Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VGA 2011 - Střílečku roku se stalo Call of Duty: Modern Warfare 3, na pódium to přišel oznámit...

Jasne, datadisc kterej pojebal i co fungovalo v MW 1 a 2 nejlepsi strilecka roku. Cool story bro.
  • MickeyMutant

Neoficiálně: Na PlayStation VR míří populární hra Fruit Ninja.

Hádám, že tenhle divoký VR gameplay odnese krom spousty virtuálního ovoce i pár kusů skutečného vybavení domácnosti.
  • ucho

Facebook stránka, která zaručí, že vám nebudou unikat zajímavé slevy na Steamu a dalších službách...

nebo stačí 1x za den navštívit stránky steamu. ale pro lidi, co jsou 10 hodin denně na facebooku, tohle bude asi lepší :D
    • Koukal jsem na to a kontrolují namátkou i GoG.com, Impulsedriven.com, GreenManGaming, atd. Rozhodně lepší mít to všechno pohromadě na jedné stránce, než prolejzat půl internetu a zjišťovat, co je kde ve slevě. Podobná služba mi tu chyběla, takže už jsem přihlášený.
      • ucho
        na tohle je nejlepší používat zdravý rozum (ale podobné weby již existují, jen nejsou na facebooku, internet snad ještě pořád není jen facebook). k čemu mi je, že mě tam teď upozorňují na slevu na Shogun 2 za 585,-, když už to bylo ve slevě jinde za polovic téhle zlevněné ceny? to prosím není sleva... (ono dávat tam ty slevy na Impulse Driven nemá moc cenu) možná to někomu usnadní život, když je na facebooku pečenej vařenej, ale ono stačí mít oblíbený dva, tři weby a jednou za den na ně mrknout (i když na steamu jsem zažil už i jednohodinový akce za 1-2 eura :D, ale zatím jen 2x - a pochybuji, že tě facebook na tohle upozorní). ono důležitý je hlavně vědět, co chci, za kolik to chci, a jak se cena dané věci pohybuje. a ne brát jen to, co je ve slevě. lépe se pak ty konkrétní tituly hlídají.

"Česká služba Click2Play zlevnila první díl Zaklínače v češtině z dosti předražených 599 Kč na už celkem únosných 399 Kč." 399,- je stále dosti předražené, když už to bylo (a někde možná i je) k mání za 100,-
        • Teď Tě nějak nechápu... to jako musíš být na fecebooku pečenej vařenej? Vždyť se tam stačí mrknout jednou za den a nic Ti neuteče. Prima je na tom to, že je to komunitní záležitost českých uživatelů = kdokoli najde něco zajímavýho ve slevě, může to tam přihodit a upozornit na to ostatní, tak jak se to třeba děje občas tady na diskuzi. Přijde mi to opravdu pohodlný. A samozřejmě Tě nikdo nenutí ty uvedený hry ve slevách kupovat, každý si to vybere přeci podle toho, kdy mu přijde daná cena atraktivní.
          • ucho
            tak znovu, něco takového již existuje, i na českém webu. facebook není jediné místo na internetu... samozřejmě neříkám, ať tam nikdo nechodí a nečerpá z toho informace, ale jaksi to není nic nového, nic, co by nebylo už dřív. a řekněme, že aktuální informace tam stojí za prd... :) kvůli steamu a gogu to opravdu není potřeba, když tyhle weby mají akce v konkrétní časy a ne náhodně...
            • Však v pohodě, každý rád něco jiného. Já rád všechno pohromadě, jelikož mám na facebooku nějaký diskusní skupiny co se profesních záležitostí týče, tak mi přijde pohodlnější, když mi tam vyjedou i aktuální slevy na hry. Tak doufám, že se to uchytí, protože většinou nemám čas ani na sledování toho steamu a gogu *15*
        • Zavzpomínejte na kouzlo starých adventrur s nových indie titulem ^_^.

Dobrá je například stránka: pcdddeals.com
          Je to souhrn všech zajímavých slevových akcí na portálech digitální distribuce aktualizovaný několikrát denně.
        • Facebook stránka, která zaručí, že vám nebudou unikat zajímavé slevy na Steamu a dalších službách...

To mne zajímá,kde že je za kilo.Na GoGu je za kila dvě.
          • Ringwraith
            V akci jsem ho tam kupoval kolem 80 Kč.
    • Nebo pro lidi mají TweetDeck pro více věcí než je Twitter :)
  • Keyz

Spekulace: Watch Dogs poběží v rozlišení 900p při 30 FPS na Xbox One a 1080p při 30 FPS na PS4. Zaklínač 3 poběží v rozlišení 720p při 30 FPS na Xbox One a 900p na PS4 (vývojáři se nyní snaží o 1080p).

To je strašný. Výhoda konzolí, je že člověk nemusí řešit jak mu to pojede apod. A tady se pořád řeší jak to pojede. Něco jede HD něco ne. Něco 60 FPS další 30 FPS. To je debilní.
    • Jack1947
      Konecne to pobezi ve FHD, coz je obrovsky pokrok. Xbone nak nestiha nebo mrkvac kasle na to ze 900p a 1080p jsou celkem rozdilne rozliseni.
    • nebojte, jsem tu, abych vás zachránil :D tak tedy:

konzole jsou na prd, 30 fps je málo, všechno na svým ultrakompu rozjedu na plný detaily a ještě můžu alt-tabem kdykoli přeskočit na okno s live-streamem péčka :D

a kdo z vás to má??? :D
      • Magister_Peditum
        No, třeba já.
      • davidBray
        každej kdo má PC :D :D
    • frag.ment
      To sem dávájí, aby si zase nahnali příspěvky v diskuzi. Protože po takových informacích se tu objeví spostu PC fans a budou nás informovat o tom, jak jsou konzole naprd..
      • God-of-War
        Drtiva vetsina zdejsich PC fans to nerozjede ani na stredni detaily, proto je tu klid.
        • davidBray
          já jsem za konzole rád, díky nim si pořád zahraju na 5let, slovy PĚT LET starým noťasu hry na střední detaily :)) jsem generece, která pamatuje dobu kde sis koupil PC a za půl roku to byl šrot :)
        • Jazz
          Pořád hezčí jak na tvé božské PS4. *1*
          • God-of-War
            Hodne slaby;-).. Ja si to zahraju na full detaily, jak si na tom ty? Pustis aspon intro? To stejny se Zaklinacem a Planetside 2. *3*
            • Kozy
              Zase se uklidni. Spíš jsem zvědavej jak na páčkovači budeš u toho Planetside zvládat recoil.
            • Jenže on je často rozdíl mezi full detaily na konzoli a PC. Ty pro PC by konzolový "next-gen" plynule neutáhl. Já sám sice nemám žádné výkonné dělo, ale ani nemám důvod o koupi nového počítače uvažovat - konzole jsou i nyní tak slabé, že se současnou sestavou vydržím na střední detaily až do té příští generace. (Tohle neberte jako kritiku či posměch, pouze konstatování.)
      • Keyz
        Zatím je klid. Asi klid před bouří :)
    • 60 fps leda tak tetris... *6*
  • MishKonn

Mass Effect Trilogy nebude obsahovat všechna vydaná DLC. Co přesně nabídne lze najít zde.

Wow...a to už jsem si myslel, že si EA opravdu napraví pošramocenou pověst z DLC From Ashes a podělanými konci (pořád zastávám názor, že znovu uspěchali vydání hry) vydáváním free DLCček k ME3, ale tímhle zas ukázali, že jsou to nenažraný prasata. Kdo to kdy viděl, aby v, cituji, "The Definitive XY Experience" nebyly všechna DLC? Prasárna, a kdo to koupí, s vyjímkou lidí, co nevlastní ani jeden díl, je úplnej id1ot.
  • Zaklínač 2 - sleva

http://www.gog.com/game/the_witcher_2

pozor, velmi brzo končí, ideální příležitost pro každého, kdo chce dvojku zahrát, než vyjde trojka - jen 4 dolary
  • Ataker

DICE pracuje na Star Wars: Battlefront.

Tak to palce hore aj na nohách !
    • Kozy
      Mi povídej *14*
  • Vrook

Markus “Notch” Persson je podle magazínu Time druhým nejvlivnějším člověkem planety.

Tak za A je to zase výsledek nějakýho stupidního hlasování čtenářů, takže naprosto nezajímavá, nic neříkající informace.
    A za B jsem nikdy nechápal označení "nejvlivnější" bez dalšího upřesnění. To jako, že má vliv na co? Na průběh korejskýho konfliktu, na prezidenta Ugandy, na to jak se lidi oblíkaj, na to, jestli z nebe prší žáby?
    Prostě kombinace dvou nesmyslů bohužel nedává smysl, ale tvoří ještě větší nesmysl. *7*
    • asi to bude "nejoblíbenější"...
      • Vrook
        No právě. Nebo nejznámější pro ten segment lidí, který v tý anketě hlasovali.. aka ostatní neznám, ale znám Notche, tak mu dám hlas. Prostě průzkumy jsou demence.. a paradoxně jsou hrozně subjektivní.. jakmile o něčem takovym hlasuje banda neinformovanejch čtenářů a lajků, místo aby žurnalista zhodnotil fakta a vydedukoval z nich alespoň pravděpodobnej závěr, tak je to prostě ztráta času číst i psát o tom..
    • Vliv má na všechny ty děcka co hrají MC a ze kterých vyrostou Notcho-fanatici *2*
    • No jo no. Jelikož jde o online anketu, tak se není vůbec čemu divit, že se mezi miliony Minecraft hráčů našlo 156,694 těch, co pro Notche hlasovali.

Ono vlastně o nic nejde. Přiložený článek je dost všeříkající o tom, jak je tento výsledek nic neříkající.
  • MickeyMutant

Blokace za blokaci na Hrej

Tak jako před časem na Games, probíhá teď na stránkách Hrej.cz adblocková revoluce. Na rozdíl od místní metody žlutého výstražného pruhu se v Burdě, majiteli domény, rozhodli kompletně skrýt obsah svých článků před uživateli AdBlocku nebo třeba lidmi se zapnutou blokací bannerů v antiviru. "Co na to říkáte Vy? Podělte se s námi o Váš názor!"
    • Chim
      Kdo chce kam...
    • Tilwaen
      Jsou víceméně 2 možnosti:

1) Vypnout si Ad-block
      2) Vypnout jejich ghost panel (v Ad-blocku by to taky mělo jít nastavit). Jdou na to sice dravěji než tady na Games, ale stejně se s morální stránkou věci pak musí popasovat každý sám.
      • Lukyz
        Hodně luxusní návod. Palec hore!

EDIT: A díky za odkaz, tohle s přehledem využiju i v práci!
        • Tilwaen
          Skromné děkuji.

PS: Mohlo by se někomu hodit - narazila jsem na skvělý program, který umožní snadno snímat výřez plochy v daných FPS a zkonvertovat výsledek do gif/avi. Dokonce se nemusí ani instalovat. Jestli si nějaký free program zaslouží pár korun, bude to tento.
      • MickeyMutant
        1) Boring Way *6*
        2) Hacker's Way *5*
    • ucho
      Podle mě to natropí více škody než užitku. Myslím, že už několik průzkumů ukázalo, že tento postup boje proti adblocku nenese ovoce, protože lidé spíše začnou proti tomu bojovat. To samé zdejší snaha o protlačení reklamy přes adblock.
      • MickeyMutant
        Pokud Draken v hpodu slyšel, že "počet shlédnutí stránek je parádní ale zobrazení reklamy je mizivé", tak podobná restrikce musí majitele nepochybně hrozně lákat. Určitě si to zkusili spočítat, když se budou časem čísla rozcházet s jejich představou, tak to třeba zruší. Ale to nevidím moc reálně.
    • A koho to žere, stejně jsou tam samý děcka. Jednou jsem omylem zapnul jejich letsplay na youtube a byl to šok.
    • Veskoslav
      No tak jim docela solidně klesne návštěvnost. Některé reklamy, co tam byly, vyloženě zlo. A nebudu v antiviru zapínat povolené pro bannery....Drsnýsvět zavedl něco podobného. Do tří dnů to bylo pryč, protože většina se jim na to vysrala. A systém reklam na štětky byl podobně agresivní. Nemám nic proti reklamám, ale vyskakující a zvukové reklamy, adblock až do konce světa. Games raději podpořit přes Level než aby na mě skákaly ozvučené bestie.
      • Draken69CZ
        Jak Games podpoříš nákupem Levelu?
        • Veskoslav
          Opravdu se musíš ptát? Pokud vím, je LEVEL a GAMES prakticky stejná redakce. Tudíž pokud jsou placeni v LEVELU za práci redaktorů, tak je nákupem nepřímo podpoříš v tom, že budou mít i dále práci, ne? Mnohem více než tím, že budeš mít vyskakovací reklamu na Komerční banku, co řve více než chlap, co mu třískli dvěma cihlama o koule.
          • Draken69CZ
            A k čemu to je když si pak Tiscali řekne že jim to nevydělává tak to zavřou, tím podporuješ majitele Levelu, ne redakci a už vůbec ne games.
            • Veskoslav
              takže zlodej ktery sem sice chodi diskutovat ale redakce z neho nema nic
            • Veskoslav
              Vypnuto. Jestli na mě něco vyskočí, tak tě najdu a budeš muset den strávit s Jackem na nákupech v potravinách, kde prodávají jenom chleba a ponožky!
            • Draken69CZ
              Ty tady dáváš dohromady dvě naprosto separátní věci prostě hloupost. Momentálně tu žádné nejsou můžeš tedy adblock vypnout.
            • Veskoslav
              A majitel Levelu při nízkém počtu prodaných kusů udělá asi co? Si myslíš, že zdejší reklamy pomůžou více? Nebuď naivní. To by idnes už dávno zkrachoval, protože tam má adblock tak 80% uživatelů. tady mám adblock, protože jsou zde agresivní reklamy. Nebudou agresivní reklamy, vypnu adblock. Naprosto jednoduchá rovnice, kterou by mohl pochopit i Jack.
    • Jack1947
      Takovouhle svinárnu bych spíš čekal od Jdho ne od seriozního plátku jako je Hrej tak tím automaticky příjdou o hodně potencionálních uživatelů. Zlaté Games.
      • lol, chápu, nejenom že kradeš hry, ale konzumuješ i články zdarma
        prostě zloděj každým coulem *1* a ještě bude nadávat
        • Jack1947
          No jasně zloděj každým coulem *7* Mám adblock a reklamy zde mám (méně rušivé samozřejmně) nebudu podstupovat ještě vizuální a zvukové orgie. To máte jako s Metrem, před lety tam nebyla ani reklama dneska je to plné reklam minimálně titulní dvojstrana má reklamy přes obě 2strany.

Tam se to dá pochopit prostě už jim nestačí jen dobří lidé co to čtou to by jim, neumožnilo vydávat ok nezávislé nej noviny.

Nicméně všude jinde ne, není to chyba Games ale PR oddělení, že si to neumí ohlídat a navíc tím porušuje i naše práva tedy spotřebitelů. Kdo se trochu vyzná tak ví že skrytá reklama vložená, reklama co jinak omezuje je zakázaná. Reklama přece nesmí bejt agresivní, reklama je všude v rádiu v tv, na laviččce v parku je i na zemi a všude jinde s tím rozdílem že vás neomezuje. Reklama na hodně webech na internetu ano, netrhá mi žíly že PR oddělení si nekoupí další rohlík že jeho 50% návětěvníků webu má zaplý adblock který naštěstí nás chrání před zvukem a obrazem. BEz ADblocku ani ránu dneska a už pomalu bude nedostatečný.
          • Jack1947
            Prosím neý budete klikat na mínus, uvědomte si že nesouhlasem dáváte na jevo že vám nevadí být omezovány na vlastní svobodě. To je to samé jako když vás chce pokutovat policista a vyvijí na vás velký nepřiměřený nátlak, vaše právo je se tomu bránit... atp.. ne jsme v době kdy když se nám vys*re na hlavu holub tak řekneme díky, divná to doba čest všem lidem co si nen echají nasraat na hlavu.
            • Jacku, že ty sis zase zapomněl vzít prášky, co sem ti předepsal?
        • Jo vlastne, kdyz otevru neci web a mam zaply adblock tak jsem taky zpusobil kradez. Budu si muset davat pozor, zrovna me pustili z vezeni kde jsem si odpykaval trest za kradez automobilu vyfocenim.
          • Jack1947
            Nojo, co vrazi ale ti co se řídí starým "že fotky kradou duše" *8*

Dneska je to každej zloděj to je hroznej svět, nejhorší je si neuvědomovat že vlastně kradeš.
    • Já mám adblock jenom kvůli youtubu, kde u reklam nejde snížit kvalitu a s mým pomalým internetem je to vážně peklo.
    • jakubc
      Co na to říct... člověk, který tam chodí s adblockem, jim stejně prachy negeneruje, tak je fuk, když se naoplátku nasere a nebude tam chodit - webu to může být +- jedno... A jestli má někdo právo blokovat reklamu, přičemž si neuvědomuje, že tím web žije, tak má web právo svůj obsah (kterej se fakt nevytvořil zadarmo) ukázat jen těm, co nejsou šílený ignoranti a vychcánci s Adblockem.
      • MickeyMutant
        "vychcánci s Adblockem" se mně zdá už trochu hardcore.
      • Draken69CZ
        S tím si dovolím nesouhlasit protože oni inzerentům předkládají dení/měsíční návštěvnost a podle toho mohou nasadit cenu.
        • jakubc
          Jenže ta reklama měří, kolikrát byla zhlédnutá/kliknutá... člověk s adblockem=nic. Cena není za počet návštěvníků, ale za zobrazení reklamy.
          • Draken69CZ
            Já si myslím že tam to nefunguje že si někdo zaplatí 1000 shlédnutí, ale zaplatí si inzerci třeba na měsíc že oni mu "garantují" podle návštěvnosti i shlédnutí reklamy což jim lidi s adblockem trochu narušují a pak se to asi musí nějak (finančně, prodloužení zobrazování reklamy) řešit. Ale pokud máš nějaké interní informace tak je to asi jak píšeš.
            • jakubc
              Interní ne, ale z oboru ano. Funguje to na bázi zhlédnutí, kliknutí na reklamu, nebo někdy i třeba uživatel musí udělat něco dalšího (typicky takzvané affiliate programy - třeba že se uživatel někam zaregistruje, něco si koupí,...).
            • platí se za výkon, cpc nebo cpv
    • Draken69CZ
      Já jsem na koncem roku 2015 adblock vypnul, ta vánoční atmosféra, od té doby jsem zkutečně přestal chodit na nějaké weby kde byla reklama přednější před obsahem (načítala se většinou pomalu a poměr ku obsahu byl neakceptovatelný) a třeba games a hrej k nim nepatří, na hrej v hpodu se zmiňovali že počet shlédnutí stránek je parádní ale zobrazení reklamy je mizivé. Tuhle strategii udělalo doupě a rychlo od toho upustili ono těch herních webů tu je na ČR/SK opravdu hodně.
      • kdyz games prisli se zlutym pruhem, dal jsem jim sanci, ale netrvalo ani tejden a vyskocila na me reklama, co vsechno zakryla a jeste neco jecela, coz nenavidim
        • Draken69CZ
          Zatím na co jsem tu narazil tak jsou videa bez zvuku nezakrývající obsah a až po najetí myší se spustí odpočítávání a pak začne hrát i zvuk celkem rozumné řešení, jinak něco jako ty děsivé řvoucí reklamy přes celou obrazovku s neviditelným X na zavření sem tu zatím neviděl, byli by blázni s něčím takovým zas přijít.
          • a taky se to pak stranka nacitala nekolik vterin, coz mi taky vadi
    • Ja na to rikam, ze ve svojem browseru mam pravo blokovat co chci a jak chci. Kdyz me to kvuli tomu nezobrazi web, muzu jit cist o cemkoliv jinam. Dneska stejne pise kazdy kdo ma diru do zadku a pise o vsem. A vetsina recenzi cehokoliv na netu lze a upravuje fakta. Takze je to uplne jedno.
    • ja tam chodim jenom narazove, ale nikdy jsem tam zadnou reklamu nevidel *1*

jak to vypada, kdyz tam prijde clovek nepripraven?
      • MickeyMutant
        Celkem standard. Si to na zkoušku vypni, to jsou dva, tři kliky, uvidíš.
  • Nový model Playstation 3 (CECH-4000) by se mohl začít prodávat již koncem září.

Nový model nese jméno ČECH?
    Ó děkujeme, země východu slunce.
    • Bude to speciální lowend edice bez pevného disku , ovladačů a poloviční kompatibilitou s předešlými tituly . Přesně pro nás ...
      • A s hodně vysokou cenou *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit