-
Spekulace: Nová Batman hra dostane název Batman: Arkham Knight.
možná je důležitější než název kdo to bude dělat? -
-
Spekulace: Katamari Damacy míří na PS4.
Rocksteady :) -
-
to doufám
-
Takze muzeme mit klid. (i kdyz spekulace). *7*
-
-
-
MMORPG Black Desert Online vyjde 3. března. Pokud si chcete hru vyzkoušet, zaregistrujte se do druhé uzavřené betaverze.
hm :
Your country is restricted from accessing our service.
Jsem normalne v EU, pise to jeste nekomu? -
-
Aha, tak zrejme podle *inteligentnich* tvurcu, nektere staty EU a eurozony, nepatri do Evropy *
-
Mne to fungovalo normalne.
-
-
Akční hra The Outsider od Frontier Developments není zrušeno, jen už nemá takovou prioritou.
Ten link, prosím... -
-
Link na zdroj doplněn..
-
-
Green Man Gaming nabízí česjou strategii UFO: Aftermath zadarmo, takže to asi nebude napořád....
tyhle akce na GMG jsou celkem slušný. v kombinaci se Steamem... teď jsem si koupil díky těm hrám zdarma Quantum Conundrum za 3 dolary. -
-
ja som kupil aftermath na gog za 2,99 a bez drm, nech si kazdy rozmysli co mu viac sadne
-
-
Přestože Enslaved netrhalo rekordy v prodejnosti, jsou s hrou samotní vývojáři spokojeni a nevyvrací...
I kdyz pro me bylo Enslaved snad po vsech strankach dost rozporuplny, hlavne v zaveru bylo emocema naslapany jak maloktera hra. Nebo jsem mozna proste nakonec podlehl tomu jednoduchymu vypraveni.
Dvojce bych se kazdopadne nebranil - i kdyz dobrej zaver mozna nechat vazne zavrenej. A kazdopadne kdyz uz, tak pojmout uplne jinak samy jadro hratelnosti - nejmic mi na ty hre vadilo, ze v ni slovo "linearita" fakt dostavalo dalsi rozmer : / -
Nový, neoficiální remake Resident Evil 2 je na cestě - poběží na Unreal Engine a nabídne i kooperaci. (+ video)
Autor (zatím) tvrdí že nehodlá tento remake vypustit ..... -
8-bit Commando dá zavzpomínat na legendární hru Contra. Vyzkoušejte demo.
Nevypadá to špatně, ale na Contru to prostě nemá.. Jó, kdyby dnešní hry měli takovou hratelnost.. I přez to že znam Contru nazpaměť tak si jí vždycky rád zahraju :) tolik času kolik sem u ní strávil :) -
Stejný osud jako Crysis 2 bohužel postihlo i Killzone 3. Dva týdny před oficiálním vydání už...
Měli by si tam spíš víc dohlídnout na zaměstnance lisovny než žalovat všechny kolem. -
Oznámeno druhé velké rozšíření do Civilizace VI.
-
PES 2012
Měl bych dotaz na redakci. Plánujete napsat recenzi o Pro Evolution Soccer 2012? Předem díky za odpověď. -
-
Viz vedlejší vlákno k vývoji webu :)
"PES u nas letos nema ceskyho distributora, tim padem jsme nedostali hru na recenzi.. Psali jsme jeste do Konami, uvidime jak to dopadne - recenze ale kazdopadne nevyjde uplne v nejblizsich dnech."
-