-
Nezná někdo způsob jak vytvořit bootovací flash disk na windows XP? S novějšími verzemi to funguje ale XPčka mi nikdy nešli. Nevíte někdo pls?
-
-
http://wintoflash.com/overview/en/ tohle to umí. Jestli to nejde tak to napíše chybu a podle toho najdeš kde je problém.
Jestli to vytvoří boot na USB a pak bude problém při instalaci tak je problém jinde než v tom programu. Rozhraní biosu se za tu dobu změnilo stejně jako jiné věci. -
-
Jo to usb to vytvoří bez chyby ale nejde nabootovat.
-
-
http://www.pcporadenstvi.cz/forum/viewforum.php?f=5&sid=c3335d30f4e75b5060a458140e4e3e8d
Zde se zeptej. Jde to i bez registrace. Tam často dobře poradí.
U XP to je složitější co jsem koukal. Napiš rovnou co máš za desku. Hodně štěstí. -
Chtěl jsem si opravit Win7 ( kvůli jednomu sajrajtu) a taky mi nešli nabootovat nebo to neumím nicméně jsem to vyřešil jiným prográmkem...
Tak s tím ti asi nikdo moc neporadí nebo aspon já ne. *7*
-
-
-
Normálně to nejde? hodit na flashku a pak zvbolit jako 1boot zařízení... ?
-
-
pardon tenhle post měl být pod ucho@tiscali.cz :)
"Díky" -
Valve si zaregistrovali ochrannou známku Half-Life 3
A budu hádat primárně bude na OS Steam :-) -
-
Valve si v Evropě zaregistrovalo ochrannou známku Half-Life 3.
To je zase provokace. Podobně jako když jeden programátor měl na E3 nebo na nějaké výstavě triko s HL3 logem... A to už je 3 roky zpět. Tuhle firmu nemám rád. Ano, má na svědomí bezkonkurenční half-life... Ale chová se k zákanzníkům jak ku prasatům ;) -
-
radsi dojit znacku vydavanim hry kazdy rok ze? "protoze hraci si to preji"
-
-
Tak at, ja jim to preju *3* .
-
-
A proc taky ne ze? Proc se tak nechovat, kdyz oni si nechaji a radi , mit uz jen ten pocit rochnit se krasne v tom bajinku. *12* Kviik, kvíík.. *15*
-
-
To uz by byla ponekud silna kava, a zaroven dilema pro ty kdo o Steam OS nestoji. *7*
-
-
EA chce, aby přestalo být nenáviděno.
na to je jednoduchej návod - začít dělat dobrý hry -
-
myslím, že na to bude potřeba trochu víc než jen dělat dobrý hry :) ale rozhodně by to byl dobrej začátek :D
-
-
pokud nebudou dojit furt to samý a urychlovat vydání, tak budu spokojenej
-
-
-
Původní Doom a Doom 2 se navzdory svému stáří dočkaly opravných patchů. Řeší především problémy se zvukem a stahovatelným obsahem.
Pěkný nesmysl. "Původní Doom a Doom 2" a "navzdory svému stáří". Aktualizace vyšly samozřejmě pouze pro novější verze Doom a Doom 2 vydané v roce 2019 na téměř všechny platformy. Na PC jsou dostupné pouze přes Bethesda Launcher.
-
PS Store
Nedaří se mi nic koupit na PS Store. Máte někdo stejný problém? Při placení mi stránka jen problikává.
edit: tak když zkouším přidat peníze, hlásí to "The credit card information is not valid. Please check your entries carefully." přitom jsem s tou kartou určitě kupoval Bloodborne. -
-
Měl jsem stejný problém, když jsem to zkoušel z PC. Jako poslední možnost jsem si tu kartu přidal přímo z PS4 a šlo to naprosto v pohodě. Doporučuju to udělat taky takhle.
-
To zkousis na webu? Co rovnou z konzole?
-
-
stream
Rád bych pozval všechny nadšené hráče a diváky na svůj nový stream kanál. Streamovat budu všechny možné hry od singleplayer po multiplayer hry. Fungovat začnu od pondělí 19.8.2013. Více si můžete přečíst v infu na kanále http://www.twitch.tv/godswill1988 -
Naval Action
Ahojte, hraje tu někdo Naval Action ? Hodily by se nějaké rady do začátku... jaká frakce je na start vhodná nebo je to jedno ? Jak získat co nejvíce zlata ? Jak urychlit ten gring při stavění lodí ? Jak efektivně mířit děly ?... -
-
Zkus tohle: https://www.youtube.com/watch?v=OhjDtg3ZQ6Y
-
-
Děkuji.
-
-
Hráš to, aké to je?
-
-
Hrám to, ale moc mi to nejde. *13* Stavění lodí vypadá, že bude na dlouho a zábava začne až s těma velkýma asi... ale docela fajn, něco jako Piráti z Karibiku ve hře. *4*
-
-
-
adwanced warfare
slušná parba. kevin spacey hrá cloveka co je na čele atlasu - v podstate financni korporace s zoldnerskou high-tech armadou. nejdriv bojujete proti teroristum, jako součast U.S. armády, prijdete o ruku a syn kevina spaceyho o život. tak vám spacey dá možnost vstoupit do atlasu a dostanete novou mechanickou ruku.
brzy se ukáže že spacey o utocích vedel dopredu a vyjde najevo že vyvíjí biologicke zbrane, kterými chce zničit všechny vlády a armády na svete. tak se obrátite proti atlasu (jako součást specialni jednotky) a spolu s vámi pozdeji i všechny armády sveta.
na konci kevina spaceyho zabijete a ten černoch zemre. tolik pribeh v skratce. kdyby to ješte nekdo nehrál a nechcel vedet pribeh tak to nečtete protože je to spoiler -
-
" kevin spacey hrá cloveka" Nemyslim si, ze tohle by se dalo nazvat hranim. Meli k dispozici skveleho herce a nedokazali vyuzit ani zlomek jeho potencialu. Ve hre pusobi jako loutka. Emocni projev nulovy, prace s mimikou nulova, celkovy dojem z postavy taktez nulovy. Proste naskenovali jeho oblicej a tam ocividne i skoncili. Celkem skoda.
-
Dát varovani spoiler do poslední věty misto na zacatek nebo tagu *1* Ocividne jsi cilovka CoD *15*
-
-
presne tohle jsem si taky řekl... Říct na konci celého textu, že je to spoiler, tak to nečtěte, tak to je upozornění za všechny prachy *1* .
-
-
-
CD Projekt shání nové lidi na vývoj RPG zasazeném v temném fantasy světě (zní to jako Zaklínač...
Výborný by bylo, kdyby Geraltův příběh ukončili v nějakým datáči a nechali nás konečně vytvořit si vlastního hrdinu v regulérním novém díle. -
-
Ano ano ano! Začít hezky od nuly s vlastním zaklínačem, ty by byl pan Santa věru šťastný. Spíše jsem však zvědavý na to RPG z nového prostředí. Nějaký ten cyberpunk prosím *4*
-
To by mi ani nevadilo. :-) Dokonce bych nemusel byt ani zaklinac.
-