Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WhySoSad
    Tak první koupě, Nether :)
    • ucho
      Release Date: 5 Jun 2014
      pokud v podstatě nová hra jde do akce se slevou 80 %, něco tady smrdí.
      • Veskoslav
        Total Anihilation taky šel s 66% slevou a rozhodně nesmrdí, spíše naopak. U té hry to spíše vidím, že není moc rozšířené a slevou naláká nové hráče, co pak další přitáhnou. Ale můžu se mýlit, večer řeknu jaké to je:)
        • ucho
          Planetary Annihilation má naprosto jinou cenovou politiku a ta hra ještě nevyšla, je v Early Accessu a je v něm poměrně dlouho. A i když je 66 % celkem dost, u té hry se předpokládá, že základní cena půjde dolů, tedy to výsledné procento tak velké nebude. U Nether máš slevu 80 %, což je pořádná sleva, prakticky rozdávání za "dvě piva", jak říkáš. Vývojáři tím dávají jasný signál, že si neváží lidí, kteří si to po vydání koupili za plnou. U Planetary Annihilation byl například vidět pravý opak, kdy vývojáři cenu drželi nahoře kvůli lidem, co přispěli na kickstarteru víc peněz do přístupu do té bety. U hry Nether je to však pro předchozí hráč kopnutí do zadku. Ano, je to multiplayerová hra, ale sleva 80 % je v této fázi projev zoufalosti, kdy v podstatě degradovali cenu na necelé 3 eura... S tímto přístupem nemůže mít ten projekt dlouhou životnost. Ale tak u čistě multiplayerových záležitostí se přežít poštěstí málokomu.
          • Veskoslav
            Jak říkám, zaujala mě ta hra cenou a videi, co prezentovala. Tak uvidím, co to je za srandu. Očekávání jsou na nule, protože lovení dinosaurů prohrálo s Magickou, tak to není ve slevě, tak se poohlížím po nějaké FPS a že jich je hodně málo:(
            • prište si o hre nejdriv neco zjisti predtim nez ji koupis *7*
    • kennyB
      Uděláš z toho jednohubku???
      • Uvidíme :) Se Sickboyem asi natočíme :) Ale teď jsem na týden až do začátku srpna úplně mimo civilizaci, takže až potom ;)
    • Ronox
      Já do toho radši nešel. Hrál jsem alfu nebo, co to bylo a až moc mi to připomínalo WarZ stejně i to, jak se vývojáři vůči Sergeiovi vymezovali. Celý mi to přišlo, jako stejný scam a znovu se nachytat nenechám radši ikdyž to na začátku vypadalo zajímavě.
      • Veskoslav
        Tak za ty peníze, co to je teď, tak jsem do toho šel. Ty dvě "piva" mě nebudou tolik mrzet, pokud to nakonec dopadne špatně.
  • Na Twitteru se šíří zprávy od stovek lidí, kteří si stěžují na bolesti hlavy po pár minutách...

Neni se cemu divit - 3D zapnute na max hloubku a malinky displej. Obzvlast pri pohybu to musi byt "zazitek". Kdyz si stahnou hloubku, nemyslim si, ze budou mit takove problemy.
    • Peppa

Každý je jiný

Někomu se po pár minutách dělá blbě v autě... *12*
  • Keyz

České kyberpunkové RPG Dex od studia Cyberpunk se z důvodu smíšených recenzí zatím na GoG.com neobjeví.

Jaký má smysl nevydat hru na dalším obchodě, když máš horší recenze? (protože to po vydaní podle ohlasů bylo zabugované apod.) To čekají na finální opravu a poté to chtějí vydat jako kompletní edici nebo něco takového?

Stejně platí % z reálného prodeje a vstupní poplatek není snad tak velký...Jestli ano, tak kolik to je? Takto by to bylo na více místech a více lidí by to koupilo. Již jen pro to DMR free. Ohledně pirátství je to jedno. Stejně ta hra nemá nějakou extra ochranu aby nebyla ihned všude.
    Tohle je trapné řešit, jestliže to má ochranu Steam. To ihned každý prolomí a dokonce na to jsou automatické programy které udělají "crack". Kdyby to mělo něco extra...Tak, poté ano.
    • ringmancz
      tě nakazil jack nebo co? přečetl jsem si to 2x a stejně nechápu, co jsi chtěl říct
      • Jack1947
        No napsal to vlivem tepla trochu... prapodivně ale přesto to chápu prostě tu hru odbyly tak jí radši přepracují ale narozdíl od jiných byla v Early access což jí taky moc nepřidává...

