-
SS2
Tak to vypadá, že na gog se dostane nejchtěnější hra fungující i na nových systémech.
http://www.flesheatingzipper.com/gaming/2013/02/fear-me-hacker-system-shock-2-to-resurface-with-gog-release-soon-steam-to-follow/ -
-
Neškádlit :) Shocka jedničku jsem tehdá miloval nadevše. Koupil jsem ho později až na CD (s audio dialogy) ale to už je kdoví kde (fňuk), ale zase si to velmi rád koupím znovu :) Sice jsem už Shock portable profařil až až, ale Shocku není nikdy dost. Ten si koupím v jakékoli podobě vždycky (pokud z toho někdy někdo neuloupí značku a neudělá úplně jinou hru, což se doufám nestane).... Kurde nějací kujóni s UDK by mohli něco zpachtlit. Kdybych měl kapitál, tak bych najmul tým (bo sám toho moc neumím) a udělám Shock 3, že bych se z něho pak sám zes*al :D
-
-
Je to hratelný i dnes?
-
-
To si ku*va piš, že je *1*
-
-
-
-
Denuvo website leaks emails from clients, potential upcoming games that use the DRM & more
https://www.vg247.com/2017/02/06/denuvo-website-leaks-emails-from-clients-potential-upcoming-games-that-use-the-drm-more/
https://revolt.group/denuvo/ -
Mrkněte na Humble Bundle, je tam celkem zajímavá nabídka *1*
-
-
origin
dari se vam aktivovat hry na originu ? -
-
nejde nejde :)
-
-
Same here, řekl bych, že servery jsou pěkně zahlcený, samotnej Origin se mně už asi 15x zeptal, jaký jazyk chci používat, opravdu ten správný impuls pro zlanaření nových lidí na používání Originu *1* Steam byl aktivovanej hned bez jakýhokoliv problému.... a tam někde bude pravděpodobně ležet rozdíl mezi těma dvěma službama.
-
-
Jako nemůžu říct, že bych Steam klient měl nějak v lásce, řek bych že je to celkem pomalej sr*č oproti Originu. Ale alespoň všechno funguje jak má.
-
-
no já si po letech konečně mohl u EA změnit své ID, tehdy jsem to při registraci blbě vyplnil a pastnul jsem tam kód ze hry... takže moje EA ID bylo nějak takhle: EXO4PS8WSI7KHU
a nic s tím dělat nešlo. tak teď ty kluky ušatý můžu aspoň pochválit za to, že přes správu účtu Originu to změnit jde.
-
-
Ja naposledy byl na originu kdyz bezela open bete battlefieldu 3 a koukam ze se origin od te doby moc nepolepsil *1* Az ted jde videt ze si steam poradil s letnimi slevami vcelku dobre.
-
-
-
-
který ty hry mají klíč na steam? kromě above average
-
-
Mas u nich znak steamu... Takze vsechny krom battl 3 + the sims 3 + dead space 3
-
-
aha, dík :) já to hledal někde v textu napsaný
/tam to navíc je taky, takže jsem slepej
-
-
-
Teď jsem kupoval a několik her už mám.
Crysis 2 Maximum Edition Steam Key: YRWIR-MQ28Q-47FWJ
Jinak, kdo by měl zájem o origin key Dead Space 3 a Sims 3 a Battlefield 3 ? (vyměním za hry na steam key) -
No teda, Dead Space 3 to jsem teda fakt nečekal... Dík
-
no jsem upřímně zvědav, kolik vyberou. a skoro se divím, že dávají dead space 3 a výtěžek v podstatě na charitu. skoro mám dojem, že origin loví ovečky :)
-
diky diky :)
-
-
OFF-TOPIC
Kerej z vás č*ráků tady volil komunisty, nebo populistické tuneláře (socany)?! *1* *16* -
-
Podle výsledků skoro všichni*4*
-
-
A tento výrok je validní, protože účast u voleb: ~35%. Skoro všichni my ass.
http://captionsearch.com/pix/thumb/pijobf4e8h-t.jpg -
-
Což je problém protože ty hlasy pujdou nejsilnější straně proto měli jít lidi volit a dát tam prázdnou obálku.
-
-
Metro: Last Light nenabídne žádný multiplayer, do hry možná přibude až časem.
a k cemu jim to asi bude ty hlasy kdyz uz ta strana vyhrala tak je to asi uplne jedno ne ? iq tyqve -
...kam na tohle lidi choděj...
-
To je zase blbost, co si tu řekl, víš to?
Nejdřív si zjisti, jak to skutečně funguje než tu začneš šířit klamavé informace.
Prázdná obálka/přetrhnutý hlas = neplatný stejně jako v případě nedostavení se k volbám.
-
-
No mohli jste na chvíli od toho Dishonored zvednout zadky a jít k urně. *1*
-
-
Tak to abych si vzal transparent a otrhanej kabát a šel do ulic kázat o nadcházející apokalypse...
-
-
Pozdě, jakékoliv protestní politické akce, ať už individuální nebo kolektivní, od nynějška podléhají schválení okresních stranických výborů. S podvratnejma živlama, jako ty, se teď už nikdo párat nebude. Demogracii si rozvracet nedáme!
-
-
-
-
Phil Spencer (šéf Xbox divize) by rád viděl možnost zahrát si X360 hry na PC.
HALO HRY KONEČNĚ NA PC, YES!!!! :33333333 -
Nový trailer na Kingdom Come
https://www.youtube.com/watch?v=t_PP-ubb8n8 -
To mi hlava nebere. Těm sockám přijde lepší cely den žebrat v diskuzích než si to za dvacku koupit... Vysvětlí mi to někdo? A netvrďte mi ze nemate kreditku, jsou jiny zpusoby jak to dostat a urcite nekoho koho znate je ochotnej vam to za dvacku koupit... To nemate zadnou sebeuctu? Takle tu žebrat něco co při rozdělení vyjde na 2 koruny?
-
-
Podle mně je to furt ten stejnej týpek jenom pod jinejma nickama.....
-
A neměl bys Ty nějaký ten klíč, který bys mohl postrádat. Mám zájem o jakoukoliv hru. Kdyžtak mi ho pošli na mail: jentrollim@seznam.cz.
-
-
Ok, ale emailum nevěřim, tak jsem ti ho poslal poštou...
-
-
Díky moc, už je doma a už i stahuju.
-
-
-
-
Několik odlišných ras z univerza Mass Effect v rouše Evině.
podla tychto obrazkov sa vsetky rasy rozmnozuju asi len pomocou vulgarnych vyrazov
..trapne -
27% z více jak 500 dotázaných britských maminek přiznalo, že by nechalo své ratolesti hrát GTA V.
V klidu, myslím, že v GB se jim neválejí zbraně po baráku jak v USA. *3* -
-
V tý jejich totalitě fakt ne no *1* Nic to nemění na tom, že dětem GTA V do rukou nepatří.
-
-
Proboha vždť právě děti to hrají nejvíc ;) Boof motha focka
-
-
-
Xbox One bude cca 8 cm vysoký, 34.3 cm široký a 26.3 cm dlouhý.
Na velikosti nezáleží, důležité je, co je v nitru...
I když u krabice, která přináší televizi do vaší televize je to vlastně úplně fuk*4*