-
Kdo nezaregistroval, tak v Game Pass od MS je Mechwarrior 5: Mercenaries, co vyšla loni na začátku prosince:)
-
Black Ops 3
Zatím jsem odehrál jen první misi, jako střílečka to je průměrné až lehce podprůměrné (zatím určitě horší, než ne moc dobré poslední Cod AW nebo jak se to jmenovalo), chci se jen zmínit k té technické stránce, mám staženo od Reloaded vč. prvního opravného patche (údajně opravuje problémy s vytížením i5 cpu) a hra teda běží normálně, bez nějakých záseků, nevím jestli mám štěstí, ale na mé 960 ve 1200p, všechno na High bez vyhlazování cca 60fps, akorát venku když tam všechno hořelo, bouchalo, střílelo a pobíhaly tam hromady postav, tak to šlo někam ke 40, ale to byly chvilky, jinak si to těch cca 60 drží, žádné vteřinové záseky, propady na 30fps nebo co se nekonají co jsem četl.
Upřímně asi bych to smáznul, ale když už jsem těch 50gb sosnul, tak ten singl zkusím chvíli hrát, zatím teda dost nemastné neslané, jestli druhá a nebo pak ještě další mise bude stejně o ničem, tak to letí z disku. Při představě, že za tohle vypláznu 1500kč ... ROFL. -
-
OMG vydržel jsem to asi ještě hodinu, takový odpad 2/10 a vlastně ani nevím za co, HNUS ! Lituju těch 50gb stažených, fakt že jo.
Kdo normální proboha takovou srágoru koupí? Maximálně tak někdo takový https://www.youtube.com/watch?v=Qla3SWxWUog -
-
A dnes jsem se o té hře bavil ve škole s deváťákama a jim se to taky nelíbí, takže asi nebudu sám.
-
-
Ty nehraješ Mp takže se tě to netýká ale mn ě se mp na tom právě že zamlouvá... SP je ai horší mp je skvělé lepší a nejsou tam ty blbosti poskakování lol s jetpackem a exoosuits...
-
-
Noo jo tvl znáš CoD od dílu Black Ops ne?? No jo další hra co de pomalu a jistě do kytek.....vydrž zachvilku se stane i Assasin hra konzolí a Just Caus rovnou počítej jako hru na Konzole....stačí ne 3 hry uvidím co výjde příští rok ale určitě zase něco podědíte co Teken už je aspon 12 díl.....
-
-
Dobrej trolík pobavil.. znám cod bohužel od prvního dílu. Better luck next time ;-)
-
-
-
-
Randy Pitchford zatím neplánuje třetí pokračování Borderlands.
thanks god.... -
EA a Maxis se chystá 14. června vypnout několik Facebook her, konkrétně jde o The Sims Social, SimCity...
Hravam Sims od prveho dielu doteraz do tretieho, ale Sims Social ani Sims freeplay na smartphony som nikdy nehral, chyba tam to kuzlo co ma povodna velka hra.
By ma iba zaujimalo ci to vypli kvoli nedostatku hracov (co si nemyslim) alebo preto ze si tym vlastne sami robia konkurenciu velkym hram tym ze ponukaju osekane verzie vlastne zdarma -
-
Jak můžeš vědět, že tam chybí kouzlo původních her, kdyžs to nikdy nehrál?
-
-
EA a Maxis se chystá 14. června vypnout několik Facebook her, konkrétně jde o The Sims Social, SimCity...
Zle som to napisal, pravdou je že som to hral chvilku ale nebavilo ma to, preto myslene nikdy nehral je ze uz som sa nikdy neprinutil k tomu.
-
-
-
Pencil Test Studios (The Neverhood) se stalo licencovaným vývojářem WiiU titulů.
nestalo... ten text, i ten update na kickstarteru rika neco uplne jineho. jenom ze je nintendo oslovilo, jestli by Armikrog nechteli vydat na WiiU. tecka.
prosim, ctete dusledne *7* . -
-
+ přidání stretch goalu - 950k = vydání na WiiU
-
-
jasne, ale do ty doby nic.
-
-
-
https://hrebenar.eu/2018/02/daniel-vavra-se-podilel-na-vyvoji-skvele-hry-ovsem-jeho-nazory-tak-skvele-nejsou/
-
-
KDo tenhle blábol psal ty ?
-
https://www.exotopedia.com/wiki/Ji%C5%99%C3%AD_Hrebenar
-
"Vývoj začal před sedmi lety, a tak očekávání díky mediálnímu pokrytí jsou převeliká. Mnoha lidem se naplní, některým nikoli kvůli slabým počítačům a třeba neexistenci českého dabingu, bugům i když byl herní požitek anoncován jako český."
Ten člověk je stylistický kaskadér. *4* -
-
Obsah článku stranou, to "anoncován jako český" je krásná perla.
-
-
-
Kvůli problémům s internetem bohužel proběhne natáčení dnešního Hardware Clubu offline. Omlouváme se.
To vám Alza nebo Asus nemůžou s tím zlobivým internetem nějak helfnout? Proboha, vždyť jde taky o ně! -
Sledujte šestou epizodu seriálu Mortal Kombat: Legacy, v které se vám představí Raiden.
covece nastenkari, ty uz si hodne zaspal co? :)) http://www.youtube.com/show?p=VkIoQKmEa4I&tracker=show_av uz je davno 8ma epizoda, a brzo (doufam) bude devata. -
-
Vím, vím, jen se mi nechtělo dávat všechny tři epizody, které tu ještě nebyly zmíněny, do jednoho postu *3*
-
-
ok :).
-
-
-
Sekající se počítač
Nevíte někdo čím by mohlo být že mám hrozně zasekaný počítač ? -
-
Mohl bys být specifičtější? Nejdřív se podívej se v Task Manageru na vytížení procáku a pamětí, případně zkontroluj teploty nějakým prográmkem (předpokládám, že antivirákem už jsi to projel).
Nemusí to být nutně malware, mohla ti vyschnout pasta na procáku, co já vím, může toho být milion.
Ale bejt tebou, spíš bych si napsal na nějaký fórum, který se tomuhle věnuje. -
užíváním
-
Přeinstaluj Win..
-
-
To je trochu radikální řešení...
-
-
Navíc to řeší následek ne příčinu.
-
-
Tak nejčastější příčinu jsem popsal výše. Neopatrnost a nedostatečná údržba. Takže příčinu řeší jenom zodpovědnost.
-
-
Já bych mu vzal root práva, když se o to neumí starat.
-
-
-
Naprostá většina "zasekanejch" počítačů, se kterejma jsem se setkal, byla zasekaná proto, že nebyla vůbec udržovaná, majitel počítač nikdy nečistil, ani nepřeinstalovával operační systém, instaloval každou kravinu, která na něj vyskočila na internetu a PC byl prostě zaflákanej. Reinstal Windowsů, větší opatrnost a častější údržba vždycky pomohla.
-
-
Souhlasím, po mě klienti vždycky chtějí "nejdřív zkusit něco méně drastického", tak systém projedu všemi možnými kontrolami, povypínám a odinstaluji co se dá. Samozřejmě to všechno trvá několikanásobně déle, než reinstall včetně zálohy. Pak mi dojde zpráva, že "to chodí trošicku rychleji, že dík". Ale po týdnu až měsíci "pořád to není ono, pojďte teda udělat tu přeinstalaci", která samozřejmě vždycky zabere.
-
Existuje několik "nejběžnějších" příčin, takže nějaká "základní" kontrola PC není nijak časově náročná. Taky to může být problém v hardwaru... Prostě mi přijde hloupé sáhnout po reinstalu operačního systému v okamžiku, kdy hapruje výkon PC. Ale tak proti gustu.. Zase je to jistota, je-li opravdu problém v softwaru.
-
a taky je to často rychlejší než půl dne hledat nějakej problém :)
-
-
to ale jen v případě, že se nemusí nic moc zálohovat, tedy ideálně pokud jsou data na separátním disku. To ale u většiny uživatelů, kteří "mají problém s PC", nehrozí - na ploše bordel, v dokumentech bordel, duplicitní až triplicitní data (osm různých složek s hudbou je teprv začátek).
-
-
-
-
-
-
Doktor Emmet Brown si udělal pauzu od výzkumu Proudového kapacitátoru, aby Vám mohl říci něco...
Je Proudový Kapacitor oficiální překlad který byl v českém dabingu? Před časem když sem hrál Back to the future mě napadlo jak se Flux Capactior asi překládá. Tak mě zajímá jestli jste si na to vzpomněli, a nebo si to jenom narychlo vycucali z prstu? *3* -
-
no ja to poznam ako prudovy kapacitator :)
-
Ve filmu to prelozili myslim jako Indukcni Kondenzator.
V kazdem pripade je Proudovy Kapacitator spatne (nebo preklep) *4*. Capacitor je cesky kondenzator, takze to neni spravne ani primym, ani filmovym prekladem (vzhledem k tomu, ze se jedna o smyslene zarizeni, mohli si to prelozit jak chteli).
Klidne to mohli prelozit jako Indukcni Kapacitor, znelo by to (IMHO) vic "cool". Primy preklad zni prilis obycejne (Tokovy Kondenzator) :)
-