Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dilinja

PS Vita sníží v Evropě cenu na 199 eur, dolů půjde i cena paměťovek. Na handheldu se objeví třeba Borderlands...

a kdy to bude?
    • PS Vita sníží v Evropě cenu na 199 eur, dolů půjde i cena paměťovek. Na handheldu se objeví třeba Borderlands...

pokud koukám dobře, tak už se ta cena pohybuje kolem 5 000,- na heurece....
      • dilinja
        tak to jeste klesne *5*
  • Vilge

Deus Ex

Na net utekla plne fungujici preview verze Deus Ex: Human revolution..... To trosku nastve.....
    • Hanzales
      Ja bych tomu fakanovi co to vypustil nejradsi opravdu nakopal :/ Tahle hra si to opravdu nezaslouzi. Troufam si rict, ze po vypnuti vsech tech pomocniku, na nejtezsi obtiznost, pri stealth hrani a prozkoumavani vseho vsude, skrz naskrz, je stary dobry deus ex 1 zpatky. A to doslova bez zadnice. Ten pocit nadseni pri hrani prvniho dilu se dostavil i nyni a to s odstupem doby k tomu. Takhle si predstavuji nastupce. Takovy Bioshock proti System Shocku, to byl proti tomuto tady slaby odvar. Nebyl to primy nastupce, ale herni prvky a mechanismy mam spise na mysli. BTW na kazdem kousku jde videt, ze bylo primarne vyvijeno na PC a od nastaveni klaves az po ovladani cele hry (chuze/plizeni/beh/prikrceni/odklizeni omracenych tel) hackovani, dialogy, expo, inventar, z toho vseho mi jde hlava nevericne kolem. Predobjednavku bych nejradeji jeste naopak zdabloval. Pokud si tohle nekdo, kdo na hry finance ma nekoupi, stahne a jeste ktomu to pak pobrbla, bo to da na medium akcni cestou, primou carou, aby mohl hrat dalsi stazenou hru si zaslouzi, aby mu shorel HW :)
      PS: Pokud premyslite, ze to prubnete, doporucuji odolat. Po rozehrani neni cesty zpet a pro slabsi povahy, inu sam bych radsi, kdybch o tom uniku nevedel a hru si pak uzil po vydani se snad jeste vetsim nadsenim. Jsem zvedavy na recenze, protoze se jen tezce hledaji negativa z vicemene ne uplne hotove hry. A Grafika, pro ucely velmi dostacujici, stylizace naopak ubermaximalni. A ted prosim, at mi to po odehrani prvniho levelu spadne a uz nepujde spustit.
      • Indeed

Nemuzu nez souhlasit. Architekturu a level design delal nekdo kdo vi jak se stavi baraky, vsechno je smysluplne tam kde by to clovek cekal, stylizace vsudypritomne techniky, atmosfera je nadherna a vtahne jako nic jinyho. Zbrane a prestrelky jsou uplny orgie, ovladani je privetive, Adam se nahyba zpoza krytu jak baletka. Taky zkousim obtiznost Give me Deus Ex bez pomoci a je to slastne. Tohle smazat po prvni misi bude orisek. Beru to jako demoverzi. Tezko skryt nadseni.
        • Vilge
          Presne tak. Souhlasim se vsim co jste rekli.... Je neuveritelne jaka je to pecka....vsude se neco deje, clovek se snazi najit new cestu ve meste a najednou jen tak prochazi barak kde maji doupe nejaky gangsteri nebo kdo :) Jedine co bych trosku vytknul je ze nebude CZ,nemam problem s anglictinou ale na druhou stranu nad ni musim trosku premyslet a byt hra v CZ je to proste vic easy pro zazitek....
          Behem prvnich par minut hra proste vcucne a nechce pustit....jen zaver prvni mise sem sel asi 10x nez to dopadlo tak jak sem chtel... :) Mam velike nutkani poridit sberatelskou edici...

K tomu pirateni bych chtel rict ze nikdo neni svatej a proste hry ktere zato nestoji tak ja treba nekupuju,ale tohle stahnout a nekoupit je proste svatokradez,je to proste navrat k zabave.... zadna rychle spichnuta gameska kde se deje furt to stejne (Assasins Creed atd...) a nebo pokracovani "prvni dil byl super pojdme vydelat jeste mrak penez" (NFS..... Dragon Age 2.... atd.)

Jedine co me odrazuje od poradneho rozehrani Deus Ex je L.A. Noire ktere tu mam rozjete na Xboxu a Zaklinac 2 rozehranej na PC....mno a pak kdyz nebude uz vazne co tak Minecraft.
  • Draken69CZ

System Shock Demo - GOG

Zkoušel to někdo? Po spuštění se mi zobrazí logo Unity a pak mi to spadne že program přestal pracovat zkoušel jsem všelijaký šaškárny s kompatibilitou, ale bez úspěchu *13*

/tak jsem dal verifikovat soubory a už to jede
    • Lukass
      Ted jdu nato.

Slape v pohode ale kurna to je zubaty az to hezky neni.
      • Draken69CZ
        Ty jo, ale na mě to celkem působí ten retro nádech mi tu atmosféru dost obohacuje a nějak mi to nekazí, ještě aby jim to netrvalo dalších pět let.
        • Hanzales
          S tou délkou vývoje a faktem že při dosažení toho vyššího SG udělají také:
          Odpadávání končetin protivníků, Více hádanek, Typy munice, Možnost nastavování zbraní, Upgradování zbraní, Automaty na kávu a snacky (doufám že ne na úkor "VR zón"), Součáskty a jejich výzkum, RPG postup, Hardcore mód (Žádný respawn), Ironman mód (Jen jeden save, pokud umřete, je smazán)...
          Vzpomněl jsem si jak mi tehdy možnost přepínat munici podle typu protivníka, nebo přepínat mód energetické zbraně vyráželo dech a akorát jsem si vzpomněl na tu "prohlubeň" s pavoučkem a že v nějaké takové jsem našel právě pistolku, která měla více druhů munice a já jásal jak o pátých narozeninách.
          Jen doufám, že zbraně se nebudou upgradovat krabičkou na stěně, ale budete muset mít ten materiál a na nějakých logických místech (kdekoli v oblasti weapons and research) si tu zbraň vylepšit.
        • Hanzales
          Mně se to taky právě líbí. Ono je jasné, že to je spíše "tech-preview" demo (i tak super) a výsledek bude někde jinde.
          Nicméně pokud bude výsledný build vyhlazený, doufám že tenhle "look" tam nechají jako optional (rendering mode - retro). Ale nechal bych to asi jen někde, ty zlaté polstry na zdi třeba hladké, ale ty čudliky, konzole, některé textury na zdi decentně pixelované.
          Jinak zářivky a světla a vůbec nasvícení se jim celkově povedlo, on fakt už tenhle "náčrt" je super.
          A nikdy bych neřekl, že řeknu spojeni SS a gamepad (brr) ale to demo jsem prubnul i s ním a bojím se že si to s ním i zahraju :) Škoda že nejde zatím naklánění a krčení, ale ta plynulá změna chůze a našlapování a rozběh v souvislosti s podle mně parádně vyřešeným pohybem postavy (takový ten thiefovský).... parádní. Za mně prostě všechny palce hore a ještě s nimi třepotám :)
          PS: Do toho konce 2017 by to měli dát, otázka jestli se moc nenatáhne stretchgoal až skončí KS. On ještě mine výplatu spousty lidí :D
          • x_ander
            No, na moc stretchgolů bych reálně neviděl, zas tak moc jim ty prachy nepřibývají. Po tom prvotním nárustu se to docela ustálilo a teď jim tam přibývá sotva 15k za den. Na konci se to sice klasicky zvedne, ale nějaká zasádní hitparáda to imho nebude.

Za sebe vych rád alespoň 1,5M (orchestrální hudba), ale nevím nevím...
            • May

Naprostej souhlas, jak Greg LoPiccolo u SS1, tak i Eric Brosius u SS2 vyhmátli skvěle tu "vesmírnou" podstatu a postavili to celé hodně na ambientních prvcích. A sedí to tam jako zadel na hrnec.

Mimochodem, oba pánové, společně s Terri Brosius, která je hlasem SHODAN, byli členy skvělé Bostonské kapelky Tribe. Kdo rád kytarovky z 90. let, tomu by se to mohlo líbit *3*
            • To já právě doufám, že se na orchestr vyse*ou. Do týhle série se hodí cyber-techno nebo nevim jak se ten žánr nazývá.
              Nechť to za mě vyjádří samotná hudba: https://youtu.be/zV6EtVTPiZA
        • Lukass
          Tak atmosferu to ma o tom zadna.
    • Zkousel, zcela bez problemu.
  • Kanaďan, který se snažil svého souseda uklidnit slovy, že World of Warcraft je jenom hra, si vysloužil...

Ach jo. To je zase bulvár.
  • Ronox

Nový AC4 trailer

http://youtu.be/aJWqVsQbmP8
  • ZvacA

Obrazem: Zaměstnanec Creative Assembly zveřejnil na své stránce koncept arty ke zrušenému projektu z Marvel univerza, Django Unchained (Nespoutaný Django) či nových dílů sérií Resident Evil a Bourne.

Na jeho oficiálních stránkách se to už nezobrazuje, tak snad nebude vadit odkaz třeba sem (včetně Marvelu a Djanga) http://www.twinfinite.net/2015/08/19/resident-evil-7-the-creative-assembly/

Jinak podle těch konceptů pro ten RE projekt je to jeví tak, že navzdory zrušení se něco z toho nakonec mohlo použít pro Resident evil Revelations 2. Ale ono vůbec, spolupráce Capcomu a CA na téhle značce, samo o sobě hodně zajímavý fakt.
  • Video: 30 minut gameplay záběrů z PC verze hry Middle-earth: Shadow of Mordor.

Ježíš, to je břečka. Když jsem před 20 lety četl Tolkiena, přál jsem si, aby ho četl a znal celý svět. Ale než tyhle komerční paskvily, to by snad bylo lepší, kdyby byl Tolkien i dneska víceméně neznámý autor pro skauty a křesťany.
  • The Division

Division free weekend. Ode dneška.
  • Další video z Deus Ex: Human Revolution, tentokrát představuje stealth.

No uvidíme...sraczek není nikdy dost *6*
    • SA-reg
      Mimochodem jsi mimo až to bolí... HR bude jeden z horných kandidátů na hru roku.
      • Byl bych opatrnější...
    • SA-reg

Další video z Deus Ex: Human Revolution, tentokrát představuje stealth.

I never asked for this.
  • ringmancz

super bundle za pár korun

http://www.bundlestars.com/all-bundles/all-stars-2-bundle/

jenom kvůli Stalkerovi se to vyplatí
    • Humble má super Bundle

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit