xinput Wrapper
      Lze skrz něj aktivovat tauchpad ( s mapováním ve hrách to slavné není ) i nastavit intenzitu a barvu podsvícení ligtbaru (3x RGB 0/255 - ! 000 nesvítí ;) ) . Po doinstalování 360 wireles driveru pak v systému figuruje jako plnohodnotný 360 ovladač .
      Ovšem podle reakcí je Dualshock 4 vybíravý na revizi Bluetooth adaptéru ( u mne ten nejlevnější z číny spolehlivě funguje - Bluetooth 2.1+EDR minimum (Windows BT stack ))
      • Ten jsem zkousel a BT nefungoval. DS4Windows funguje BT i s touchpadem hned na prvni instalaci.

Jen jsem zatim nezkousel jak to funguje s parovanim BT, protoze ten gamepad chci pouzivat jak na PC tak na PS4. Snad nebude nutny gamepad pokazdy pred pouzitim instalovat/pote restartovat cele PC (mam notebook s SSD, takze je to neni na dlouho, ale stejne).

U Better DS3, v pripade DualShocku 3 stacilo pred pouzitim pripojit kabelem, sparovat BT (spravny device ID, protoze to se dynamicky menilo v zavislosti na platforme kde jsem ho zrovna pouzival), odpojit kabel a hrat bezdratove.

OT PS—Zase jednou jsem znovu instaloval Dark Soul pres Steam a zase (!) je problem tu hru poradne rozbehnout... Ta platforma uz me fakt zacina sr__t. "Zapnout a hrat" uz dnes proste neexistuje. Konzole, PC, vsechno marny... Aktualizace, aktualizace, chyby, vecny hledani jak vyresit sirokou paletu technickych problemu!
    • ...

http://dsdcs.com/portfolio/software-development/4-ds4windows

U mě funguje všechno jak mám. Nevím jestli jsi zkoušel tenhle program ale je tam i podpora bluetooth a co jsem se díval na video jednoho borce co to zkoušel tak všechno fungovalo bez problémů. (Já hraju přes kabel takže jsem to nezkoušel)
      • Tak zase muzu hrat bezdratove. A to cenim—D I K ! ☺
  • rancor1223

První trailer s gameplay záběry z mobilní hry Stargate SG-1: Unleashed.

Byť bych k tomu asi měl přistupovat jako k mobilní hře, nemůžu jinak než srovnávat s Walking Dead (od Telltale). A vypadá to hrozně. Walking Dead na iOS jsem tedy nehrál, pouze viděl, ale vypadalo to hůř jak PC verze (dle očekávání), ale až na detaily by to mělo být totožné v hratelnosti). Tohle vypadá jako opravdu ošklivá adveturní střílečka s prvky WD. I tak bylo super po dlouhý době zase slyšt znělku SG! *15*
  • MickeyMutant

Obrazem: Grafické porovnání PS4 a PC betaverze hry Battlefield: Hardline.

Hráči na PS4 si nepřečtou ani tu PRNDU vedle tachometru.
  • AMD Mantle prý bude až o 45% rychlejší než DirectX. Nyní ho podporuje pět velkých vývojářů a dvacet...

AMD by mělo víc makat a míň kecat. Myšlenky a plány mají dobré, ale realita je realita.
  • Může mi někdo vysvětlit, proč je port Dark Souls 2 na PC tak děsivej, i když slibovali, že se na platformu zaměří? Co ten key binding, dělá si z nás někdo čuřinu?

Se to nedá hrát, A byť mám doma páčkovač, tak leda na 2D plošinovky typu Rayman.
    • Keyz
      Protože to tak blbě udělali. Na to se nedá nic jiné říci když více nevíme :)

Třeba mají nějaký blbý engine, který jím toho hodně neumožňuje.
      • Lenost to je, nic jinýho. Ale v klidu, jak říkal fanboy lol, zařídíme se podle toho.
        • Keyz
          Jestli lenost, tak to je špatný.

Bohužel mnoho odborníků co píše recenze tohle nebere jako něco negativního a stejně to vychválí do nebes jako konzolovou verzi které na poměry konzolí je opravu skvělá. Hlavně ovládá ihned skvěle.
          • Jack1947
            C-BEAM: Sorry, ale toto co si napsal a pises je jen a jen naprosta ignorace a aspon vim ze dotycny co pise takove nesmysli nikdy na zadne konzooli nehral natoz by ji vubec kdy vlastnil. *3* To vykladej jen svym pcckovym kamosum. Pak se clovek by nemohl moc divit ze by mu konzolak s "pomalejsimi reakcemi" natrhnul prdeel.

Keyz: Zbytecne veci ? no me prijde ze mi to usnadni u nekterych akcnich (vetsiny) ovladani a celkove to je pohodlnejsi ale asi proto ze mam k k+m vztah spise neutralni, beru to jako nutne zlo defakto. (u FPS néé ale jinak joo...) Dosvedci to i Veskoslav ( i kdyz ten asi ne). *4*
        • http://2.bp.blogspot.com/-Hs-lUEclquI/TdNLoGVRKCI/AAAAAAAAB04/_CLGs5O9lv0/s1600/crying_baby.jpg
          Co tak jít napsat nějakou osvěžující recenzi na metacritic? Třeba nefunguje keyblinding a proto si hra zaslouží 0/10 *1*
          • Jack1947
            Presne tak, GAMEPAD by mel byt ne jen periferie ale uz v zakladnim vybaveni kazdeho pcckare.

At se breci ale hraje se na nem akci hry daleko pohodlneji. *3*
            • Já mám kompa už strašně dlouho a nepamatuji si, že by se někdy hrálo na ovladači. Tak možná Sega games ale to už byly lepší hry i na tetrisu. Když je ten gamepad tak skvělý tak by mě zajímalo jak dokážeš třeba v GTA řídit auto a přitom střílet na jedoucího nepřítele. Samozřejmě bez vašeho konzolevého aimbota.
            • C-BEAM
              Keyz: a najlepšie je vidieť niekoho hrať s gamepadom Quake3 *1* to je akoby mal obe ruky chromé...
            • Keyz
              To nedává smysl.
              Proč v základní výbavě? Hlavně proč akceptovat další krám navíc? Tohle dělají průměrní lidé. Kupují krámy navíc a prostě je používají. Již se nezamýšlí nad tím, zda by to nešlo udělat jinak a zda to má opravu smysl. Pak vidíš články o tom, jak si vybrat hypotéku, protože většina tupců to neumí. Převratný článek typu "ušetříte za jídlo, jestliže si budete většinu věcí připravovat samy" Tvl to bych tedy neřekl...

Tedy jestli člověk chce myslet, tak tohle není dobrý. Když to lze lehce udělat jinak není potřeba mít další krám navíc. Doporučuji knihu Homo sapiens stupidus - František Koukolík

A navíc proč se hrají dobře FPS na gamepadu? Protože jsou velice zjednodušené. Fakt.
              Zahraj si na gamepadu (jestli to je možné). UT 2004 anebo klidně UT 3. Dnes máš všude systém krytí a mnoho spešl pomůcek. To dává možnost hrát i když nemusíš dobře mířit.
              Další jasný fakt, na gampad nemá tak dobré technické vlastnosti jako myš.

Problém ale je, že nemáš moc AAA her, které nejdou cestou absolutního zjednodušení. Nemáš to jak u aut, kde máš sr*čky pro všechny co se nejvíce prodávají a pak mnoho dalších propracovaných vozidel. To samé filmy. I tam máš produkce, které dají prachy do filmu aby vypadal skvěle neoděl si z kina s újmou na IQ. A když to je již srajda pro všechny, tak to vypadá naprosto suprově a to se u her říci často nedá...
            • C-BEAM
              Black Souls: oni majú svojim spôsobom pravdu. Dnes je skoro každá hra vrátane akčných prispôsobená na gamepad, AI má pomalšie reakčné časy a je ju ľahšie zacieliť, máš k dispozícii bleskovú regeneráciu zdravia, takže aj keď schytáš pri dlhšom mierení analogom poriadnu dávku je ti to jedno, máš čas, stačí počkať pár sekúnd a si pripravený schytať ďalšie. Taktický postup ktorý by vyžadoval presné a bleskové (myšacie) reakcie, keď máš 10% zdravia a vieš že musíš prejsť pekný kus cesty cez nepriatelov kde stačí 1-2 gulky a je po tebe už dnes v hrách neexistuje.

Jednoducho už nie je potrebné tak presne a rýchlo mieriť ako v starých hrách a čokolvek je možné hrať pohodlne i na gamepade, vrátane fpsiek. Doba sa zmenila ku konzumnému, pohodlnému spôsobu hrania.
            • Má pravdu, já bych k+m úplně zakázal a tvůrci by se mohli soustředit na grafiku a další věci, K+M je dobrá tak na psaní, na hraní tu je od nepaměti gamepad.
              http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/tg/image/1377/45/1377453119198.jpg
            • vy jste tu fakt debilové, já už chápu proč sem skoro nikdo nechodí. To je fakt otřesný. Jak můžeš vůbec něco takovýho říct.
          • tak ještě klikni pár mínus a spát. Tvoje mamča chce taky na net.
            • Jack1947
              C-BEAM: Quake III. Revolution ma prvni hra na PS2 (me prvni konzoly *14* ) Takze vtiip sem nepovedl.
            • Jack1947
              http://www.cnews.cz/lide/predator

Diky za info, jsem nevedel kde pise - ja mel na mysli ze pise clanky nekde ne ze "bojuje" v diskuzich.
            • Predátor to je kapitola sama o sobě. Zkus navštívit http://www.cnews.cz/hardware a tam den, co den bojuje za nVidii.
            • Jack1947
              Ja vim, jenze zeptat sem se musel... Veskoslav je upe jina liga ten hateuje ac na tom sam rad hraje. *3*

Jsem rad ze konzolisti tu nektery jsou (at uz z anonymnich rad to je fuk) Predator me svou blbosti vzdy pobavil tot vse. *4*

Spis Sekretář *1* *15*
            • Predátor, Veskoslav nebo nějaký další k+m sektář. Dyť je to jedno. Blbec jako blbec .)
            • Jack1947
              Predatore... ty ses vratil ? *2*
            • No 27 sem ti jich opravdu nedal. Ona debilita se pozná, takže se nediv.
    • LOL. To je nějaký pokud o flame? Musím říct, že grafika je v současnosti skvělá http://www.nexusmods.com/darksouls2/mods/7/? + http://blog.metaclassofnil.com/?tag=gedosato ze hry dělá naprosto krásnou věc. To s tím gamepadem? To má byt jako trolling? Hra designovaná na gamepad, máš doma gamepad a chceš to hrát na klávesnici? Chceš radu? Skoč z okna, bude o debilaa méně.
      • aha už jsem to pochopil.
        Takže PC port co se má hrát s gamepadem.
        Na grafiku ti sere pes.

Takže špatnej port, jak jinak. Deb*l je tu někdo jinej, asi spíš kdo si tenhle sranec co má být "skvělý PC port" koupí.
        • Nelíbí? nekupuj, nehraj. Já jsem nadšen. Nic lepšího letos nevyšlo.
          • tak já bych si to rád zahrál, asi abych zjistil, co je na neustálým umírání zábavnýho, protože ve starých hrách se umíralo pořád a zábava to byla náramná.

Ale v tomhle stavu v jakým to Japončíci (opět) vydali to asi nepůjde. Myslím, že si přeci jen mohli dát trochu víc práce s tím převodem, koneckonců, je/byla to docela očekávaná hra. No nic, udělám jak říkáš
            • Vidíš, ono to jde. Prostě si tu pirátskou verzi odinstaluj, jak 75% hlupáka na Metacritic a dalších x-let nadávej na sprasenej port., mezitím si já užiji jednu z nejlepších her posledních a už se těším na ty pvp bitvy.
        • aspoň že kluci na metacriticu si nenechaj kálet na hlavu

http://www.metacritic.com/game/pc/dark-souls-ii
          • Ano, jsou to hrdinové. Dávat 0/10 za ne podporu k+m. Ty nuly tam byly v den vydání. Na to, že má hra kolem 60 hodin. Hmm, hodně irelevantní.
    • aha, takže nemůže. Tak díky. Jestli vám to takhle stačí..
      • C-BEAM
        vitaj v roku 2014, kedy v mnohých hrách už pomaly nejde ani normálne skákať :)
  • PC Gamer

Docela sranda že na PC Gameru vyhraje hru roku MGSV.... Ale Zaslouženě, Bloodborne na PC nevyšel *3*
  • RaketovyZid

Endless Legend a Endless Space 2 jsou na Steamu do příštího týdne zadarmo.

A mohl by být prosím Bleskař tak hodný a dát sem teda odkaz na Steam?

Taky by bylo fajn zdůraznit, že jsou zadarmo jen na vyzkoušení, a ne na furt. V té další bleskovce se ti to povedlo, tak proč ne tady?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit