-
Americký telekomunikační úřad FCC potvrzuje blížící se novou verzi PS4. Změny však budou zřejmě spíše kosmetické.
nějak nechápu, co se z toho odkazu dá vyčíst. -
-
Já jsem vyčetl, že SONY chystá nový typ PS4, model CUH-1115A. Co z toho vyleze nikdo neví. Ale nemyslím, že jenom kvůli řekněme jiné barvě musí zavést nový model a zase to přihlašovat. Či co vlastně to OET dělá. Však E3 je za rohem, tam se určo něco dozvíme. Snad :D
Já bych se změně designu nebránil, krabice na kterou někdo šlápnul, jenom aby to nevypadalo jako Xbox One (*1*) mi zrovna moc neimponuje. -
-
no to jsem zvědav na E3. já ji mám zrovna objednanou, tak by mě to celkem zajímalo :D
-
-
Já čekám s nákupem po E3. Podle toho co tam bude oznámeno a jestli MS nepřijde s nějakým zázrakem, tak pořídím PS4 nejspíš na vánoce. Ještě uvidím co Destiny. Penízky jsou připraveny a když bude Destiny velká šupa, tak čekat nebudu a půjdu do toho rovnou na podzimek. Nepamatuju se, že bych byl někdy tak moc zvědavej na E3 jako letos.
-
-
Já chtěl popravdě taky, ale v pátek jsem zahlídl PS4 za 9600,- tak jsem ji vzal. Tak nějak nečekám výrazné zlevňování, obzvlášť když v zahraničí stojí v přepočtu víc. A doufám, že na E3 oznámí GTA V na PS4, jinak čekám na Last of Us, který snad koncem června opravdu vyjde. A ta nová verze PS4 je takový otazník, kdy si stejně člověk říká, kdy by se to u nás začalo prodávat a nečekám tam nějaké výrazné změny...
-
-
Geniální design měla PS2 Slim (7xxx) , Menší výšku a hlavně rovný povrch ... pak si není na co stěžovat .
-
Tak nějaká revize by se hodila. A třeba i ta cena lehce klesne, jako odpověď na Xbox One verzi bez Kinectu. I když mě by stačila jiná barva. Hlavně u ovladače, ten černej se mi mnoho nelíbí, ale zase nejsem takovej blázen abych kupovat extra 'Magma Red' ovladač. Trochu doufám ve speciální Destiny bundle PS4 v tématických barvách Destiny. To bych asi vzal rovnou, pakliže to nebude nějaká hrůza. I když, pro mě bude asi všechno hezčí, než ta základní verze krabice i ovladače *1*
-
-
-
-
-
-
Video: Conan O´Brien dostal nápad vytvořit celou jednu epizodu jeho talkshow v Minecraft stylu, avšak tvůrci hry s ním nebyli za jedno. Podívejte se, co se potom událo...
humor hodny urovni Minecraftu... *11* -
Evolve gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=6IQNBaS0HK0&list=PL3iKUoRBs59TeleBX16C6GPU4S5cB6W0y
Nevím jak vám, ale mě to zatím přijde dost slabé. -
-
Destiny mi z videí taky přišlo nic moc a v betě mě bavilo
-
-
no mám už odehraný 4 celý closed bety takže ta open mě už nevytrhne, maximálně otestuju ještě nějaký povolání xD Ale už teď mám jasno a předplaceno :)
-
Paid reviews revealed?
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=495020
Future Publishing had a writer get drunk and leak the fact that they basically do whatever game publishers want, for a price, including paid scores and paid covers.
Shock? -
-
tyhle placené komentáře jsou o ničem :)
-
-
Oh shit, you got me!
*15*
-
-
-
Lilly Looking Through
https://www.humblebundle.com/gift?key=qsC4Ak2RecbG6yXN
humble gift -
Jamestown
Je libo pořádnou porci velmi kvalitního shmupu? Já si moc pochutnal. Byla by škoda tohle minout;)
http://store.steampowered.com/app/94200/ -
-
Šmarjá, jak tohle někdo může hrát? Takový chaos na obrazovce *1*. Shmupy nejsou žánr pro mě.
-
-
To je právě ono...je to takovej balet mezi kulkami, ale máš místo piškotů raketku *2* shmupy můžu
-
-
hm.... zase tolik projektilu na obrazovce nebylo ale tak asi je to tim ze jsem zvyklej na touhou na lunatic obtiznost :)
-
-
Jj. Touhou jsem do předevčerejška neznal. Když jsem ale pátral po jinejch shmupech, tak sem na něj narazil a vypadalo to dost zajímavě, takže určitě zkusím;)
-
-
Blázní to jsou! Blázni!!! *1*
-
-
-
-
-
-
Alicia Vikander si zahraje Laru v pokračování filmu Tomb Raider.
Bylo by divné kdyby ne když ten konec ten druhý díl dost napověděl a s jinou herečkou... by to moc nedávalo smysl 🙂
-
Několik novinek o The Elder Scrolls V: Skyrim -> 1) PC verze bude hezčí; 2) konzole budou zřejmě...
Neříkali náhodou, že PC verze bude vypadat stejně jako konzolová, že je to jen port-derivát? TO se zrovna nepovedlo..... -
-
tím především říkali, že bude využívat stejná data, že to nebudou dvě odděleně vyvinut verze hry (možná krom úprav ovládání) ... ale uvidíš dál, bude se to rychleji načítat, mohlo by to i lépe vykreslovat stíny, lepší AA atd.
-
-
Zmínka o Assassin's Creed 4 se objevila ve třech životopisech zaměstnanců studia UbiSoft. Hra pravděpodobně...
Ježiš, hlavně ať to není pravda. Pirátskou tématiku nemám rád.