Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • shefield2

PC verze Battlefield 4 bude nejlépe vypadat na PC.....

Svít Džízs, ty konzole ještě ani nevyšly a už nemají dostatečný výkon... *7* *7*
    • Battlefield 4 bude nejlépe vypadat na PC. U Xbox One a PS4 verze museli vývojáři na některých místech...

Kdepak jsou teď obhájci úžasného výkonu nové generace konzolí? Proč se nepodělí o svá moudra. Nové konzole byly už od oznámení specifikací zklamáním a nebojí se to přiznat už ani samotní výrobci her. Obzváště smutné je, že "next-gen" konzole ještě ani nevyšly a už se kvůli jejich nízkému výkonu musí dělat kompromisy.
      • A teď tu o tam, jak by samotná PC scéna uživila vydávání nových her bez dotování konzolemi...
        • O tom ale můj příspěvek vůbec není. Já se nehádám ohledně důležitosti prodejů konzolových verzí, ale o mrzkém výkonu nově představené generace. Vadí mi fakt, že PS4 a XBOX1 tu s námi budou od podzimu alespoň 5 let a už teď vývojáře omezují.
        • Debilni remake Rise of the Triad se zaplatil asi za den. Payday 2 melo vydelano jeste driv nez vubec vyslo. A co Minecraft? Hele ono by to slo, protoze obvykly PC = pirati a kazdy vam tam vsechno jen ukradne, jsou jen poudacky. :)
          • Pitomýho Zaklínače 2, kde CDP RED dělá všechno možný pro PC hráče se zpirátí víc jak 4,5 milionu. Pak si dovolí obesílat ty, kteří si to stáhnou a jsou to největší haj*li.
            Samozřejmě je úspěch/zázrak, když se hra zaplatí za den, ale pokud mně tady ukazuješ jeden herní fenomén, jednu PC only hru a jednu multiplatformovku tak to Ti gratuluji...máš neprůstřelné argumenty.
            • re pravda je tam venku: Aha, mezitims updatoval. :) Nejvic se pirati asi na Androidu, hru hraje 15k hracu, prodala se ji stovka. Ctu to dnes a denne. V tomhle smeru ma jeste PC co dohanet.

ad na konzole se nadává, že zpomalují herní průmysl, ale kdyby tady nebyly, tak z PC prodejů se hra nezaplatí. A to je holý fakt - konzole brzdi, to je fakt. Nevadi to (zase tak moc), aspon nemusis co dva roky menit grafiku. A z PC prodeju se zaplatil minimalne tebou vytazeny Zaklinac, prvni, druhy... takze pohoda, ne? Na piraty prolezlou platformu.
            • Hry se proste kupuji a kradou. Na vsech platformach. Tak to bylo, je a bude. A jelikoz se v podstate nedaji spocitat ani prodane pocty kusu, natoz pak ty nelegalne stazene, musime verit vyvojarum samotnym. A kdyz si nekdo na PC platforme lebedi a mne ruce, tak holt pres vsechno to warez zlo neni PC scena mrtva ani prodelecna.

BTW ale zrovna ten tvuj Zaklinac je dobry priklad toho, jak se PC platforme dari a jak tam jsou hraci slusni. Uspesny Z1, uspesny Z2... teprve pak se dostalo na X360 verzi, protoze penize se proste vratily, nekolikanasobne. Jiste, spoustu jim toho ukradli a jiste, CDP se to vubec nelibilo a delal vsechno mozne, aby tomu zabranil. Ale jen chvili, brzy pochopil, ze tenhle boj se zkratka neda vyhrat.
            • Nebudu se tady hádat o tom, že by si to všichni koupili...to je kravina, protože tenhle přístup nesnáším, ale podstatná část z těch 4,5 mega si to může koupit (má prachy), takže mně tady nevykládejte, že PC neni nejvíc pirátská oprotoi konzolím (a tím neřikám, že se na konzolích nepirátí). Mně spíš se*e, že na konzole se nadává, že zpomalují herní průmysl, ale kdyby tady nebyly, tak z PC prodejů se hra nezaplatí. A to je holý fakt podpořený tím, že se vydavatelé zaměřují spíš na konzole (AC, GTA později na PC)
            • rancor1223
              Na počtu stažených pirátských verzí vůbec nezáleží (pominuli, že ty čísla jsou jen velmi hrubý odhad). Záleží jen na prodejích.
    • PC verze Battlefield 4 bude nejlépe vypadat na PC. U Xbox One a PS4 verze museli vývojáři na některých...

Taky mě to zaráží a celkem i smutný pro Sony a MS tyhle vyjádření..
      • Ronox
        Jenže za to může cena a to, že už je nechtějí tolik dotovat. Podle mě je měli udělat silnější kor když se jedná o x86 architekturu. Nechat tu cenu první rok opět jako dříve kolem 14-16 tisíc. Poté se opět zlepší a zlevní výroba komponentů a mohou s cenou jít níž. Obávám se toho, že tenhle cyklus bude mnohem kratší než doteď, protože dokud měli svou architekturu se kterou mohli vývojáři dobře pracovat a ty procesy se do teď zlepšují viz launch tituly konzolí vs dnešní tituly. No a nebo se brutálně pletu a konečně to dokope vývojáře k pořádný optimalizaci a vydělají na tom i pc hráči, kdy nebudou muset každý druhý rok upgradovat.
        • shefield2
          Bohužel se vším souhlasím, až na ten detail, že si opravdu, ale opravdu nemyslím, že cyklus "next-genu" bude kratší. To je blbost, tím by Sony a Microsoft uznali, že udělali chybu, spadly by jim akcie a investoři by jim už nevěřili. Podle mně to natáhnou tak na 6-7 let. Pokud ale bude situace opravdu tristní (jako se zatím jeví), tak se to klidně může zkrátit na 5 let, o tom žádná.
          • Ronox
            No tak udělaj něco jako v dobách Segy a bude se nastavovat výkon pomocí externích komponentů :D a nebo vážně zdokonalý cloud gaming. Nevím, co se jim honí hlavou, ale když už teď je ten výkon takový normální resp u poloviny her nečekejte 60 snímků za vteřinu už dopředu atd. No uvidí se jestli neudělali přece jen chybu se změnou architektury.
          • Battlefield 4 bude nejlépe vypadat na PC. U Xbox One a PS4 verze museli vývojáři na některých místech...

S tím nemůžu souhlasit všechno se neustále zrychluje a jde dopředu v době kdy vychází každý rok nové modely mobilů,tabletů nemůžou si dovolit zaspat za konkurencí třeba o rok určitě není náhoda, že nová generace konzolí vychází prakticky ve stejný den. Už teď přemýšlí a střádají plány a nápady na další generaci.. Za 3 roky tu máme další generaci.. proto si myslím, že něco jako steambox s vyměnitelnýma vnitřnostma by mohl uspět.
            • Jack1947
              Jak jinak, samozrejmne ze PC verze bude vzdy Nejhezci... *15*
            • Tady jde spíš o to, že vědí s čím a na co přesně to dělají. Grafika v PC pokud nehraješ hru tak dělá úplný kulový a procák ve většině případů stačí na hry průměrný. A udělat dobrou grafiku v koridorovkách není nic světobornýho je to jen takové stavění kulis v divadle vidíš jen to co máš vidět na velmi malém prostoru nic víc
            • shefield2
              100% to u "next-genu" nebude, něco žere operační systém, nahrávaní těch gameplayů a třeba také multi-tasking. *3*
            • God-of-War
              Konzole využívají sto procent výkonu na hry, takže nepotřebujou tak nabušený HW. Podívej se na nějaký exkluzivní hry, jako třeba Killzone 2 a 3... God of War, Uncharted, Last of Us. Pecka grafika a to má PS 3 jen 512 Ramek.
            • Těžko říct, ale jestli se oboum konzolím povede +- stejně dobře, tak klidně ten cyklus můžou zas natáhnout, ale jestli se jedný nebo druhý konzoly nebude dařit nebo přijde nějaká konkurence třebas za 2 - 3 roky tak ani jeden z nich nebude spát a vydají konkurenční model.
            • shefield2
              Pán je optimista! *1* *1* *1* Doufám, že máš pravdu, ale nevím kolik lidí si chce za 3, nebo 4 roky kupovat novou konzoli. I když podobná situace nastala u původního Xboxu.
          • God-of-War
            Jasný, to je prostě blbost. Zase se to natáhne tak na 7 let a bude klid. Mají to dobře promyšlený a navíc, konzole sou dělaný jen na hry, takže se jim bude dobře optimalizovat.

sorry za double post!
          • God-of-War
            Jasný, to je prostě blbost. Zase se to natáhne tak na 7 let a bude klid. Mají to dobře promyšlený a navíc, konzole sou dělaný jen na hry, takže se jim bude dobře optimalizovat.
        • God-of-War
          Spíš bych bral tu druhou možnost:). Dost lidí to prostě na full detaily nepustí. Je sice pěkný, že tu grafiku šroubujou na max, ale kde máš furt brát love na nový grafický karty.
          • shefield2
            Lidi, co nemají "love" na nový HW, by si měli koupit právě konzoli. Ale na PC zase ceny her neuvěřitelně klesají, jsou pořád nějaké slevy na Steamu a souběžně nám tu Humble Whatever Bundle servíruje nabídky, které se nedají odmítnout. To záleží, kde chceš šetřit, jestli na HW anebo na SW. (Sony má PS+, X360 zase Gold Games, takže si můžeš koupit konzoli a následně hrát zdarma, teda až na to předplatné té které služby.)

Ono zas na jednu stranu co si budem povídat v dnešních náročných hrách se posouvá grafika směrem lepších stínů, nasvícení, celkově spíš efektů a když tyhle věcičky někdy skoro ve hře nepostřehnutelné povipínáme tak máme skoro 2x tolik FPS
  • Předplaťte si games.cz bez reklam...

hehe já nemusím...AdblockPlus :)
    • A pochopils ten zamýšlený účel a princip? Nebo ho pochopíš až TG přestane fungovat kvůli nedostatku financí?
      • no a co

a co jako tyvole jsou tu jiný weby nebudu platit jak d€m€nt (nechápu proč je zakázaný tohle slovo) když mám prachy akorát tak pro sebe *16*
        To radši podpořim Adblock *5* *5* *5*
  • Amylee.Anderson

Halo reach

http://www.pown.it/5159 :D:D:D
    • GlaDOS
      Což se dá aplikovat nejen na sérii Halo *4*
  • cumpi3

Brutální hromadná bitka v pražském metru, fotbaloví fanoušci zbili příznivce jiného klubu

Jsem zvědavej, která hra za to bude moci tentokrát...FIFA nebo PES? *13* *1*
    • braveman
      Mortal Kombat!
      • Tekken *2*
  • WhySoSad
    Tak v betě Division odehrána asi hodina a půl a nějak mě to nepřesvědčilo, obyčejná online střílečka v repetetivních kulisách New Yorku, nahodím odpoledně video na youtube...
  • K Bungie (Destiny) se připojil Alexander J. Velicky, tvůrce Skyrim modu Falskaar.

alexandr veliky, nahoda? *5*
  • Justin Bieber se nějakým způsobem stane součástí basketbalové herní série NBA 2K.

Jupí *1*

A teď zcela vážně *11* *11* *11* Ještě, že je mi basketball šumák, jinak bych se asi dost zhrozil *15*
    • Cahir
      ÚÚúúú bejby, bejby, bejby...
      • http://www.youtube.com/watch?v=3xYHsyCyDvs tahle verze je lepší *15*
        • EuroSamurai
          http://www.youtube.com/watch?v=s1a0W_0oW74
          • Cahir
            Nejlepší! *1* Z celý tý Ctulhu ságy jsem byl hotovej. South Park jede.
            • ta cthulhu sága byla otřesná, stejně, jako poslední série, kdy tvůrcům už evidentně došly nápady. První série prostě zůstanou už navždy ve zlatým fondu..
  • Amylee.Anderson

Ukázku ze hry Watch Dogs na půlnoční konferenci Sony nepohánělo PS4, ale počítač.

*15* *15* *15*
    • Ukázku ze hry Watch Dogs na půlnoční konferenci Sony nepohánělo PS4, ale počítač.

to by nebolo Games.cz aby si neriplo do konzoli...demencia a ubohost...
    • Ale no tak *3* jeden moudrý člověk řekl: "Hledal jsem zrdoj téhle zprávy a našel jsem jen jednu větu z nějakého fora, kterou napsal člověk asi jak já, nebo ty z videa je jinak vidět ovládání PS4, jinak to, že by to šlo z PC...ono PS4 ještě nemá ani finální vzhled, takže každý dev kit je v podstatě PC."
      • Ale no tak *4* jeden nemoudrý člověk řekl: "Plkám, plkám kraviny aniž bych měl dostatečné info"
        Promiň ale naběhl sis na to sám, když si ani neviděl tu konferenci a chceš někomu něco vyvracet. *5* *5*
      • ucho
        http://www.gametrailers.com/netstorage/psmeeting/live.html
        (3:24:12)

tenhle pán z ubisoftu mluví o té konferenci a říká, že šlo o PC odpovídající výkonem PS4, stačí? ;)
        • přeprávničen *8* stačí
          • Blizzard Ent. chce ovládnout svět skrze strategické partnerství se Sony. Dočkáme se Diablo III na PS3...

Kámo, kdyžtak "právnickej stěr" nebo "lawyered".
  • WhySoSad
    Dneska se mi nějakou záhadou samo od sebe na Xbox do knihovny přidalo asi 5 her, Všechny Bioshocky, Bully a Tekken. Co to sakra je ? To mi to někdo daroval nebo jak je to možný ? *1*
    • kennyB
      Sakryš, tak to máš kliku *3*
    • Nevyzpytatalná pekelná škatule! Satanovo dílo. Hoď to z okna, než to udělá něco horšího. *8*
  • Tak u Doctorova příspěvku je přesně 39+ a mě někdo naklikal 9 - ať mám přesnou nulu. Nevíte náhodou někdo v kolik hodin ráno to ten ,,fantom,, naklikal?

MILÁ REDAKCE, nechcete něco udělat s trolly? Vaše totální ignorace mě začíná štvát, jediný případ kdy se ozvete, je pod články když uděláte chybu a to čtu jen - Každý se milý, nebo v lepším případě - díky, opraveno. To že bleskař ,,sem tam,, udělá chybu nebo špatně vyskloňuje slovo mi je fuk ale aspoŇ ty negramotné, spamující, tupé a agresivní troly můžete zabanovat. *7*
    • Mluvit o negramotných a napsat milý místo mýlí... radši drž mlč. Pokud ti vadí body, nekoukej na ně.
      • Jack1947
        Ma pravdu, na naky anonymy by byl Ignore list celkem uzitecny. *3* *15*
        • Jacku, prosímtě. Když tě slušně požádám, abys na mě nereagoval, myslíš, že bys to mohl alespoň nějaký čas zvládnout? Děkuji, uctivost.
    • janchor
      Totální ignorace? Čeho si stíháme všimnout a co nás tu fakt neba, to mažeme jak fretky. Nelze pokrýt všechny diskuze a všechny diskuzní úlety, na to máme bohužel trochu moc jinejch starostí, ale trolling a různý maratony v urážení průběžně čistíme.
      • Přitom by stačil ten blbej ignore list a zabalení vlákna s reakcemi na ignorovaného aby nezůstavaly nenavazující příspěvky stejně na ty jejich žblechty reagují pouze degeni, stále ti stejní, tolik asi k tomu přístupu nereagujte na trolly.. *3* Kdyby se tu dřív nedalo dobře bavit a nacházet slušné info od některých diskutérů tak mě to neštve ale takhle to člověk otevře a hned vidí 20 dochtorů, 1948 jacků, 8 bibrů a jde *11*
      • Počítejte si fragy a na konci měsíce můžete zveřejňovat skóre s vypíchnutými perličkami ;) . Pak si nebude nikdo moc stěžovat, že málo mažete.

Nebo si vyberte nějaké vážené uživatele, kteří budou pomáhat, jako to má spousta online for.
        • MickeyMutant
          "...a na konci měsíce můžete zveřejňovat skóre s vypíchnutými perličkami"

Z toho by se pak tady stala soutěž o nejstupidnější příspěvek.
          • Ronox
            Jo a budou ještě víc svinit a předhánět se v tom, kdo vyhraje *1*
            • Jack1947
              Ignorace, nebo aspon ne tolik krmit pak mozna i ubydou... Chce to si zachovat urcity nadhled. *3*
      • MickeyMutant
        Přemýšlím, jestli fretky občas taky upadají do zimního spánku. Mnohé by to vysvětlovalo.
        • janchor
          0bčas upadají do uzávěrek časopisů.
          • Pak jsi ovšem jen potvrdil, že level má aktuálně vyšší prioritu a kvality games.cz se to oproti slibům dotýká zcela zásadně ...:(
            • MickeyMutant
              Prokrastinaci by člověk neměl odkládat pod žádnou záminkou!
            • janchor
              Zásadně? Diskuze čteme nárazově, nikdo z redakce v nich nedrží hlídku. A během uzávěrek je logicky míň času na prokrastinování.
          • MickeyMutant
            Chápu, že se někde diskuze moderují a jinde ne. Třeba Franta Fuka zásadně a z tradice nezasahuje. Může si to dovolit - chodí k němu psát relativně malá skupina a nadávají si tam lidé i chytří a občas vtipní.

Games je naopak útočiště pro masy. Jako takové přitahuje armádu blbců, kteří neznají míru a sledovat to je zábavné jenom velmi krátce. Rozumím tomu, že se asi snažíte mazat jenom výslovné off-topic a sprosté urážky, ale mám dojem, že by s trochou vaší námahy celému ekosystému Games velmi prospělo preventivní banování proslavených grafomanických blbů, kteří notoricky sviní všechny diskuze a na které se pak nabalují kilometrové reakce.
    • Aktuální situace je důvod, proč jsem zkrouhnul "předplatné" (mimochodem, pořád mi dlužíte hru :P ). Sice se v pravidlech napsáno, že jsou diskuze moderované, ale nic takového tu nevidím, a když se náhodou něco stane, tak už tu ani není ta zpětná vazba typu "příspěvek pana/paní X byl smazán a má ban". Chápu, že redakce nechce mít pověst jako JD, který údajně banuje za každou blbost, ale bez tvrdšího moderování nebo exkluzivního přístupu nelze mít zdravou komunitu.
      A co se týká těch pravidel, jsou dost na nic. Ani nezakazují takové nepřípustné chování, jako čistě urážení. Ale stejně tu nejsou žádní moderátoři, kteří by sledovali fora a uklidňovali / banovali troly a chronické urážeče dlaždiče. Nehledě na to, že tady pořád chybí off-topic / helpdesk / atd diskuze.

Ale zatím mi to přijde, že redakce nemá naprosto žádnou kontrolu nad diskuzemi a musí všechno řešit přes TM. Hrůza ta byrokracie, jak v Číně *15*
    • Rhulad
      Ohlásil jsem tě. Takhle to dál prostě nejde. Takový offtopic tu přece nestrpíme. Musíme začít něco dělat s těmito moralisty. Já navrhuji ban každému všeználkovi a moralistovi. Nikdo přece není zvědav na takový žvásty o ničem.
      • vlastik.plaminek
        A bonzovals to pančelce nebo rovnou paní ředitelce?
        • Rhulad
          Samozřejmě vrchnímu představiteli národní strany soudruhu Plamínku.
          • vlastik.plaminek
            Uniká mi, proč mi říkáš soudruhu, ale co už.
            • vlastik.plaminek
              Dohledej mi kde a vykouřím ti péro.
            • Rhulad
              Dyť ses tady hrdě hlásil k ČSSD A KSČ. Takže tě nazývám tak, jak to to cítíš.
      • Ok díky, ale když si tu pořád ty, tak tu budu i já i přes ty mé strašné offtopicy.
    • jindra.veliky
      nase prispevky jsou vzdycky k tematu a to, ze s nama nesouhlasi PC scena neni duvod k banu

s takovym postojem by si nemel pravo napsat ani ten svuj prispevek

navic, jak si psal v jindy diskuzi 3x a dost, tak by si uz taky nemel pravo diskutovat *15*
      • Ach sorry ale vyblil si větší blbost než někdy Jack. Opakované narážení PC scéna proti konzolové je OTRAVNÉ, a když už si chceš pokecat o tomhle trapném tématu, pokecej si s Predatorem.

Důvod k banu jsou nadávky, totální off-topicy atd.
    • Nebylo by lepsi proste na nej nereagovat?
      • To víš že jo ty grygare .. slepé přehlížení problém neřeší! To je celý problém téhle země.
        • Tvoje baba je problem tyhle zeme...
          Jaky prostredi si udelas takovy to mas. Jestli tu opravdu nechces trolly tak zacni u sebe. Kdyz tu pravidelne nejvic odpovedi byva prave na prispevky mistnich trollu tak sem proste budou chodit dal protoze jedine jsou to dusevni kriplove co nestoji o nic vic nez o pozornost ostatnich a jim je jedno jakym zpusobem ji dostanou.
          Navic nevhodne prispevky trollu jsou pravidelne mazany a prispevatele banovani.
          To mam nejradsi tyhlety hospodsky kecy o problemech nasi zeme.
          • Tvůj děda je problém této země...
            To mám nejradší tyhlety hospodský (podle sebe soudím tebe?) greenpeace kecálisty o tom jak jde všechno nenásilně vyřešit a udělá se ho*no!

"Navic nevhodne prispevky trollu jsou pravidelne mazany a prispevatele banovani." .. Hah! Tady se ani nebudu dovolovat abych se ti vysmál. *11*
      • Dřív tady na Games fórum bylo v porovnání s většinou ostatních herních serverů moc fajn. Ale teď? Ani registrovat se už nechci, protože to celý šlo do kytek. Ještě chvíli, a bude to tu na úrovni všelijakejch blogísků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit