-
Hacker Yifan Lu našel exploit v handheldu PSV, což otevírá "hrozbu" možného homebrewu.
Fakt hrozba ten homebrew *7* . Jediné smysluplné využití konzole ...... -
KAAAAAAAAZ
KAAAAAAAAAAAAZ
Kazuo Hirai Steps Down As Sony Computer Entertainment Chairman
http://andriasang.com/con1ot/hirai_sce_chairman/
Originally found in Japan government "National Printing Bureau" website, the SCE (Sony Computer Entertainment) is reported for having over 94.3 billion Yen deficit in 2011 fiscal year(*).
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=480181 -
-
http://i45.tinypic.com/de09ox.jpg
-
-
Tak chlapci, Dragon Age nám trošku zašlapalo Witchera 3 do země...
-
-
Ja mam DA rad ale jeden celkom pekny trailer po tych 2 rokoch co sa to ma robit vobec nic neriesi,nehovoriac o tom,ze o tej hre nevieme vobec nic,je fajn,ze to robia,tesim sa na slusne RPG ale Witcher nielenze vyklada karty na stol ale teda rozohrava velmi ambicioznu hru.
-
Slušný sarkasmus.
-
lol
Oni někdy vypustili ještě jinej trailer? Protože ten co jsem viděl já byl při nejlepším průměrněj. -
Ne.
-
hry po sobě nešlapou, hry se hrají. a čím víc je dobrých her, tím lépe pro hráče (ono totiž hry mohou existovat s klidem vedle sebe)...
-
-
Tak to bych asi líp nenapsal - musím říct, že W3 si zahraju na 150%. V čem ho DA zabil, je prostě ta prezentace...to je bomba.
-
-
Prezentace vskutku působivá. Ale teď je otázka, jak to bude vypadat ingame. Na druhou stranu bych byl rád i třeba jenom za to, že když flusnu fireball do cimry, tak to aspoň rozháže židle a stůl.
Na další Dragon Age se těším, datum vydání podzim 2014 dává naději, že tentokrát EA na BioWare nechvátají a snad se dočkáme hry, která bude aspoň takové příjemné zjevení jako byl svého času Dragon Age: Origins.
Zaklínač 3 si ma začíná docela zamlouvat. Ještě počkám, jak si poradí s bojem.
Zatím jsem nakloněn koupi obou her. -
-
Nevim, jestli sis všiml toho, že záběry jsou in-game...
-
-
Já to pochopil tak, že se jedná o záběry udělané v enginu hry. Ale stejně jsem měl místo ingame napsat gameplay záběry, které jsem měl na mysli.
-
-
-
-
-
Že sem si nevšim
-
-
ELDER SCROLLS MMO JE SKUTEČNÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2012/05/03/june-cover-revealed-the-elder-scrolls-online.aspx
Bůh nás vyslyšel! Je to pravda! Modlete se!
(Hmm, a zdá se, že na tom nepracuje přímo Bethesda, takže by tam nemuselo být milion bugů.) -
-
vsadim se ze to bude dalsi wowlike grindovacka co ma s puvodnim TES pramalo spolecnyho :)
-
-
Notch nazval EA bandou cynických bastardů, která se pokouší vše zničit. Důvodem je vydání...
Wowlike grindovačka? To dává ohromnej smysl *15* -
A velmi pravděpodobně tam všichni budou dostávat šípy do kolen. *3*
-
-
-
Nový model PS3 by se údajně měl začít v Německu prodávat během října, kromě toho, že bude...
Máte zřejmě chybku, hádám že tam bude 120GB. -
-
Sám seš chyba. Přemýšlej trošku proboha.
-
Staci jen KLIKNOUT na dodany odkaz a uvidis ze je to opravdu 12GB
-
-
Zelda souhrn recenzí
tak po ukončení embarga zatím 13 ultimátních hodnocení(pro srovnání horizon 9 což vůbec není špatný):
http://www.metacritic.com/game/switch/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild/critic-reviews
nepochybuju, že uživatelské hodnocení bude mnohem nižší z důvodu naklikaných nul od lidí, co nikdy nedrželi cokoliv od nintenda v ruce, ale to už je holt úděl metacritic -
-
Takový Telegraph, co dal poslednímu CoD také za 5? *1* Čímž neříkám, že to nemůže být skvělá hra. Ale kolikrát se ukázalo, že je někdo "podplatil" atd. a recenze pak neodpovídaly skutečnosti nebo záměrně zapomněli opomenou, že hra padá, seká se atd.
-
-
Edge i Famitsu tomu dali 10/10 - respektive 40/40, nejpřísnější recenzenti v herním průmyslu, tak nevím co chceš víc. Recenzoval to i WSJ kterej si se svojí novinářskou kredibilitou může trhnout ploutví. Cca za měsíc se lidi budou zbavovat starých Wii U tak budeš moct ozkoušet, jinak pro obsah tvého příspěvku mají amíci dva super výrazy, tomu jednomu se říká saltyness a tomu druhému nitpicking, vsadím se, že Telegraph recenzoval i tvoje oblíbené hry a taky jim dal vysoké score *3*
-
-
-
Trochu sem si hral se SweetFX v Assasinu Origins. Hra me prisla hrozne maznuta a s nejakym zlutym filtrem tak sem zkusil neco vymyslet, a myslim ze hra vypada lip.
Prvni obrazek je puvodni, druhej ze SweetFX.
https://imgur.com/a/H8VHzuy
-
-
si nezapinej FXaa rofl
-
-
A ty si mysli ze hraju na pc prvni den, tady ty chytraky mam nejradci.
Hra pouziva Fxaa jako low, medium Taa a high txaa, vsechno textury rozmazava.
-
-
Mám pocit že má pravdu, nicméně třebA Shadow of war to dělalo dynamické rozlišení, asi to je hra od hry a v Dishonored 2 pomohl jen ten mod na grafiku ( přitom death of Outsider bylo v poho)
-
Tak proc to pouzivas a stezujes si, evidentne neco mas zapnute pac na FHD tam nemas videt ani zub.
-
-
Sak ano tam nemi zub protoze to AA rozmaze, nechapu co resis. Sou toho plny fora ze je hra mazla.
-
-
Resim debila co si zapne rozmavaci AA a breci tady ze to je rozmazany. Tak pouzij DSR.
-
-
Reakce na příspěvek:
A ja vola co nechape ze bez AA ta hra vypada hrozne. Tudiz swetFX a Smaa, genie.
Ze se vzdycky musi chytit nejake hnup a rozjet uplne zbytecnou debatu.
-
-
-
-
-
-
-
Ehm pokud tu někdo hraje PlanetSide 2 mohl by mě poradit jak mám u tanku nebo výsadkového auta dát rozložení? Snažil jsem se najít klávesu a nepodařilo se:(
-
-
U tanku to nejde ,na sunderer si musíš koupit vylepšení (nezapomen ho aktivovat kliknutím)a pak se rozloží defaultně klávesou B.
-
-
Prowler se umí deploynout, na Sunderer už se to kupovat nemusí.
-
-
Prowler se umí deploynout ? Co tím myslíš ? S tím sundererem je to tak ,že si to vylepšení musíš koupit ale není potřeba ho aktivovat.
-
-
Myslím tím tak, že se prostě může deploynout/zakotvit/rozložit a střílet snad z obou hlavní, nebo tak něco. Nevím, nehraju TR. Jejich MAX má taky deploy.
Ad Sunderer AMS, teď na to koukám, nějak mě nenapadlo se podívat do obecných certifikací :) -
-
Aha ,já hraju za Vanu a tam tohle není. Dík za vysvětlení.
-
-
-
-
-
klávesa B
-
Pokud vím, tak už to docela dlouho nejde.
-
-
??? tak jak to že se výsadkové vozidla v bitvách stále rozkládají a muže se tam startovat?
-
-
Nejspíš jim vypršela jejich pětiminutová životnost (20 u Sunderera) nebo si jejich majitel pořídil jinou mechanizovanou hračku.
Edit: Ahá rozložení jako deploy, ne jako deconstruct. Jo, to je B... >.> -
-
aha díky moc a omlouvám se že jsem to špatně pospal:)
-
-
-
-
-
Watch Dogs má na WiiU vypadat lépe než na současné generaci konzolí
Sere pes tak na Predatora -- Wii U ma velky potencial -
-
Jo asi jako 10 let staré končící konzole, ale s hroznou nabídkou her. Promiň, ale koupil jsi šunt, pokud teda rád nehraješ badminton před televizí.
-
-
Za 1 rok na trhu je nabídka her dost v pohodě. A pokud nemáš ani páru o tom, co za hry na WiiU je tak raději mlč ty teoretiku. Jinak ale nerozumím proč lidi chtějí na WiiU hry jako GTA, AC, Watch Dogs atd. To si zahraju na PC,PS3,Xbox dneska snad i telefonu...
-
-
na telefonu aha, víc už radši nepiš.
Jo WiiU je trošku specifická konzole, ale psát o ní, že má obrovský potenciál a ještě v souvislosti s Watch Dogs? ehm.. borec to má evidentně jako jediné herní zařízení doma, takže je trošku zvláštní řešit takové hry na takové konzoli a ještě plácat o potenciálu :D -
-
Jak píšu. Řešit tento druh her na konzoli, která je evidentně zaměřená jinam je nesmysl. Jinak s tím telefonem bych opravdu nebyl tak opatrný..je to trend cpát ruzné fičury ke hrám do telefonů takže... spíš to poukazuje na ten počet možností kde si multiplatformní titul mohu zahrát. Kdo si koupí Nintendo konzoli a čeká na tom mainstream tituly tak by měl otevřít očka...ale to víme oba.
-
-
-
Ikdyž WiiU ještě nevlastním, tak Wii ano a ikdyž ty hry maj špatnou grafiku, tak to dohání neskutečně zábavnou hratelností. Na WiiU jsem zatím hrál ZombiU, Luigigo a Zeldu a znova se mi to potvrzuje, ale zároveň chápu, že kdybych měl mít jen jednu konzoli, tak to WiiU asi nebude, ale jako doplněk? Parádní věc. Navíc Wii mi dalo možnost si oživit paměť skvělýma titulama na Gamecube a Super Nintendo.
-
-
-
nekrvavé Nintendo
Dneska jsem se díval na retroplay Moonstone. Bylo tam zmíněno, že Nintendo hru odmítlo, protože směrovali svoji platformu nekrvavě. Zaslechl jsem to od lidí z redakce už několikráte v rámci FC, ale až dneska mi došlo, že to určitě nebude pravda minimálně do určité doby. Protože skvělý Killer Instinct, který byl na SNES i Nintendo 64, určitě není sluníčková hra ;] -
-
No vidis..
-
Jistou dobu opravdu měli přísný podmínky, ale neznamenalo to, že by ve hře nemohlo být násilí. Jen ho tam nesmělo být příliš a nesměla se zobrazovat krev, což pokud si dobře pamatuju, zrovna Killer Instinct řešil cákáním modré kapaliny (pak jim to ukradli tvůrci reklam na hygienické pomůcky *1* ). Nějaký kompromis zkrátka možný byl. Někteří developeři určitě nebyli ochotni do podobných kompromisů jít, takže ne všechny hry spatřily světlo světa.
O těch pravidlech existuje zajímavej článek. -
-
Děkuju za odkaz. Zajímavý článek.
-
-