Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Rainbow six -Siege

Jsem to zkusil a hle , absoluntně se to nedá hrát alespon pro mně - prostě dlouhé zpozdění a myš ani nereagovala... pohyb se zpozděním... *7*

Neměl jsem šanci chodit ani se hýbat natož něco trefit... četl jsem ofiko forum a tam lidi s myší problémy měli nemluvě o docela vysokém pingu.

Pro místní imbecily -Alfa verze!!! ( četl jsem o nových driverech na grafiku tak zkusím s nima no).
    • Tak si k tomu vem gamepad, třeba budeš mít normální ping *1*
      • Jack1947
        Právěže s ním /bez něj bez rozdílu.
    • Jack1947
      Dobrá diskuze bohužel sem to myslel vážně omg, si koupíte (třeba) hru a pak zjistíte že vám nejde ovládat. *7*
      • Ale my ti rozumíme, ukradl jsi hru, nefunguje ti, jsi naštvanej. Ok, co tam máš dál?
        • Jack1947
          Tak si úplnej debill, jestli bereš kradení už jako instalaci Legální Alfa verze hry na které mi přišel klíč *7* Chtěl jsem tuhle srandu zkusit a ve finále mně budou chtít leda vykopnout a nadávat v voicechatu (navíc jsem ukradl hru která ještě nevyšla a není nikde ke stažení). Trotle.
          • Já jsem debill a ty dostaneš ban. :D Co si stěžuješ, když jde o ALFU?? Debill budeš tudíš nejspíš ty. Chápeš na co ALFA asi tak slouží? Právě na reportování takových chyb, tak drž mordu ušáku. :D Stal jsi se dobrovolně alfa testerem a teď se divíš, že něco ve hře nefunguje. Ty budeš fakt retardér. *7*
            • Nerozumím řeči tvého kmene.
            • Jack1947
              Jsem unavený se s tebou hádat, všichni můžou svobodně chodit a jen já ne? já dostanu ban ? ty nejapný trotlíku. Taky, aha... dál už se s tebou nehodlám bavit. *6* *6* *12*

Tak dobrou a už se nevracej... Prdolo. *3*
    • A teď si vem, že někteří chudáci takto (s gamepadem) musí hrát každou hru :)
      • kennyB
        Tak je jasný, že pro někoho, kdo viděl gamepad jenom na obrázku s ním bude levej jak turecká šavle do prava...
        • Ty jsi ten místní Mustafa co tu dotčeně reaguje na konzolky? To není o tom, jestli s tím gamepadem umíš, představ si, že s ním umí kdejaké malé dítě, protože to defakto je ovladač pro děti. Ale jde o to, že gamepad ti už ze své podstaty nemůže umožnit to co KLM, pochopíš to konečně? To je jako chtít po Fabii HTP aby jela 300kmh, to prostě není v jejich technických možnostech, stejně jako v technických možnostech analogových páček není to, aby se pohybovaly rychle a přesně jako laserová či optická myš. A stejně tak není možné, aby jsi na gamepadu měl programovatelná tlačítka jako na klávesnici a další věci *3*
          • kennyB
            Ty jsi zase ten, co tu stále dává hodiny autoškoly, těší mě *3* Programovatelná tlačítka jsou sice fajn, ale potom nechápu ty zdejší komenty o tom, jak je ta či ona hra na k+m nehratelná a přirovnává se ke zpackanému konzolovému portu a přitom je doporučeno ke hraní použít jak ty říkáš "ovladač pro děti". Už se chápem, pane učiteli???
            • vacsinu hier,co popisujes ma problem v tom, ze v hre nieje moznost si tie tlacitka nakonfigurovat(vyrobca tam taku moznost nedal) a defaultne nastavenie klaves je robene podla vsetkeho sposobom tiposu(sazky) - programatori vytahovali z osudia nahodne karticky s nazvami klaves a nahodne pridelovali jednotlive akcie, ktore tie tlacitka robit budu

dalsia alternativa je dead souls 2, tam bolo nielen sprasene ovladanie, a nemoznost konfiguracie, ale este aj brutalna odozva k+m, popripade niektore pohyby dokonca na k+m nebolo mozne vykonat(parirovanie)
              japonci tymto ziskali odomna hodnotenie troll desatrocia
              (jeden chlapik napisal skript, ktory to opravil do 2?dni)
  • Ještě dnes můžete na STEAMu pořídit jeden z dílů Gothic či Batman: Arkham Asylum GOTY Edition...

Ahoj, nevíte jestli nabízený Gothic 4 na steamu je s českými titulky.
    • Není. České titulky dělal český distributor jen pro náš trh.
  • Deus Ex na Art of the Title!

http://www.artofthetitle.com/2012/01/30/deus-ex-human-revolution/
  • 1M

http://t.co/OwM4a8F5Ca
  • Dan Vávra: „Dead Space 3 je perfektním případem toho, jak se dá změnit něco zajímavého na...