Indie scéna je holt is financemi někde jinde než ta normální, velká
        + tam není žádná velká ochrana takže to nikomu fakt zas tak mooc nevadí...ehm asi fakt trochu moc tepla no...
    • Co kliknout na ten odkaz a něco málo si o tom zjistit? Ona totiž ta bleskovka má více možných výkladů....
      • Keyz
        V tom případě podělali start když to GOG odmítl. To je snad ještě trapnější (viz množství patchů a jejich obsah)

A ano. Nečetl jsem původně odkaz na který bleskovka odkazuje. Od toho to je bleskovka. Má se to napsat jasně s odkazem na zdroj. A ne, nejasně s odkazem na celé info... Poté to může být nejasné s odkazem na studii která má 150 stránek...

Opravdu nešlo do dané věty napsat to, že Gog to odmítl protože tohle...(to prostě nebylo možné :) ) Takto nevíš proč to bylo a musíš to extra číst v odkazu. Tedy jak jsi napsal. Má to více možných výkladů a to je blbě. Něco jako titulky které shrnou zprávu a titulky bulváru, kde lákají na něco, co je poté jinak atd... To je prostě blbě.

Jinak dík za info. V tom odkazu toho je dost a je to opravu jinak, než ta hovadsky napsaná zpráva.
  • ucho

Prodej konzolí PS3 vzrostl v Austrálii po snížení ceny o 400%.

beru zpět
    • Tak už se rozmysli *1*
      Zkusil jsem to mezitím trošku přeonačit...
      • ucho

Po snížení ceny konzole PS3 vzrostl v Austrálii její prodej o více než 400%.

tak na první přelétnutí to prostě vypadalo na slevu o 400 %. když jsem to četl pomalu a víc u toho přemýšlel, tak to bylo ok. tohle je ale určitě lepší :)
  • AC4 Black Flag a Batman Origins

Napíšu to teda já (Mad Max je bratranec). Tak ještě jednou, Splinter už je pryč, místo něj přibyl nový Batman.

Cena 300 a 300, oba za 500.

PS: Ronox nezapomeň, už je to nějaká chvíle.
    • a proč to prodává?
      • Jack1947
        Nema rad originaly. Zrejmne. *3*
    • Ronox
      Tak odesláno :) Jinak kódy přišly v pořádku a neaktivovaný. Nejedná se o scam ;)
      • pochybovači tu mají důkaz :) kdyby jsi chtěl další, klidně pisni email, můžeme to zase udělat jak minule. Nabídka platí samozřejmě i pro ostatní, kdo první napíše, ten první bude mít.
        • Ronox
          AC IV mi přijde na recku a Batmana už mám, ale děkuju za nabídku :) Teď budu shánět už Thiefa, Saints Row IV z toho AMD rewardu jinak zbytek už vlastním.
          • No Thiefa budou teď nově dávat ke slabším grafikám, tuším ke 270 nebo 270X. Docela hledím, čekal bych to spíš u 280X.
            • Ronox
              Mail :)
    • Proč to nedáš na aukro?
      Líp by se to platilo.
      • A proč bych to dělal, myslel jsem, že tu jsou normální lidi sem tam, jsem tu celkem často, nenapadlo mě, že někdo bude řešit tohle. Jak jsem psal, kdo chce ať pisne email a je to. Však bude mít můj email kde je napsané za co to je a číslo mýho účtu, pokud se nějaký děcko bojí a nemusí si to ošetřit takový věci, tak smůla.
        • neumí si to ošetřit*
          • Jack1947
            Alee nehejtoval si celkem dlouho , ted by bylo nehezke do tebe rypat kvuli necemu jen tak z pleziru, takto nechame byt. *3*
          • Jack1947
            Achich ouvej, z tebe asi dobrej prodejce nikdy nebude. *7*
            • Pitomče. Proč se pořád motáš do věcí o kterých nic nevíš svýma zbytečnýma poznámkama.
    • Šlo by to udělat tak, že bych Ti dal údaje ke své kreditce, ze které bys si zaplatil něco v té hodnotě her a pak bys mi poslal klíč? Prachy Ti na účet posílat nebudu, jsi tu anonym....
      • lol
      • Už jsem tu posílal minule kódy klukovi jménem Ronox dřív, než on pošle peníze, ten tu má aspoň registraci a občas ho tu vidím., tak se ho klidně zeptej. Těch pár stovek není velká částka, aby jsme to komplikovali zbytečně. Kdo chce 2 nové žádané AAA hry, může je mít po 3 stovkách, kdo nechce, ať si je koupí třeba za litr nebo sosne, mně je to jedno.
  • Epic zamestna lidi z Big Huge Games

Mozna jste tu o tom uz psali a ja to prehlidl, ale Epic dal v otevrenem dopise vedet, ze se chysta otevrit nove studio v Baltimoru a chce zamestnat lidi ze zruseneho studia Big Huge Games (Kingdoms of Amalur)

http://epicgames.com/news/epic-community-big-problems-need-huge-solutions/
    • braveman
      jj, už to tu proběhlo 2012-06-04 16:00:00:
      Epic Games zachránilo vývojáře z Big Huge Games, které nyní čeká přejmenování na Epic Baltimore.
  • Jack1947

Obrazem: Porovnání PC a X360 verze Metal Gear Rising: Revengeance.

Nepostrehl jsem nikde "HW naroky" ale jak zname konverze z konzoly budou mastne, prestoze graficka stranka nebude krom par vylepseni o moc lepsi... ( coz neni, dokonce dle screenu by se mi zdala X360 hezci, tech par efektu budou spise hru stezovat). To ma cca kolem 24gb... chapu multilanguage... ale i tak no... *7*

Spise me zajima jak a na cem to ( jestli nekdo ma) jezdi... ? ( z hw naroku se vychazet neda no).
    • Ronox
      Hra samotná má 3gb a zbytek jsou filmečky (cca 20gb).
    • Všeználku teoretiku. Já už to hraju skoro týden na PC a nároky jsou docela směšné, graficky je ta hra hodně průměrná, přesto samozřejmě vypadá o řád líp než na rozplizlém Xboxu. Nicméně hra jako taková slušný.
      • Slyšel jsem opak a osobně i mne vážně hra nevtáhla ... na to že má mít dějové pozadí společné s MGS rubací koridor ...
        • No já MGS nikdy nějak extra nehrál, takže dějově je mi to celkem jedno. Stačí mi zápletka co tam je, kyborgové, ten psycho japonský styl a slušná hratelnost... nic jinýho jsem od této hry ani nečekal, taková alternativní linie k DMC :)
    • ringmancz
      kvůli více jazykům je to tak veliký? *1*
      • si nepamatujes Rage? tam kdyz si chtel mit oficialni cestinu, tak to stahovalo nekolik giga a pirati to udelali do 1 mb :D
      • To bude určitě kvůli emulátoru a DRM ...vždyť takhe dneska vznikají konverze ....
      • Jack1947
        Videiim ... atp... v FHD kvalite... nevim co do her na pc vsecko cpou...
  • ucho
    http://www.desura.com/games/8-bit-night

kdyby se někdo nudil, 2 dny je to free
  • slavek.skara

Divinity: Original Sin

Zdravím pěknou sobotu nevíte kde sehnat tuhle pecku za nejlepší cenu ?
    • Soilwork
      http://www.kinguin.cz/catalogsearch/result/index/?q=divinity+original+sin
  • Hanzales

DeusEx:HR - Patch

..koukám se přes noc patchnul na steamu DeusEx. Měl by opravovat problém se stutteringem, úvodní loga jdou nyní přeskakovat, lze namapovat i numpat enter a enter, a spoustu drobných oprav: http://www.inquisitr.com/142334/deus-ex-human-revolution-pc-patch-out-now-fixes-stuttering/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit