-
Mirror's Edge Catalyst closed beta
https://www.twitch.tv/kravicka/v/62203269
http://i.imgur.com/6QC905a.jpg -
-
To jsi hral na telefonu nebo ta hra takhle vypada normalne?
-
-
Normalne vse doprava, vypada to cisteji a ostreji nazivo (nic strasnyho ani nic co by melo posadit na zadek)
-
-
Tak to seš pašák... nejdříve Division a ted Mirrors edge...
BTW: Taky mi přišel klíč ale nevím no pomalu až se mi do toho ani nechce po těch informací... ten MP se mi taky moc nelíbí.
-
-
Ukradlo Treyarch díla umělce Francisca Fruize pro mapu v DLC Call of Duty: Black Ops 2 Zombies?
Todle uz je moc, co to tam cpeš bleskaři? Prvni svetova valka a je tam zakop, tank a letadla....wow, kdo by to byl rek... A ten robot je podobnej taky asi jen v tom ze to je robot
/Sorry bleskař, neviděl jsem vubec ten otazník *1* -
-
Podle mě se inspirovali .. nápad měli jak už někdo psal od World at War, ale z tohohle si vzali tu atmosféru to se popřít nedá. Jasný, že zákop, tank tam musí být kvůli časovýmu zasazení, ale i tak to mohli udělat nějak trochu jinak.
-
-
Tak ale inspirace snad jeste neni kradez ne?
-
-
-
Představitelka Alyx Vance (Half-Life 2) snímá své pohyby pro nějaký nový projekt.
Tak to je jasný potvrzení HL3! :D -
-
Představitelka Alyx Vance (Half-Life 2) snímá své pohyby pro nějaký nový projekt.
Co jsem četl, tak by to mohlo být The last of us nebo 24...
-
-
SuperBunnyHop recenze Falloutu 4
Recenze Falloutu 4 od jednoho z nejlepších videoherních youtuberů.
https://www.youtube.com/watch?v=dejO6aiA7bs -
-
Předpokádatelné. I přes všechny své chyby dobrá a zábavná hra, což je to hlavní.
-
-
možna by sis mel procvičit angličtinu
-
Jinak ještě na twitteru dodává, že je to dobrá hra, kterou táhnou dolů slabé questy, sysém dialogů a technické problému. A že to je solidní podklad pro spin-off alá New Vegas, kterého se ujmou schopnější vývojáři(ehm, obsidian, ehm), kteří se už nebudou muset starat o engine.
-
-
je to dobra budovatelska minihra, kterou tahnou dolu slabe rpg prvky
-
-
-
-
Otec učí svého pětiletého syna hrát StarCraft II. A jaká byla první hra, do které rodiče zasvětili...
brany skeldalu..a nhl97 -
Guerilla Games začalo pracovat na Horizon: Zero Dawn ještě před Killzone: Shadow Fall.
Killzone mě nikdy moc nebavilo, ale Horizon vypadá luxusně. Konečně trochu svěží vítr do akčních her. Možná v tom i hraje roli, že se mi líbí holky s dredama ;-) -
Mikrotransakce v Ryse pomůže urychlit postup hráče v multiplayeru.
Freemium ted uz i u Launch XO her no jeje... *8* -
Zdarec, vim ze to sem uplne nepatri, ale mel bych dotaz na kvalitni online videopujcovny?
Nejaky doporucenj, chci sledovat filmy, HD, nebo Full HD ale moc moznosti sem nenasel.
Co Voyo, sou tam filmy aspon v 720p, vyplati se?
Vase zkusenosti, rady. Diky za odpovedi. -
-
Ahoj, nevim jestli ti to pomuze. Ale ITunes ma jako pujcovna velky vyber a ceny za pujceni jsou celkem v pohode.
-
-
Na The Last of Us pějí chválu i japonští hráči.
mam 2x dohrano na normal a ted jedu treti lajnu na survivor.to je obtiznost za vsechny prachy,kazdej brok pocitas,kazdou cihlu pouzijes.na survivor je to tezky jak prase ale ze hry mas nejvic
PS:u toho jelena jak se branite tem zaverecnym najezdum,tam jsem chcipnul asi 20x nez jsem to dal,docela vorisek :-) -
-
Na The Last of Us pějí chválu i japonští hráči.
Já to jedu od zařátku na hard a musím říct, že je to tak akorát,munice je málo,takže se musí šetřit a leckdy je stealth prostě nutnost. První hra, u které přítelkyně sedí od začátku se mnou a kouká, protože ji to baví a chce vědět, co bude dál(příběh). Ta hra je prostě pecka, kdo nehrál, nepochopí.
-
-
Poslechněte si úvodní píseň Assassin's Creed III zahránou na klavír.
Asi jediná, která mi trochu utkvěla v hlavě. Je výborna, na klavír ještě víc, ale sountrack ke dvojce byl mnohem silnější.