-
ako viem že WoW datadisk je teraz najväčšia správa v mmo hlavnom prúde ale eve online : incursion si tiež zaslúži pozornosť ... (Pán Galantní Galenťan by sa mal hanbiť)
-
-
Já bych řekl, že na WoWko už sere pes. By mě zajímaly čísla prodejů vcelku.
-
Zatím se toho změnilo tak málo, že nemá snad ani cenu to zmiňovat.
-
-
Amatérský film prozrazuje, jak by to vypadalo, pokud by se do dění v Call of Duty: Modern Warfare...
super
jinak kdy je dneska ta herni vystava kde by mohl byt ohlasen ten novy command and conquer? ja tu nechci cekat cely den -
-
Tak zaprve, neni to vystava ale galavecer SpikeTV Video Game Awards. A nebot je to v US planovano na 8/7c vecer, tak klidne jdi po vecernicku spat, vsak tu zitra rano vsechny informace najdes. *3*
-
-
Jindra dneska poobědě umyl nádobí, takže má od maminky slíbeno, že může být vzhůru až do devíti a koukat na Disney Channel *1*
-
-
Tyjo ty uz ty minuska dostavas snad z principu *1* .Gratuluju k tvemu uspechu *3*
-
-
Bioware prosí o vyplnění dotazníku, kterým pomůžete udat směr vývoje nového dílu Mass Effect.
A já prosím Bioware, aby další Mass Effect hru nedělala. In fact, nejlepší by bylo, kdyby už nedělali vůbec žádný hry. Ale dotazníček jsem jim hezky vyplnil. *5* -
-
V dotazníku chybí zásadní dotaz. A to zda chceme ještě větší zadky a prsa.
-
-
já chci před postelovou scénou říct: We'll bang, okay?
-
Hlavně ať tam není na výběr něco o růžových košilích, tričkách a trenkách, jinak by mohla jistá skupina místní komunity výsledku řádně zatopit.
-
-
-
Rockstar dnes vydalo nový patch (v1.02) do GTA Online.
A může mi někdo poradit, kde to GTA Online stahnu? Prolezl jsem snad celej PlaystationStore a nikde nic. Tam něco najít je takovej malej zázrak :-( Našel jsem jen samotné GTA V, ale to už jaksik mám koupené :-) -
-
Zapni GTA a jeste pred spustenim hry se te to zepta jestli chces patch stahnout. Pak uz je to normalne v menu jak pise God of War
-
-
Aha, tak díky, myslel jsem, že to musím někde ručně stahnout..
-
-
Mas to normalne ve hre.. Das myslim pauzu a projedeš cely menu.. nemuzes to prehlidnout
-
-
Epic Games nabízí zdarma ke stažení (GoG / Steam) plnou verzi hry Unreal Gold.
Zjistil jsem to sice z jiného webu ale díky za info, třeba si to i zahraji *4* jsem rád že to lze mmít i na Gogu.
Škoda že to nemají i na svém Launchru, i když wait tam bych si to stejně nezahrál když už několik týdnů mi chodí maily sa uzamklým účtem kvůli neopravněným pokusům ale reset na heslo mi odmítají poslat. -
Stalo se vám někomu že by jste se připojili na Uplay a měli jste jiný jméno, ani přátele nevidím že bych měl.
-
-
Někdo ti musel ukrást účet. Ja se teda nemohl ani přihlásit kvůli jinymu heslu, ale podpora Ubi byla kupodivu rychlá a bezproblemova, resil jsem to přes live chat a během chvíle jsem měl účet zpět.
-
-
Krádež vvypadá trochu jinak ;)
Sharing účtů není povolený, myslím že změna hesla je dostatečné opatření. Nebo při nejhorším se to dá snad ještě nahlásit "Půjčil a odehrál v kooperaci ve WL 5 hodin lol :D" -
-
Konečně jsem alespoň zjistil k čemu je Google authenticator
-
-
spíš asi pujčit, já se na něj normálně přihlásím a i ty hry tam mám co jsem měl
-
-
Jo jo, stalo a dokonce někdo hrál na můj účet, ted třeba mail mi zamkly ... blíží se nějaká divná doba...
-
-
Vývojáři z CD Projekt RED jsou připraveni vrhnout se výrobu Cyberpunk 2077.
A bleskař už očividně vrhnul. Což není nic nového pod sluncem. Ještě že máme ty *5* -
Víkendová beta The Secret World
Jděte do ní! Otevřená pro všechny.
Bleskaři kdyžtak to nahoď do zpráviček, ať to lidi vidí. *3*
http://au.gamespot.com/event/codes/secret-world-pc/ -
-
PC verze Max Payne 3 nebude potřebovat Games for Windows. X360 verze bude pro instalaci celkem požadovat...
Hlavně tam nechoďtě a nedávejte to do bleskovek, pokud nechcete příjít o nervy. -
-
Co se stalo?
-
-
Zkusil jsem, smazal jsem. Nemůžu říct že bych byl zklamanej je to přesně co jsem očekával. Ale díky za upozornění, alespon mohu argumentovat že sem to zkusil. :-)
-
-
Popravdě já taky. Je to takové rozporuplné... něco je vyloženě skvělé, něco zase strašně průměrné.
Pokud nahodí článek, tak asi napíšu dojmy konkrétněji. -
-
Tohle bylo v tutorialu....no takove skilly tam budou vsechny. Proto jsem to vypnul a smazal. Nevim soubojovej system se moc neliší od STO, ale z nějakého důvodu mě výsadky v STO neuvěřitelně bavili a to nejsem žádnej Star Trek fanboy.
-
Hej ani ne. Já s ňou po tutoriálu už neběhal, takže ne. Běhal jsem samozřejmě s katanou. Trochu nic moc bylo, že první dva skilly byly prostě jinak barevný otočky.
-
btw všiml sis kneeshotu u brokovnice?: D
-
Kdyztak se pridam :)
-
-
-
No není to WOWfan ,aby tu byly oslavné ódy ...
Bojkot TSW *3* ? ..... Já to minimálnmě okusím , pokud bude čas .
-
-
-
-
Jak se prodává Fallout 4 jako fyzický nosič, jenom dostanete steam kód, nebo tam je i samotná hra?
-
-
Doporučuju si to ale nejdřív stáhnout, sem velkej fanoušet Bethesdy a jejích her (ano, uvědomuju si jejich nedostatky, někomu vadí ale víc a někomu mín a mně zrovna vadí míň) a na F4 jsem se těšil fakt dost...a sem strašně zklamanej :( Podívej se na metacritic, user reviews musíš samozřejmě brát s velkou rezervou, porotože jsou tam chytráci, co hře dají 0 bodů, což si ta hra rozhodně nezaslouží, ale když si přečteš recenze, který tomu udělily 4-6 bodů, najdeš v nich poměrně konstruktivní kritiku. Popravdě nechápu to hodnocení critic reviews. Ta hra prostě má velký mouchy.
-
Podle jednoho příspěvku na metacritic obsahuje DVD tak 1/4 hry a zbytek se stahuje
-
-
k čemu tam je dobrá 1/4 hry, to si rovnou můžu stáhnout celou hru ne?
-
-
Možná příčina Steam? Mám v DVD verzi This war of mine a i když se má hra na DVD v pohodě vejít, stejně tak 15 minut stahuje ze Steamu.
-
Asi tam chteli dat jen jedno dvd a aby tam nebylo zbytecne tak ho zaplnili. *15*
-
-
-
-
Hardline - odpad loňského roku
No já teda odehrál tak hodinu (takže jsem ve třetině hry?) a přemýšlím jestli to rovnou smazat nebo to ještě zkusit. FOV 70 :D (to si někdo dělá srandu ne? Celou hru chodit tunelem až se z toho motá hlava), celý ten pohyb je hrozný, shootplay taky o ničem, tohle nemá se svižnou střílečkou nic společnýho, tohle je vážně konzolová blbost primárně dělaná na gamepad (doomovka :D) - jinak si to nedokážu vysvětlit, pak už je jen vyswvětlení, že VG jsou neschopní nebo jim EA diktovala co mají dělat (tihle, že dělali vynikající Dead Space 1-3 ?? vtip roku), kde se vám neustále cpe do popředí Cčkový příběh a žvásty místo samotného hraní. Nebudu psát, že je to zklamání, protože jsem od toho nic nečekal, ale čekal jsem aspoň trochu slušnou hru, ale Hardline je odpad (myslím to naprosto vážně) a příčí se mi to nazývat Battlefield, ten poslední nebyl nic extra, ale aspoň se to dalo normálně hrát.
Zlatý BF3 ... tam byl single super.
1/10 a za tohle bych nedal ani 3 kila, vlastně ani 30 korun a zpětně lituju, že jsem vůbec stahoval těch 50gb, zcela upřímně za tohle dát litr (nedejbože 1500 na konzoli), tak se biju do hlavy ještě dnes po roce. -
-
TY si taky odpad... jasně nic světoborného ale na večerní zábavu super, + tam bylo nějaké oživení( grappling hook, zipline) a docela dlouhá herní doba ... takové jako ty nebaví nic ana všechno jen nadávají. "Ty bratránkovu nicku, kolega z práce ti hackl účet a jiné velice pravdivé a očividné lži!"
-
Battlefield: Hardline
Je pravda, že Hardline není opravdu nic extra, ale své světlé chvilky to má. Jen to není Battlefield, to je asi každému jasné. Stealth postup opravdu mění styl hraní a proto to lidi, tak neskutečně sere, že to není tvrdá akce jak jsme u Battlefieldu zvyklí. To ovšem neznamená, že hra je odpad. Ta hra by se měla správně jmenovat pouze Hardline, nebo nějak jinak. Ale marketing je marketing a značka prodává. To byl jenom tah na prachy dát před Hardline název BATTLEFIELD. Ovšem pokud bych měl hodnotit hru celkově, tak zase nejsem tak zklamán jako u jiných očekávaných her. Věděl jsem do čeho jdu a dostal jsem solidní záležitost na jedno dohrání. Jsem zhruba ani ne v půlce a celkem se bavím. Má to krásné prostředí (hlavně Everglades), spousty zbraní a jejich úprav a můžete si to projet jak je libo. Já se rozhodl jít cestou správného poldy a tak zatýkám vše co se hýbe. Ovšem bych to nedělal, kdybych nebyl hráč, co touží mít všechno odemčené. Kvalitu této hry kazí dle mého hlavně AI nepřátel. To je opravdu kámen úrazu, který bije do očí, ale vývojáři to alespoň vykompenzovali slušnou nejtěžší obtížností. To opravdu stačí 3-4 kulky a je po vás, a že je to někdy opravdu rychlé. Příběh zatím nemohu hodnotit, ale je to čisté Béčko, které vůbec nepřekvapí, ale ani neurazí. Zatím jsem nedohrál, ale jsem zatím spokojen. Za mě bych to viděl na takových 7/10. Koupil jsem si každý Battlefield, sice ne za plnou cenu, ale chci vývojáře podpořit. Bohužel u Hardlinu jsem tentokrát šáhnul po Warez verzi, protože jsem si nebyl zcela jist kvalitou. Ale zjistil jsem, že do toho opět půjdu, ale až ve slevě, za pěkné 400 Kč za pár let. -
ja to delam tak že hry zkouším pres Youtube - ušetríš tak místo na disku a čas na stahovani. delej to taky tak. Pokud se ti hra líbí - stahni. Pak mužeš podporit vyvojare až to bude ve sleve na gog, nebo až to daji zadarmo. Treba BF 3 davali zcela zadara, tak jsem to stahnul a tim podporil vyvojare i když jsem to vlastne ješte nehral protože BF je stejne blbost jak vrata
-