-
http://www.eurogamer.net/articles/2012-05-11-jades-empire
Docela zajímavé čtení, konečně někomu dalšímu docvaklo, co herní průmysl potřebuje. -
Tak dalsi hra od tvurcu Mad Maxe a Just Cause bude online survival :( achjo singl nam pomalu umira, a kvalitni sing uz dnedka v podstate neexistuje.
-
-
Všechno kde se točí velký peníze se časem po... herní průmysl není vyjímkou. Budou se ve většině dělat hry, který jdou dobře streamovat na twitchi apod.využít v e-sportu, protože to prodává. Je to hodně rostoucí trh. Ale pořád bude dost velký trh i pro singl příběhový hry a ty jen tak nezmizí. Nevidim to černě, pořád bude vycházet dost zajímavých her, toho se nebojim.
Navíc bych řekl, že většině lidí hra vydrží poměrně dlouho. Přeci jenom není tolik času, takže nepořebuje aby vycházela každý měsíc nějaká pecka. -
GoW? Tomb Raider, hodně věcí na konzolích.
-
-
A hodně věcí i na PC, ale to by Lukášek nesměl bejt herní zaprděnej důchodce, kterýho nic nebaví.
Ale abych jen nerejpal, tak za sebe navrhuju Hellblade, kterej teď hraju a kterej mě dost baví.. Lukáškovi na tý heho krabiče, kde jinak nic pořádného nevychází, to taky existuje.
Anebo si může projít Steam:
https://store.steampowered.com/search/?sort_by=Released_DESC&os=win -
-
Hellblade me nelaka, nehraju walk simulatory. Navic to FOV tam, z toho by me bylo zachvilu zle.
A ty budes solidni dite, ty tvoje prispevky to je neco, kolik ti je 17? -
-
Tak hellblade ení zcela walking simulator - bojuje se tam, řeší prostorové puzzly atd. Navíc i takovej hloupej konzolista, jako já ví, že stačí dát google, zadat "hellblade fov" a hnedka to to vyflusne návod, jak FOV zlepšít.
Fakt si najdi jinej zájem, protože nevybrat si za takového množství her, které za posledních 40 let herní průmysl vyprodukoval na všch platformách, akorát znamená, že je s tebou něco špatně a ne s herním průmyslem.
-
-
-
-
-
Hráči Diablo III na Metacritic vyjadřují nespokojenost se hrou udílením nízkých uživatelských...
"Hráči" jsou kok*ti. -
-
Stejně jako haters tady. Bylo by to úplně stejný, kdyby to hodnocení povolili uživatelům tady. Úplně vidim jak si tady někteří zarytí odpůrci s rudejma očima dělaj stovky účtů, aby mohli nakliknout nulu co nejvícekrát. Je vážně sranda, že jejich teméř neexistující sociální život a naprosto přeházené životní hodnoty umožní, že projevují tak hluboké emoce k virtuálnímu produktu. Většina těch hejtrů nade mnou jsou bohužel skutečně jenom mloci se zalepenejma očima, kteří mají své emoce napojené na internet.
-
-
vsetci su hateri, len ty si lietadlo, pravda *1*
-
-
Vrook je ten nad věci. Vždycky přijde až když je všechno hotovo a jen poznamená, jak komunita Games.cz zase dokázala jak se lehko nechá vytrollit.
-
-
Nečetl jsem celou tu diskuzi nahoře, ale jak jsi v jednom tom komentáři psal, herní komunita (nejen ta games.cz, i když ta je více než zářným příkladem) je extrémně hysterická ohledně téměř všeho, co se v herním průmyslu děje, ať už pozitivně, negativně, nebo obojí naráz. (Já osobně jsem tenkrát ohledně SWTOR byl taky hysterickej, ale to jsem byl spíš nahajpovanej.) Každopádně se tomu dá jen smát.
-
-
Tak jako neříkám, že nemáš pravdu. Jen mi přijde vtipný, jak suverénně se vždycky objevíš a nahlásíš jak jsou všichni trolled. *1*
-
-
Já bych byl taky nad věcí, kdyby ta práce nebyla tak nudná. *15*
-
-
-
No hlavně že Ty v tom máš jasno, po tom jak si vyváděl naposledy. ;-)
-
-
Já v tom jasno mám no. A nevim, kdy jsem vyváděl, já jsem narozdíl od vás nikdy rudej vzteky nebyl lol
-
-
Ooookyyy šéfe. :-)
-
Pohodička a cigárko, co? Musí se ti dobře sedět na obláčku. *1*
-
-
-
-
Máš pravdu, já bych zakázal mít proti Diablu 3 výhrady. A zavedl povinné daně pro Blizzard a pro Bioware za to jak skvělé hry dělají.
Jo, možná by nemuseli dávat 0, ale prostě mají proti Diablu výhrady. Kdyžtak si dej pár kol v ME3 mulťáku, pokud tě to nějak moc žere. *3*
Samozřejmě to znamená, že Metacritic hodnocení nemůžeš brát plně vážně. Ale můžeš usuzovat jednu věc - pokud má hra tunu nízkých hodnocení, tak je s ní prostě něco špatně. A pak si máš sám zjistit co, a posoudit jak moc fanboy seš, jestli ti to nevadí. -
-
"Ale můžeš usuzovat jednu věc - pokud má hra tunu nízkých hodnocení, tak je s ní prostě něco špatně." HLOUPOST. To platí jen a pouze v případě kvalifikovaných lidí a ne bandy trapáků; dvanáctiletými fakany, kteří jsou naštvaní, protože jim ještě neroste pubické ochlupení počínaje a internetovými drsňáky z 4Chanu konče. Hodnocení na Metacritics pro mě neznamená nic a fanboy nejsem.
-
-
S tím docela souhlasím. Stačí si přečíst většinu toho hodnocení. Dřív možná platilo, že hodně negativního hodnocení značilo něco špatnýho, dneska už to značí jen to, že se o hře hodně psalo a moc lidí chce nasilu vyjádřit svoje opovržení hype. Což je prostě strašně špatně a vůbec nic se o hře nedozvíš.
-
-
@Nemesus: Hrál jsem víkendovou betu. To mi tak nějak stačilo. Pro mě to Diablo není.
-
Obecně pokud se hra na metacritic liší více jak o 2 body mezi recenzi a uživ. hodnocením, je něco okolo té hry špatně. A nemusí to být samotná hra, ale prostě chování vývojářů, přehnaný hype a podobně.
-
-
Já myslím, že se můžeme tak nějak shodnout na všem, páč hru hodnotit nemůžeme asi ani jeden z nás. Já ji nehrál a hrát nebudu a ty na to taky nevypadáš.
-
Tak na tom se asi můžeme shodnout.
-
Určitě znamená a určitě to je i tím, že vážně v pozadí té hry něco zahnívá. O tom žádná a u toho se není o čem bavit.
ALE pořád si mylsím, že by se tam měla hodnotit čistě jen hra, ne to, co je pro samotný hraní nepodstatný, jako spuštění o půl hodiny později, hype nebo že autoři hry žerou štěňátka.
ALE2 pokud někomu ta hra nejde spustit, padá a jsou s ní problémy do teď, je to oprávněný, ale to já nevím, vím jen o tom problému s pozdějším spuštěním. -
Ne. To nerikam. Jen rikam ze pokud se hra lisi o +-2 body na MC tak to něco znamená. :-)
-
Jenže chování vývojářů ani přehnaný hype není to, co hodnotí hru. A šupnout tomu 0/10 kvůli hype a napsat "worst game ever"...no..to nepříjde ani tobě jako správná reakce k chování vývojářu, ne?
-
-
-
Máš pravdu, všichni, kdo se nechali unést a dali 0 jsou automaticky fakani a trapáci. Mass Effect 3 má geniální konec!
Je hezké, že ignoruješ názory ostatních lidí, to jsi už prokázal mnohokrát. Ale je nehezké, že jim bereš právo ten názor říct.
Víš, na tom 4chanu to většinou funguje tak, že lidi píšou do textu skutečné problémy, které ve hře cítí. Případně zhodnotí hype vs. realitu. A pak dají 0, aby se spolu s ostaními mohli zasmát, jak je to číslo nízké a jak se fanboyové vztekají a týpci jako ty to okázale ignorují. -
-
Ring: Jak říkám, vycházím z toho, jak o sobě sami mluví. Ale neříkej, že přítomnost v takovým prostředí nezmění časem každýho, na nějakej ten typickej obraz ostatních.
-
-
Tak peer pressure je všude, to je jasný. To snad vidíš i v některých diskuzích tady.
Spíš mi taky jde o to, že u 4chan je navíc extrémně rozmanitej, ale do obecného povědomí se dostává jen ta jeho nejhorší část - /b/ a trolling.
Jsou tam i boardy jako /ck/, kde se dozvíš rady o jídle a vaření... /o/, kde ti poradí s nákupem auta... /trv/, kde se dozvíš zkušenosti lidí z různých zemí atd.
Ale mainstream média jako Fox News to vykreslila jako hnízdiště mladých cyberteroristů... ale tomu je snad lepší se i zasmát, než si s tím dělat hlavu.
-
-
Ring: Podívej, hodnotit hry je obtížné. Snad se shodneme alespoň na tom. Takže čeho jediného se můžu chytit? Argumentů, toť vše. Argumentů v recenzi, argumentů v diskuzích. Co se týče ME3, hledat argumenty mezi vším tím hatem je opravdu jako hledat jehlu v kupce sena. Já sám považuji konec za perfektní a klidně přiznám, že ME3 se přesunulo do mé topky, která je skoro 10 let stará. S jedním sečtělým klukem (on měl názor opačný) jsem si tady o tom dobře pokecal, některé věci jsem přehodnotil, v jiných jsem se utvrdil - ze všech těch tezí a antitezí vznikla synteze, něco víc, tzn, že jsem z oné diskuze odcházel obohacen. A tak to má být, tím to pro mě hasne. Víc takových lidí a obohacení bude ještě větší.
Neignoruji Metacritics, 99% blogerů, diskutérů a tvůrce "vtipných" videí na youtubu proto, že bych byl arogantní machýrek, který má potěšení z toho, že může brojit proti většině. Igonruji je proto, že většina prostě nemá argumenty, resp. argumenty mdlé.
Obecně řečeno, kvantita názorů neznamená nic a já se prostě s tvým názorem, že "rojí-li se negativní ohlasy, něco je špatně", nedokážu ztotožnit. Hráčská komunita není vyhlášená skupina sofistikovaných expertů, kteří svému oboru výborně rozumí. Počet názorů v tom případě prostě neznamená nic. Kdybych měl dát na počet názorů diskutérů ze serveru Novinky.cz, tak je ze mě komouš. *7* -
-
Mělo to asi být "Cahir u mě má malé bezvýznamné +", aby se v diskusi dalo ještě aspoň trochu vyznat.
-
Líp bych to nenapsal. Máš u mě malé bezvýznamné + *3*
-
Tak to se shodneme, protože dnešní herní žurnalismus člověku připadá spíše jako další prostředek reklamy, než nějakého zhodnocení. Aspoň tedy u velkých vyhypovaných her. Navíc herní fanoušci často ani nehledají skutečné zhodnocení, ale jen potvrzení svého názoru...
Proto je důležité tvořit svůj vlastní názor, a hodnotit argumenty. Bezpochyby. A pak už je na každém, jaké argumety považuje a mdlé a pochybné.
Když přeskočím nakonec, tak s tebou souhlasím v obecné rovině, že argumentum ad populum je špatné, ale v případě her -> když se podívám na meta a je tam 1000 negativních hodnocení, tak mě to prostě trkne. A každého nezaujatého by mělo taky, aby si tedy zjistil, co lidem na hře tolik vadí.
-
-
Reakce na "Gotham" příspěvek - problém s tou hrou neznám, ani tu recenzi jsem možná nečetl. Ale to je část hry, která funguje špatně. V případě D3 tu hru někdo nemůže hrát kvůli technickým problémům ze strany Blizzardu, tak jí hodnotí nulou. Podle mě je mezi těmito problémy rozdíl. Ale to už se dostáváme hodně mimo mojí myšlenku z původního příspěvku jestli a případně jak moc by se měli technické problémy s DRMkou zobrazovat v hodnocení hry.
-
-
Bohužel, takhle fungují očekávání a hype.
V tomto musím Blizzard pochválit, protože sami říkali fanouškům ať se klidní. Ale oni se nesklidnili, a když hra pak nejde, tak prostě švihnou nulu... to je jejich zkušenost.
-
-
Ano, tomu v posledním odstavci se říká trolling, přímo ukázková definice. Jsem rád, že jsi to konečně sám přiznal *3*
-
-
*3*
Máš možnost dokázat, že jsi lepší a číslo ignorovat a přemýšlet o těch psaných komentech.
-
-
Proto jsem rád, že 4chan umožní životním troskám se alespoň někde ostatním lidem vysmát, když na ulici nemůžou. pak ten jejich život snad nevypadá tak bídně.
-
-
Hmm, no někteří asi takoví jsou. Ale zas tak jednoduše neůžeš celej 4chan odsoudit. Chodí tam stovky tisíc lidí, takže to jen tak nejde.
Hmm2, jsem rád, že chlastaní taky považuješ za stejnou "troskovitost". Ona taky je. Ale to už je na jiné téma. -
Já je kritizuju za to, co o sobě často sami říkají. Teda, osobně znám jenom jednoho člověka, co tráví hodně volnýho času na 4chanu, ale kromě toho, že to je normálně parádní, ale dost morbidní a nepochopitelnej, člověk, říká o sobě sám, že je asociál, má málo přátel a že ho baví štvát na netu lidi. Z toho vycházím.
Ne, chlastání s kámošema není žádnej stereotyp opaku, popravdě když se vožereš a pak někde vysypáváš odpadkáče nebo v bandě pěti lidí vypiskujete na jednu slečnu, příjde mi to stejný, jako chování lidí z 4chanu. -
Nesnažím.
Jen se podivuju, že někoho kritizuješ, že anonymně vyjadřuje svůj názor a přitom v zásadě děláš to samé.
Na: https://boards.4chan.org/v/
Najdeš tam témata o Diablu 3 plná trollů, fanboyů a trollů, co se vydávají za fanboye. Ale najdeš tam i spoustu dobře artikulovaných názorů, které ti pomůžou se o Diablu 3 rozhodnout. Chce to se trocha v tom prohrabat.
Chlastání s kámošama jsem zmínil, protože je to stereotyp opaku toho, co dělají lidi na 4chanu. Tak když je tak kritizuješ, tak jsme myslel, že se o nich chceš vzdálit co to jen jde. Tak flašku do ruky a hurá blejt do příkopy! -
Nemrhám tu čas jako troska, jen diskutuji, nemusím si tu totiž nic dokazovat tím, že si budu hrát za klávesnicí na drsňáka a využívat toho, že se mi nic nestane, když budu svůj ubohej život ventilovat štvaním lidí na internetu.
A to s chlastáním a kámošama...to je dost ubohý i na asociály z 4chanu, od tebe ještě jednou tolik, když se snažíš tvářit inteligentně. -
Proč tady mrháš čas na netu jako nějaká troska a nechlastáš se svýma kámošama?
-
-
-
-
-
co sa ti na tomto napr zda kktske?
A huge disappointment, and an unworthy sequel. - Charater customization was so confusing, so they removed it (no more skill points to distribute, no more attribute points to distribute, skills unlock automatically as you level up) - Legalized gold selling, pay-to-win auction houses - Scripted scenes EVERYWHERE 0Bland, one dimensional, WoW inspired skills -World PvP removed and the only PvP options is a WoW-clone arena (REMOVED TILL LATER, LOL) -Voice acting is HORIBBLE compared to D2 -Timed log-outs in a game which its gameplay is based on being fast-paced (even on hardcore mode) -FREQUENT CHECKPOINTS that revive you from where you are left off (how much more casual can they make a diablo game I wonder) -region lock, DRM that requires you to be constanly online -blizzard 'promising' not to put any items in the RMAH Gee, I **** wonder what's gonna happen -
-
alespoň je tady po dlouhé době hra, kterou si nemůže nikdo upirátit...
-
-
Zatím ne, ale dlouho to určitě trvat nebude.
-
-
no tak to jsem zvědav :) jistě to bude kvalita, asi jako cracklé servery na WOW :)
-
-
-
Charater customization was so confusing, so they removed it: - V D2 žádná reálná customizace nebyla, buď jsi jel aktuálně postavený buildy stažený z netu, nebo jsi na 70.lvlu zjistil, že tvoje postava je k ničemu a jel jsi znovu. U statů to bylo to samý.
Legalized gold selling, pay-to-win auction houses - To samý bylo v D2, akorát z toho neměl peníze Blizzard, ale Číňani. To je jedinej rozdíl.
Scripted scenes EVERYWHERE - Co znamená skriptovaná scéna? Že někam dojdu a něco se stane? Jo, je to tak. Hru netvoří jenom mydlení potvor, ale i nějakej ten rozhovor (těsně před nebo po mydlení potvor).
World PvP removed and the only PvP options is a WoW-clone arena (REMOVED TILL LATER, LOL) Jo, je to tak. D3 momentálně neobsahuje PvP.
Voice acting is HORIBBLE compared to D2 - Aha. Voice acting (a mluvení obecně) je co do rozsahu asi tak 300x rozsáhlejší a častější. Co se kvality týče, každej má vlastní vkus. Mě přijde v normě, s pár dobrejma (Witch Doctor, Templar) a špatnejma (Haedrig, občas Leah) výjimkama.
Timed log-outs in a game which its gameplay is based on being fast-paced (even on hardcore mode) - He? Nechápu. Jaký "log-outs"? Tím myslí 10s odpočet když se chci odlogovat z postavy? Asi chudák nemůže podvádět při hře s HC postavou, jako se to dělalo v D2 (něco zkurvim a hrozí mi že chcípnu -> insta logout). Mimo tohle si nedovedu představit, komu a kdy by to mohlo vadit.
FREQUENT CHECKPOINTS that revive you from where you are left off (how much more casual can they make a diablo game I wonder) - Takže místo chcípnout -> respawn v městě -> port z města na nejbližší waypoint -> doběhnout k mrtvole teď máme chcípnout -> respawn na checkpointu -> doběhnout tam, kde jsi chcípl. Strašnej rozdíl, hrozně casual a neuvěřitelný poškození nejzákladnějšího prvku hratelnosti *1*
region lock, DRM that requires you to be constanly online - region lock není, hrát můžeš kdekoliv. Vygoogli si "Diablo 3 global play". K tomu DRM - budiž (s přivřeným okem).
blizzard 'promising' not to put any items in the RMAH - ničím nepodložená spekulace, na konkrétní příklady je možno odpovídat, jinak je to hospodskej žvást...
Shrnutí: s výjimkou zmínky o PvP a nutnosti být online je to snůška dezinformací, a brekotu nad tím, že v D3 jsou oproti D2 hratelnostní změny. Kdyby tam nebyly, tak ten samej člověk ječí, že je to okopírovaný D2 v novým engine...Takže kktské se mi na tom zdá prakticky všechno. Během včerejší herní seance se mi nezdálo hodně věcí a několikrát jsem opravdu obracel oči v sloup, ale to co tady skavene cituješ jsou fakt strašný kraviny. P.S: Jsem zvědavej, jestli někdo z těch mínuskářů se vůbec zmůže na nějakou kloudnou odpověď k tématu. Nebo je to všechno jenom můj osobní fanklub? -
-
1)nie kazdy hrac Diabla hral diablo do utra mega endu(hell, inferno, oberzaver) takze customizacia mala zmysel. ze sa dal prejst zaver len 1 nastavenim postavy vzniklo az patchovanim
2)ano, len ze to je naviazane na online, single playerov to netankovalo, nech si sikmooki robili co chceli
3)scriptovane sceny: neznamena to, ze ked rozohras 10x hru, vzdy sa nieco stane na urcitom mieste? napr ta ista potvora a pod?
4)s pvp si suhlasil
5)s voice acting si suhlasil tiez(hra bola vo vyvoji 8? 12? rokov) takze to 300x je asi irelevantne
6)log outs vynecham aj ja, s tym suhlasim s tebou
7)ano, to ze ta ozivne za kazdym briezkom, je strasne causual, ked si v 2jke zomrel a si nespravil save load, tak si sa musel niekedy pracne dostavat k svojmu telu, stratil si cast penazi a semtam ta cestou zabili(a to nehovorim ked si zomrel pri nejakom bossovi)
8)DRM.. nemam slov, single online, s tym nikdy suhlasit nebudem, testuju na hracoch, kde az su ochotni zajst,som zvedavy kedy budu chciet vzorku dna, aby si sa mohol pripojit k hre
9)blizzard 'promising' not to put any items in the RMAH - je to spekulacia :) -
-
1) Takže co vlastně ta customizace znamená. Možnost používat různý sety skillů? Momentálně máš k dispozici 6x4 aktivních skillů, každej z nich v šesti modifikacích, přičemž některý z těch modifikací (run) se hodí v určitých situacích a jsou nepoužitelný v jiných, a některý zase naopak. K tomu patnáct pasivních skillů. Z toho všeho si můžeš vybrat 6 aktivních a tři pasivní skilly a poskládat je každýmu jednotlivýmu encounteru na míru. IMO to naplňuje význam slova customization daleko líp, než lepit metodou dlouhej pokus - omyl jednu univerzální postavu.
2)SP hráče to opravdu netankovalo, ti si prostě sehnali nějakej editor a upravili si postavu jak se jim zachtělo.
3) znamená. A jak se to liší od D2? Blod raven na hřbitově, Rakanishu u Cairn Stones, Griswold v Tristramu, Smitty v klášteře... V D3 je to to samý, plus za osm hodin hraní asi dvě cutscény, který se dají přeskočit.
5) to jsem teda nesouhlasil *1* . On říká, že je to oproti dvojce strašný. Já říkám, že je to v normě (takže srovnatelný, D2 nemělo nijak zázračnej VA).
7) to jsme teda asi každej hráli jinou dvojku. "Pracný" dostávání k tělu jsem už popsal předtím, zabití během cesty se předešlo flaškou staminy a minimální dávkou kitování a u bossů každej vyhazoval preventivně portály. Jediný, co mohlo bejt problém, bylo nafasovat mrtvolu u Duriela, protože jí mohl zakrýt vlastním tělem. Což byla opravdu neuvěřitelná zábava a vůbec to nebyla chyba game designu *2* . Ona to navíc opravdu není každá břízka, jak tam ten rozhořčenej chudák perlí. Bývají to tak dva checkpointy na jeden waypoint, a pak samozřejmě před act bossem.
8) samozřejmě, když se to postaví takhle, tak s tebou souhlasím. Pak je ale ještě druhá strana mince a to ta, že Blizz už při představení hry D3 představoval jako primárně co-op hru, a z toho pohledu nejde nutnost být online brát jako DRM. Chápu nicméně, že v momentě, kdy hraješ sólo a padne ti připojení, je to nahovno argument. Offline mód a nějakej sofistikovanej způsob ověřování nabytých předmětů by byl lepší.
Nicméně díky za seriózní odpověď *4*
-
-
-
Dát 0 za to, že hra vyžaduje připojení nebo že se jim nešlo připojit přesně 0:01? Sorry, ale po tomhle je mi metacritic pro smích.
-
-
Co nás čeká a nemine v nejnovější (16.5.2012) aktualizaci PS Store?
Dát 0 za to, že auto vyžaduje být nuestále napojeno na benzinovou pumpu, nebo že nejde nastartovat? Sorry, ale po tomhle je mi Autosalon pro smích. -
-
To: Cahir, to že hra nefunguje v den vydání kvůli přetíženosti serveru je jen a jen chyba Blizzardu. Myslíš, že kdyby hru prodávali postupně s dvou dením spožděním po regionech by takovéto porodní bolesti nastaly?
PS: Už mám taky dost mameluků s patentem na pravdu. -
Slíbili ti, že auto budeš mít připravený o půl druhé. Bohužel, vyplňovali papír a auto ti bylo k dispozici až o 3/4. Kvůli tomu si už to auto nekoupíš. To je ten příměr na kterej jsem narážel, tak si tyhle hovadský analogie nech.
-
-
Volition (Saints Row) se připravuje na novou generaci konzolí a pracuje na třech neoznámených hrách....
Bohužel ne, auto už mám doma, ale ne a né ho nakopnout.
-
-
Nefunkční a chybná analogie. Autosalon hodnotí auto jako produkt se vším všudy. Metacritics má hodnotit jakožto produkt hru samotnou . Žvásty ohledně distributora, připojení k internetu, ošklivé krabičky apod. patří jinam. Dát hře 0/10 za to, že se mi nejde připojit, je hodno jen a pouze FENOMENÁLNÍHO KOK*TA.
A už mi lezou krkem příměry s hadrama, pánvičkama atd. Lidi, hry nejsou autíčka na setrvačnost, jsou komplexní a bugy, případně porodní potíže se prostě vyskytují. Čím komplexnější produkt, tím spíš se něco může posr*t. A na některé věci se prostě přijde až při masivním releasu. Hráčská komunita už má tohle dávno vědět. Jenže jelikož se hráčská komunita nezadržitelně rozrůstá o casual hráče, vyrojilo se najednou spousta rozhněvaných chlapců a dívek, co si myslej, že je to stejný jak s blbě nalepenou podrážkou u novejch bot. Taková rozmazlená hov*da se pak urgentně dovolávají svých práv, nejlépe peníze zpátky, případně omluvný dopis. Pro takové mám jen jednu radu: Jděte ven hrát fotbal, tam se vám toho kromě píchnutého kopačáku moc nepos*re.
Normální člověk prostě jeden, dva dny počká, hysterky musej zaspamovat internet... *16* -
-
to MrSanta: .. něco jako http://games.tiscali.cz/tema/magicka-se-prodava-jak-rohliky-ale-kde-je-nase-recenze-54883 ? Tak schválně, nechtě odpoví někdo z redakce, jak by se zachoval v případě že by měl mít hotovou recenzi singleplayer části hry, do které se nemůže přihlásit....
-
MrSanta - Games.cz recenze Gotham City Impostors - hra má 3/10, protože na recenzované konzolové verzi nešel dobře matchmaking atd. V době vydání recenze to na Pc verzi bylo už napatchované a bez problému. Ale recenzent hodnotil osobní zkušenost a dal 3/10.
-
Ring: Kdepak, hodnotit konec ME3 je v rámci Metacritics v pořádku. Je to součást hry. Error v den vydaní nikoliv. *3*
Pro dnešek mám toho dost, proč já tu vůbec bráním hru, která mi je šumák. -
avp8: No a to je právě ta otázka - jak vlastně může hodnotit hru, kterou ani nehrál? To tu může rovnou recenzent na Games.cz napsat recenzi "do hry se mi nepodařilo přihlásit, takže dávám 0 bodů"
-
Ale ty lidi by moc rádi hodnotili hru jako takovou. Bohužel se ji den snaží hrát a nic víc než login screen neviděli. Tak asi asi předpokládají že to je ta hra ... jinak by to museli jít vrátit jako nefunkční produkt.
-
Prostě ME3 konec nepochopili, už je neřeš. *3*
-
-
-
Dát 1200 za hru a nemít šanci si ji zahrát ani den po releasu, když chceš hrát jen single? To ti nepřipadá k smíchu? Já to dokáži pochopit, ale běžný hráč to nepochopí, pro něj to je vyhozených 1200 za produkt, který nefunguje.
-
-
Hráči Diablo III na Metacritic vyjadřují nespokojenost se hrou udílením nízkých uživatelských...
Kdyby jsi to nemohl spustit NIKDY (jako myslím ani za rok), tak ano, 1200 by letělo oknem. Ale technické problémy se určitě vyřeší a hráči se do hry dostanou určitě všichni. Jenom třeba ne hned. -
Ale tam šlo o to, že hra nešla hned 0:01 ale až někdy o půl. Jinak s nefunkčností nevím, já to hrát nebudu, ale co to kluci hrají, tak jen říkali, že tam byl problém s EU - US, jinak s připojením problém nemají.
-
Je otázka, zda forma DRM (ať si to Blizzard obhajuje jak chce, pro mě je nutnost být on-line pro hraní SP forma DRM) má mít vliv na hodnocení hry jako takové. A hodně těch malých hodnocení je právě jenom kvůli tomu, že byly (nebo jsou) problémy s připojením.
-
-
Bohužel, taková je dnešní internetová kultura.
Jakmile máš jakýkoliv nepozitivní komentář ke hře, tak jsi kokotskej troll. A naopak když se ti něco nelíbí, tak dáš 0 bez přemýšlení.
Prostě dnešní hráči jsou fanatičtí oboustranně. Své oblíbené hry brání proti komukoliv, kdo z nich není připosranej, a hry, kde se jim něco nelíbí hodnotí 0. -
Ringo: to máš jistě pravdu, signál to je. Moc fungovat ale asi nebude - někomu hra běží, někomu ne. A koupeno stejně mají. To už by spíš tu hru neměli vůbec kupovat.
Nemělo by se hodnocení hry týkat kvality hry jako takové (příběh, hratelnost, vývoj postavy apod.)? Kritika jakou zmiňuje ve svém příspěvku skaven je v pořádku, ale dávat nulová hodnocení, protože hra někdy nejde spustit a někdy jo? To už můžou rovnou dávat nuly každému MMO, které má jednou za čas servery dole kvůli údržbě a hráč taky nemůže hrát. -
Pokud Ti absolutně znemožní hraní singleplayeru tak ano. Je to vadný produkt.
-
Což slouží jako jasný a srozumitelný signál, že se to lidem nelíbí a nemá to v hrách co dělat.
Každej bohužel není fanboy, kterej souhlasí se vším, co si Blizzard vymyslí.
-
-
-
-
To ze je to pravda a nekdo stim nesouhlasi.
-
-
-
Watch_Dogs kaos
To tu takovej bordel bude u každý vydaný 'next-gen' hry? Diskuze u recenze bude výživná... -
aktuální data
http://hexus.net/media/uploaded/2015/8/3baf5502-dd13-441d-8dd6-3b5afbbe0347.jpg -
-
LV, ty si fakt cvok, pouzivaj vlastne nicky prosim
-
100% nezávislá
-
-
Tak ono to (bohužel) daleko od pravdy nebude. Doufejme v zázrak, že AMD pomůže přechod na DX12. Jestli bude AMD vytlačeno i z grafik (po mobilních a desktop CPU) tak v podstatě chcípne, resp. někdo ho koupí jen kvůli APU divizi a licencím, vývoj grafik se na několik let zpomalí a ceny nVidie vyletí nahoru. Hráči na to doplatí všichni stejně.
-
-
blbost, amd nic nepomoze, napr zober si teraz, vydali r9 380, co je priemerne 10perc v fullhd a 20perc v 2xhd rychlejsia karta ako gtx 960, a ludia kupuju "geforce" ako teple rozky(tj mainstream, najvacsie objemy predaja) rozdiel v tych kartach je v tom, ze na gtx potrebujes 400W zdroj a na r9 380 450W
taki typci ako LV, co postol ten link robia amd zle meno, pluju siru na forach, a aj v okoli
ludia co sa nevyznaju, pytaju si rady od nich a to robi predaje
taki nvidioti su vsade na svete, ci uz guru3D diskusie, alebo toms hw, wccftech atd.
to je cisty fanatizmus -
-
Tak dražší zdroj, elektřina, hluk, topeníčko, těch nevýhod tam pár je, zase nebuďme slepí. Ne nadarmo v segmentu notebooků AMD už jen paběrkuje.
Už se stalo v minulosti, jak v CPU segmentu, tak v GPU segmentu, že AMD bylo na koni a Nvidia dotahovala. Může se to opět zopakovat. -
-
Skaven je amd fankid. Bude si mlet porad svoje. *3*
-
-
-
Tak zatím AMD v DX12 benchmarcích Nvidii cupuje, holt mantle je převlečen' za DX12.
-
-
Tak to je dost předčasný podle jednoho benchmarku hodnotit. Navíc dle nVidie jde jen o chybu v ovladačích.
-
-
v tych dokonalejsich ovladacoch ako ma konkurencia? chyba? neverim *4*
-
-
-
-
-
-
Hackerská skupina Lulzsec se nabourala do internetových stránek CIA.
http://thepiratebay.org/torrent/6443601/Sownage -
Ubisoft ruší DLC Season Pass k Assassin's Creed Unity a majitelům hry nabídne DLC The Dead Kings zdarma včetně jedné z plných her The Crew, Far Cry 4, Watch Dogs, Assassin’s Creed Black Flag, Rayman Legends či Just Dance 2015.
Co to plácáte o tom, že Ubisoft ruší Season Pass? Ubisoft ho jen přestal nabízet (čili teď se už musí DLC kupovat jedno po druhém), to je ale dnes celkem běžná praxe po vydání hry. -
-
Bezna praxe to samozrejme neni, ostatni season passy jsou normalne dal v prodeji, treba i pro AC3... A tim ze ho prestal prodavat ho defacto pro ty co ho nemaji zrusil...
-
-
Něco pro fanoušky Castlevanie
https://www.youtube.com/watch?v=iIMrFnl5NiA -
-
Vypadá to, že pojedou příběh z trojky. Držím jim palce ať to vyjde!
-
-
Battlefield 4
Tak SP dohranej, nebylo to špatný, jenom trochu kratší (klasika) + mi tam chyběla nějaká větší variabilita prostředí/činností - např. třeba ponorka by byla dobrá, nebo obrana letadlovky. Grafika oproti 3 trošku lepší, stejně tak lehce náročnější.Chtěl jsem na Youtube najít "alternativní" konec - vybral jsem Irishe, bohužel jsem nic nenašel a hrát znova se mi to nechce, stejně si nemyslim že mezi těma koncema bude nějakej rozdíl. -
-
Litas v SP v letadle nebo vrtulniku (jako pilot)?
-
-
ani jedno, jenom párkrát tank a loď (malá), toť vše
-
-
Achjo to zase bylo kecu jak na singl pripravi na mp a to co clovek potrebuje naucit nejvic tam zase neni... jsou to hlupaci.
-
-
OOH yea Baby! Takze 30gb MP a SP jen tresinka. To si dam libit teda. *5*
-
-
-
Rad bych se zase projel v tanku, ten vrtulnik a letadlo by taky nebylo moc odveci. Tak co nechas si to pro sebe nebo se s nami podelis? *7*
-
-
Jacku, až z tebe uděláme prezidenta, slibuju, že budeš moct lítat vrtulníkem i letadlem každej den. A tanky si pořešíme hned na začátku voleb, kdyby byly nějaký problémy s demokratickym postupem. My to dokážem, Jacku.. #JACKFORPRESIDENT #freejack1947
-
-
#onelovejack1947
-
-
-
-
Paani, ty si teda rychlik *8* . Ja jeste nedoparil ani Batmana *15* . Je tam neco zasadniho, odlisujici se od BF3 SP , treba nevim neco napis. Nejake info.
-
-
přišlo mi to kratší než BF3, stejně tak víc stereotypní, příběh nic extra, s 3 srovnatelnej, možná trochu slabší
-
Zavidim vam moznost kupovat vsechny novy hry v den vydani ... *12*
-
-
vzhledem k tomu, že mám BF3 i s prémiem, tak se mi za BF4 dávat 2000 nechce, až to bude levnější, tak to kvůli MP koupim, i s vědomím, že v EA nebudou mít ani na jídlo *9*
-
-
-
-
Crysis for cinema
Neví někdo něco o tom, co by mohlo být Crysis for cinema - viz tech-showcase: http://www.gametrailers.com/video/gdc-11-cryengine-3/711208 -
-
Chcete vidět, co všechno zvládne CryEngine 3? Podívejte se na video.
je videt ze technologii umi super .. hry bohuzel moc ne .. ale mohli by jen delat engine a poskytovat ho jinym studiim pro hry a animovane filmy .. to by byl ideal ..
-