Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vogon

Twitch plays Dark Souls se dostalo přes tutorial!

Po šesti dnech máčení v kalužích, koukání do rohů a tyranizovaní zdí se twichi povedlo porazit bose v tutorialu, samozřejmě hned jak se dostali do Firelink Shrine zaútočili na Crastfallen Warriora a dál už si to určitě domyslíte...
    http://www.twitch.tv/twitchplaysdark
    • Jack1947
      To jsou cvoci i ten název " jakoby to hrál sám Twitch" :-D.
    • Tilwaen
      To je dobrý, místo You died se jim tam objeví Thanks chat *1*
    • Inquisitor
      To jako že lidi píšou do chatu a tím to ovládají? Nebo jak to je? :)
      • Vogon
        Jo, lidi píšou do chatu ty přednastavené příkazy a postava reaguje. Už to asi tak pětkrát upravovali aby to bylo hratelné. Přidali demokracie/anarchie, zakázání/povolení menu(lidi dokázali vypnout hru) a zvýšení/snížení prodlevy..
        • Inquisitor
          Co si ty lidi nevymyslí za kraviny :)
  • mrk jsem na hrej a jsou tam o neco prisnejsi v recenzich, o to vic potesi 5/5 pro lahudkovy rpg luxusniho strihu *5*

http://www.hrej.cz/recenze/divinity-original-sin-enhanced-edition-5280/
    • takže to doporučuje 5z5 epileptiků, chceš říci?
  • Radkaa

Need for Speed: Underground 2

Tak jsem si nainstalovala Need for Speed: Underground 2 a překvapilo mne jak se na tu hru dá stále koukat. Bohužel nepodporuje větší rozlišení a musím hrát s pruhy na bocích, ale stejně mě to baví. Jezdí to někdo ? *4*
    • Lukass
      Jj skvela hra tenkrat se vezla na popularite tuningu a filmu Rychle a Zbesile. Dohral sem 2krat ,Nissan Skyline, OLE *5*
    • cumpi3
      me to pro zmenu zase uz nebavilo, nic jineho nez novodobe nfs pro mou generaci, resp. spise uz nastavaci generaci...me nonstop bavi NFS3-NFS:PU *4*
    • Představ si, že já jsem tu hru ještě nikdy v životě nehrál. Nu k rozlišení zkus nějaký fix, prohledej google. Vím, že na NFS MW byl takový nějaký fix a na Underground 2 taky určitě něco bude.
    • Jazz
      http://nfsu2.gamebanana.com/tools/5376
      • Radkaa
        Děkuji, ale asi bych to nezvládla nainstalovat - počítačům moc nerozumím a nerada bych si ho rozbila. Asi to budu hrát s pruhy. *15*
        • Vsak je to jen .exe soubor, nemusis nic instalovat. Proste to spustis, vyberes si hru, vyberes si kde je nainstalovana, nastavis rozliseni a clicknes Patch. To je vse.
  • Letošní BlizzCon se bude konat 21.- 22. října, copak bude asi oznámeno... Že Diablo III vyjde...

Tak to už si snad dělají legraci ne? Termín má být přeci 30.11.2011.
    Ale nedivil bych se že to posunou, ale 3 roky?
    Mno uvidíme, za tuto hru stojí čekat.
  • Ringwraith

Nejvyhypovanější hra roku dostala v první recenzi své singleplayer části 87/100

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1443550-pc-games-bf3-review-87-sp.html

No jo, čekám, že se recenze budou pohybovat kolem té devítky.
    Hype je obrovskej a tak recenzeti půjdou vysoko.

Ti chytřejší dají vysoký číslo na uklidnění slabomyslných čtenářů, kterým jde jen o to číslo a do textu pravdu o tom, že hra je celá jen o grafice a rádoby novinkách, které sice už byly v BF2, ale ne v BC2,
    • Ringwraith
      A tady je plná recenze konzolové verze:
      http://trendygamers.com/2011/10/23/battlefield-3-review/

The Good: Amazing graphics, great single player, even better multiplayer.
      The Bad: Rare low-res textures, nothing groundbreaking.

Vzpomínám na dobu, kdy skóre jako 9.5 opravdu bylo pro něco groundbreaking a nothing groundbreaking hry dostávaly max. osmičky.

Pic trochu related:
      http://i56.tinypic.com/2em3m39.png
      • Zajimave jak sis tu citaci upravil (vypustil kousek hodnoceni). Tohle je plne zneni:
        The Bad: Rare low-res textures, nothing groundbreaking (but it’s still extremely fun and polished).
        • Ringwraith
          Můžu tě ujistit, že když jsem to psal, tak tam ta závorka nebyla. Takže recenzi upravili oni.
          Však se podívej do komentářů pod ní, jak lidí nadávají, že nothing groundbreaking dostalo 9,5. Tipuju, že kvůli tomu tam tu závorku dodali.
          • Aha, tak to sorry. Komentare jsem necetl.

Jen jsem tim chtel naznacit, ze dnes uz mnoho prulomovych her neni ani nebude. Pouze je dulezite aby se hra dobre hrala a skvele bavila - pak si vysoke hodnoceni rozhodne zaslouzi.
      • Nevěřím tomu, že tento redaktor plnou hru držel v ruce, natož hrál...
        • Black_Hand
          presne tak. navic je to ucebnicovy priklad objektivni recenze, takove o jakou vsichni ctenari touzi. dozvime se kazdy podstatny detail o hratelnosti, zadne spoilery a bez autorovych dojmu. hura do toho, todle je budoucnost herniho zurnalisnmu. *3*
    • Uz mas predobjednano nebo co?
      • Ringwraith
        Ne, proč?
        • posila
          Protoze venujes neskutecne mnozstvi casu vyhledavanim informaci a psani prispevku do diskuze o hre, o ktere si myslis (podle toho, co pises), ze neni dobra. *4*
          • Ringwraith
            Nevěnuju.
            Navštivuju i jiná fóra a tohle tam na mě juklo na přední straně. Tak jsem se chtěl podělit o info.
  • Amylee.Anderson

Scénář k filmu Mass Effect dopsán. Snímek se zaměří na příběh velitele Sheparda a soustředit...

Věřim, že to bude lepší, než to anime. Jsem na to zvědavá.
  • MickeyMutant

The Game Awards nabídne 5. prosince přes 12 světových premiér a něco, po čem budeme (alespoň podle podle novináře Geoffa Keighleyho) šílet.

Zbrusu novou řadu čipsů s příchutí peněz!

Znáte to opojné aroma čerstvě vytištěných bankovek, jejichž drsný povrch lákající k promnutí mezi bříšky Vašich prstů voní právě zaschlou barvou? Kdo by ho nemiloval! Teď si tuhle vůni můžete připomenout s novou řadou jedinečných Doritos lupínků s příchutí peněz, jejichž jemnou kompozici zrecenzoval a doporučil slavný herní novinář a Kanaďan Geoff Keighley (znáte z vysílání Halo 4).

Nevadí, že zrovna máte hluboko do kapsy. S novou řadou Doritos Vás vůně peněz nikdy neopustí!
    • Kozy
      Mickey, že ty budeš copywriter? :)
  • Nové Nvidia ovladače přidaly SLI profil pro Human Head 2, což by mohlo být kódové označení pro Prey...

Human Head bylo Tech Demo od nVidie co ja vim. A Human Head 2 ma bejt Pray 2? No... to pochybuju! Vidim to spis na shodu jmena vyvojarskyho studia a novyho dema nVidie...
  • Živé vysílání 72. Fight Clubu začne na naší profilové stránce na Own3D.tv dnes po 16. hodině...

Jo!!!! tohle bude best fight!!!těším se.
  • B.o.b

Gameplay video z titulu Eight Days, jenž už se pár měsíců považuje za mrtvý. Uvidíme, zda nové...

No paráda ale bude to asi jenom na PS3 podle toho loga vlevo dole *4* mohly by i představit Getaway který bylo taky zrušený *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit