Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Blackwatch

https://www.youtube.com/watch?v=JMgzvpqzdTU

Zdá se, že z archivů se vyhrabala druhá mise, tajná a samozřejmě nelegální:)
    • Jack1947
      Uprising byl supr a já jsem zvědav i na Retribution a taky by z toho pak mohla bejt nová mapa(budoucí)
  • Chim
    Následuje příspěvek obsahující neplacenou reklamu. Jeho čtením můžete přijít o iluze, případně dostat rakovinu.

Pokud stejně jako já v dnešní době tupých her typu Fallout 4 a SW Battlefront máte problém najít skutečně zajímavou hru, zkuste například Rimworld (http://rimworldgame.com). Hra je zatím v early access k mání přímo na stránkách vývojaře za "pouhých" 30 USD. Jedná se o takový (fanoušci této hry sice budou asi nesouhlasit) Dwarf Fortress z budoucnosti, vizuálně je pak nejvíc podobná hře Prison Architect. Ale hlavně... je to skvělá zábava.
    • bože to je sračka, se mi udělalo zle, budu si muset koupit ten Battlefront....
      • Chim
        A to buď rád, že jsi nedostal tu rakovinu *1*
    • Lze to hrát? Je to alfa verze...
      • Chim
        Jo, je to hratelné. Základní kostra hry je víceméně asi hotová, jednotlivé buildy přidávají spíš další funkce a hru "jen" rozšiřují o další možností.

Na nějaký bug, který by mi vysloveně bránil ve hře, jsem zatím nenarazil.
        • Vypada to fakt zajimave ale zatim se mi to zda trosku drazsi.
          • Chim
            Jasné, to už asi záleží na každém z nás. Pro mě to tu hodnotu má.
            EDIT: Pokud jsi hrál Prison Architect (nebo třeba Banished) a bavil tě, tak tohle tě bude bavit taky. Prison architect má tu nevýhodu, že jakmile se jej naučíš, tak už tě ničím moc nepřekvapí, nejsou tam ty náhodné události. U Rimworldu tohle nehrozí, protože si můžeš generování náhodných událostí nastavit a tak je pořád co dělat a proti komu bojovat.
            • oni za to chtějí peníze? Si děláš srandu, jsem myslel, že oni platí nám, aby jsme to mohli hrát...
  • kennyB
    Hmmm, celkem zajímavá změna. Nejdřív jsem si říkal, kam jsem to zase vlezl *1*
  • Veskoslav

No Bundle

http://www.bundlestars.com/all-bundles/ballistic-bundle/?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=bundle+ballistic

Za sebe doporučuji:Wickland a Tiestru (recenze na Steamu jsou u téhle hry otřesné...)
    • C-BEAM
      ten Wickland je vpodstate nezhmotnená Romerova idea prvého Quaka pretvorená do podobny Quake 3 *1* Rozhodne zaujímavé.
    • tož ten wickland vypadá jak quake 3 arena :D not bad...

mimochodem, tuší někdo, jestli existuje nějaká spojitost mezi "příběhem" původních (a následnejch) quaků a tou trojkou? nebo se to jmenovalo tak jen tak z prčy? :D
  • Paul_cz

Jen pár dní po oznámení konzolové verze Zaklínač 2 opouští producent Tomasz Gop nejenom CD...

No co asi. Po 5 letech ve světě Zaklínače potřebuje změnu. Dost mě to mrzí, je to schopnej sympaťák, ale snad se zase někdy vrátí.
  • Video: Grafické porovnání PS4 a Xbox One betaverze hry Titanfall. (+ obrazovka s grafickým nastavením...

To je aky joke...
    Porovnavat hru ktora nieje dako moc extra graficky nabuchana ?
    Nieje graficky spatna, ale ani nic extra co by priemerne PC nezvladalo a tak isto aj next gen konzole sa pri nej dako nezapotia.
  • Doporučte prosím někdo grafiku okolo 5000
    • Jack1947
      Poloviční brácha 960 - 950 gtx by mohla stačit.
  • Keyz

PC Gaming Show live from E3

http://www.pcgamingshow.com/
    Začíná za 3 hodiny

Info o show. http://www.pcgamer.com/pc-gaming-show-livestream-twitch-watch/
  • Pilgrim66

Titanfall 'preview'

Takže po odehrátí 9 hodin Titanfallu:

Ve zkratce? Jsem nadšenej
    Lidi možná nadávaj, že je to CoD atd atd. Ale nezapomínejte, že je to tohle studio, co s tou formulí přišlo (jsou to tvůrci MW). Rozdíl mezi dnešními CoDy a touto hrou je jednoduchý. Ghost používá pořád dokola skoro deset starej systém s minimálními změnami. Rychlá frenetická akční střílečka není špatná. Špatné je když ji vydáváte pořád a pořád dokola. Ale zpět k Titanfallu.

První co mě zarazilo je jak neuvěřitelně dobře vypadá Titanfall. Jasně není to Battlefield (Frostbite 2), ale beží to na letos v červnu 10 let starém Source Enginu. Je to samozřejmě silně modofikované, ale vypadá to super.

Hlavní bonus té hry je, že tím jak je multilevelová (freestyle skákání po budovách, stěnách atd) je zde prakticky nulová příležitost pro campery. Čím jste rychlejší, přesnější atd, tím líp hrajete. Což je druhá věc. Musíte zde opravdu takticky myslet. Nejde zde jen o to, kdo rychleji zmačkne myšítko, ale o to jak si rozmýšlíte cestu. Já rozhodně žádnej FPS profík nejsem.

Co je pro mě nejdůležitější je to, že i když prohraju tak se pořád skvěle bavim. Singleplayerová složka zatím ve hře není, ale myslím, že má dobrej potenciál. V tuto chvíli attrition mise (team deathmatch) končí tím, že prohraný team se musí dostat a ubránit loď, se kterou odletí. Úkolem druhého teamu je samozřejmě zničit tuto loď a zabít poslední piloty. Je to sice malinkatá věc, ale hned to mění vaši taktiku na obou stranách. Takže tak. Pokud máte někdo nějaké seriozní dotazy ptejte se.
    • Na mě je to už příliš rychlé a zběsilé. Nicméně jsem už narazil na několik aimboterů. Ty sv*ně prostě musí otravovat i v betě.
    • tohle mne spíš odradilo, v reálný válce se naopak spíš kempí
      • A taky se tam z nebes povolavají mechove ?
        • Zatím si musíme vystačit s ruským šrotem z vesmíru, ale třeba jednoho dne se mazák joe dočká...
    • Franta

Ten dlouhý popis opravu patří do bleskovek... *16*

To máš tak velké nutkání jsem psát vlastní dojmy? Lepší si to nechat na uživatelskou recenzi anebo k nějakému článku.
      • kennyB
        Mě to docela zajímalo...
      • Pilgrim66
        Mas problem, ze to tu je? Tough luck, nemusis to cist.
        • Nemuší to sem psát *5*

Je přeci jasné, jak to dopadne, když tohle bude brát každý jako koutek kde může vykřičet svoje dojmy. Nikdo se v tom nevyzná a bleskovky zapadnout včetně reakcí.

Trochu myslet a dáš to tam, kam to patří. To přece není problém. Případně to napiš na fóru hry. Tam tě imaginárně poplácají po zádech, jak jsi to pěkně napsat a dal do dobré sekce. Ale musí to být anglicky a ne anglicky a česky jako tvoje poslední coool věta.
          • frag.ment

Neoficiálně: Titanfall nabídne ze začátku 14 map.

Franto nevím o co ti jde, ale já si to tu rád přečetl.. Do uživatelkých recenzí jsem nikdy nezabrousil a do bleskařského fóra chodím několikrát denně, takže pro mě je popis v tomto vláknu ideální. Není to zase tak dlouhé, takže tě nechápu. Mně spíš rozčilují stále informace o různých slevhách na GOGu a Steamu atd., ale nevylévám si tu srdíčko, protože je tu asi pár lidí, které to zajíma.
          • Pilgrim66
            Well, I guess it's good I have C1 level of English right? But then again if I've wanted to write on English forums I would have been writing on English forums. I am real sorry that you feel offended by two English words.
            • Zkus to ve svahilštině, možná zaboduješ
  • Radioaktivni_surikata

Závodní hry a tituly s otevřeným světěm by mohly při použití CryEngine 3 vypadat nějak takto.

Hm, takhle můžou ty hry vypadat, až výrazně zlevní HW. Kouká se na to určitě krásně, ale dost by mě zajímalo, jestli by s tím takový 2 GTX 780 dokázaly po přidání všech serepetiček jako NPC, fyziky atd. pohnout. Taky je něco jinýho vytvořit pár připravenejch scén a skutečněj otevřenej svět, ale to je fuk, protože takhle hry ještě dloooooouho vypadat nebudou. Leda, že by fakt zlevnil HW a PC se stala hlavní platforma (co se prodanejch kusů týče...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit