-
GTA V problém
Zdravím, nevím kam všude už napsat pro pomoc ale zakoupil jsem si GTA 5, vše proběhlo v pořádku hra se mi přidala do knihovny v Rockstar Clubu, ale když stáhnu ten jejich program a chce to po mě aktivační klíč na můj účet a zadám ho, tak mi napíše že ten kod je již používám, nemám žádný jiný účet na rockstaru. Děkuji za rady já už si nevím rady..stálo to dost peněz a je šílený že to nefaká -
-
Na tohle se zeptej na rockstar forumech. Tam by ti mohla pomoci i nejaka kompetentni osoba. Tady akorat dostanes vysmechy od trollu.
-
jestli je pro tebe instalace pc her moc složita, kup si konzoli
-
-
The Longest Journey
The Longest Journey se vrací!!!!!!!
http://www.eurogamer.net/articles/2012-11-01-dreamfall-chapters-a-new-longest-journey-game-by-ragnar-tornquist -
Výběrem jedné ze čtyř plných her slibují majitelé Season Passu hry Assassin's Creed Unity, že nebudou Ubisoft žalovat.
Spíš souhlasí než slibují. A nejedná se o šest her? -
O remasterované verze Darksiders Remastered se postará polské studio QLOC.
Pardon, ale to nemají být Darksiders, ale zombie hra Dead Rising, Darksiders II - Deathinitive Edition dávno vyšla, navíc odkaz z novinky mě posílá na článek o Dead Rising, takže tak. -
-
Díky za upozornění chlapi, zamíchaly se mi dvě bleskovky do jedné. Opraveno.
-
bude remaster prvních Darksiders, ale tenhle odkaz s tím nijak nesouvisí
-
-
Stalker Lost Alpha
Zdarec do redakce vyšel konečně očekávaný Stalker Lost Alpha a podle toho co jsem zatím hrál je to mazec. Nebylo by na škodu uveřejnit článek at se to dostane do širšího podvědomí. A vzhledem k faktu že je tam hra podstatně změněná by možná nebylo ani na škodu popřemýšlet i o recenzi. Osobně se to už za mod moc říkat nedá vzhledem k faktu že tam jsou nové videa namluvení a velké změny v lokacích a příběhu -
-
už se na to někdo ptal v podcastu a Petr říkal, že se to tady objeví, takže nezbývá než čekat
-
Souhlas. Ta modifikace je samostatná hra.
-
-
Musím uznat že jen ta první lokace kordonu na mě udělala neskutečný dojem. Když jsem hrál naposledy Stalkera tak to byl COP s modem Sigerous 2.2 (taky parádní počin) a tam začínáš rovněž v kordonu a je hezke jak si to člověk může porovnat (byť pravda v Sigerousovi je Clear Sky verze té lokace) ale i tak hodně změn (ale hlavně pěkných a uvěřitelných) oproti originálu jestli tohle na mě čeká v celé hře tak už teď se mi sbíhaj sliny
-
-
Jen škoda, že ten kdo dělal DMP ho nevypadal anglicky. Možná by pak některé prvky byly zde. Takto odolnost apod. je podobná původní hře.
Ale opravu toho hodně změnili. Ihned máš jiné úkoly apod. Ten zarostlý kordon vypadá skvěle.
- Zkus napsat dotaz do FC.
-
-
-
-
Death Stranding podle Kodžimy nemá být ani střílečka, ani stealth hra. Chce jím definovat úplně nový žánr "strand" her.
Kde se vlastno vzalo "Kodžima"?
-
-
Co, nelíbí se ti to? Ani třeba Šúhej Jošida<em></em>?
-
Takhle to je myslím v češtině správně. Samozřejmě i mě to přijde divný, protože jsem zvykl na anglický přepis,.
-
-
Hlavně se s anglickým prepisem lépe pracuje na internetu.
-
-
-
Nejpopulárnější platformou multiplayeru hry Battlefield 4 je nyní PS4.
Není divu, když na PC to je stále nehratelné třeba z toho udělají jednou exkluzivní sérii, aby tolik pc hráčů nebrečelo jaké mrdky nehratelné jím vychází.
Pokud vše dobře dopadne pak by PC sérii mohla být nová série Hertlajn *4* Byly by všichni štastní... Snad už konečně. -
-
Mě to na PC baví. Asi nejsem tak sofistikovanej hártkchor hráč.
-
-
Japan, I am Disappoint!!! Modern Warfare 3 outsells Ni No Kuni ...
Tak CoD uz vitezi i v Japonsku?!?!? No, nezbyva doufat, ze to bude jenom chvilkove pomateni smyslu. Tfuj. Plivam na vse se znackou COD. *16*
Zdroj: http://www.siliconera.com/2011/11/23/this-week-in-sales-call-of-duty-outsells-ni-no-kuni/ -
-
Před nedávnem bleskovkami proběhlo...
-
-
Vim ... jen jsem si ji na Games jaksi nevsiml. Kdyz sem clovek skoci a vidi cely roj bleskovek, stane se, ze jednu prehlidne. Spis jsem chtel vyjadrit sve zklamani...
-
-
Pokud neznáš, tak ti doporučím dobrej zdroj herních novinek z Japonska.
http://andriasang.com/
-
-
-