Ať Vávra laskavě mluví za sebe...
    • MrSanta
      Cože to, někdo kdo má svůj názor? Pryč s tebou, to se tady nenosí. Co řekne p. Vávra je svaté!
      irony off
    • Preed
      Nesuhlasim s Vavrom,Dead Space 2 ma bavil viac nez jednotka a u trojky ocakavam minimalne rovnaky zazitok.
    • Viktor_H
      Tak jsem ti dal +1 a místo toho ti naskočil další mínusový bod. *1*
      • MrSanta
        Moje plus skončilo jako plus. Jsem kruťák *15* *3*
    • Ještě dalších 10 mínusů prosím... Dokud tady někdo nebude argumentovat, tak je mi to fakt fuč *1*
      • Ok. Dávám mínus protoze Vavra v tyhle branži dokazal velký věci a tudíz si jeho nazoru cenim vic nez tvojeho
        • Kdyz on ma v podstate pravdu. Tohle generalizovani je blbost. Porad se najde dost lidi, ktere to bavit bude.
          Kdyby rekl, ze je to ukazka toho, jak vytvorit hru, ktera se nebude libit vetsine fanousku predchozich dilu, tak by mel asi pravdu.
          Bohuzel takhle je to dost troufaly vyrok a podle me i celkem mimo.
          Nepodcenujte mainstream publikum, ktere na zavedene uspesne znacky slysi vice, nez na samotnou kvalitu.
          • Thumbs up *4*
        • Viktor_H
          Amaroun si tady neporovnává s Vávrou pinďoura. Pouze poukazuje na to, že ani autorita by neměla ve svých prohlášeních pracovat s frázemi typu "nikomu se nemůže líbit", aniž by bylo takové prohlášení něčím podpořeno... Není to tudíž o tom, kdo dokázalo víc, nebo míň.
          • Ano přesně tak... Vávra je doopravdy česká vývojářská špica. Ale pokud vím tak ta hra ještě nevyšla a je blbý říkat, že to je průšvih a že to tak všichni budou považovat. Třeba to spousta lidí naopak nadchne, i když se jím prvotní informace nezdáli.

Já vlastně vítám koncept nějaký změny u DS. Ono kdyby pokračovali konzervativně - byl by to strašný recyklát a upřímně koho děsí po 150x když na něj ve stejném stylu něco vybafne. Naopak kooperace může přinést zase nový zážitek a de facto předkládá autorům výzvu jak udělat prostředí tísniví a strašidelný pro dva hráče....
            • JohnyTheZik

Dan Vávra: „Dead Space 3 je perfektním případem toho, jak se dá změnit něco zajímavého na...

Jojo, mne se taky libi, ze aspon trochu zkousej tu hru vyvijet.. Ishimura -> Titan Station -> Tau Volantis.. 3 ruzny prostredi, kazda celkem znatelne jina a kdyby 2x zopakovali Dead Space 1, tak pak by to podle me nikoho nebavilo.. Preci jen ruzni necromorphove jsou ve vysledku celkem stejni a tech situaci tam moc bejt nemuze, takze ja tu kooperaci celkem vitam..
              DS serie me zatim vzdycky dost bavila a uvidime, jaka bude 3. Na soudy je nicmene dost brzo, obzvlast na tak troufaly.
          • V téhle komunitě ovšem všeobjímající dogmata letí. A navíc to řekl Vávra, o je. Tady seberacionálněji zpochybnit jakékoliv jeho slovo je trestáno upálením při utápění.
  • nefunkcni steam kody

cau,

zkusil jsem tri steam kody z dejme tomu pul roku starych levelu a u vsech mi to hlasi ze jsou neplatny... to snad ty kody maji nejaky casovy omezeni ?

kam nahlasit nefunkcni kody ?
    • Draken69CZ
      http://www.level.cz/hry/
      • asi bych mel priste lip cist... diky ''!!
  • PS3 verze The Elder Scrolls V:Skyrim bude k nerozeznání od verzí jiných platforem.

Tedy až na časouvou exkluzivitu DLC pro microsoft a nějaké to přehřívání jako ve F:NV... ale zase bývá na PS3 nejmíň bugů.
  • Jack1947

COD- AW

Takové rychlo shrnutí, no zatím mne to baví více než Ghosts, dokonce to je i zábavné člověk se projede v tančíku a ta laserová zbran *14* škvaří nepřátele na škvarek (no né doslova) ale je to hrozně legrační. Grafika snad i pokročila, nebo nevím ale zdá se mi že pár efektů přibylo , potom skvělé herecké obsazení v čele s Troyem Bakerem a ten parták co ho namluvil nějakej Brit sem si myslel že to je Statham (no není no brity jsou dost podobný)

Dále jsou hezké upgrady, které můžete použít po každé misi na vylepšení obleku + to je taky novinka protože to v žádném codu myslím nikdy nebylo.
    Prostě upgrady lepšího brnění, obrany, více grntů atp atp...

Páni dokonce, bych... ted pozor já hejter codu - uvažoval o koupi už jen kvůli mp a těm hračkám co se tam budou prohánět. Prostě bych to asi neřekl ale COD se celkem povedlo. Jassný je to cod bezesporu o tom žádná ale baví mne to.Mrzí mne že zachvíly bude dopařeno no... njn tou krátkou dobou to zase zabijí no.

Příběh je mimochodem zase po (delší době)docela dobrý... zatím bych dal 7/10.

Jsou tam i lodě a Kevin Spacey... ehm není uplně takto jak nám byl prezentován... tím se stane erhm... nebudu spoilovat. Vidím že mínusový fanoušci se nemohli dočkat aby mohli mínusovat... make yourself comfortable then.
    • oktavius66
      To vylepšování bylo už v Call of Duty Black Ops 2. Na každou misi sis mohl vylepšit svůj arzenál. Od samopalů přes granáty až po útočné pušky a lehké kulomety. Samozřejmě bylo i k dispozici vylepšení, že sis mohl dát tu soupravu na otevírání dveří, kde byly zbraně pro danou situaci a nebylo možné se dovnitř dostat pokud si tenhle kit neměl. Takže novinka to tak uplně není.
      • Jack1947
        Jo, tak dík za info to mi nějak vypadlo ale zase tam neměl ještě člověk Exo suit. *3*
    • To jsem jednou zažil na heroinu, ale narozdíl od tebe, já si za to zaplatil!
    • paris to na konzoli nebo pc?
      • oktavius66
        Hra oficiálně vychází do světa (všude ve stejné datum) 4.11.2014... Takže warez PC verze. Každopádně, když nechceš hrát MP, k čemuž COD primárně je, tak je zbytečné uvalit 1000 Kč za 5 hodinovou hru. Je mi sice líto , že nepodpořím vývojáře, ale tolik peněz prostě za 5 hodinový singl nedám a myslete si o mě co chcete...
        • Jack1947
          To si na omylu, ted jsem o tom zauvažoval... samozřejmě na pc, od dob COD:MW2 by to bylo další koupené COD. *3*

Ted je spíše otázka jestli se to vyplatí... když nejspíše emulují servery a pojede se nejspíše dřív nebo pozdějc i na w@rez verzi. Mám na mysli to že Steam ano steam , má zjevně problémy s tím rozlišovat hackery... proto jsem mimojiné posléze litoval koupi MW2 , tam jich bylo plno. Docela to i znechutilo hrát. Rok od vydání jsem na hru už prakticky nešáhl.

Každá nová hra se rozhodně pokaždí na w* neobjeví záleží na okolnostech... složitosti crackovací metody a někdy i výjde repack/fix když nedojde k uplnemu cracknutí no.

Což na pirátu netvrdím že nebude, na druhou stranu zase nemusí zato člověk platit. Pak bych tedy sáhl po verzi konzolové. kde výskyt hackerů takový tedy spíše není asi ani žádný... Pak ten matchmaking... to byla a je myslím taky stále bolest.
        • Lukyz
          Co jsem koukal tak zatím jim utekla pouze verze na PS3 / X360.
          • oktavius66
            Jenomže to je Jack... Ten vždycky napíše "recenzi" 3-4 dny před vydáním, což je pravdu zvláštní. Když jsem byl mladší, tak jsem taky stahoval a s kamarády vyměňoval (skvělé hry jsem kupoval) a opravdu to vychází, že každá nová hra se objeví na Warez stránkách na 80% 3 dny před vydáním. To mám prostě už očihnuté. Stejně ten pocit, když si koupíte skvělou hru, která za ty peníze stojí je nepřekonatelný. Já už se snažím pouze kupovat a jsem rád, že ty vývojáře mohu podporovat v jejich práci.
  • Amylee.Anderson

Zítra dojde k odhalení nového dílu Call of Juarez.

Cože?! Ne, jen to ne, prosím. Nechte tuhle pokračováními zmrvenou sérii spát...
    • to množné číslo není na místě, špatný byl jenom Cartel :P
      • USER47
        Co maj všichni proti Cartelu? Vždyť to byla poměrně slušná hra...pro mě osobně příjemný překvapení po mizernejch trailerech a všeobecnejch nenávistnejch ohlasech. Nepřišlo mi to o nic horší než vychvalovaná dvojka.
      • Amylee.Anderson
        Mě teda neohromilo ani Bound in Blood. Jednima měla dobrý a silný příběh, zato si už vůbec nepamatuju, o čem bylo BiB. Musela jsem usilovně přemýšlet, jestli jsem to vůbec hrála, jak to ve mě nezanechalo žádný dojem.
    • jenom proto, ze se The Cartel moc nevyvedl, jeste neznamena, ze novej dil bude stejne spatna hra (subjektivne je to ale moje herni guilty pleasure - ta hra je tak hrozna, az je vlastne kurevsky zabavna).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit