-
The Last of Us nabídne 12-16 hodin dlouhou singleplayer kampaň.
12 až 16... to mě teda zajímá. Pokud to bude ala Uncharted tak ty 4 hodiny se vezmou v opakovani checkpointu nebo lamani hlavy nad hlavolama? Nebo 12 pokud jsem normalni a 16 pokud poprve vidim gamepad? To me vzdy fascinuje tyhle jejich odhady (nehlede na to ze to ve skutecnosti stejne je tak 9-13) -
nejsem jedinej kdo si stezuje, nekdo psal v diskuzi u toho fighcht clubu posledniho ze mu to taky nejde takze chybe neni mezi pc a zidli, res. ne mezi mou zidli a mym pc *1*
-
-
Tak ale zkus ten Justin Bieber Linux... a pak se o to řešení můžeš podělit s ostatními. *4*
-
-
Vývojáři z DICE jsou připraveni na novou generaci konzolí, Battlefield 3 prý ukáže maximální...
pr kecy... -
EA předpokládá, že tento rok vydělá miliardu dolarů na přídavném obsahu.
No jasne... UPLNE TYPICKY Electronic Arts... Ti smradi este aj na posr@nych DLC zarobia viac, nez na fungl novej hre (zalezi, samozrejme, od budgetu). Kiez by uz konecne EA skrachovalo a pustilo na trh o cosi zmysluplnejsie premyslajucich distributorov... Lez, to by som chcel zrejme od EA vskutu az priiiiiiiiiiilis vela... *16*.
Ok, tak teda ja jdu tradicne blejt, velebnosti *11*. -
-
EA předpokládá, že tento rok vydělá miliardu dolarů na přídavném obsahu.
ja im k tym trzbam urcite nepomozem :)
-
-
Come Kingdom, come
Our Vávra who art in Warhorse,
hallowed be thy name.
Thy Kingdom come.
Thy will be done
on Kickstarter as it is in Warhorse. -
-
Give us this day our daily news,
and forgive us our doubts,
as we forgive those who trespass against you,
and lead us not into impatience,
but deliver us from defamation. -
-
For thine is the Kingdom,
and the power, and the glory,
for this and maybe next year.
Amen.
-
-
-
Dishonored nabídne několik možných konců. Jaký vyjde na Vás záleží na tom, jak se zachováte...
Hmmm uřežu jim končetiny a jejich pravé ucho si pověsím na krk jako trofej pro štěstí... Jakej bude závěr ??? -
-
Znásilnění dostihovým koněm. *8*
-
Prijde si pro tebe Dexter *1* .
-
-
jasná ukázka kam klesla herní komunita. Vyčítat hře ukládaní, které funguje naprosto spolehlivě je vrchol, navíc když tam máš checkpoint+ vlastní ukládání... Ta hra je naprosto snová, parta dobrodruhů cestuje po fantasy světě, nic takového tu dlouho nebylo a hlavně takhle zpracované.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=5TWDfltu6_w PC max,60fps
Je to prvně ošklivé jako gothic 2. I ten vypadá lépe (krásné lesy atd). Tohle pustit ven v roce 2016? Měli to pustit ihned a ne pozdě hnusné. Nebo to předělat jako GTA V na PC. To je odpovídající velká 3D hra. Tohle mělo stát 200 korun českých
animace boje jsou sekané. Když sekáš, tak se to na mmt zastaví (asi aby jsi měl čas na reakci nebo co to jako je?). No, vypadá to blbě o to jde Čumět na to 50hodin?. Witcher má plynulé animace, Bloodborne má plynulé animace, Dragon age také a to vypadá dobře.
Když přehlédnu zcela zoufalou zastaralost a ty špatné animace tak tam je co? Rubačka ve 3D. To zde je. Diablo. Pak Kingdoms of Amalur. To zde je. Jo, kdyby to bylo extra. Extra příběh ale naházet tam monstra a udělat systém na drop = máš zde rubačku. Aha...Pak zde je Borderlands... -
-
Já zase naopak doporučuji. Můj názor je, že hra vypadá fakt dobře. Opakuji co mluví za vše - Je stará jako Skyrim, ale je lepší. A to Skyrim žeru! A to už je co říci. CAPCOM borci... Jsem momentálně ve 12 levelu. Monstra super (kyklop, 3 hlavý had, asi 10 ještěrů ve studniční jeskyni). Efekty super, grafika super (mě přijde v reálu lepší než na tom videu). Zatím mám 2 kámoše a spolupráce dobrá. Noční atmosféra, nebo v jeskyních s lampami u boku super. Práce s mečem, dýkami či lukem super. Všemožné obchodování, vylepšování zbraní a oděvů výborné. Kdo má rád RPG tak doporučuji. A děkuji i níže Vagonovi za "úvod a rady" do hraní DD.
-
-
-
Windows 10 Launch - Live Event
Spuštění PLNÉ verze Windows 10 se blíží!
https://www.youtube.com/watch?v=a36eYzXr4TY -
-
Já už na nich frčím a musím teda říct, že klobouk dolů před MS. Vše šlape naprosto v pořádku a jediný problém, co jsem měl při čisté instalaci byly ovladače nvidie, kde se nechtěly nainstalovat přes ten jejich Experience, tak jsem je musel stáhnout přímo ze stránek nvidie.
-
-
klobouk dolů? Proč jako, že OS funguje v RTM(což je finální verze OS)??? Já v tom nevidím nic chválihodného. Spíše naopak po několika letech jsem v podstatě dostali Windows 8.2 přeznačené za 10. Nový desing se mi nelíbí, ikony jsou vtip, uvidíme, jak po roce používaní bude OS rychlý apod. Ano, DX 12 vypadá zajímavě, jinak to vážně v celku vypadá jako W 8.2 s upraveným flat desingem(který se dle mého nepovedl a zdaleka není na úrovni Yosemite(BTW taky průměrný OS) či El Captain), přeznačeným IE za Edge a DX12...
-
-
OSX bych sem nemontoval. 1. většina by nás tu ukamenovala 2. není to primárně herní os ... jinak souhlasím. SL byl neskutečně super a kapitán vypadá, že by na to mohl konečně navázat.
Klobouk dolů za to, že to funguje, což je smutný *1*, ale obával jsem se toho chodu. Vyhovuje mi funkce streamování XO, která funguje bez sebemenšího problému/lagu. Vyhovuje mi lepší nastavení displejů a na kombinaci startu s metrem si člověk zvykne dost rychle. -
-
"Klobouk dolů za to, že to funguje, což je smutný " *15* V tomhle případě souhlas. U MS člověk nikdy neví, to je pravda. Streamovaní XO. To nemůžu posoudit, mám PS4, Metro a Start neřeším, mně nevadilo Metro ani v 8.1, použival jsem to jako druhou plochu. Ano, není to dokonale, ale dle mého lepší než proklamovaný Start, který jsem nevyužíval. V 10 je z toho hybrid. Jitak si myslím, že MS dělá v poslední době jen větši service packy. W7 byla optimalizovaná Vista, W8 přišlo s něčím nový, jenže se to i za pomocí křiklounů nezaujalo a teď 8.1 a 10 jsou takové větší service packy k 8čkám...
-
-
-
-
Hezky počkám až jaké to bude, dokonce mi to ani nenabídlo přechod... (který bych ani nechtěl zatím) v aktualizacích...
-
-
Ty nemáš vpravo dole na liště bílou ikonku Windows (Proces: GWX)?
-
-
Právě že ne a kamarád co má ty samé wokna takto mu nabídlo, divné co? že bych to nezaklikl...mně to ale nepálí kdybyto byl dual boot ok ale takhle ne. Pěkně až budou potřeba a osvědčí se.
-
-
Nemáš všechny aktualizace, nebo máš Windows XP. Každopádně o nic jsi nepřišel. Je to otravná ikonka, které se nejde jednoduše zbavit. Pokud odinstaluješ aktualizaci v které je, tak se nainstaluje s jinou (jak v důležitých akt., tak v i nepovinných). Je to regulérní spam Microsoftu... *9*
-
-
To víš, určitě patří mezi těch 5 lidí, co teda na Linuxu hrajou...
-
mkvaci ostrouhaj mrkvicku: a to chces aby skoncili a musel si se patlat s linuxem?
-
Doufam že stim mrkvaci pohori, to samy ty jejich slavny Windows founy, ktery jsou totalni fail.
-
Díky za info to jsem nevěděl, lol Xp? hmm tak s nima bych moc nevyšel... dneska *15*
Ne mám Win7 ale byl jsem tohoto spamu ušetřen. Jinak aktualizace se mi stahují jen ty důležité ty ostatní nechci. Nějaký malware od mrkváčů fuj.
-
-
-
-
-
-
Vyšla aktualizace 3.15 pro Playstation 4
Aktualizace zlepšuje kvalitu systému -
:D :D :D
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/278389-recko-zadrzelo-dva-cechy-kteri-si-filmovali-zakladny-pro-pocitacovou-hru.html -
-
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/278389-rekove-u-vojenske-zakladny-zadrzeli-dva-cechy-jsou-podezreli-ze-spionaze.html
-