Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RavenHolm

Celkově se prodalo více než 70 milionů kopií her se značkou Assassin's Creed.

Když kliknu na váš odkaz tak se tam mluví o 30ti miliónech. Kde je chyba?
    • Ve 30°C *5*
      • RavenHolm
        Tak to chápu:)
  • skaven

Ludia, chcel by som sa spytat na Xcom 2, ktora verzia sa oplati kupit? tj ktore dlc su must have?

• raisen

Pro mě osobně je to základní hra XCOM 2 + War of the Chosen. A módy, základní hra bez nich není pro mě tak dobrá. Některé přidávají vylepšení hry, opravy bugů a některé tu hru podstatně rozšiřují. Legacy Pack by měl být zadarmo do prosince (nebo tak nějak) k datadisku WotC.

• raisen

Sice mám i další DLC jako Shen's Last Gift, Alien Hunters a Anarchy's Children, ale ty doporučuji nakoupit až po vyzkoušení základní hry a osvojení základů. 

Jinak pro mě, jako nekritického fanouška, jsou pro mě "must have" všechna DLC 😀

• skaven

tak, ja som hral doteraz vsetky xcom hry, od 1993.  :) teda som viac menej fanusik :) dik za odpoved, uz instalujem zakladnu hru

• triptich

za mňa určite XCOM 2 Collection bez debaty. je to síce drahý špás, ale celkom pravidelne býva v akcii za nejakých 50€, čo je "bežná cena" hry. a neľutujem ani cent do hry vrazený.

základná hra je obsahovo bohatá a stojí za samostatnú kúpu (s long war módom blaho), ale ak ťa ťahovky v štýle xcom bavia, resp. je predpoklad, že ťa baviť budú, tak war of the chosen dokúpiš zaručene.  zážitok je intenzívnejší, bohatší a celkovo lepší ako v základnej hre. k tomu najnovšiemu rozšíreniu - legacy pack? - neviem, s tým som ešte nemal tú česť. ale kamarát nad tým slintá blahom a vraj o veľa prichádzam.

• skaven

nasiel som collection za 29, a war of chosen za 19+€, ale ten legacy pack, na steame je s war of chosen, ale na instangaming je bez

• oin.odin
    Zeus-sempai (Bleskař) toto video by si nemal prehliadnuť ... http://bit.ly/dXeGys ...
    • Ať už to zní sebedivněji, tak to vypadá pěkně *1*
  • Vyjmutí Dragon Age II z nabídku Steamu.....

V tom případě se divím jaktože nezmizel i Mass Effect 2, kde je prodej dlc taky přímo ve hře. Nemluvě o DLC do Burnoutu, které se na PC ani skrze hru už koupit nedají. Pokud to vůbec někdy šlo.
    • Vyjmutí Dragon Age II z nabídku Steamu kvůli DLC EA logicky štve, bude s Valve hledat smírné řešení....

protože do ME 2 nevyšlo nové DLC? Myslím, že tahle žabomyší válka Valve vs EA je opravdu zbytečná a doplatí na to jenom zákazníci.
  • MrSanta

Aliens: Colonial Marines - Release Date

Oznámeno datum vydání Aliens: Colonial Marines. Vetřelcům se můžete postavit od 12. února 2013. Já se jim do cesty plést nebudu. Jsem po*ranej už jenom z toho traileru *3*. Ale na YT se na to podívám, jsem zvědav na tu alternativní dějovou linii.
    http://www.youtube.com/watch?v=uBWgLBmfXkI&feature=g-all-u
    EDIT: tak už je to i na hlavní stránce.
  • MidnighT91

Square Enix zatím demoverzi k Deus Ex: Human Revolution nechystá. Ve výsledku se není čemu divit,...

Jo hrál jsem betu všechny tři úkoly a budu kupovat origo na první Deus-ex to nemá, ale je to slušná hra, má to svůj styl a určitou úroveň takže do toho jdu...
  • MickeyMutant
    • To je tak kdyz se nekdo tak moc snazi bejt vtipnej az to nakonec moc nefunguje.
      • MickeyMutant
        Teď nevím, jestli myslíš Sterlinga, Brazzers, mne nebo všechny dohromady*4*
        • Jack1947
          Tak Brazers dělají XXX filmy z různžch her a zdá se že to nikomu zas tak nevadí, neb by se ozval.
          • PanS
            *15*
        • Myslim Sterlinga a jeho p*rno recenzi.

To uz clovek kua nemuze napsat ani p*rno?
  • Reproduktor v PS4 ovladačí bude sloužit ve hře Killzone: Shadow Fall k přenosu zpráv z rádia.

Pěkný pěkný...snad to bdue kvalitní a pěkne radiošum a ne uvřískanej repráček co šumí protože nic jinýho neumí
  • http://kotaku.com/what-happens-when-you-release-50-synths-at-the-start-of-1745278360

:-P
  • Paypal / paypa / vraceni poplatku za registraci

Ahoj,

na internetu jsem se dozvedel, ze Paypal si po registraci za overeni financniho zdroje strhne 50 kc z vasi karty a ze po overeni zdroje tech 50 kc vrati.. uz je to dva dny a nic. nemate s tim nekdo zkusenosti ? ja bych ho chtel zrusit, ale je mi lito tech penez, kdyz jsem ho vlastne ani nevyuzil...
    • vrati ti to pri prvej platbe cez paypal
      • jasne, ok, diky... a vrati mi tech 50 Kč na muj ucet paypal, odkud ho poslu zpet na svuj bankovni ucet nebo mi ho vrati primo na muj bankovni ucet ?
        • jakubc
          O to míň ti strhnou při platbě.
        • To skudlis kazdou korunu? ze resis 50kc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit