Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Beta BF1

Taky to někomu píše "you have lost connection to ea servers"? včera sem to hrál v pohodě, dneska ráno taky ještě bez problémů a někde kolem desáté dopoledne mě to přestalo fungovat... *16* *10*
    • eh, už je to v poho, stačilo aktualizovat origin na beta verzi *1* *1* *1*
      • To je jen shoda náhod. Origin aplikací to nebylo, na EA servery jsou prováděny DDoS útoky ;)
        • Co zase zlá EA vyvedla? *4*
          • Vypustila betu BF1 :D
  • Neměl by někdo na prodej Shadow of the Colossus na PS2?
    • Nebylo by lepší koupt PS3 verzi? Má lepší rozlišení a framerate.
      • Jack1947
        Ještě že Star wars není, jen o tom že zemře Han solo... heheh navíc než bude koukatelná kvalitka tak na to zapomenu což bude za hooodně dlooouho. *3*

PS3 > a hra tam je za drobné ne?
        • Ty seš fakt kok*t. Spoiler tag ti nic neříká?
        • Takže ty nejenom kradeš hry, ale i filmy?
          • Zrovna u filmů bych to chápal nejvíce.
            Hry, Hudba = lze to sehnat na jednom místě anebo více místech a máš to digitálně v knihovně ve FLAC / ALAC kvalitě. Prostě jak chceš. To samé hry.

Filmy jsou zdaleka nejvíce pozadu. Kde koupíš ihned po vydání digitálně BD s CZ stopou a titulky + další jazyky? Nikde. Má to region locky *15* , a řada věci není prostě v digitálním prodeji kde máš knihovnu *15* navíc tam máš strašnou prodlevu mezi distribucí. Hra třeba v USA jde do prodeje 1.12 a zde je 5.12. To by šlo. Ale film? V rusku a číně to máš to měsíce předem....

A neříkejte netflix. Ten tohle neřeší. Nejsou tam všechny jazyky a titulky, kvalita je mizerná!. Lze tam koupil full BD za cenu fullBD? Ne. I ty HD věci mají špatný bitrate. Lze tam vůbec stáhnou to co mám v max kvalitě do PC?

Filmy jsou bohužel pozadu a studia pro to nic nedělají. Kde je filmovej GOG a steam? Koupím co chci, všude to bude stejně rychle, kvalita bude jako BD. Budou tam jazyky a titulky pro všechny a budu si to moci stáhnou do PC. Vyřešeno. Ne tyhle wtf momenty.
            • Jack1947
              Proč se teda vyjadřuješ k něčemu o čem nevíš a nekoukám na ně vždy, jen když jsem opravdu zvědavý... třeba si ten film pustím zase v lepší kvalitě atp...

2-3 měsíce? takže ne HD hmm... to já taky čekám prostě film od filmu jen ted jsem viděl poslední dobou tyhle 2a přišli mi koukatelné neřikám nic zázračného takový tmavější DVDrip když to trochu přeženu.
            • Veskoslav
              Ano Jacku. To je jako kdysi byly kódované po*no kanály, kdy jsi občas viděl kozu. Znám lidi, kterým to stačilo. Tohle je ten samý případ. Buď jdu do kina nebo 2-3 měsíce počkám na kvalitnější podívanou. Ale dívat se na kinorip, tak zoufalý jsem už dlouho nebyl.
            • Jack1947
              Veskoslave, to že ty potřebuješ na vše HD/FHD neznamená že to tak mají všichni.
            • Veskoslav
              Jacku. Můžeš mi vysvětlit, jak natočený film natočený kamerou v kině pak sestříháš? Maximálně odjebeš reklamní blok (což např. Cinestar má přesně 20 minut pokaždé) a filmové ukázky. Ale tomu se neříká sestříhat film....

A co ti mají dát jako upozornění před film? Je to trestné dle legislativy ČR? Je. Není co řešit. Legislativa povoluje stačení a netrestá jej, ale natáčení a pořizování kopií ano. Chápeš ten rozdíl? A žádný kinorip nemá slušnou a koukatelnou kvalitu. Minimálně zvuk je příšerný.
            • Jack1947
              Tak minulý táýden co jsem byl na Bridge of Spies ve zličíně, tak tam krom 20-40minut reklam!!! jako vážně?? ok..

Ještě těsně před filmem, měli varovýní "Důrazně, varujeme mnávětěvníky bla bla aby nenatáčely, bla bla kdo někoho přistihne at to nahlásí službě loool , chápu že si milovník kina ale tohle je tedy něco... jasně moderní doba tak nevědi jak jinak označit zloděje ale toto? wth...

Jinak je to tak předražené placky nebo čumět na filmy v mizerné kvalitě na netu a ještě za to platit lol.
              ne Veskoslav vše kupuje má mraky peněz a cpe to každému a cokoli.

PS: Už jsem pár kinoripů viděl a kvalita až na vyjímky se mi zdála docela dobrá na zkouknutí, ona zase nová doba a máme tu digitální kamery a HD/FHD takže se to pěkne sestřihá výsledek je supr. Jasně je rozdíl mezi CAM a TS lol to je totiž něco jiného a kinorip je většinou humus TS už lepší...

BTW: Brýle dávají v kině většinou zadarmo to kde sis vycucal z prstu nevím. Ten blábol cos napsal..
            • Veskoslav
              Ony jsou snad SW v jiné než kinorip verzi? Jako sorry, tohle pochopím u věcí, co už vyšly. Ale na kinorip se může dívat jenom chudák nebo Jack. A filmový Steam bych rozhodně nechtěl. Protože na Steamu nevlastníš, ale pouze "pronajímáš". Filmový GoG zní lépe. A co si budeme nalhávat CZ trh je naprosto zanedbatelný a okrajový, takže klidně i bez té češtiny, když to následně řeší titulkáři u nás. A český jazyk? To si pak počkat na distribuci.

Jacku. Může mi osvětlit, jak z tebe dělá kino zloděje? Jako pokud si necháváš 3D brýle, tak to není chyba kina ale tvoje.
            • Jack1947
              Sám bych to lépe nenapsal a už to že v kině z váš dělají zloděje je nechutné navíc do naší sraččka země plno filmů se ani nedostane možná na nějakých festivalech... achjoo jakáá to idiotopiie. *11* *12* *7*
      • Ps3 verze mi nepůjde na PS2
        • A nebylo by lepší upgradnout na PS3? Je teď za pár kaček a to samé platí o hrách, které nabízí a kterých není málo.
          • PS2 mám zadarma a mám to jenom na chatu, nemám to na každodenní hraní, na každodení hraní mám PC
      • Navíc se dá koupit společně Ico za jedny peníze.
  • Veskoslav
    Vánoce byly u Schrödingerů nejrozpačitější období roku. Pod stromečkem dlouho ležela hromada dárků, které se všichni báli otevřít.
    Šťastné a Veselé V.V.C Všem!
  • http://www.rockstargames.com/newswire/article/43961/business.html
  • Tafaraj

Sony chce u svých titulů zmenšit velikost patche, který vychází společně se hrou.

Stačí vydávat dční hry bez nutnosti launchpatche..Ale to bychom chtěli od SONY moc
  • ringmancz

U Gran Turismo 6 nevyjde ke zpoždění vydání, slibuje Sony.

nedojde ke zpoždění...
  • B.o.b

Codemasters se chystá zavřít vývojářské studio v Guildford, které stojí za akční hrou Bodycount.

Tak tohle mi vadit nebude.
    • MishKonn
      Good riddance.
  • homeles8

Když už se tu řešili i volby..

Neznáte někdo instrumentální, svižný, ne moc složitý ale dobrý metalový album? K malování je to nejlepší a soundtrack z Quake 2 už je trochu ohranej, ale nic lepšího jsem zatím nenašel *1*
    • SalemCZ
      Soundtrack z DMC :D
    • ringmancz
      Pelican, nevím jestli všechno, ale minimálně EP Ataraxia/Taraxis je instrumentální
    • Nic konkrétního nemám, ale třebas na spotify/ytube si pustit random playlist post metalu? Vycházím ze svých skromných post rockových zkušenostech. *4*
    • Pethulla
      Můžeš zkusit Witherscape: Nothern Sanctuary. Vydali i dvoucédéčkovou verzi kde to druhé CD je (mělo by být) instrumentální.
    • froztik
      Soundtrack z posledního Dooma nestačí ? *5*
      • homeles8
        Tam je hodně pazvuků a dlouhý stopy různých temných zvuků. A vystříhávat to, aby zůstal ten metal se mi z toho nechce, ale kdyby to někdo udělal, byla by to paráda *1*
  • NonSuch

Disney Interactive Media je v rekordní ztrátě, peníze by měl přinést Epic Mickey.

good luck with that!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit