Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro EA bylo vyjednání licencí všech týmů v UEFA Euro 2012 nad její síly.

"Ve hře je tedy licencováno pouze 24 z 53 dostupných nároďáků."

kdyby si redakce ten článek přečetla, tak ví, že naopak NENÍ licencováno 24 z 53 týmů... ;)
    • braveman
      Tak tak, články nečtem, rovnou píšem *15*
      Díky za postřeh... *5*
    • jesusek
      To je úplně jedno. I kdyby nebyl licencovaný jenom jeden tým, tak je to podraz. Není tam ani ta blbá kvalifikace. EA opět ukázalo, co jsou zač a já jsem blbec, že jsem si to koupil dřív, než jsem se tohle dozvěděl.
      • ja vedel proc mam pockat s tou koupi *1* *1* ne sorry, lituju tebe a mnoho dalsich co jsou z toho pekne nasr...... Ale jak rikas, myslim ze je jedno jestli jeden tym, nebo 50 bez licence....chvastali kompletni licenci a jeste tou kvalifikaci, ani jedno neni splneno. Je videt, ze se na to chteli vyprdnout ale pak si rekli aspon jako bonus to vydame. Kdyby se jim do toho chtelo jit, udelaji plnohodnotnou verzi jako to delali drive. Dobre je jak je lidi chvalili, ze dali cenu na polovinu a udelaji to jako balicek *1* no ted je videt proc *1*
  • Zdar borci, nevíte kde u Witchera 3 nastavit polský dabing? Našel jsem akorát jazyk textů ale dabing nikde pomozte prosím, nemám to ani chuť spouštět s tím nechutným anglickým dabingem.
    • Dotahni to z gogu. Stáhla se původně je en
    • jakubc
      Já to mám v GoG Galaxy třeba, jinak netuším.
  • Lara údajně může mít (kvůli chybce) v Tomb Raider téměř průsvitné tílko. Jestli nejde o podvrch se ovšem...

ja nic nevidim. jak prusvitne ?
    • rancor1223
      Taky si myslim že průsvitný neni. Jen je na něm špatně načtená textura.
  • jamar28
    Paradox v květnu představí novou hru. Na co sázíte? Victoria III nebo úplná novinka, jako byla Stellaris?
    • Magister_Peditum
      Victorka by nebyla špatná...
      • jamar28
        Určitě ne. A je to "mrtvá" série. Na CK, EU, HoI a Stellaris pořád dělají a vydávají DLC.
  • Krtecek-GT

Dirt Showdown

Zkoušeli jste někdo demo? Popřípadě jaky to je?
  • Kravicka

NFS: Payback

https://imgur.com/gallery/kmmqs

Asi vynecham, nevypada to nejlip na slunicku ani ve tme za sucha, zacatek dost suchej a hrozne lehkej na medium.

Uvidim co multak jestli pujde.
    • Jack1947
      Vypadá to tak nějak jak jsem si představoval fuj *12*

Necháopu co znamená to "padání na OC grafiky" ? jakože to padá s chybou po chvíly hraní na grafikách které si sám přetaktoval...
      • Kravicka
        DX error kdy jakoby spadne ovladac a hra spadne, 90% pripadu jsou EA hry..staci i OC edice karty.
        • Jack1947
          Lol tak o tom slyším poprvé... zajímavej problém njn prokletá EA to akorát potvrzuje *16*
    • Draken69CZ
      Hmm tak napadá zda mám zkusit znova rozehrát ten předchozí díl, začátek byl docela utrpení, ale nějaký auta bych si zahrál.
    • Jsou tam omezene fps ?

A to te nuti hrat za cernocha uz i v zavodni hre nebo nahoda?
      • Kravicka
        FPS unlocked.
        Mas tam 3 postavy Beloch hlavni, cernoch vedlejsi a bila zenska.
        Kluk a holka maji jakoby normal auta a cernoch je na off-road. Strida ti to podle situace treba i v jedny misi.

Ja si pockam na origin access, pac to opet jak je u EA zvykem pada na DX error u OC karty.
        • Ten Nissan na obrazku moc jak offroad nevypada.. jakoze to strida 3 postavy v jedne misi, to zni hrozne.

A co jizdni model, ovladani, pocit z rychlosti atd. ?
          • Kravicka
            Me to prijde docela stejny jak 2015

Jo to je na drifty auto v misi... nevim jak to bude pak ve freeroam nebo tak, hrat to uz nebudu kvuli neschopnosti znacek pod EA fixnout padani na OC GPU.
  • Nová redakce Games.cz, která už pomalu přestává být "nová", přeje všem čtenářům klidné...

No,škoda je starýho webu,teda co se dizajnu týče ..... byl daleko přehlednější a navíc nebyl téměř totožnej s řadou dalších . Na ticali games chodím od jeho vzniku ,bohužel nyní už to pro mě doopravdy není to pravý i když po obsahové stránce je vše o.k. Asi jsem staromilec ......
    • Vzhled nebyl totožný, protože byl pekelně starý a všechny ostatní weby už stihly design mezitím obměnit.
  • Remake Leisure Suit Larry nakonec přeci jen bude mít nějaký ten nový obsah. Na hru si však kvůli...

Fakt by me zajmalo kam ty penize jako jdou....docela drahej obsah navic a to si ho jeste vyrobce bude prodavat.
    • smejki
      největší položku tvoří platy členů týmu
      • Ještě že Kickstarter neexistoval když hledal Hejl sponzory na Nového Hlodače :D
        • smejki
          ježiš! *1*
  • Veskoslav

Diablo III PATCH 2.4.0 PTR PREVIEW

http://us.battle.net/d3/en/blog/19941044
  • WhySoSad
    První obrázek vodou chlazené "390X"

https://twitter.com/repi/status/601739457960763392
    • Draken69CZ
      A ty sis koupil nVidia pche *15*
      • WhySoSad
        Zrovna jsem si ji přinesl :D Zítra to nahodím a uvidíme :)
        • Draken69CZ
          Tak doufám že budeš spokojený *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit