-
Tonight is the night
V roce 2000 vytvořil jeden japonský umělec doujinshi, kde na poslední stránce jako bonus nakreslil hrdinky fiktivní vizuální novely "Katawa Shoujo".
V roce 2007 si toho všimlo několik lidi na 4chanu. Rozhodli se, že Katawa Shoujo opravdu vytvoří.
Uběhlo pět let plných očekávání mnoha a mnoha fanoušků po celém světě.
A 4.1.2012 je tady. Tonight is the night.
Read the full story at: http://katawashoujo.blogspot.com/
And please, do enjoy a sweet love story. -
-
Koukám že dneska je tu těch zaostalých hateru nák moc :D
Tolik mínusů za normální info :D
-
-
http://wccftech.com/jeffs-weekly-price-cheats/
vycuc, toho najlacnejsieho za tento vikend, kupujte ludze, bo nebudzee -
Zkusil jsem udělat gameplay návod na Crusader King 2. Když tak napište jak se povedl. https://youtu.be/AJdBSAvhbR4
-
-
Těžko říct, jak se povedl, protože není prakticky nic slyšet. Někde se stala chyba.
-
-
Hmmm, musím nějak poladit mikrofon, ale když se dají víc nahlas reproduktory tak to slyšet je i bez okolního hluku. Nahrávám to přes Geforce Experience, mikrofon mám naplno a snažím se mluvit hlasitě, nevíš čím to může být?
-
-
EDIT: Aha, nevšiml jsem si, že už máš mikrofon naplno.
Resp. máš ho naplno ve Windows nebo v GeForce Experience (koukám, že má svoje vlastní nastavení a nevím, jestli je provázané s tím systémovým)?
Jinak ještě zkontroluj, že máš jako defaultní nastavený správný mikrofon (opět pro jistotu jak ve Windows, tak v GeForce experience). Já mám třeba v USB Yetiho a ještě mikrofon ve webkameře.
Pak se ještě může stát, že zvukovka má svoje vlastní nastavení pro mikrofon v ovladačích, takže jestli máš nějakou utilitu ke zvukovce, tak ještě mrknout tam. Občas se tam dají najít i věci typu Microphone Boost, které taky pomůžou (ale v tomhle případě je to léčení symptomů, ne problému, protože takhle potichu by žádný mikrofon znít neměl).
Když nic nepomůže, vždycky je tady možnost odinstalovat ovladače ke zvukovce/odebrat ji ze systému, restartovat, znovu nainstalovat. Už jsem to taky mockrát dělal, ale v naprostý většině případů jsem měl někde něco blbě nastavené a ovladače za to nemohly. -
-
Ve Windows jsem přehlédl jedno nastavení mikrofonu. Ale děkuji za rady, to jsem si ani nezasloužil po takové blbé chybě *4*
-
-
Není zač. Taky jsem to svého času řešil. Jinak ten Yeti je super mikrofon se skvělým poměrem cena/výkon, YouTubeři ho hodně doporučujou a můžu potvrdit jeho kvality. *4*
-
-
-
-
-
-
Konzole už nemají moc prostoru pro výkonový růst, do 10 let se bude všechno řešit před cloud,...
Ale fuj *11* -
-
nevim proc fuj.V tomhle ma nejspis pravdu,mozna ne do 10 let,ale jestli si myslis,ze tu budou konzole v soucasne podobe jeste dlouho tak se docela pletes.Vyvoj konzoli s kazdou generaci neumerne roste a proto se snazi prodlouzit jejich zivotnost co nejvic.Semtam se ozyvvaji i hlasy,ze pristi generace konzoli bude posledni v klasickem(dosavadnim) pojeti.
-
-
To je blbost. Carmack umí tak maximálně programovat, ale hernímu průmyslu vůbec nerozumí. Výkon poroste stále stejně a i kdyby ne, tak k čemu výkon, když si chceš jen dobře zahrát?
-
-
Vykon poroste,ale to se konzoli mozna v ne moc vzdalene dobe uz tak moc tykat nebude,pokud se ten cloud computing osvedci.Pro MS,sony i Nintento by bylo urcite lepsi vydat krabicku,jejiz vyroba by stala par korun a vse ostatni by obstaravaly vykonne pocitace na dalku.Sice by jejich provoz pro takove mnozstvi hracu nebyl levny,ale nejspis by to vychazelo porad levneji nez vrazet penize do nakladneho vyvoje nove generace konzoli.
Jen si vem,jak moc museli vyrobci dotovat soucasnou generaci a jak dlouho jim trvalo,nez zacali byt v cernych cislech a s nasledujici generaci to bude nejspis jeste horsi.
Navic svetlou budoucnost cloud computingu neprorokuje pouze carmack.
-
-
oprava:nakladnost vyvoje konzoli....
-
-
-
Na Steamu jsme založili novou skupinu pro čtenáře Games.cz a začali vytvářet i náš vlastní kurátorský seznam (thx Edie). Přijdete se!
Na steamu by teď měly být všechny hry, které na na games dostali hodnocení 10 nebo 9 (samozřejmě jen ty které tam vyšly). Z celkového počtu 326 jich na steamu najdete 181. Uvidíme jestli se budou další přidávat. *3* -
-
a k čemu je tohle dobrý?
-
-
.
Řeknu to asi takhle, fanoušci jedné skvělé stealth akce (respektive celé série) zapněte steam a bouchne vás to do očí. (Kupuju celej pack za 5 €) -
-
Nekompletní
Taky jsem ten pack kdysi koupil. Ovšem část dobrýho pocitu vyprchala, když jsem zjistil, že tam není díl Contracts! Tudíž žádná celá série. *16* -
-
To je trojka žeano? Docela mi chybí, ale stejně pro mě vede dvojka :-)
-
-
Řeknu to asi takhle, ony hry už mám z předchozích slev.
Ale doufám, že tam některej další den švihnout pořádnou slevu na Human Revolution. -
-
Naštvaní ptáci dnes vyletěli do kosmu, kde si pohrávají nejen s gravitací a vakuem - Angry Birds:...
Human Revolution byl ve slevě na green man gaming za nějakejch 12€....tudíž docela good *2* -
-
Naštvaní ptáci dnes vyletěli do kosmu, kde si pohrávají nejen s gravitací a vakuem - Angry Birds:...
24.12.2011 bola na Amazone za 10$ *5*
-
-
-
-
Oznámen remake Final Fantasy VII. Hra vyjde nejdříve na PS4.
KONECNE !
Jedina hra pri ktorej som aj plakal :D
Must have <3 -
"Varování: Vystavování se násilným hrám je spojeno s agresivním chováním." Podobné štítky...
V USA si už môžu dať aj na rodný list varovanie, že žiť v krajine s takovou mentalitou je spojené s agresívnym konaním. -
Boxart Battlefield 3 Limited Edition: Physical Warfare Pack.
Hnus *11* -
The Elder Scrolls V: Skyrim si budete moci ze STEAMu stáhnout několik dní před vydáním plné hry....
to je super služba, leč piráti jsou opět lepčí a už to paří teď i bez steamu... -
-
skyrim na warezech ještě neseženeš...
-
-
Xbox360 verzi jo.
-
-