Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • inzerce BenQ RL2455HM

herní monitor pro Starcraft atd. bla bla bla Idealni pro hrace bla bla... To mysli vazne? monitor s 1920x1080??? *1* *1* *1* to je dobre akorat tak na sledovani TV. NE na hrani a kor StarCaft 2 kde vic videt znamena mnohdy rozdil mezi zvitezit a prohrat, takze kdyz to nema aspon 1920x1200 nenazivejte to hracskym monitorem ale monitorem pro BFU s IQ mensim nez 60
    • O rozlišení nejde, to je v pořádku. Jde o to, že většina monitorů má strašné panely, jsou pomalé a marketingové oddělení strašně lže, co se týče jejich frekvencí a dalších věcí... ale to je dnes skoro všude, chce si to zjistit fakta, než něco koupím a ne potom být překvapený a říkat "ale vždyť oni tam píšou ...."
      • První patch pro Killzone: Mercenary je 1.2GB veliký, celková velikost hry tak nabobtná na 4.5GB.

ne to fakt neni v poradku, kdyz ti 120px chybi to proste mas obraz o 1/10 urizlej 1080 je rozmer pro filmy ne pro hry!
        • neni to malo

mimochodem je to presne ten predchozi prizpevek co vam na obrazovce (1080) pak (oproti 1200) chyby (ma 118px)
    • může mi prosím někdo vysvětlit tu technologii Flicker-free? co (a jak) to dělá?

protože to zní, že je to prostě jen větší frekvence monitoru...
    • Už se těším, až za tři roky budou podobní volové tvrdit, že "30720 x 17280 přece není na hraní, pokud vůbec pomyslíte na to, že by někde byl vidět nějaký pixel, okamžitě prohrajete a dostanete ban, lrn2ply lol".
      • lol nejde o pixel jde o zorne pole a to je u monitoru 16:9 holt horsi nez u 16:10 je jedno jestli tam budes mit xxxxtisic pixelu
        • No tak to ovšem je i 16:10 na nic, musíš mít minimálně Eyefinity a to ještě 2x nad sebou.
    • A to nehovorim o tom ze klamu, v skutocnosti ma ten monitor frekvenciu len 60Hz a nie 120 ako uvadzaju.
    • Miserius
      A co maj napsat? Musíme inzerovat tenhle monitor, je to krám, kupte si ho!
  • heartless_cz

Třetí díl vystřižených scének z Re-Playe stojí za podívání. Přeřeky, hlášky, trapasy...nic...

Famózní, jen nemůžu na youtube najít cuts 1 *7*
  • Joshua

Amerzone: The Explorer’s Legacy

...............F3VWM-694ZJ-GEKMZ
    • Už to nějaká ludra vybrala a bez poděkování :(
  • MickeyMutant

Hideki Kamiya (Platinum Games) není spokojen s obalem hry Bayonetta 2, který byl ukázán na E3. Oproti původnímu zmizel srp měsíce a změnila se barva číslice 2.

Hádejte, proč přemalovali ten měsíční srpek?

Protože Bayonettiny půlky na měsíčním srpku jsou zneuctění víry. Proto.
  • Sběratelská edice hry Warhammer 40000: Space Marine potvrzena.

Sběratelská edice mi je někde.. Už aby tu hru po těch 4 letech konečně dokončili.
    • MrSanta
      Sakra, na tuhle hru jsem zapoměl. No, další na seznam potenciálních nákupů.
  • Square Enix označilo Tomb Raider, Sleeping Dogs a Hitman: Absolution za komerční neúspěch.

Square Enix by se mělo učit šetřit aby nevyhazovaly prachy za lepší pohyb vlasů atd. aby jejich hry nestály stovky milinů dolarů, ale cenu který jsou reálný.
    • xy

Ty jsi kus vtipa. Lepší pohyb vlasů financovalo AMD, v rámci jejich programu.
      • Já ti myslel všeobecně, ty vlasy byly jenom takový co mě napadlo (nevěděl jsem o tom že to financoval někdo jinej), ale prostě že utrácí zbytečně moc peněz, že ani když se ty hry dobře budou prodávat tak se jim to nevrátí (myslím že všechny z těch her se prodávaly dobra, hlavně Lara)
        • xy

Ony se pořád prodávají dobře, jen si někdo myslí, že je prostor trhu nekonečný a rád by měl 150x CoD
      • nieje kus vtipa, je to nVidia positive
  • Tak dalsi hra nevyjde v britanii jako krabicovka. Rainbow Six Siege, no hezky pokud se to stane i u nas a dalsi hry budou nasledovat, prestavam hry kupovat a zacinam piratit. A vubec me to nebude nejak tizit ze delam neco spatnyho.
    • Pak si ale nestěžuj, že PC hraje na poli AAA her druhé housle. Digitalní distribuce je směr, kterým se vývoj prostě ubíra a nenaděláš s tím vůbec nic.
      • AAA hry sou vetsinou strasny kraviny, z 10 se daji hrat 2-3.
        Me to nezajima, ja chcu mit moznost si koupit krabickovku, pokud ju mit nebudu, tak si hru stahnu, ale zadarmo!
        • A jakej je pak v tom rozdil? Krom toho, že za ni nezaplatíš a potencionálně tě nebude otravovat nějaký herni klient typu steam apod.?
          Krabičku mít stejně nebudeš.
          Jinak pokud AAA hry jsou většinou kraviny, tak asi hraješ spíše indie a ty nemají krabičky zpravidla vůbec. Takže ty taky pirátíš?
          • No vetsinou hraju hry ktery me bavi, indie me taky moc nebere.
            Ty zhruba 3 AAA hry co za rok stoji za to koupim, obcas i neco digitalne co chcu mit, ale prave AAA hry by meli vychazet v krabicich.
            Jinak hraju hodne multaky i nejaky freetoplay hry, a taky stary hry.
            Jedna dnesni AAA hra me vydrzi i na nekolik mesicu, pac nekupuju filmovy hry s filmovou delkou :-)
            Pro me je krabicka proste zaklad a chcu ju mit doma ve sbirce, nevim co na tom nechapes :-)
            • Hmm, ale pro vydavatele se tahle forma "protestu" rovná malé kupní síle pc platformy a proto na ní kašlou.
              A řekl bych, že pokud vydavatelé upouští od krabiček, tak to nebude tím, že by jim na to nezbyly finance. *3*
            • Ale já chápu, že chceš mít krabičku. Na tom není nic k nepochopení. Spíš nechápu tu argumentaci proč hry bez krabiček budeš pirátit.
              Stejně krabičku mít nebudeš a tím, že se přidáš k pirátům na tom nic nezměníš.
              Akorát se přidáš po bok těch, kteří přispívají k tomu, aby vydavatelé na pc kašlali i nadále. *3*
              • Reakce na příspěvek:

No bude to takova moje forma protestu :-) a at si o tom kazde mysli co chce je me to jedno. Ja tech her stejne moc neupiratim, pac uz hraju fakt jenom to co me bude aspon trochu bavit.
                Letos jeste nevysla jedina poradna AAA hra, Zaklinace sem dostal ke grafice ten vydrzi dlouho, a jestli letos vyjde jeste nejaka slusna hra, kdovi :-)
                Kdyby firmy nervali miliony do marketinu a hypu, zbylo by jim na krabicku uplne v pohode.
  • Kozy

Enemy Starfighter

Vypadá úžasně, už aby to vyšlo.

https://www.youtube.com/watch?v=0TOlKYrz3t8
    • Lukyz
      Přiznám se, že o té hře slyším poprvé, ale nemůžu se zbavit dojmu, že tam někdo zapomněl na textury? *1*
      • Kozy
        Dělá to snad jenom jeden chlapík a a díkybohu za to že to vypadá tak jak to vypadá.
  • VaZqeZ_EU

NVIDIA na návštěvě ve Warhorse Studios

https://www.youtube.com/watch?v=9JGogVx2lVA
    • Vojta_Ilavsky
      Stááááárýýýýý..
      • Skoro stejne inteligentni koment jako "Prvni!!" *7* *15*
        • Vojta_Ilavsky
          Ani ne, v bleskovkách by měli být novinky, tohle video je venku už dva týdny určitě..
          • a v komentářích by neměly bejt hrubky, ale člověk nemůže chtít všechno
  • Xbox 360 /podpora/ DVD +

Ahoj mam dotaz... vypalil jsem si film na dvouvrstvy DVD +. V pc mi film jde prehrat. Na xboxu 360 se mi objevi jen cerna obrazovka, ovsem xbox mi nabidne dvd prehrat.

Je mozne ze Xbox podporuje jen typ DVD - ?
    • Tak si to hod na flashku, to by to melo zvladat ne ?
    • Keyz
      To se u té krabice ani v manuálu nepíšou přesné specifikace co to tedy vlastně podporuje? *8*

Jak tomu je běžné u HW. To je neskutečný *15* Ani nevíš co přesně kupuješ.
      • Jack1947
        Njn, X360 to neumí když se to nepřevede na čas tedy klasické dvd formát... což bylo většina papírových dvd z trafiky. Nemá kodeky a pokud ano musí se stáhnout, s těmi přehraje i AVI. Nemám vyzkoušené pálil jsem třeba film na celé dvd. Pochybuju že nextgen bude mít nějakou změnu.
    • Draken69CZ
      Není jednodušší to propojit lanem udělat z pc media server a přes Xbox to přehrávat do TV?
      • No pro me bude nejjednodussi si pripadne poridit dvd - a vypalit si to na nej. Takze se ptam na zkusenosti ...
        • Draken69CZ
          Co jsem koukal tak se doporučuje plusko, ale pořád nechápu tu obsesi to cpát na dvd, trochu zbytečný krok v dnešní době.
          • Dostal jsi opravdu jednoduchou otázku.On se neptal zda má propojit pc s tv.
            • Draken69CZ
              A dal nejlepší řešení *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit