Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dead Effect 2 teaser

https://www.youtube.com/watch?v=qYwqef0YHiU - Teaser k pokracovani uspesne ceske mobilni akce
  • World of Tanks si našlo už půl milionu aktivních hráčů.

Taky, že ta hra stojí za to. Konečně dobře vyvedený tankový boj.
  • Kvalitní akční střílečka Sine Mora se chystá po úspěchu na X360 dobít i PSV a PS3.

To je jedině dobře, protože xbox nemám.
  • Draken69CZ

Zábavná otázka na páteční podvečer

Nahoďte mi tu pár her co si člověk musí zahrát na PS3 (only PS3 games)

DÍK
    • Z veci, ktery bych doporucil tu nepalo asi jen O K A M I — humor a nadhled tyhle hry v jinych nenajdes.
      • ringmancz
        souhlasím, ale to není exkluzivita
    • ringmancz
      Unfinished Swan a Shadow of Colossus, příp. ještě ICO
      • WhySoSad
        Shadow of Colossus, příp. ještě ICO, velkej souhlas
    • ucho
      Puppeteer
    • God-of-War
      Last of Us, Uncharted serie, God of War serie, Heavy Rain, Beyond Two Souls, Demons Souls, Gran Turismo 5 a 6, Killzone 2 a 3, Journey, Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, MGS 4 , LBP, Infamous serie, Folklore, Heavenly Sword, Lair, Dead Nation, FlOw, Flower... uff:D
      • kennyB
        Ještě bych přidal LittleBigPlanet 2.
      • Psychotic
        Až na Beyond, Demon's Souls, Gran Turismo, Killzone, Jorney, Na No... Ni Ne... ten japonskej bordel, Folklore, Heavenly Sword, Lair, Dead Nation, Flow a Flower souhlasím.
        • Miserius
          Demon Souls, Ni No Kuni jsou vyborny hry, ze se ti nelibi screenshoty neznemane ze to je spatna hra
          • Psychotic
            Nejsou to hry, který by si "musel" zahrát. Jsou to niche hry, které baví jen malé procento hráčů.
            • jestli je Gran Turismo průměrná hra, tak by mě zajímalo, jaké máš nároky pro závodní simulátor.
            • Psychotic
              Přečti si znova příspěvek, na který jsem reagoval, prosím.
              Ano, Demon's Souls a Na Ni Bůhvíco jsou pro velice omezenou cílovou skupinu,
              Killzone, Folklore, Gran Turismo, Dead Nation, Flow a Heavenly Sword jsou průměr,
              Lair a Beyond nejsou ani to,
              Flower a Journey jsou umělecké hry, to taky není pro každého.
            • Miserius
              Jo, Gran Turismo, Demon Souls, Killzone... to fakt nikdo nehraje... Žiješ v jeskyni?
      • Miserius
        Až na Beyond souhlasim...
        • God-of-War
          Beyond nebylo špatný:)..
          • Miserius
            To ne no, bylo otřesný *1* Naprosto ukradený co uděláš, dopadne to stejně jen budeš mít na postávách jinej skin...
            • God-of-War
              No tak dobre no...:D
            • Draken69CZ
              Jj dík
            • Miserius
              V Heavy Rain mas 20 ruznych koncu, tam opravdu zalezi co udelas, muze ti kazda postava umrit, vsechny prezit, muze dopadnout pribeh tak ci onak (nechci spoilerovat ale muze to dopadnout jakkoliv by te jen napadlo). Heavy Rain je naprosto super, meni se cely lokace, meni se pribeh podle toho co zvladnes/neudelas (za Ethana to je fakt bozi, co jsi ochotny udelat pro syna, kdyz nic tak nic, bdues ho hledat za policii, kdyz udelas cokoliv bude potreba, budes ho hledat i s otcem atd... Snad to nejsou spoilery, ta hra je bozi nechci ji nikomu zkazit)
              Beyond rozhodnuti meni jen malickosti jako jestli budes mit v pristi casti jizvu nebo ne (ke konci bylo par rozhodnuti ale to bylo jen takovy aby se nereklo, nic dulezityho nebo dobryho) A vysledek porad stejnej, to by bylo lepsi jako 2 hodinovej film
            • Draken69CZ
              V Heavy Rain je ta volnost větší? Já nehrál zatím ani jedno, ale příjde mi to jako dost podobnej typ her.
  • Nemá redakce nejakou early verzi Dragons Dogma? by se hodilo imo nejaky info, treba jestli se neco zmenilo oproti konzolove verzi (jestli pridali fast travel, AI, opravili respawn atd) nebo by se hodil gameplay nebo neco. Jako jasne mužu si to vygooglit ale pak k čemu mi je tento web že ano...
    • solomon.short
      sjed o trochu niz v diskusi, nekdo tu postoval link od TotalBiscuita. Hezky shrnuty port report

edit: ha, Vogon to byl :)
    • Infa maj urcite dost *2*

http://i.imgur.com/Ywpymnz.png
  • ucho

HW dotaz

vyzná se tady někdo ve wifi? mám s tím doma takový problémek.
    • Ronox
      Povídej. Bojoval jsem se signálem i s pokrytím po paneláku etc. Možná bych s něčím mohl poradit.
      • ucho
        signál je dobrej, na wifi jede televize, ps3, ps4 (tam ani tak problém není, to šlape). problém je s mobily a tablety. když jede net na mobilu, na tabletu nejede, přestože se tam vše hlásí jako v pořádku a připojeno. když mobil od wifi odpojím, jede net na tabletu. chování s více telefony jsem zatím nevysledoval, ale zdá se, že nezvládne jet zároveň mobil a tablet.
        • Keyz
          To záleží kolik máš přiděleno IP Adres. (tady se zdá, že došly a proto to nejde)
          Jinak ten router musíš přehodit tuším do swiche modu anebo naopak (v nastavení přes webu. Prostě na druhé co není momentálně aktivní.
        • Ronox
          Neberou si stejnou IP adresu? Zkusil si u každého zařízení nastavit jinou pevnou pro tvou wifi? Něco podobného se mi taky stávalo, ale jen chvilku a řešení jsem nehledal jelikož jsem pak bral nový router a přestalo to.
      • Keyz
        Tohle jsem také řešil a je to celkem komedie.

Prvně 2.4GHz je lepší tam kde máš překážky (byt, dům) a 5GHz tam kde máš volný prostor. (haly). 5GHz se u mě nebyla schopna dostat skrze překážky na konec, kde jsem to potřeboval.
        Poté jsem použil Wifi Analyzer a zjistil zarušení. Pak to je již lehké podle manuálu.
        • Ronox
          Nejlepší je přes wifi scan si zjistit kanály v okolí a vysílat na tom, který tě nejméně ruší, případně na něm nevysílá vůbec. Pak samozřejmě mít kvalitní router a vykašlat se na forwardování přes zásuvky etc, ale lepší natáhnout kabel s dalším routerem. Já mám teď v bytě dva routery z toho mám jeden s vypnutou wifinou, který používám čistě pro všechny konzole jako "switch" a pak jeden, který vysílá dual-band jak na 2,4 tak na 5GHz, kde na pětce mám zařízení, které se k ní připojí (výhradně nakousnutý jablko). + samozřejmě limity pro návštěvy. Díky tomu mám po celým bytě wifinu, kde s noťasem běhám a využije plnou rychlost od providera. Nesnášel jsem ve starým bydlišti to, že jsem například v kuchyni frčel jen na 30mbit například.
          • Keyz
            Tak to máš dobrý, že jsi koupil router který umí dvě pásma najednou.

A poté třeba to jablo může rychle zálohovat přes 5GHz, a 2,4GHz má zase dosah. Nebo jestli ten problém z dosahem nemáš jako jsem měl já.
            Dokonce existují nějaké věci do zásuvky které zesilují signál....Stejně je nejlepší mít ten router ve středu a hotovo. (to by člověk musel mít extra velký pozemek aby to nestačilo)

Tak snad si tvojí radu přečte. Ten scan toho řeší hodně.
            • Ronox
              Pořizoval jsem tenhle tuším https://www.alza.cz/asus-rt-ac66u-d355663.htm a ještě jsem k němu dokoupil jednu silnější anténu. Bylo to pro mě fakt primární mít pořádný signál i například na balkóně jelikož, když je hezky, tak se tam přesunu a pracuju tam a stahovat raw videa a fotky v plný palbě by bylo za trest. Navíc ho mám plus mínus ve středu bytu, ale před veškerým nastavením jsem měl problém například s airplay do repráků v koupelně, kde se to s něčím hádalo. Je to o tom to pořádně vyladit prostě no. Pak to všechno šlape nádherně.
    • Kozy
      Zkus to vypnout a zapnout.
      • ucho
        to jsem samozřejmě zkoušel jako první. nepomohlo.
        • Keyz
          Tak napiš co máš za problém aby někdo mohl poradit.
  • Nové off-screen záběry z L.A. Noire.

paramount pictures si narokuje prava,takze video uz neni
  • Jack1947

Kasíno

Aneb jak si snížit návštěvnost od kolemjdoucích a nějakých těch, stálých uživatelů snadno a rychle. Ta žlutá páska to je hodně vtipné (dá se vypnout?) nevím no ale moc se mi to nelíbí i když chápu že tohle je ze shora a vy s tím nic nenaděláte. Mrzí mně to co se s tímhle webem děje a to jen proto že někomu se zdálo že těch reklam to fakt tolik není. (asi měl oteklý mozek v tu dobu).

Jn, musím si holt postěžovat. Nedá se svítit.Tak je to venku. *4* To je úleva.

Mám vás rád protože jiný web není prostě takový, jaký je tenhle fajnový... no snad se těm hlavounum z reklamního osvětlý v hlavě a tyhlety výlevy s reklamami, si nechají na nikdy.
    Jo a ještě musím poděkovat tomu týpkovy co vymyslel Ad-block plus chlape ty si machr...
    bez tohohle bych asi nešel už nikdy na web... (no šel) páč ty erklamy to je něco hrozného.

Vzhledem k tomu co jsem měl minulý rok ve škole (o reklamě) , dělá se mi z toho až celkem špatně jak příšerně agresivní vnucené a manipulativní to je všechno to vzniklo tak neškodně "PR"... a co se z toho vyvynulo proklínám tě ( autore reklamy - zapoměl jsem jméno ale bratranec freuda to byl ne?)
    Sajrajt a nic víc, nikdo to nemyslí v reklamě upřímně jasně máš prachy tak si di zahrát do kasína nemáš pršule,? No money no funny, buddy hunny (hláška z GTA ale sedne jak pr*el na cedník). Tot vše. Říkám si čím mně zde ještě překvapíte, ale tohle je tedyc velice nemilé, snad bude líp nebo ne. Vždycky bude ale dobře. *5*
    • Jack4president

Jooo Jacku, jen do nich. Fandim ti *1*
    • Vrook
      No jasně. *15*
      https://www.youtube.com/watch?v=NqkkNtn-2wk a tohle je basically redakce games.cz ne?
    • C-BEAM
      do nich jacku, trhej !
    • Ronox
      Pirátíš hry a ještě chodiš po webech s adblockem. Gratuluju Jacku, protože právě si potvrdil jakej blb jsi.
    • Jacku, buď raději zticha.
      • Jack1947
        Hmm, takže bych měl raši držet hubu a krok a co dál? to pak na tom budeme hůř jak za komančů. *7*
        Páni, páni, PPáááNNi! no to jsme to tedy tady dopracovali a ještě dopracujem. *12*
  • MishKonn
    Tak co, kdo z vás už hraje SWTOR? :)
  • MickTheMage

Baldurova brana

Internetova adresa http://www.baldursgate.com/ odrazu ozila...otazkou znie, ci je to nahoda alebo nie. Ci visi vo vzduchu HD reamke (ako spekuluje internetovy eter) alebo sa len niekto ( = podla info registroval Trent Oster - byvaly zamestanec BioWare a zakladatel digitalneho obchodu Beamdog) rozhodol drazdit fantaziu hracov.

http://www.gamebanshee.com/news/107098-baldurs-gate-website-surfaces-announcement-coming-soon.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit