-
Sakra už jen čekám až mi přiveze pošta krabicovku. Prý je to na 6 DVD? *8*
-
-
Nene, je to na 7 DVD :D
-
-
To mohli prodávat na nějakém stylovém flash disku.
-
-
gta samozřejmě
-
-
Stáhněte si soundtrack (obsahující 31 skladeb) ze hry Beyond Good & Evil od UbiSoft.
Je ten odkaz na ten soundtrack legální? Protože mi přijde, že se stáhl soundtrack, který poskytuje gog.com jako bonus ke hře. -
-
93% uživatelů STEAMu je podle získaných statistik narozeno dne 1.1. :)
Co je v dnešní době internetu a warezu legálního? I kdyby sisi dávala jakýkoliv pozor, tak se u Tebe něco nelegálního najde, ať chceš nebo ne.
-
-
Vydání Xen levelů pro projekt Black Mesa se opět odkládá.
Až ten remake konečně kompletně vyjde, tak bude vypadat, že akutně potřebuje vlastní remake. -
-
ale furt to vyjde dřív než HL3, popřípadě HL2 ep3
-
-
Těžko říct, HL3 už má teaser, třeba vyjde cobydup.
-
-
-
PC verze Metal Gear Rising: Revengeance byla právě oficiálně potvrzena, zatím bohužel bez dalších detailů.
Fuck yeah! -
Potřeboval bych pomoc s výběrem streamovacího zařízení PC → TV
Dneska jsem chtěl jednu jedinou věc. Při obědě se podívat na Dr. House. Protože pokoj, kde mám PC vypadá jako vězení, rozhodl jsem si proto vzít notebook do obýváku a udělat tu stejnou chybu, jakou jsem dělal už dříve. Ta chyba byla jen to, že jsem s levným a pomalým notebookem s Windows 8 hledal na internetu jednu epizodku seriálu a až bych ji teoreticky našel mělo přijít na řadu připojí s TV přes klasické HDMI. Flash stagnoval, Internet Explorer taky a při každém jeho spuštěním mě "uklidňovala" stránka googledrtiče Bingu, který ani nevěděl, co je to internet. Musím říct, že to nebyl můj notebook, kdyby byl, tak už bych dávno tyhle viry odstranil. Nakonec po 1 hodině hledání jsem se na to vykašlal a sáhl po druhém půjčeném notebooku, který to hned na první pokus našel, respektive rozjel. Problem byl v tom, že ten první počítač byl opravdu nějaký vadný. Každopádně i tak jde o neefektivní způsob jak si v obyváku zapnout seroš.
Vím, co je to Google Chromecast a chtěl jsem si ho koupit, ale pak mě napadlo, jestli by to nešlo udělat ještě líp. Penízky mám, tak ať je alespoň utratím za něco, co se mi hodí. Nejlepší by byl asi přeci stream obrazu přímo z mého stolního PC. Tam mám jistotu, že vše rozjedu. Pak se začal přemýšlet ještě dál... a to o hrách. Jsem vášnivý hráč her a velmi mě láká představa, že si zahraji na televizi před gaučem svou oblíbenou hru. To je přece to, co bylo největším lákadlem konzolí pro lidi, co už měli rozumný PC. Takže když už mám něco koupit, tak se vším všude nejlépe.
Takže se vás ve stručnosti ptám na otázku v nadpisu. Jaké zařízení, aby to utáhlo filmy a hry na nějaké rozumné úrovni +30 fps? Moc se v tom nevyznám. Takže pomoc bych určitě ocenil. Jen doufám, že můj upload 90 kbs není moc omezující. Taky jsem uvažoval nad zavedením extrémně dlouhých kabelů až k TV, ale to prý není elegantní.. -
-
Já to má řešený takto. Kupoval jsem chytrou telku co umí DLNA, pak ji jen připojíš k domácí síti (LAN WIFI), v PC nasdílíš obsah a jedeš. Hry mám řešený HDMI kabelem ono nic jiného na kloudný hraní použitelného nebude, takže si to změř provrtej pár zdí a natáhni kabel *3* Nebo pokud máš těch peněz dost postav si "obývákové PCčko", pěkných beden je dost a krátkých slušných grafik taky.
Kdyby jsi to chtěl mermomocí tahat vzduchem zkus kouknout na Intel Compute Stick
/a vy nýmandi se s těma mínuskama trochu snažte *15* -
-
Tím že mám peníze, jsem myslel cca 2000 Kč.
-
-
No tak HDMI 10m kabel máš za 3-4 stovky *3*
-
-
-
-
Dotaz na technicky znalejší
Je možné udělat izometrickou hru jako (PoE, Dungeon Keeper, Wasteland 2 apod) v enginech které se hlavně používájí na velké 3D hry? (Unreal, Crysis)
Je to nějak výrazně obtížnější (musí být engine zaměřen na nějaký žánr). Ptám se protože většinou to je Unity a to je hnus. Prostě to je hnus. Když již Crysis a Unreal změnil cenovou politiku, tak bych hrál něco co je skvělé herně a navíc to vypadá skvěle. Proč se tohle neděje?
Dík za vysvětlení,. -
-
Ten unity bude hlavne asi levnejsi. Krom toho delat nejaky assety ve vysoke kvalite neco stoji a ty hry co jsi psal nemaj tak velky team, ani rozpocet, aby tomu mohli venovat tolik prostoru. Takze logicky se zameri spise na pribeh/herni mechanizmy a grafika uz zbude jaka je.
-
-
Hledám hru, 2D - hra mého dětství. Asi vyšla v časopisu computer, kdy se ještě dávalo k časopisu CD s obsahem, tak rok asi 2005/6? Ve hře se střílelo podobně jako v Hotline Miami, o tom byla herní náplň. Dala se však řídit i auta, pamatuji si, že jsem měl velké problémy zjistit, jak se do auta nastupuje. Naštěstí přišla sestřina kamarádka a bez většího přemýšlení klikla na klávesu E a vuala! Fungovalo to, v životě by mě to tehdy nenapadlo. Ve hře byla nějaká mise s letadlem, ne asi přímo, ale odlétalo v jedné misi z runwaye?
-
-
Prepokladam ze asi nemyslis stary GTA?
-
-
Ne, nebyl to open world.
-
-
Tady je - zadarmo a legálně - archiv čísel Computer ročníky 1999-2013:
https://www.zive.cz/archivcasopisu/
je nutná registrace, náhledy jsou zadarmo, ale čitelný jsou jenom velký nadpisy
-
chodil si i jezdil v autě?
-
-
Tak jest!
-
-
Takže jsi nenašel ? .... Přece jen zrovna v příloze Computeru na žádnou skutečnou pecku nepamatuji (většina na úrovni flash games )
-
-
Reakce na příspěvek:
Bohužel ne. Možná to nebylo v Computeru, ale potom nevím, jak jinak bych tu hru našel. Připojení k internetu jsme myslím neměli, nebo já jsem jej alespoň nepoužíval.
-
-
-
-
-
-
-
BETA The Elder Scrolls Online...
Dnes zacina dalsi kolo uzavreneho beta testu ESO, je kdo ze ctenaru pozvan? Hodil by se nejaky partak.... -
DICE: Konzole jsou příliš staré na to, aby zvládly hru více jak 24 hráčů. To je důvod, proč...
A proč killzone 2 faká pro 32 lidí? -
-
4 nové artworky z Infamous.
Treba proto,ze nevypada tak jako BF3?Nekde ten vykon na lepsi grafiku vzit musi.Bud daji podporu vice hracu a zhorsi vizual a nebo naopak.Holt soucasna generace konzol si pomalu saha na svuj vykonostni strop
-
-
15 minut z NieR: Automata
https://www.youtube.com/watch?v=A_yVPf1s3Q4