Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin

Unikla X360 verze hitu Batman: Arkham City. Hru si kupte a vypněte internet dříve, než bude plný...

Heh krása. Tady je sice nákup jasnej, ale stejně už to pálim, poněvadž to prostě nevydržim;)
  • Jack1947

Nebyl jsem zde kolik ( -+2dny) na druhé stránce se opět rozeběhla debata o tom jaký (né)přínos jsem...
    Musím se zasmát a hlavně že si stěžují (překvapivě anonymové - jer ještě více usměvné)

Né já jsem plevel jinak v plevelité trávě. Ok, občas tu chatuji tomu se nebráním...
    Fakt mně těší že i za mé nepřítomnosti, vás tady bavím. Taky děkuji he/hemu za tak neskonale velkou poklonu kterou si snad ani nezasloužím. Nestojím o slávu, už né o tu pochybnou internetovou. Pokud jsem někoho svým "špatným" chováním poškodil/pohoršil tak se moc omlouvám.

Takže tak no... Live free or die fast.

*14* *5* (není nutné reagovat, jen jsem zhodnotiol mou situaci... není potřeba se hádat a šířit flejm, nenávist atp... a hlavně už třeba mne vůbec neřešit...).
    • To se vůbec neomlouvej... Každý trpí něčím. Ty trpíš nutností užívání již dávno předžvýkaného názoru se špetkou svého fanatismu a se svou hroznou negramotností. Aneb všichni jsme ovce.
      • Jack1947
        Pravils ovce, tak ti přece většinou požadují omluvu a já jí,m jí rád dopřeju. Je to to nejmenší... naštěstí jen hroznou ale ne negramotickou (nejsem uplnej negramot a to jest důležité).
    • kennyB
      Nepřátel se nelekej a na množství nehleď a piš dál *3*
      • Jack1947
        Ne tak já reagoval na mou osobu zmíněnou na druhé straně fakt mne to pobavilo, nikdy by mně nenapadlo že nějaký (obtloustlý nerdík) z netu vyvolá tak rozpačité pocity. Tak já se bavím vy se bavíte a všichni se celkem baví.

Hlavní je že mám hodně nepřátel ale taky fanoušků a jak se řiká... ve správné americe

I dont give damn shit, what you f-cking say on me, bro! (nebo tak nějak).
        Jak by řekl zmikund: Tak se stím zmiř. *4*
    • Zabte to než to naklade vajíčka.
    • Nenech se odradit burany a agresory typu Veskoslava a piš dál.
      • Jack1947
        Budu, přeci jenom můžu a Veskoslav mě nezajimá ani ho nezajímám já.

Takže ták no, nechápu jak by mně mohl kdo odradit od přispívání do téhle stále skvělé komunity - protože mám rád hry, žiju jimi a taky mi je přijemně zde. ( TO by snad musel ke mně někdo přijít, a vyhrožovat mi - nebo já nevím) *15*
  • Keyz

GTX 980

Když je již na to zde reklama, tak by mohla být v soutěži ne? *5*

To by krátkodobě zvedlo přísun lidi na games. Hlavně kdyby soutěžní otázky byly označeny jako reklama aby ten kdo má adblock by nic neviděl *15*
    • MrSanta
      Tys ale zákeřňák *15*
      • Keyz
        Tak když jsem si ten adblock vypnul na radu žluté lišty, tak bych toho rád zneužil *1*
  • Otec učí svého pětiletého syna hrát StarCraft II. A jaká byla první hra, do které rodiče zasvětili...

Prvni hry byly asi Frogger, Cat in Alley, Supaplex...
    Uceni probihalo ve stylu: tady je hra a hraj si :)
  • MickeyMutant

Padá Kingdom Come, něco si přej

Zdá se, že hra v tomhle směru nabízí spoustu příležitostí. Poslední patch 1.4.1 se tuhle poetickou tradici snaží udržet, když vylepšuje, co přinesl patch 1.4 (který opravoval verzi 1.3.4, která žehlila záplatu s číslem 1.3.3, která aktualizovala aktualizaci...), ale zároveň nebere pověrčivým duším naději na splnění všech tajných přání. Kdybyste se ve zmíněných číslech trochu ztráceli, nevěšte hlavu, seznam všech záplat od únorového vydání následuje:

1.1
    1.2 - 1.2.5
    1.3 - 1.3.1 - 1.3.2 - 1.3.3 - 1.3.4
    1.4 - 1.4.1 - ?

Bývá pěkným bonusem, že Dan na twitteru každý patch doplní nějakým zajímavým tematickým gifem. Co řekne optimista? Přece že ve Warhorse pracují mimořádně pilní lidé. Ostatní, kteří už mají všechna přání dvakrát či třikrát splněná, určitě zaujme, pobaví a rozesměje "traditional weapon Pomlázka", kterou přináší jeden z posledních patchů. Snad s ní hráči, než jim Kingdom Come zase spadne, stihnou vytrestat aspoň pár selských zadnic.

Hezký apríl přeje Warhorse!
    • Mart9
      Je sympatické, že na hře stále makají. Sice ta pomlázka je hodně zbytečná věc na to, co je tam ještě potřeba udělat, ale jinak nevidím důvod si stěžovat. Pokud si tu hru lidé zasírají modama a pak se diví, že jim padá po updatu, tak je to jejich problém. Zatím jsem odehrál přes 30 hodin na PS4 a spadlo mi to jen jednou při bitvě v Přibyslavicích.
      • MickeyMutant
        Optimista dorazil. Pokud by sis přečetl ty odkazy na twitter nebo nové reakce na Steamu a Warhorse fóru, po pár vteřinách by ti muselo dojít, že viníkem nynějších pádů a problémů zdaleka nejsou jen nainstalované módy. Přečti, pak reaguj. Navíc poslední patch, o kterém píšu, ještě na konzole nedorazil, tak ho prosím hodnoť, až s ním budeš mít tu čest.
        • Mart9
          Nevim, proč bych to měl číst, když já problémy nemám. Otevřel jsem si pouze odkaz na Vávrův twitter, kde tohle píše a asi ví proč. Je nutné si uvědomit, že tu hru mají stovky tisíc lidí. Takže vždycky bude mít pár lidí problém. Předpokládám, že na konzole patch opět vyjde již vyladěný po otestování hráči na PC.
          • MickeyMutant
            Proč bys to měl číst? Protože tady na něco reaguješ, a když si nejsi ochotný přečíst ani odkazované posty hráčů na Vávrově twitteru, tak nemáš pojem, o čem je tu řeč. Patch je na světě dva dny a za tu dobu se objevilo dost lidí s popsanými problémy na to, aby se to nedalo jen tak smést ze stolu pro jejich mizivý počet.

A ohledně "otestování PC hráči" předpokládáš samo sebou špatně, protože daný patch už je pro konzole ve schvalovacím řízení, a až příští týden vyjde, bude identický s tím, který je na počítačích právě teď. A bude se dál opravovat - nejdřív na PC, pak, po dalším kole schvalování, na konzole.
            • Mart9
              Tak jsem tam nakoukl a už toho lituju, protože jsou tam spoilery *9*
            • MickeyMutant
              Proboha přečti si taky reakce pod ním, vždyť ti to oči neusmaží. Když už tady o tom celou dobu mluvíme*7*To fakt diskutuju s člověkem, který si přečte jen Vávrův nadpis?
            • Mart9
              Dávej pozor, napsal jsem, že jsem si přečetl Vávrův post. A na PS4 momentálně nevidím žádný problém, kvůli kterému by bylo nutné vydat patch 1.4 co nejdříve.
            • MickeyMutant
              Jestli sis přečetl ta odkazovaná vlákna na twitteru, jak potom můžeš napsat "Pokud si tu hru lidé zasírají modama a pak se diví, že jim padá po updatu, tak je to jejich problém", když je z nich naprosto zřejmé, že lidé mají s padáním problém i bez jakýchkoliv módů? Já si naivně myslel, žes to jen nečetl, ale on to bude spíš ten případ, že ses to rozhodl prostě ignorovat. No bravo.

A schvalovací proces i kdyby šel nakrásně přerušit, stejně se pak musí rozbíhat zas od začátku. Jen se hráči na konzolích budou o něco déle potýkat se starými problémy. Tak kde je jaká výhoda?
            • Mart9
              Sám si dal odkaz na Vávrův post, ten jsem si přečetl. No a s tím schvalovacím procesem to bude stejné jako třeba v App storu. Dokud patch není venku, můžeš ho z toho procesu stáhnout.
  • Kozy

Zatím potvrzená auta v Need for Speed

https://twitter.com/NeedforSpeed/status/633652246471929856
    • cumpi3
      jako teoreticky jo...ale nfs uz par let ma jen jedno auto...aspon mam ten pocit, jelikoz hraju z narazniku a model auta nevidim...
      • Erien
        Pár let? Promiň ale přesně tyhle nářky u NFS nechápu. Už v NFS 3 se ovládala všechna auta stejně. A tak to bylo i v každém dalším díle. Vůbec nevím, proč se tady najednou ukazují ty nářky o tom, že to je arkáda, a že ty auta se ovládají všechny stejně. Jako by to byl problém jen posledních pár dílu. Ten model je tuctovej už 20 let, co ta hra vychází. Ta serie nikdy nebyla o ultra super ovládaní, ale měla spoustu jiných přednosti, ty bohužel za ty roky ztratila, ale určitě to nikdy nebyl jízdní model. Doporučoval bych si zahrát nějaké starší díly.
      • Lukyz
        Někde jsem četl, že tam prý bude natvrdo nastavený řazení automatem - to je jako fakt? U závodní hry?
        • Bylo to tak v Hot Pursuit 2010 a asi i v následujících dílech. Proto jsem to taky po deseti minutách smazal. Vím, že je to arkáda, ale když už je jízdní model tak jednoduchý (příšerný), tak by se mohl člověk bavit aspoň řazením. Jenže tam byly stupidní power-upy a na páčkovači už nezbyla tlačítka na řazení. *7*
        • Jack1947
          Hmm, myslíš u závodní arkády to je rozdíl...
  • Sleva

Nabízím slevu v hodnotě 200Kč v obchodě s elektronikou Kak.cz. Jelikož nemám ani prd za co bych mohl dál nakupovat tak to věnuji nějakému pařanovi. Také hlavně proto, že tento slevový kupón má trvanlivosti 90 dnů a prázdniny končí brigáda a další výplata v nedohlednu :D

Podmínky, které byly uvedeny v mailu pro užití této slevy :
    Nejsou v tom žádné háčky, žádné zákeřnosti malým písmem někde dole. Je to férová sleva.
    Jedinou podmínkou je, že Váš nákup musí být v hodnotě minimálně 2 000 Kč.
    Platnost slevového kódu je 90 dní, takže máte na výběr dost času.
    Dlouho ale neváhejte, ať Vám sleva nepropadne.
    Navštivte náš eshop kak.cz a vybírejte.
    Sleva 200,- Kč na vše!
    Slevový kód: KAKFP20025240
    • Jack1947
      Pěkná reklama. ( ale bohužel na špatném místě). *3*
      • Říkal jsem si, když se tu můžou házet kódy pro hry na steam tak slevový kupón vadit nebude.
        Jestli to je proti pravidlům tak to snad někdo smaže.

Jinak, kdyby ho někdo použil tak aspoň dejte vědět, aby s tím ostatní neztráceli čas.
  • Veskoslav

Pro všech 20 majitelů WiiU v Čr zajímavý Bundle

https://www.humblebundle.com/friends-of-nintendo-3ds-wiiu
  • MidnighT91

18ti letý drogový závislák se v americkém městě Bay City vloupal do bytu kamaráda, odkud odcizil...

Už ani smažky tu PS trojku nechcou *3*
  • Nový, neoficiální remake Resident Evil 2 je na cestě - poběží na Unreal Engine a nabídne i kooperaci. (+ video)

Co to je? :D takový retardovaný gameplay a ty zvuky brokovnice u pistole to je taky síla :) A To jsem si říkal, když jsem viděl Unreal engine, že by to mohlo konečně vypadat k světu a hlavně se to hrát dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit