-
Ahoj, mám otázku na místní konzolisty: Za jakou cenu kupujete hry?
Myslím tím, kolik stojí nová AAA, co je na vaší (napište) platformě považované za dobrou slevu, jak často/brzy po vydání se objevují.Kolik stojí starší tituly, jak je to s bazarovkami. Nikdy jsem žádnou konzoli nevlastnil a tudíž ceny her nesledoval.
Rád bych si udělal trochu představu. Protože (z toho nic, co vím) mi přijde, že ceny na PC jsou nižší a po vydání padají celkem rychle.
-
-
cena je individuální. většinou bys měl něco koupit v době, kdy to chceš hrát. pak kolikrát nevadí, že za to dáš třeba 800,-.
co se týče cen celkově, i na konzolích už jdou ceny od vydání poměrně rychle dolů. není to tak markantní jako na PC, ale zrychlilo se to určitě. je to patrně způsobeno množstvím her, co na ty platformy vychází.
co se týče PS, tak ve slevách se často točí stále stejné hry. některé hry tak do slev prakticky vůbec nejdou. a některé hry jdou zase s cenou dolů hodně, že je velká pravděpodobnost, že se taková hra objeví co nevidět v PS+ programu.
příklad aktuálních slev na PS: poslední tři díly Need for Speed (deluxe verze) za 729,-. Mass Effect Andromeda (deluxe) + Dragon Age Inquisition (GOTY) za 409,. Prey byl už třeba za 400,- a Doom snad i 250,.
to je PS Store, jinak bazarovky jsou poměrně drahé, většinou se prodávají dráž než jsou hry k sehnání na PS Storu. je pak řada obchodů, které mají hry vcelku levně. no každopádně hru můžeš kdykoli prodat. když koupíš za výhodnou cenu a rychle dohraješ, při prodeji moc tratit nebudeš.
-
kupuji většinou kolem pětistovky na PSN, o hrách které vím, že mě budou bavit (Bloodborne. Nier), tak chvilku počkám a kupuji na Originalkách.cz kolem tisícovky. Bazarovky jsou zbytečné, ceny jsou +- jako na Originalkách. Starší tituly stojí kolem pětistovky jak diskové tak digitální, ty digitální slevy se pořád opakují, takže když nestihneš jednu, za pár týdnu máš šanci zase.
Třeba God of War, což je pořád docela novinka stojí 1200Kč, za půl roku to seženeš za 9 kil. Za rok starou hru už seženeš za 599Kč(třeba Horizon). Myslím, že dobrá cena je subjektivní, dle toho co tě baví. Třeba Nioh jsem koupil za pěti kilo a možná jsem mohl počkat na větši slevu, Nier jsem koupil za litr a klidně bych dal 1500Kč.
-
-
Valve přidalo na STEAM možnost permamentního smazání hry z vaší knihovny.
Luxus, hned jsem promazal cca 170 herniho odpadu co jsem nikdy nespustil *1* Ani jsem netusil kolik shitu mam v knihovne :D
Jen skoda, ze to nejde nekomu darovat, mezi tema co mazu jsou i dost zname indie kousky :D -
-
takze sis koupil spoustu her, ktery jsi nikdy nehral, ale vis, ze jsou shity, tak je jdes mazat...proc to kupujes a jak vis, ze to jsou shity? Tuhle logiku nechapu
-
-
Joshua by mohl vyprávět ...
10 shitů a 1 potenciálně zajímavá hra = 90% bundlů z tohoto roku *13* -
Nevím, jak ostatní, ale tak 20% her mám z bundle a né vždy jsou všechny hry "ideální". Ale mazat? Stačí skrýt.
-
-
drží ti nekdo u hlavy pistoli a nutí te to smazat? spousta lidí tuhle funkci uvita. Doma taky odpadky neschovávaš do skríne ale vyhazuješ (i když u tebe bych si tim nebyl tak jistej)
-
-
Maxíčku, opět si nepochopil. Ale u člověka, co má v knihovně Steamu 3 hry, které ještě "ukradnul" ze Tiscali, kde někdo ten klíč dal, to není zase tak překvapivé. A já odpadky vyhazuji, nevím, jak u Vás, v blázinci, ale tam to dělají nejspíš zaměstanci:)
-
-
Jsem zas čekal kdy použiješ svoje oblíbený slovo "ukrást". To že mu ten klíč tady někdo dá, se nerovná krádeži, ty wannabe všeználku.
-
-
-
-
Bundly a dalsi kraviny, kvuli tomu ze mely trade karticky *1* Uz jsem s tim prestal
-
To bude díky různým bundlům,
-
No nekup to, když je to tak levný.
