Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vogon

Namco Bandai teasuje oznámení DLC pro Dark Souls 3 na gamescomu

http://i.imgur.com/LO8XgaR.png
  • Hw dotaz: GTX 770

Ma cenu vymenit GTX 295 za 770 nebo je jeste moc brzo a mam pockat az se neco vyklube z tech novejch konzoli? Jakej nazor na to ma zdejsi herni osazenstvo?

Diky
    • Keyz
      Podle mně nemá cenu moc čekat. HW konzolí je známy tak se nic extra nevyklube.
      Hlavně aby karta měla dostatek VRAM. Tedy více jak 2GB.

Jestli na to máš pak proč to nebrat. Záleží taky na zbytku sestavy.

Nebo můžeš vzít 6XX, případně počkat na další karty kdy pak tyhle měli, zase o něco zlevnit.
      • GlaDOS
        GTX 770 je spíše taková vylepšená 680ka. Jinak si myslím, že 2 GB VRAM dostatek je.
        • To ja vim a je prave i v limitu toho co jsem jeste ochotnej za grafiku dat coz je max tech 12k ale nejsem si proste jistej jestli uz uzral spravnej cas nebo jestli zkusit pockat na nejakou opravdu "next gen" grafiku...
          • kup si Titana a máš to :D
            • však já vím, Titan je prostě jen taková vysněná modla chudých :) já se teď těším, až konečně našetřím na Radeonka HD 7950 Vapor-X :o)
            • Keyz
              Na to nemá rozpočet jak psal. Navíc byla sranda jak vyšel Titán lidi to koupili a pak vyšlo 770 které je po přetaktování skoro stejně výkonná a je levnější.
          • Keyz
            Jak Next Gen? Na PC nemáš Next gen. Tam je Next gen skoro pořád oproti konzolím. DX 11 efekty, PhysX a kvalita textur.

Jestli pak budou portovat hru která bude na nové konzole, tak ji stejně na PC nejspíše upraví aby bylo o něco hezčí a pod, jak to dělají i když v základu bude velice slušná na dnešní poměry starých konzolí.

Mrkni se na HW nových konzolí. Pak to je lehké.

Kartu bych bral, ale jak jsem psal více jak 2GB VRAM, protože:
            1. Konzole budou mít hodně VRAM i RAM a pak se mohlo stát, že by to mohl být limit.
            2. Modifikace berou VRAM jako vochlasta pivo. Skyrim pouze s 2K texturami bere skoro 2GB.
            3. A to je to hlavní! Milos Bohoňek říkal, že ve FC, že 2GB VRAM by mohlo být málo.
            • *1* jasně klidně 6GB VRAm a nezapomeň alespoň DDR3 .... ROFL
            • Diky... urcite bych vzal tu se 4 GB VRAM. Nad tou dvougigovou jsem ani nepremyslel.
      • 680 stoji vic a je o neco malo pomalejsi a nic jinyho zajimavyho tam moc neni.

Zbytek sestavy je i7 2600k a 8 GB ram coz snad nebude za brzdu...
  • Dayz Overwatch: Stream už je nastaven, zvuk je opraven,je čas zapařit. Společne s Hanzem Vás provedeme křižem krážem Černarusí !!! Come and Enjoy :)

cs.twitch.tv/godswill1988
  • Zdá se vám, že je váš byt moc obyčejný? Předělejte ho do fantasy stylu jako tito nadšenci...

kuřbuřti
  • victor

Obchod Square Enix nabízí na vybrané tituly slevu až 83%.

Frönt Mission 4 v EN ! ... Zataceně zas jen v Americe a na EU kálí ... takže Ebuy aby té japonské 5 nebylo na poličce smutno :/
  • MidnighT91

Jedi Academy

Můžete doporučit nějaké kvalitní multi módy pro Jedi Academy ??? Jen prosím ne Movie Battles II, to jsem dnes stáhnul a zjistil, že na všech serverech musím po každém úmrtí čekat takže ve výsledku jsem víc čekal než hrál...
    • V podstatě je to nová hra akorát na základu JA.
      Star Wars Jedi Knight Galaxies
      http://www.moddb.com/mods/jkgalaxies
  • Draken69CZ

nVidia značka za kterou si rádi připlatíte

A má zase problém *13*

https://www.techpowerup.com/244981/nvidia-has-a-displayport-problem-which-only-a-bios-update-can-fix

https://www.svethardware.cz/nvidia-ma-problem-s-displayportem-pomuze-pouze-oprava-biosu/46780
    • doprcic, ze som kupil pred 3 tyzdnami pascala :/
      • radim.zaty
        Pokud jsem to pochopil, oprava BIOSu karty to řeší, tak není třeba propadat panice.
  • Femto

Další Souls hra od FS jen tak nebude

http://wccftech.com/dark-souls-3-director-started-working-ip-demons-souls-sequel-remaster/

Započaly práce na nové IP.
    • drasta
      No tak slava... uz to sekaj jak CoD.
      • Femto
        Nevšiml jsem si, že CoD jsou umělecké hry s propracovaným level desingem, skvostnou hudbou a momenty, které si budeš pamatovat ještě dlouho(Lorian a Lothric např.)
        • No teda Dark Souls neni spatna hra ale myslim ze to moc zeres :D
          • Femto
            nežeru ty tvoje hlody tak akorát. Pokud si to udrží kvalitu Bloodborne či o něco horší Dark Souls 3, ať to sypou každý dva roky, je mi to fuk. Stejně mně většina her nebaví/nezajímá.
            • Femto
              nauč se chápat text panebože, pak reaguj
          • Jack1947
            Jn, něco jako ty BF takže si nemáte navzájem co vyčítat *3*

"Ty joo komentáře bez Veskoslava a 65+ lol. To je tedy twisted plot *8* *1* "
            • Ale jo :D
            • Jack1947
              "Jsem Drasťa , mám rád BF 3 a 3,5 , jsem fanboj a nebojím se to veřejně přiznat, KDo o mně pochybuje míním se s ním i prát" *4*
            • Porad te trapi ze jsem se ti snazil vysvetlit ze pises nesmysly o hre kterou jsi nehral?
        • Jack1947
          Remástr není tak hrozný ještě, až bude 20 díl tak si teprve povíme *3*
  • rancor1223

Scany osmistránkového preview Mass Effect 3 z magazínu Gamer.

Přijde mi že v EA jim řekli, že poskytnou exkluzivní obrázky a info, výměnou za pozitivní preview. Přijde mi totiž až příliš pozitivní. Zvlášť vychvalování co-opu je podezdřelé, protože z toho co jsem slyšel (nebo jsem to četl tady? *1*) není až tak úžasný jak píší.
  • existuje nejake mmo, viac zamerane na pvp, bud zapadofantasy(nie LOTRO), popripade zapadofantasy zmiesane s niecim.. cyberpunk, scifi...
    • Dark age of camelot ma skvele pvp je to asi taky prvni ktere melo RVR
      Everquest 2 obsahuje taky celkem pekne pvp ale je free to play
      urcite potom stoji za zminku Darkfall kde navic kdyz umres prijdes i o veci co mas u sebe
      stejne to funguje i u Anarchy online ale to je uz hodne dlouha doba co jsem to hral naposledy kdyz ted o tom pisu myslim ze hra mela dostat novou grafiku
      napsal bych i world of warcraft ale to me zpousta lidi ukamenuje x) nicmene u aren jsem byl schopen zabit celej den
      • jeste muzes zkusit Ultimu online
        • ultima uz je velke retro :)
          ale popozeram po tych ostatnych, dik
          *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit