Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mass Effect 3 opět na Metacritic schytává nesmyslně nízká hodnocení od uživatelů. Kdopak v...

Reputace EA, Dragon Age 2, first day DLC, Origin, rozkouskování hry na tři díly (singl, coop, iOS hra), buglý import postav, prvoplánované scény... Důvodů se najde hodně. Na rozdíl od ME2 holt ten kýbl nenávisti už přetekl.
  • Ps4

https://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/443702-nejvykonnejsi-televizni-konzole-vyrazne-zlevnila.html
    • ucho
      týjo fakt že jo, electroworld za 8690,- tak je otázka, jestli má cenu ještě čekat...

edit: rezervováno na prodejně.
      • ucho
        no moc dlouho jim ta cena nevydržela :D
    • Jack1947
      http://www.ps5playstation5.com/ps5-release-date-countdown Loolz *1*
  • ringmancz

Final Fantasy XIII se rychle zařadilo mezi aktuálně nejprodávanější tituly na STEAMu.

na nuuvem je teď ještě o něco výhodněji než na steamu. sice to otravuje s adresou, ale co jsem se díval, tak to jde jednoduše obejít. a koupil jsem tam kompletní Flatout sérii za 65 korun
  • God-of-War

Na The Last of Us pějí chválu i japonští hráči.

Docela rád bych věděl, kolik už se prodalu kusů. Určitě to bude kulervoucí číslo, když v Británii to je furt na prvním místě *14* *14*
    • 1,2 milionů prodaných kusů TLOU.
      • God-of-War
        Už sem to taky našel:). Je to už 1,3 mil. v prvním týdnu prodeje *4*
        • Miserius
          Přeju jim to...pokud z toho neudělaj AC serii... Ale ND ukazal ze i ze zlatyho dolu neudela dojnou kravu (Uncharted)
          • God-of-War
            Přesně:). Chce to přestat v nejlepším.
            • Inquisitor
              Jo u AC spíš razí teorii, že v nejlepším se má začít rejžovat.
  • ps4

https://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/419855-vysoky-vykon-nove-televizni-konzole-od-sony-vyuziji-desitky-her.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
  • Jack1947
    Ty to vyuzivas, mas to a tak vis. Misto toho abys napsal co mas ... ja to nemam tak nevim tak se snazim aspon trochu pomoc. ( a ta zbytecna neni). Hod jsem ty ten svuj bazmek.
  • Video: Borec na konec - opravdu šťastný gól vstřelený ve FIFA 15.

Tak Cris poslední dobou válí všude, včera hattrick pomocí štasné ruky, takže normálka...
  • Veskoslav

Nintendo se zatím o 4k rozlišení a virtuální realitu nezajímá. Pokud by dělalo to, co ostatní, bylo by prý (kvůli menší velikosti firmy) odsouzeno k zániku.

A není to tím, že na to fakt nemá absolutně žádný přístroj a naprosto rezignovalo na to mít výkonné stroje jako mělo kdysi v porovnání s konkurencí? Což bohužel bylo Nintendo GameCube a to je už nějaký ten pátek v herním nebíčku.
  • SalemCZ

V South Park The Fractured But Whole můžete získat celkem 36 trofejí (1 platinovou, 4 zlaté, 12 stříbrných, 19 bronzových).

Jestli jsem to správně pochopil tak se to týká PlayStationu? Jelikož si neuvědomujii že by na Steamu, nebo Uplayi byly zlatý nebo nějaký jiný ocenění.
    • ringmancz
      Proč radši nenapsat, že hledají do hry tvoje prdy?

https://youtu.be/Lxyz-EYh-M8
      • SalemCZ
        Jdu se přihlásit, budu ve formě DLC?
  • Co vlastne rikate na novou GPTV? Za me Naomi a Jarda super.

• Jack1947

Nevím nesledujem to tady ( moc nás asi nebude)

jsem nejdříve myslel že to je GAMES(Games tv ? ) jenže pak si přečetl CZC a bylo jasno. Sleduji výhradně games...

• SalemCZ

je to spíš Game Page.

• Jack1947

To mě napadalo no ale co koukám na Riplay stačí, to i přesto že mi třeba ty moderátory co tam nasadily nebyli sympatičtí natolik jak Bětka a Tukan... ale zase jsem si už na ně zvykl( ještě ten styl taky nic moc...)

• SalemCZ

Ale co myslíš že má znamenat zkratka GPTV? gamepageTV

• Jack1947

Napsat GAMEPAGE TV, ale ne dneska radši budem psát zkratky co nic neřeknou!

• SalemCZ

Reakce na příspěvek:

tak ono otázka jestli na Gamepage nemá právo Česká televize.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit