Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PreidaQ
    Šťastný a veselý všem.

Tak co máte v plánu pařit o svátcích? Já přemýšlím, že bych znovu zkusil zapnout Rimworld. Jen se v takovém případě bojím, že se ani nenaděju a celé svátky budou v čudu. *1*
    • Veskoslav
      Jako každý rok dojedu Stalkera SoCH na jiný konec, co jsem už dlouho neměl. Letos to vidím na "peníze".
      • PreidaQ
        Tak zrovna Stalkera jsem si dával nedávno a zbývá mi už pouze Call of Pripyať, což u mě číslo dva Co hrát o vánocích.

PS: Jaképak peníze. Je to jenom iluze! *1*
    • Konečně snad dohraju Tyranny (super hra, ale nebyl čas) a pustím se do Divinity: Original Sin 2. Už jsem měl dvakrát v košíku Elex, ale vždycky jsem couvnul.
    • Šťastný a veselý i tobě *4* Budu pařit obě Banner ságy, od vydání jedničky se z toho stala nová vánoční tradice *1*
    • Mart9
      NHL 16, FIFA 17, Uncharted 1
    • Jack1947
      Jo tobě taky a i ostatním - nejspíše klasaika COD WW2 mp, OW, zabrousím do Wildlands a zkusím po roce nebo kolik znovu Division... mohl bych dohrát i Prey tam jsem nakonci ale mě to hrozně omrzelo.

Možná si dám něco z té naduté knihovny co jsem zadarmo nasbíralk abych osvěžil trochu pamět lol :D
    • Lukass
      Koupil sem ve slevach Shadow Warriora 2, Grim Dawn, a vcera na Steamu Dirt Rally za 10 euro tomu neslo odolat.
      Takze mise splnena a hrat mam co do dubna :D
    • Tilwaen
      Šťastný a veselý *4* Já právě pro správnou vánoční náladu dohrála Tyranny. Mezi svátky se konečně chystám na Dragon Age: Inquisition; nějak se pořád musím přemáhat, abych to rozehrála.
      • A já zase napíšu, že ač jsem si k DAI hledal cestu trochu déle(protože se hraje trochu jinak, než předchůdci), tak na něj vzpomínám nejraději z celé trilogie.
      • Možná se ani nepřemáhej. Já se přemáhal tak dlouho, až jsem to dohrál, ale žádnej extra zážitek to není a ke konci už mi bylo jedno i to, jak to vlastně celé dopadne. S jedničkou zcela nesrovnatelné.
  • Jack1947

Podle zdrojů zevnitř Nvidie by se Grand Theft Auto V mohlo objevit na PC už na podzim.

To ani ve ´´snu¸¸.
  • Scany čtyřstránkového preview The Elder Scrolls V: Skyrim ze zahraničního časopisu.

No do pytle... Ja si snad neuziju leto jen proto, ze se budu tesit na podzim : D
    Nadherny vypraveni - hral jsem to v duchu s nima. Jen mi prijde trochu divny hned z kraje hry zabit draka..? Kam to pak ma po dalsi desitky hodin gradovat?
    • MrSanta
      Ono tam těch draků bude víc a za jejich zabití bude hráč získavat dragon shouty (nebo "body" na jejich "upgrady"). Předpokládám, že hlavní zápletka bude postavena na něčem jiném, než je zabíjení "obyčejných" draků.
    • To je uz fakt novej sport, klikat Crookoj minusy, at vyblije cokoli? : D
  • První screen z NHL 12 odhaluje, že půjde hrát zápasy pod otevřeným nebem a novinkou bude rovněž...

Už se nemůžu dočkat !
  • Dnes vydané bezplatné DLC Peer Review pro Portal 2 zabere na disku 1.37GB (tedy, alespoň XBLA verze).

Pro info: PC verze 763 mb myslím, že to vyžadovalo.....
  • Sledujte video s ukázkami z Battlefield 3 a se záběry skutečných armádních jednotek na 11. ročníku...

tak tohle bylo asi to nejzbytecnejsi video co jsem tu kdy videl
  • Vitekb

Direct2drive

Chtěl bych upozornit na tohle: http://www.direct2drive.com/staticpage.aspx?topic=d2d-transition
    http://www.gamezebo.com/news/2011/12/19/gamefly-pulls-another-netflix-releases-unlimited-pc-digital-download-service
    Direct2drive byl koupen GameFly a mění se. Pro Evropu (a zbytek světa mimo US) to znamená prakticky konec této služby. Přestávají přijímat mezinárodní kreditní karty, nákupy ze zahraničí, začínají používat klienta, atd.
  • LEVEL.CZ nemá zaplacenej hosting??

jinak je den vydani a do schránky nic nepřišlo...asi budu muset zavolat dodavateli
  • solomon.short

ps4 exkluzivita

specialne pro hnisavce a bugggeranta

https://www.youtube.com/watch?v=N6aMdA8y7oM
    • kennyB
      Všiml jsi si těch komentářů pod videem???
    • Koukam, ze PC hraci jaksi pozapomeli na jejich "exkluzivity" - RapeLay je nádherný priklad...
      • Když jsme u těch exkluzivit, co říkáš na čistě konzolovou hru Custer's Revenge?
      • solomon.short
        naklikej si jeste vic, je mi to u anusu *14*
        • To jsem rad, ze jsi s tím v pohode, za chvíli si tady hodim 10 plusu a tobě 7 minusu...vydrž...
  • Spades

Capcom vyrobil parfém na motivy herní série Resident Evil nazvaný T-Virus.

Proboha, to by jim měl někdo zakázat.
    Co bude příště? Dilda Licker?
    • ZvacA
      Není důvod, proč by nemohlo být. Capcom stejně jako v Japonsku jiní jen marketingově posvětil síť obchůdků, restaurací a kaváren stylizující se prostě jen do portfolia firmy. A tyhle krámky a kavárny se pochopitelně nevěnují jen Resident evil značce, ale obecně i dalším hrám od této firmy. Návštěvníci a fanoušci mají možnost si třeba koupit hračky, hrnky a plno dalších blbůstek s motivem capcom videoherních postaviček nebo se jen nažrat z jaksi poskládaných jídel s prapodivnými názvy z daného univerza. A teď k tomu akorát přidali trochu víc světem zaregistrovaný nějaký parférmy s motivem RE. Nic však, co by nebylo běžnou záležitostí...

Divize, co se pohybují kolem projektu RE jako tvůrci a producenti hry samotné určitě na porádách nemíchají lektvary, nepřilepují na lahvičky loga hry a neprodávají to jako intermezzo než se vydá nová hra.
      • Spades
        No aby to neskončilo jako KONAMI...
    • Lukyz
      O dildech nic nevím, ale včera jsem četl, že se v Japonsku připravuje RE Muzikál *1*

Hlavní roli získala "herečka" Reon Yuzuki *1*
      Ty Japonci jsou fakt totálně někde jinde...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit