-
Funguje ! ;)
world of tanks : VETERANSDAY promo code -
-
mě to píše špatný region *13*
-
-
Já hraji na US serveru - tak nějak od počátku (když není migrace na EU )
No mne to tedy nejprve psalo neplatný kód - Pokud jsem se přihlásil na worldoftanks.com lognul se a vyplnil kód hned na úvodní stránce po rozkliku uživatele jak stálo v emailu . Ale pak jsem šel do Account setings , kde byly vidět platební operace a tam jsem také mohl vložit kód a .... byl akceptován .
Podotýkám že jsem se přihlásil pod adresou tiscali.cz i normální českou IP . -
-
záleží, kde jsi zaregistrovanej, je jedno, jakou máš adresu nebo IP
-
-
-
-
Quantic Dream věří, že je bazarovky u titulu Heavy Rain připravily o milion zákazníků a 5-10...
Ked to mam pozicane od kamarata, este neznamena ze by som si to kupil. Stupnovanie: klamstvo, vacsie klamstvo, statistika. -
-
Ked si to stiahnem z netu, este neznamena, ze by som si to kupil... Velky rozdiel v tom nie je...
-
-
Za rok se v Japonsku prodalo 114 tisíc kusů pohybového ovladače Kinect.
Japonci jsou prostě obyčejný trubky, nic víc -
-
Podívej se kolik je Japonců a kolik se toho kinect prodalo.
-
Tvoje máma je obyčejná trubka.
-
-
Taková skleněná a na jednom konci uzavřená, jinak taky známá jako zkumavka.
-
-
-
Zavzpomínejte na úvodní část prvního Half-Life skrze krátký hraný film.
Ještě poslat Dejmilí Handerson video s Poláčkem jak si rozpouští vlasy a vybuchne jí vadžína radostí.. Ale jo musel sem si to taky pustit 5x. :) Ten HL..*16* -
Střílčka z Egypta
Prosím vás, neznáte nějakou dobrodružnou akční hru z Egypta ? Starou tak max. 6-7 let. Líbilo by se mi kdyby se tam střílelo s revolvery atd. Doba asi tak jako ve filmu Mumie. Klidně proti monstrům, ale uvítám i proti lidem. Hrál jsem DeadFall Adventures a líbilo by se mi něco v tom stylu. Díky moc za veškeré návrhy. -
-
Čistě střílečka samozřejmě Serious Sam a pak taky Will Rock myslím, ale ten nevím, v jaké etapě se odehrává...
-
Binulý rok vyšla FPS alá Mumie. Tuším, že to bylo od polských vývojářů, ale nemůžu to bohužel najít. Možná Falls něco?
Pamatuji si na recenzi od Pavla D. v Levelu -
-
Už jsem to našel. DeadFall adventures, které sám uvádíš...
No nic, tak za pokus to stálo :X
-
-
Kdyby sis rozmyslel to stáří, tak Exhumed je skvělej:)
-
-
Staří překousnu. Nevypadá to špatně. Díky za radu. *3*
-
-
vzpomnel jsem si na Powerslave, ale letmou kontrolou jsem zjistil ze je to jen jiny nazev pro Exhumed :D
-
-
No už jsem to všechno zjistil. Horší je to, že ta hra nejde již na 64-bit systémech. Škoda, vypadalo to perfektně.
-
-
koukni sem a zkus: http://www.oldgames.sk/en/game/exhumed-powerslave/download/4709/
-
-
-
-
-
Neodehrává se to zrovna v Egyptě, ale zkusil bych Indiana Jones and the Emperor's Tomb *2*
-
-
Indiana Jones and the Emperor's Tomb je skvělá hra. Ale tu už jsem dohrál snad 8x *1*
-
-
Serious Sam 3, možná Clive Barker's Jericho.
-
-
Serious Sama 3 jsem dohrál 2x, ale Clive Barker's Jericho mě nějak minulo i když jsem si to chtěl zahrát. Díky za připomenutí. *3*
-
-
Takhle hrál jsem před lety (2006) ndohrál, hrál jsem nedávno ze SCORE DVD a ten neustály spawn nepřátel zvyšující obtížnost a plytká hra mne omrzeli asi půo 3hodinách. Vyhni se tomuhle odpadu. Obloukem. *3*
-
-
-
Napadá mě akorát Unearthed, ale nevím, jestli zrovna tohle se ti bude líbit...
-
-
No vím o co jde. Ale slyšel jsem, že to není moc dobrá hra. Spíše FPS bych uvítal.
-
-
-
30 minutové interview s tvůrci Xcomu
https://www.youtube.com/watch?v=4dp-nIzxLpk -
Origin nabízí do 28. května zdarma ke stažení hru Plants vs. Zombies. (thx ucho)
už dávno jsem informoval veřejnost že origin v rámci projektu on the house nabízí zdarma deadspace.Nikdo mi nepoděkoval (ani redakce).ušáku není tom nic osobního. -
-
v tom případě by tady za čimkoliv, kde se píše o slevě mělo stát (thx ucho)
-
Z toho si nic nedělej, to by tady mohlo říct lidí :)
-
Nikdo ti neměl za co děkovat, protože jsi informoval až poté, co už to dávno bylo v bleskovkách. Přišel jsi s křížkem po funuse...
-
-
Origin nabízí do 28. května zdarma ke stažení hru Plants vs. Zombies. (thx ucho)
Myslim že ne Time. -
-
Myslíš špatně. Navíc je to dohledatelné, takže kdybys tady chtěl dokázat opak, máš možnost... Ale je mi jasné, že této možnosti nevyužiješ :)
-
-
Warning
http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/diablo-iii-reaper-of-souls-recenze-65789/?page=2
ty radši nemysli ušáku.
*1*
-
-
-
-
-
Crytek se v dubnové THQ aukci pokusí získat práva na značku Darksiders.
Darksiders free to play .... *13* -
Opravdu?
"Podle některých teorií může být nesoulad názorů zapříčiněn tím, že mnozí čtenáři za hru neutratili ani korunu a proto nechápou, že v recenzích se běžně zohledňuje cena i hodnota, jakou za své peníze člověk dostane. Tací obvykle obdobné hry vnímají jen jako vhodné jednohubky pro zabití suchého mimosezónního období na velké hry a orientují se povrchněji převážně jen dle grafiky, kterou má toto akční RPG pěknou. Jiní si zase myslí, že 7/10 by tomu mohli dát jen ti, kteří snad nikdy nehráli žádné lepší RPG."
To jako fakt? V recenzích se bere ohled na poměr 'cena/výkon'?
PS: kdo uhodne, kdo je autorem citovaného textu je pašák a může si dát po večeri zmrzku *1* -
-
Jo no, jsou super hry za pár kaček, jsou krátké hry s téměř nulovou znovuhratelností za 1000 (i víc), jsou špatné a dobré budgetové hry, nejlepší jsou ale hry, kde cálnete jednou a máte zábavu na roky dopředu s plnou podporou :) (Assetto Corsa, pCars, DCS) Třeba u příkladu toho Assetto Corsa je ta částka myslím až úsměvně nízká za to, co člověk dostane na oplátku na hodně dlouho dopředu. To by ta hra pak měla dostat tak 18/10 :)
-
-
A co pak Skyrim nebo Falllout 3/Fallout: New Vegas. Někoho to nebaví a někdo v každé hře stráví bez problémů 300 hodin. Jak to pak hodnotit? Tam by se to taky mohlo vyšplhat k těm 20/10 *1*
-
-
Na druhou stranu se díky tomu hry neustále zlepšují - stačí nakupovat v akci/bundlu a hned se z tuctovky za 15€ stane jasná desítka za 3€.
-
-
-
Sem si to byl zčeknout na eurogamer a je to ON! *1*
-
Co se Lukáš oženil, má fakt hloupé názory.
-
-
Od Lukáše to není.
-
-
...přitom by stačil jeden smajlík
-
-
Aha. Holt když to člověk vidí napsané, tak to tak nepůsobí. Smajlík pomáhá. Navíc na internetu nikdy nevíš...
-
-
-
-
Zní to jako někdo, kdo se neorientuje v herním průmyslu. A teda vypovídající hodnota nula.
-
-
Přesně -> JD *1*
-
-
Výborně *1*, můžeš si dát po večeři zmrzku *15*
-
-
-
-
Zdrojový kód klienta DotA 2 neodkazuje na Half-Life: Episode 3, potvrdilo Valve.
How unexpected *10* -
-
Asi tak,vazne nechapu lidi,kteri se pokazde pri podobne prilezitosti nadchne,ze se konecne uz neco kolem dalsiho HL deje a pak jsou zase zklamani.
Radsi byt skepticky a byt pak jednou mile prekvapen,nez byt porad nastvany. *1*
-