-
Zebrani
Sorry games.cz, vy to ale vubec neumite podat. No jak se to delalo vzdycky? Zadny sockovani, ale pekne udelat sekci plus a vychvalit to az do nebes, ze exkluzivni obsah, bez reklam, atd., hraci si priplati, jen kdyz chteji neco navic. Ne, voni sou uprimny, ach jo. Ale co, jestli se k tomu dostanu, poslu 50 korun :) -
-
Tak přesně tenhle postoj nemam rád. Takhle games podpořim mnohem radši a víc, než kdyby tu zavedli uzavřenou vip sekci a udělali z toho marketingovej tahák na peníze.
-
-
Ono to mela byt jakoze legrace na ty komentare o zebrani, ze by jim takovy postoj mozna vyhovoval vic :)
-
-
-
Duke Nukem Forever získal od serveru 1up.com nejhorší možné hodnocení.
to má bejt jako recenze??? no fuj *12* -
-
Recenze je to dobra, jen to hodnoceni k ni moc nesedi.
Sam uznava, ze nektery pasaze jsou fajn, resp. ze se to nehraje tak spatne...
Asi nakonec pri hodnoceni prevazilo znechuceni tou vseobjimajici retardaci : D
-
-
staci co ?
Je tato grafická karta : MSI N450GTS-M2D1GD5/OC dostačujicí pro nove hry na trhu ? -
-
V multiplayerové X360 demoverzi není plnohodnotné stereoskopické 3D, užijete si ho až v plné...
ANO, je ale při nejlepším si kup tuto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=83076
GTX460 768MB
-
-
Včera mi přišla pozvánka do Gwentu, můžu se zeptat k čemu jsou ty Scraps?
Nechce někdo dát? -
-
Už jsem to zjistil, jenom nechápu proč pro jednu věc maj dvě ikonky, (scraps po zápase a vlaječka v menu)
-
-
Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst PC Vers
Zdravím chtěl bych jen upozornit na to že tato hra vyjde v kompletní edici se všemi DLC a novými animacemi, charaktery a misemi v zimě 2013 a dokonce i ve verzi pro PC :D
Byl bych moc rád kdybyste to zařadili do bleskovek -
-
Je to pár dní zpátky, kdy to v bleskovkách bylo
-
-
Naruto
Tak to se omlouvám asi jsem to přehlédl
-
-
-
Chystá se kontroverzní mod do Half-Life 2 v kterém je hlavním úkolem v roli studenta postřílet...
To už je vyšší škola trollingu. Na druhou stranu, hráči to pochopí jako recesi, ale co neznalá veřejnost? Už zas vidím ty pánbíčkáře, co se snaží prosadit globální zákaz her. -
1dolar - Sniper: Ghost Warrior, Chronicles of Mystery: The Scorpio Ritual, Combat Wings: Battle of Britain
průměrná cena (aktuální $7.50) - Lords of the Fallen, Sniper: Ghost Warrior 2 Collector's Edition + World Hunter Pack
15dolarů - Sniper Ghost Warrior 3 + multiplayer mapy
-
Progamer Stermy se v Quake IV cítí jako ryba ve vodě, což dokazuje i kompilace jeho povedených...
ja tam vidím starý dobrý Q3... -
-
Progamer Stermy se v Quake IV cítí jako ryba ve vodě, což dokazuje i kompilace jeho povedených...
Je to Quake Live (mluví se o něm myslím i na začátku videa). -
-
no veď Quake Live je upravený Q3...
-
-
Však je, o tom nemá smysl se přít, já jsem jen upřesnil název ;)
-
-
-
-
Hledám hru
Snad mi někdo poradí.
Kdysi dávno (cca 15 let) jsem hrál hru, kterou si moc nepamatuju, ale bylo to v grafice stylu jako Final Fantasy a pracovalo se tam s časem. Bylo to na PC. Nemáte někdo tip, co to bylo za hru? Včera jsem se o tom bavili s mým tehdejším spolubydlícím u piva a nemůžeme si vzpomenout :) -
-
Tak už jsem to našel :) Je to Shadow of Destiny.
https://youtu.be/bwjgeQdsLRk?t=37 -
Silver
https://www.gog.com/game/silver -
-
Silver to není. Grafika byla realistická (na tu dobu).
A nebylo to fantasy, mám pocit, že to vypadalo jak někdy z konce 19 století.
-
-
trochu mi to zní jako Chrono Trigger, ale to asi nebylo na PC
-
A co žánr? A grafika kterého Final Fantasy? A jakým způsobem se tam pracovalo s časem? Nějaké hádanky, nebo měl snad hlavní hrdina nějaké schopnosti, kdy mohl všelijak využívat času? Nebo něco jiného? Chce to více detailů *15*
-
-
Jako FF8. Vím, že se tam chodilo po městě a nějak se tam vracelo v čase.
-
-
Shadow of Memories - na to sedí to město a cestování časem, jako FF to vůbec není, protože to není rpg a grafika u osmičky má 3d modely na 2d render pozadích, zatímco Memories jsou plně v 3d!
-
-
-
-
assassins creed 3
tak až do teď sem měl rád sérii assassins creed,ale po tom co se objevily ty nové screeny to přestávám mít rád a řekl bych že nebudu jedinej...