-
-
moc nechapu naky permanenti mazani, by bohate stacilo ukryti nebo presun do naky podkategorie
-
-
skryt hru na steamu, nebo dat do jine slozky samozrejme jde:)
-
-
tim spis *5*
instalovat to nikoho nenuti a kdyby nahodou bylo potreba...
-
-
-
-
Gearbox investoval do Battleborn více zdrojů, než do Borderlands a Borderlands 2 dohromady. Vývojáři mimo jiné připravují nový díl Brothers in Arms.
Mám obavy, že to "připravování nového dílu BiA" se spíše nese stále v duchu "jo, jednou to bude". Ale co bude a jak to bude, o tom tam asi nikdo moc teď nepřemýšlí. Nemám nic proti Borderlands, nepochybně se té hře podle studia slušně daří a ani proti takovýmu chystanému Battlebornu, i když to vypadá nemastně a nezáživně, ale Pitchford je v politice potenciálních projektech tak trochu ocas. S tím, jak se očividně zase mění nálada na trhu po jiných a zajímavěji pojatých střílečkách, které několik let už mapují všechno možný, ne jen ty zase očekávané tradiční konflikty, má Gearbox v rukách válečnou sérii, kterou jako mezi prvními může tento hlad po takových hrách směle zaplnit a tím si odbýt nějaký ten úspěch a výdělek. Stačilo by, kdyby hra po vzoru předchozích dílů zůstala kvalitní a Gearbox u ní uplatnil to, co dělalo předchozí hry tak zajímavými a dobrými. Samotní hráči BiA čekají na nový díl jak na smilování, zajímá je dál příběh jednotky paragánů a hlavně ta vidina, že bychom se mohli dočkat už nějakého kvalitního zpracování bitvy o výběžek v zimě ´44/45 ( i když ta herní mechanika velení svému družstvu by musela být zrovna k charakteru bitvy parašutistických jednotek u obleženého Bastogne určitě upravena i pro řešení výsledného gameplaye). Je jasný, že Gearbox po všech těch fiaskách a jeho přístupu k "inovativnímu" vývoji může celou tuhle hru iž tradičně úplně podělat, ale na druhou stranu jim v téhle chvíli podle mýho utíká nemalá příležitost jak si spravit reputaci právě pomocí tohoto projektu a ukázat, že se by u hráčů a kritiky ještě docenily hry věnující se zase druhé světové, zvlášť takové jako jsou Brothers. -
Overwatch
Tak po 10 hodinách hraní říkám, že prostě tahle hra je pecka. Battleborn mě nechytl systémem MOBA her na levelování postav a uzavřenými mapami, kde byly jasně dané cesty. Mnozí Overwatch přirovnají k Team Fortress 2. Osobně s tím nesouhlasím. Je tam pár podobností, ale tím to končí. Celý systém unikátních hrdinů je v Overwatch lépe vyřešen. Každá skupina support/tank/útočník má své specifikace a vybíráte s unikátních jednotek, které se naprosto herně od sebe liší.
Druhá věc, co mnohé odradí je to, že to není F2P model. Díky bohu, že to není F2P model. 40 euro za hru se možná zdá moc, ale doporučuji vyzkoušet Betu, ta mnohé napoví. TF2 byl také několik let placený a v současné době mě díky "kloboukování a komunitě" přestal bavit. Spíše než Beta je to demo, kdy si osaháte většinu map, omezený počet módů (jsou dva, jeden "kopírka" z TF2) a všechny hrdiny. Obával jsem se, že mapy 5 vs 5 nebo 6 vs 6 budou moc velké a člověk se bude hledat, ale není tomu tak. Jestli se dokážete "schovat" na 30 sekund někde zašitý, tak to už máte štěstí.
Balanc hrdinů je podle mě ideální. Někteří už nadávají, že někteří jsou OP, ale zjistíte, že na každého hrdinu platí jiný hrdina. A výhodou oproti Battleborn je to, že hrdinu lze měnit během hraní, stejně jako u TF2. Většina her netrvá déle než 20 minut a to jsou vyjímky, kdy bojujete o pozice s nepřítelem přes časový limit a ani jedna strana nemůže vyhrát. Většinu zápasů odehrajete do 10-15 minut.
Odemykatelné věci. Jediných 5 skinů nelze odemknout jinak než koupení speciální edice. Ta je o 20 euro dražší. Za každý level získáte bednu, na levelech 10,20,30,40 a 50 máte jistotu fialové věci. Z bedny padají skiny (celkově mám skiny za 3*75+3*1000+3*250, kdy je lze nakoupit za měnu), hlasy pro postavy (25), vítězné pózy (50), při hráč kola opět speciální pohyb a peníze. Virtuální měna. Minimum je 10, maximum 250, co můžete získat z jedné možnosti. Každá bedna pak obsahuje 4 možnosti. Nevím, jak to to s bednami pak a jestli to bude i jinak v plné hře, ale současný systém prakticky eliminuje "nutnost" kupovat skiny atd. za reálné peníze. Což bude jediná věc, za co se bude platit. Mapy, hrdinové či herní módy budou zdarma po dobu trvání.
Beta trvá až do 9. 5 a za vyzkoušení nic nedáte:)
Pár obrázku: http://imgur.com/a/zyyI6 -
-
Jo, je to fajn, fajnový. Vytuhnul jsem u toho skoro až do rána. S TF2 si to je naštěstí podobný opravdu dost. A já jsem za to rád, protože TF2 mě už po těch 9 letech omrzel a marně jsem vyhlížel podobně zábavného nástupce. I tak klobouk dolu, jak dlouho to vydrželo.
Jediný rozdíl u Overwatch je v tom, že v mapách víc využívá vertikalitu levelů a že způsob jakým hraješ nění vázaný na vybavení, ale na postavu jako takovou. U TF2 jsi mohl změnit způsob hry s postavou pomocí vybavení, tady si místo toho vybereš postavu, která je taková už v základu. Oboje funguje stejně.
Každopádně o tom začínám reálně uvažovat *15* -
-
To mě nejvíc vadí u TF2, předměty, které mění vlastnosti postav.
-
-
mně*
-
-
-
Ale joo ve slevě se to dá... Možná k tomu i přibude do té doby nějaké to DLC ale betu zkusím to bezesporu.
Battleborn jsem propásl ale to se mi ani moc nelíbilo, možná ještě uvídíme pokud z toho nesešlo jak se propasuje too Battlecry.
Hehe na to jsem si ani nemusel přečíst tvůj 10 hodinový zážitek. O tom jak moc je to supr že to není F2p ukáže myslím až čas.
-
-
Desetiletá holčička použila Nintendo DSi k vyfocení důkazního materiálu o pedofílii rodinného...
ta její máma byla asi kráva, hned jak by mi to řekla tak kontaktuju policiia nechám toho prasáka shnít ve vězení,nečekám až ho bude sama fotit... Kde to jsme.. -
Fallout 4 PS4 módy
Tak přeci jen ty módy na PS4 budou. https://bethesda.net/#en/events/game/mods-and-4k-coming-to-ps4-for-skyrim-and-fallout4/2016/10/04/221 -
Prý Megaupload jede, sdílejte s přáteli. já tam nemám účet tak nemám jak prověřit http://109.236.83.66/
-
-
tak to byl asi nejakej kravinec :D
-
-
Chcete vybudovat vlastní Spriengfield? Těšte se na iOS hru The Simpsons Tapped Out!
Rád bych, ale v normalni posrane hre a ne zase ve free2play zmetku :( -
Amazon Mayhem
Velká výprodejová akce na Amazonu, myslím že si tam každý něco najde!!
http://www.amazon.com/gp/feature.html?ref=hy-bill-dvg-1&ie=UTF8&docId=1000716161
Za mě asi toto:
http://www.amazon.com/dp/B00B1ULJI0?t=slicinc-20&tag=slicinc-20&ascsubtag=6IOVOL5BEeKSc3rE6lFVEw0_2.wY3_aFN_0_0 -
-
moment, když je něco v sekci "Featured PC Download Deals" a ne v části "Steam Online Game Codes", znamená to, že to první jsou DRM-free releases bez nutnosti steamu?
-
-
ne, stačí se dívat, jestli ta hra má u sebe napsáno DRM: Steam. všechny ty hry samo pro steam nejsou.
-
-
Díky, že bych si konečně pořídil Dark Souls, když už jsem si koupil ten ovladač ke kompu...
-
tak jsem si konečně pořídil to fable 3, za 10 dolarů dobrá cena za komplet. dark souls za 7,5 dolarů vypadá taky zajímavě, ale to si asi časem vezmu na ps3.
-
Už jen kdyby tam nebyly ty středníky, heh. &jeto.
-
-
Konečně Valve přišlo s možností platit za mody. Tak si alespoň modeři budou moct přijít na nějaké penízky za tu spoustu hodin, co tomu věnují. Netušíte někdo, které mody jdou nejvíc na odbyt a kde se dá nakopnout zlatá žíla?