-
Microsoft nabízí 100$ slevu na Xbox One výměnou za konzoli PS3. (+ parodie of fanouška Sony)
Boze to sou somraci. *15* -
-
To mam rad vzdy se zasmeju , safra nekdy by nebylo od veci kdyby nekdo tyhle diskuze sepsal a vydal jako knihu. To by stalo za to. *4*
-
-
Ono by bohate stacilo sepsat ty tvoje prispevky. To by pak byla povinna cetba pro ziskani bobrika odvahy. Takovej mind fuck nenabizi ani ty nesilnejsi halucinogeny. *1*
-
-
Ja bych byl pro sepsat vsechny oi treba moje ... *3*
-
-
-
Boze, ten fanboy je tady zas. *15*
-
No čekal jsem, kdy to napíšeš. A víš, že JRC mělo kdysi akci přines XBox, PS2=sleva na PS3? Taky byli somráci? *7* Nevím, jestli máš problém číst nebo chápat obchodní model...
-
-
Mě to teda vůbec nevadí, ale vadí mi tvoje srovnání... Nějakej obchodní řetězec srovnávat s výrobcem jednoho toho výrobku? To nemužeš myslet vážně...
-
-
V čem je rozdíl, když to děláš přímo nebo přes prostřední proboha? *7* Efekt je naprosto stejný. Nebo si myslíš, že to JRC dělalo z vlastní vůle? Víš, že podobná akce byla napříč celou Evropou a Sony to podporovalo? V čem je tedy rozdíl? Povídej, přeháněj. Prostě se Sony vykašlalo na prostředníka a dělá to přímo, což evidentně tady někteří nemohou zkousnout u Microsoftu. A víš, že anglická pobočka Sony vyměňovala pouze přístroje Samsung za Sony? Začneme za to také lynčovat Sony? *7*
-
-
Jiste ze bych za to lynčoval Sony (nevěděl jsem o tom páč se o telefony nezajímám), proč né jako? Nejsem Volavka/GGG nebo podobní pošuci/fanboyové... Že mam rád jeden jejich výrobek neznamená že se večer modlím k Sony
-
-
Volavka není GGG, ale Rhulad.
-
Tak u tebe to vím, že jsi obyčejný uživatel. To bylo mířeno spíše na ně než na normální uživatele.
-
-
Sorry, ale MS jsou svině, jejichž marketing je založený na přímých útocích na konkurenci, takže nevidím jakýkoliv důvod je jakkoliv omlouvat.
-
-
@Malleth
"[...]kromě toho při představování konzolí a půjčováním her." :) -
http://www.youtube.com/watch?v=kWSIFh8ICaA
Tohle je dost přímý, ale aspoň je to vkusný -
Ne, jedu na Windows 7, to je přes 3 roky. A nevím, jak je to relevantní, každý, kdo chce hrát většinu her, musí používat Windows chtě nechtě. A pořád čekám na nějaké příklady těch útoků od Sony.
-
Na MS nadáváš už tři roky a nejspíš jedeš na Apple OS nebo na Linuxu, co? *1*Pokud ano, má poznámka je bezpředmětná, pokud ne, jsi pokrytec. Protože jenom ten na něco nadává a vesele to pak používá.
-
Nevím, kde jsi vzal můj názor na Sony, ale tvé zdroje by měly překontrolovat čtení. Ale docela by mě zajímalo, které útoky na konkurenci Sony udělalo, kromě toho při představování konzolí a půjčováním her. Na Microsoft nadávám už 3 roky, na Origin odjakživa, na EA od ME2, ostatní mě nějak netrápí ani jako mě netrápí nějaké trendy a že na základě nich se snažíš znehodnotit nezávislý názor někoho jiného.
-
Asi jsi neviděl marketing Sony a jejich přímých útoků. Opět je tu naprosto debilní přirovnání: Microsoft=zlo, Sony=ten, co nás vyvede z temnoty. Poslední dobou je tak s prominutém kurevsky moderní nadávat na Microsoft, Samsung, EA, Ubisoft, Origin, že se z toho stala už nuda.
-
-
-
Hlavní problém týhle akce je ta směšně nízká sleva. PS3 s pár hrama klidně prodáš za 200 babek.
-
-
Microsoft nabízí 100$ slevu na Xbox One výměnou za konzoli PS3. (+ parodie of fanouška Sony)
Jenže v podání JRC to mělo úplně jiný smysl. Jestli má někdo problém chápat, jsi to ty. A hlavně je to celé naprosto zbytečné. kdo má PS3, nepřejde na X1 (pokud nejede obě platformy, ale v tom případě MS nedocílí toho, co potřebuje). -
-
A v čem to má doprdele jiný smysl? To, že to dělá přímo Microsoft a nedělá to přes prostředníka aby lidé jako ty byli spokojení? A proč by někdo neměl přejít z PS3 na X1? Ty jsi nikdy nepřešel z jedné značky na druhou? *7*
-
-
MS chce změnit podíl na trhu, JRC chtělo změnit podíl her pro nové konzole. Co ještě nechápeš? A ano, přecházím mezi značkami úplně bez problémů. Prostě si vyberu, co je pro mně subjektivně nejlepší. Pořád se chceš hádat o subjektivních věcech? *10*
-
-
Já nevím, ale mě to přijde jako naprosto normální forma prodeje. Nic víc. Není to nic nezákonného či nemorálního.
EDIT: Jo pardon, moje chyba. Samozřejmě má tam být Sony, přece nebude MS podporovat prodej PS3. -
Pokud JRC podporovala Sony (ne MS jak tu píšeš, viz tvůj předešlý post o slevě na PS3) je to úplně stejně trapné jako teď, o tom se nebudu hádat. Je to tragicky nevkusnej krok padni komu padni.
-
JRC ale bylo podporováno MS. Chápeš to? Jaký je rozdíl tedy prodávat a dělat takové akce přes prostředníka a jaký je rozdíl, když to děláš přímo?
-
-
-
Tak určitě, každej je fanboy, kterej kupuje jenom podle značky. *7* Proč by prosimtě majitel PS3 nemohl přejit na X1?
Vždyť ty 2 nove konkurenční konzole si jsou podobne vice, než kdy předtim. Normalni člověk se bude rozhodovat především podle nabídky exkluzivnich her. -
Proč by neměl? Když mám AMD kartu tak to taky neznamená, že si příště nekoupím nVidii, kdyby byla lepší/výhodnější. Ne každej na tomhle světě je fanboy.
-
-
on si někdo dnes koupí AMD kartu? nevěřím. jedině NVIDIA...
-
-
tím, že se zapojíš do této pomyslné bitvy ovšem děláš tupce sám ze sebe. každému inteligentnímu člověku musí být jasné, že někdo si koupí to a někdo zase to, tak to prostě je, jinak by ty produkty nemohly existovat oba... někdy by to chtělo přístupovat k věcem s chladnější hlavou...
-
Problém je ten, že spousta lidí to tak skutečně myslí a považují lidi, co si koupí X1 (pS4) či AMD (nVidii) za tupce, protože si nevybrali to, co oni poovažují za správné. Navíc pročti si diskuze pod články o grafárnách. Nejvíce komentářů je tam právě od děcek stylem: AMD si koupí jenom debill.
-
Ironie: "může přehánět, zastírat nebo říkat přímý opak. Je na posluchači nebo čtenáři, aby si toho všiml a rozuměl podle toho."
pokud se někdo snaží tvrdit, že AMD karty si nikdo nekupuje a lidé si kupují jen NVIDII, tak to opravdu nelze brát vážně vzhledem k rozložení trhu. to samé by platilo, kdybych tohle napsal o X1 a PS4. vážně to může brát pouze zaslepenec... (jinak mně konstatování "nevěřím. jedině NVIDIA" přijde ironické dost ;) obzvlášť když to napíšu jako reakci na větu: "Ne každej na tomhle světě je fanboy." ) *5* -
Chlape, tohle je hodne spatne napsana ironie. Mozna by mohly napovedet tri tecky na konci, ale i to nemeni nic na tom, ze je to spatne napsana ironie, obzvlast ve vztahu AMD vs nVidia.
-
jen výmluvy... kdyby sis pozorně přečetl, na co jsem reagoval, tak by ti to bylo jasný. to bys ale neměl mít rudo před očima a být tady v bojovém (hádavém) módu. a argumentovat tím, co máš doma za grafiku? no nic...
-
U něho to jde poznat, že se jedná o ironii. U tebe sotva....Napsal jsi to prostě blbě a spousta lidí to totiž zcela myslí vážně ve "válce" AMD vs nVidia. A poznat zde ironii je sakra těžké...
-
není můj problém, že ji nedokážeš pochopit/vidět. zajímavé, že Aoyagi ji zdá se pochopil a ještě na to navázal :). nesnaž se tady prosím povyšovat a říkat mi, co mám a co nemám psát, to není slušné ;)
-
Tak když neumíš psát ironii, tak ji nepiš...
-
Veskoslave, tobě asi ironie nic neříká, co? měl by ses hodit do klidu, do většiny flamů v těchto diskuzích sám vydatně přikládáš... a opět sis neodpustil narážku na věk, což není příliš slušné. jsi na tyhle věci trochu jednoduchý člověk...
-
Bože....Mám R9 280X OC a mám ji proto, že nejenom cenově je lepší jak 760 a 770, ale dosahuje o něco lepších hodnot jak 770......Proto mám AMD. Tyhle pseudokecy pouze nVidii pochopím u děcek okolo 15.
-
Jedině Intel!
-
-
No tak já se nechám klidně poučit. Nemám patent na rozum. Proč bych měl přecházet na X1 z PS3? Proč bych neměl vzít PS4? Něco mi asi uteklo a pořád nechápu co.
-
-
Měl jsem PS2 a přesto jsem kupoval Xbox 360 a PS3 se až loni kupovala otci. A Xbox 360 jsem vybral protože na to bylo více her, co mě oslovilo a nějaké pokračování sérií, co bylo na PS2 mě nechávalo chladným. V současné době vidím lepší nabídku na X1+připravované hry. To se může ale otočit a bude mít lepší PS4. Ale je nesmysl slepě následovat jednu značku jenom proto, že se možná dočkám pokračování svých oblíbených her.
-
Pokud hraješ roky na PS, těžko tě přesvědčí značky, cos nikdy nehrál. Naopak čekáš na pokračování exclusivek své staré platformy. U X360 platí úplně to samé. Je sice pravda, že pár her na každé platformě stojí za to, ale změnit stáj tě donutí úplně jiné věci.
-
Třeba to, že Tě hry na PS4 neoslovili a na X1 ano....
-
-
-
-
-
-
Steam Summer Sale
http://www.destructoid.com/steam-s-summer-sale-is-apparently-coming-june-11-292947.phtml -
-
Teď je období, kdy ve slevě není nic, co by mě zajímalo. Možná když by byla nějaká slušná na Kerbal Space Program, ale jinak ne.
-
-
Poslední dobou mi přijde, že lepší slevové akce jsou na Humble Bundle.
-
-
Uvidíme s čím přijdou, toho po čem toužím už moc není, tak doufám aspoň v pár zářezů :)
-
-
-
Nintendo požádalo vývojářská studia, aby hry pro Switch vydaly co nejdříve.
Jo protože zas prodělávaj, nic jiného totiž neuměj. Kdyby Breath of the Wild vydaly na ostatní platformy tak jsou za tejden v plusu. Škoda že jsou to fanatici takže radši zbankrotujou. Kvůli dvoum hrám si jejich zaostalou konzoli nikdo nekoupí. -
-
Prej zbankrotujou. *1* Napřed si zjisti, kolik peněz má Nintendo na účtech... ti nemůžou zbankrotovat i kdyby chtěli.
-
Proč by mělo Nintendo zkrachovat, konzole je většinou furt vyprodaná, Nintendo má takoví zásoby peněz že i kdyby 50 let nic nedělali tak jsou ok a konzole prodávají s výdělkem a ne jako Sony a MS který je dotují.
-
u někoho kdo má v profilovce Life is Strange bych nečekal takový postoj. Prodeje indie her nejsou vůbec špatné, i já některé mám a hraju, jasně chtělo by to víc AAA titulů, ale letos vyjdou ty největší taháky, osobně se víc těším na xenoblade než na maria ale syberii si koupím na switch místo na pc.
Navíc jestli na systém vydají pokémony, tak jejich očekávání - že Switch bude jejich druhá nejlépe prodávaná konzole nepůsobí vůbec směšně, obzvlášť poté, co jim pokémon go udělal masivní reklamu (a nějaký ten zisk taky) - což se projevilo na prodejích pokémon sun/moon - globálne téměř 15,5 mega prodaných her a btw spoustu lidí z těch necelých 3 M si tu jejich "zaostalou" konzoli(čti nejvýkonější handheld na této planetě s možností připojení k televizi ať si nintendo říká co chce) koupilo už kvůli jedné hře.
Kdybys napsal v ČR a skoro nikdo, tak to beru, ale v sousedním Německu jsou ze switche nadšení a v UK ještě víc, prodeje v Japonsku byly téměř (alespoň minulý týden) 4x větší než ps4(počítáno klasik + pro dohromady). Rozhodně neprodělávají, důvod proč tlačí na vývojáře je aby neměli prodlevu, ale prodeje mariokart vydrží minimálně do doby, než výjde splatoon 2(prodeje MK 8 deluxe 459 000 ks první den jenom v USA). Chce to fakta, ne jenom emoce a to navíc negativní *5* -
Kvuli dvema hram uz si jejich konzoli koupilo docela dost lidi...
-
Navíc to je možné v emulátoru a lépe dokonce než na Switchy.
-
-
Součet výdajů spotřebitelů za hry z iOS App Store a Google Play je 4x vyšší než u herních handheldů.
No jo, a o tom to zprvu pocatku snad bylo o podarenem, chtivem marketingu *3* . -
Steam pro linux!z
Přijdu domů, zapnu Steam a co nevidím - Konečně vydaná plná podpora pro linux a slevy na všechny hry na Steamu, co jedou na linuxu! Už jenom kvůli těm slevám (Ham ham!) je důvod k radosti, jsou tam dost podařené kousky za zajímavou cenu. A ještě k tomu čumím s otevřenou tlamou na nově vydané hry - Impire! Po chvíli přemýšlení jasná koupě, zrovna jsem měl chuť znova naistalovat Dungeon Keepera. *14* Závěr je jasný. Sláva tučňákovi! -
-
Upřímně doufám, že sis přečetl, kdo stojí za Impire. Chápu ten hlad po Dungeon Keeper, ale Cyanide jsou proslulí svojí neschopností.
-
-
Red Dead Redemption
Xbox 360/One: většina DLC pro Red Dead Redemption je nyní v Xbox Store zdarma. -
Stahujte modifikaci Cinematic Mod 12 (Lite Edition), která se snaží vypiplat grafiku Half-Life 2...
Vypadá to krásně, asi se na to podívam. Už jsem se bála, že bych si musela stánout i tu strašlivou Alyx... -
-
Podle me to zabii tu puvodni atmosferu a styl HL2.
-
-
No, třeba ta přidaná hudba je spíš jak z Mass Effectu a právě, jak píšeš to zabíjí atmosféru HL, ale zároveň to vytváří novou, ne špatnou. A když to člověk hraje poněkolikáté, tak to tolik nevadí.
-
-
V nastavení jde jednoduše změnit, jaký skin pro Alyx chceš použít, takže bych si s tím hlavu moc nelámal. Každopádně osobně čekám na plnou verzi.
-
Stahujte modifikaci Cinematic Mod 12 (Lite Edition), která se snaží vypiplat grafiku Half-Life 2...
Moje rec. Ta Alyx se fakt nepovedla. -
-
Jako, ta postava sama o sobě neni špatná (až na to, že má hlavu širší než pas :D) ale neni to Alyx :)
-
-
-
Farming Simulator 2019 E3 trailer
Svojho času najpredávanejšia hra v Česku a vy zabudnete na trailer...
https://www.youtube.com/watch?v=SKWR8B0LlhI -
AC unity
Mně to padá i na 18fps co s tím mám dělat, mám PS4. -
-
tak jsem to zkusil na 980GTX a padá mě to pod 15FPS. Tak ještě zkusím XONE a uvídím. Pak napíši..
-
-
Lžeš nebo je to rukama, mně to na 980 jede 50+ fps, občas padne na 30.
-
-
-
Počkat na patch? *7*
-
-
-
Prosím vás nevíte někdo kde bych sehnal češtinu do Broken sword 5? Děkuju moc.
-
-
Není a na žádné se nepracuje...
-
Nikde, žádná není.
-