Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SalemCZ

NetherRealm po reakcích komunity upravuje systém mikrotransakcí v Mortal Kombat 11.

Jste ještě o tom ani nestihli napsat a už to upravují

• inu, jsem rad, ze uz neposloucham v kazdym fight clubu homolu, jak jsou mikrotransakce neskodny

• Draken69CZ

SSD

Jen malá ukázka jak je SSD na hry naprosto zbytečná věc pro pozéry a hoňotrikaře.

https://www.youtube.com/watch?v=VqoKUFGjFR0
    • to bude nový disk, ale časem se zpomalí, kdežto hdd defragmentuješ a jedeš dál
      • Ja jdu proti proudu a hdd vzdycky fragmentuju.
        • frag.ment
          Já jsem na to odborník. Fragmentace se vždy hodí ;-)
          • vy nejspíš ani nevíte o čem je reč že ano
        • To delam taky, treba kladivem. To je pak kvalitni fragmentace.
      • je to tak, můžu potvrdil z vlastní zkušenosti, max má pravdu.
    • ucho
      nějak lidi v komentářích píšou, že je to fake a že i s SSD diskem jim to loaduje hodně dlouho...
      • Záleží, co se načítá. Když je načítána hromada menších souborů s minimální kompresí, bude to hodně ve prospěch SSD. Pokud se načítá z velkého a hodně komprimovaného archivu (typicky hry od iD software) na stroji se slabším procesorem, bude rozdíl minimální.

Dokonce si pamatuju, jak jsem u Dooma 3 vybaloval ty jejich archivy. Sice to pak zabralo o několik GB víc (na tu dobu fakt hodně), ale načítací časy klesly na třetinu.
        • Tak samozrejme, pokud to bottleneckuje na rychlosti cteni tak to ssd zrychli. Pokud to stoji na nejakym rozbalovani nebo prostojich primitivniho enginu tak ti nepomuze nic.
      • já naprosto objektivně můžu říct, že když jsem si koupil SSD disk a začal z něj spouštět The Secret World, loadingy se zkrátily z minuty na řekněme 15 sekund
  • Crytek: Pokud bude Crysis 2 úspěšné jako první díl, určitě uděláme i trojku - příběh už...

Vzhledem k tomu ze vyjde i na konzolich by snad mel byt uspesnejsi nez prvni dil,ne?!
  • Další Star Wars kostlivec ze skříně

Hra za Maula by byla dosti lákavá, ačkoli by to zřejmě byla stejná s****a jako TFU.
    http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=98097
    • Jack1947
      Ani ne... vzdyt za temnou stranu byla beckovina TFU2... a prave to nebyla vubec nic paradniho.
      na /aradni jednicku to moc nemelo a ten konec... pff radsi zapomenout. Maul aspůon bude... usetren nebo ne?
    • God-of-War
      1 Prvni dil TFU byl hodne dobrej a mel velkou znovuhratelnost.. Druhy dil byl jen trapny demo, ktery sem profrcel za 4 hodiny.
  • God-of-War

Xbox One si během prvního roku koupí desítky milionů lidí, očekává Microsoft.

Desitky milionu lidi?? Nefetujou neco?
    • Všichni víme, že jsi v Sony fanboy klubu tak nám to pořád nepodstrkuj a smiř se s tím, že i xbox one se může někomu líbit ty fanatiku..
      • God-of-War
        Myslel sem to výrobně, blbe.
        • Chche

to by mohl říct každý ňoumo a máš pěkně trapný tetování *15*
    • Já jdu do budoucna do nějaké nové nabuchané kalkulačky Karce, tak by mě zajímala, jak na to Microsoft a Sony zareagují. Ještě nevím, co si na tom zahraju, ale měním platformu, páč cítím, že je potřeba jít do něčeho, co trochu zamýchá kupní sílou a pozicemi krabičkového konfliktu.
      • +100! Tak tohle me solidne rozsekalo *15* Jak sem si hodil do guglu to "Karce" a vybehla na me tuna kalkulacek tak sem nemoh proste *1* he/he na hrad :D
        • Asi ti stačí málo *1*
          • Jj ja sem na srandu nenarocnej *15* Staci aby nekdo rekl napriklad "dveře" a uz du do kolen *1*
    • Veskoslav
      A proč by měly? Předobjednávky na XBox už jsou okolo 30 mega. Navíc kupní síla USA je cca 100 miliónů.....Anglické e-schopy hlásí předobjednávky už na 8 miliónů a to je jenom VB.
      • God-of-War
        Ja sem to myslel z vyrobniho hlediska. Ze by za rok dodali desitky milionu Xboxu? To jim moc nezeru.
        • Veskoslav
          To určitě ne. Navíc se přetaktovával procesor, takže podle mě budou spožděné dodávky. A i kvůli tomu je tak málo zemí jako startovních.
          • God-of-War
            No prave a proto na to reaguju. Ten jejich hlavou zase placnul nejakou blbost. Takovy kvantum by i Sony nestihlala.
    • Ronox
      Jedno slovo: Amerika.
  • Náklady na vývoj next-gen titulů v důsledku vyššího počtu polygonů a lepších textur prudce...

Jistě víc polygonů a jemnější textury .... tomu říkám účelně vynaložené postředky a co gamedesign ? Opět tunely ?
  • Shawn Layden (šéf Sony Computer Entertainment America): V minulém roce se prodalo více PSV, než jsme předpokládali. Myslím, že jde o skvělou platformu pro nezávislé vývojáře.

Bohužel, ideální platforma pro nezávislé vývojáře je dnes iOS/Android. DALEKO větší cílovka, hromada dostupných nástrojů a podkladů.

PSV si lidi kupovali spíš kvůli AAA hrám, kterých se teď moc nedočkají.
    • jakubc
      Ideální je Steam, protože na Androidu a iOS se na 99 % nikdy nedostaneš do "záře reflektorů" a vzniká tam tolik her a aplikací, že prorazit bez extrémního štěstí nebo extrémního marketingu je docela sci-fi.
      • Vojta_Ilavsky
        Na WP se jakákoli dobrá hra či aplikace vyvažuje zlatem. *7*
  • ucho

Project Cars bylo oficiálně odloženo z letošního listopadu na 20. březen 2015.

šokující :)
    • victor

Project Cars bylo oficiálně odloženo z letošního listopadu na 20. březen 2015.

:D .... A já se bál , že by to teď už mohlo opravdu vyjít ...
  • Amazon ustanovil předobjednávkovou cenu konzole Playstation 4 na 399€ (= 10330 Kč).

no ja tam vidim 599 :D
    • Vrook
      Tyvole.. sem se radoval už. *9* Bleskař mi zkazil den. To si vypije.
      • ucho
        no jestli už nepije teď :)
        • Ucho by mel byt Bleskař...vemte si kolik peněz bychom ušetřili ... *1*
        • On někdy přestal? *5*
    • 1988
      Ano a je tam za stejnou cenu i Xbox one - http://www.amazon.de/Microsoft-Xbox-One-Konsole/dp/B00CUGKF2A/ref=pd_cp_vg_0/277-4873125-9532766
    • God-of-War

Amazon ustanovil předobjednávkovou cenu konzole Playstation 4 na 399€ (= 10330 Kč).

Jo no:D. Takže cena kolem 15,500 kč
  • God-of-War

První pořádnej screen z nového Chcall na Duty.

https://farm6.staticflickr.com/5567/14059008006_1191168776_o.jpg
    Nemělo jít náhodou o První světovou? Proč má teda helmu od Isaaca Clarka?
    • Připomíná někomu ta postava Idrise Elbu?
    • Veskoslav
      Ne nemělo jít. Opět se jedná o smyšlenou blízkou budoucnost.
      • God-of-War
        Tak to jo. Jako vypadá to pěkně, ale zase to bude mít singl na 4 hodiny a samej script, takže to jde mimo mě.
        • Gambit92
          Call of Duty si kvůli singlu nikdo nekupuje, ale jinak to vypadá přesně jako typ hry co si nekoupím... zase rádoby super jednotka s absolutně nekompromisní vyzbrojí.... radši bych se zase vylodil v normandii s Thompsonem v ruce
          • Divil by ses, kolik lidi si to kupuje vyhradne kvuli SP. Samotnemu se mi tomu nechtelo verit, ale slysel jsem to uz od tolika lidi.
          • ucho
            já jsem si ho kvůli singlu koupil...
            • ucho
              no to samozřejmě ne. kolem 300,- za díl už ale překousnu.
            • Gambit92
              Ale snad ne za plnou cenu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit