Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zx_spektrum

Deus Ex: Human Revolution si lze budete moci pořídit i přes Steam.

Deus Ex si "lze budeme moci" koupit i na Steamu, to je fajn. Hlavně aby se tady zase neobjevil nějaký iracionální steam-hater...
    • Dokud tam je to "i" ,tak by nemel mit nikdo duvod nadavat
      • zx_spektrum

Online komunita nezávislé akční hry Interstellar Marines má přes 100000 registrovaných členů.

Právě že jměl, jestli to bude jako i u jiných her (nevím, netuším, nesleduju tak důkladně), Steamworks a Steam tam prostě bude i když si koupíš krabicovku.
        • Ja jsem to teda nejak nezkoumal,ale ta novinka na me pusobila,ze hra pujde koupit jak krabicove ,tak na steamu.Pokud je to tak,ze i krabicovka vyzaduje steam,tak potom jsou steam-hateri v pravu.I kdyz ja osobne se steamem problem nemam.
  • God-of-War

Tržby z Destiny za první den 500 milionů dolarů

To je docela slušný.
    • A od druhého dne už začnou jít do černých čísel. 😲
      • ucho
        proč?
        • Chtěl jsem samozřejmě napsat do černých 😁
  • C-BEAM

uz mi nejde psat do vlákna, tak zde Metro je prý nejnáročnější http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/26988-metro-last-light-kraska-s-extremnimi-naroky?start=8 něco na tom je
    • C-BEAM
      Metro je na CPU pomerne nenáročné.
      • Psal jsi ze ta 770 je moc na in3, at se podivam na jakou hru chci, staci a rozhoduje dycky grafika, sorry, verim predatorovi
        • C-BEAM
          s kombináciou i3 + 770 si zahráš a vo väčšine hier aj pri vysokom framerate ale nevyužiješ plný potenciál karty. Ideálne je otestovať zostavu cez afterburner a pozrieť si ako máš vyťažený GPU. Predator písal, že rozdiel medzi i3/i5 a i7 je žiadny, čo nie je pravda (ani na CPU nenáročnom Metre).
          • ;)Benefity co za svou cenu přinese i5 dneska jsou opravdu minimální a to tu čekáme na skutečné mnohavláknové zpracování už přes čtyři roky ... a kde nic tu nic . Díky konzolím se snad příští rok začne optimalizovat na víc než dvoujádro. V každém případě ti to píši jako vlastník i3 , který přes den dělá s i7 duálnígrafikou a 16GB RAM. Dneska se za i3 stydět nemusíš a s přehledem ti na hry bude ještě nějaký čas stačit .
            • No já sleduju , že spíš hra která by v poslední době za takový hardware skutečně stála jaksi nevychází .... Shadowrun takový HW nepotřebuje , War Thunder taky ne , Arma 3 se dala na drobení , GTA V běhá i na PS3 a nový COD , Battlefield a Crysis ? ROFL .... tak skvělé hry , že dřív než ti spadne sanice je proběhneš a ... zase prázdno po pěšině .
              Samozřejmě za rok to bude snad jiné .... i když herně asi stále to samé .
            • C-BEAM
              ale sú a bude ich čím ďalej tým viac, doteraz i3 stačila ale kupovať ju dnes nemá zmysel. A ono sa môže zdať, že to za to nestojí ale potom sa ľudia čudujú, že majú v hrách časté prepady a trhanie obrazu i keď framerate je porovnatelné s lepšími procesormi.
            • Her které smysluplně vytíží čtyřjádro je prozatím a již několik let .... naprosté minimum 😕 .
            • C-BEAM
              za ten cenový rozdiel to určite nestojí a to že i3 stačí je jasné. Čo sa optimalizácie na viac jadier tak moderné hry dokážu vyťažiť štvorjadro na cca 75% čo je velmi slušné.
  • Jozef123

Vlastníte Nvidia 3D Vision a máte nedostatek 3D materiálu? Web 3dvisionlive.com obsahuje mnoho fotek...

Po kliknutí na odkaz mi hodí Forbidden
  • https://www.indiegala.com/profile?user_id=8c5ce82be29911e3a483c5c1c7d6fe95#20140522
  • wolfenstein new order v tom vezen The Eisenwald Prison)
    nemuzu zabit toho obrnenyho psa ...pisou tam at ho zabiju ve spanku ale ten cokl je vzhuru a vzdycky me sejme,..co mam delat????? ---dik za radu
    • frag.ment
      Já mám jinej problém s New Order.. včera jsem to po dlouhé době zapnul a zjistil jsem, že nemám uložené žádné pozice a všechny kapitoly kromě 1 a 2 jsou zamknuté, jako bych to vůbec nehrál. Předtím jsem to hrál od začátku na jeden zátah až do bodu, kde se probudím po přeoperování na mutanta. Od té doby jsem to neměl puštěné, takže jsem si toho neměl jak všimnout. Jedná se o PS4 verzi original na DVD bez datadisku. Nevíte někdo, čím to je? Rebuild databáze jsem zkoušel a nic.
    • a plížíš se k němu? tuším, že do tý doby to není potřeba, zapni plížení a pes se nevzbudí, když se přiblížíš s kudlou v ruce, objeví se nabídka tichýho zaříznutí, šmejda jednoho...
      • Díky za to, že místo blbejch keců normálně poradíš kolegovi. 🙂
  • Joshua

Steam

Battle Group 2
    ....................M6ALC-3T0J2-X9D06
    Men of War: Assault Squad
    ....................P75L2-KZ98G-BVJ4W
  • Nová Metal Gear Rising: Revengerance videa

Souboj s Metal Gear RAYem.
    http://www.youtube.com/watch?v=aHvaLZSG_O4
    Procházení podzemního systému kanalizačních chodeb.
    http://www.youtube.com/watch?v=z3brY79OZ90
    • Jo a jednou z hlavních featur MGR:R je fakt, že jede na skvělých 60FPS jak rychlá akční hra má. Jenže YouTube všechny videa automaticky transformuje na ~23.978 FPS. Takže si z Youtube videa ani zhola neužijete jak skvěle plynulá hra je.

Takže doporučuju toto. Je to video z dema a jede na 59.94 FPS.
      http://www.mediafire.com/?5iimkulcaisaa5f

Viz:
      http://i49.tinypic.com/30bjkeq.jpg
  • Miserius

Nové video z Killzone: Shadow Fall vypadá ještě lépe než na minulých záběrech.

Ujde to...spíš se mi líbí debata u videa která je copy-paste debat u zdejších konzolových her 😁
  • SW Battlefront prý poběží na PS4 stabilních 60 fps. Gratuluju Sony konečně dohnali 10 let starou technologii, teď ještě rozlišení, které není 100 let za opicema a možná přestane ta společnost být k smíchu 😁
    • Mám jenom PC,ale zkus si koupit PC za 10k aby ti SW battlefront jel na víc než 30fps, zkus si koupit jakou koliv hru AAA(mladší 3 let) aby ti jela nad 30fps, mladší 3 let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit