-
V Obsidian Entertainment se muselo propouštět, jelikož studio nedostalo od Bethesdy bonus. Ptáte...
Heh to jako fakt? No to snad.. V Bethesde je to skutecne jeden kkot vetsi nez druhej. A ti recenzenti take. Zohlednovani bugu v recenzi se mi nikdy nelibilo. Obsah je na prvnim miste!! -
-
status smazán .-)
-
-
GOG - Divine Divinity
Kdo ještě nevlastníte tuhle klasiku (skoro bych se i divil), popřípadě ani GOG účet (třeba GOG takto získá nové členy :) ), zde máte možnost. Klíče k aktivaci hry na GOGu (dole na stránce "Redeem gift")
edit: rozdáno -
-
Fan.....
Díky *4* -
Díky
-
Díky za skvělý dárek, hned to pondělní ráno vypadá líp!
-
Good Guy Ucho
-
Thank you, good sir.
-
-
TV Prima zase zarila s reportazi v Krimi plus o spojitosti mezi hranim her a vrazdicim maniakem. *1*
-
-
Ty voe já se posseru :D Člověk je magor, od rána do večera hraje násilný PC hry, pak se zfetuje a zabije svou rodinu, ale samozřejmě... mužou za to hry žejo :D:D
-
-
Jen ať je zakáží, magorové se půjdou vybít jinam, do ulic. Pak to svedou na TV. Zakažme i tu. Ještě větší vlna, zakažme hudbu! A bude jich ještě více. Na koho to svedeme teď? Na učitele, zakažme školy! *1* *1* *1* *1*
-
-
Tahle logika má koule!
-
A co teprv opery, ty přece taky kazí naše děti!!!
-
-
vsak jo :D hrani fps her je zavaznejsi nez to ze bral drogy :D
-
-
-
Bugbear nabídl Next Car Game k předobjednání, spolu s novými záběry
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8n8afMWq9Ok#t=25 -
-
JUPI! Bugbear is back!
-
-
Kezby.
-
-
-
Podle PR manažerky hry King Arthur II je pro lidské oko prý 24 snímků za vteřinu při hraní her...
V tom pripade mam asi vyvinutejsi oci ... -
Dead Space 3 se z Vás nebude snažit vytřískat peníze pouze mikrotransakcemi, společně se hrou totiž...
Zacina me ta hra docela silně iritovat... -
Kombinace myši a klávesnice by přinášela PC hráčům výhodu, proto si proti majitelům Xbox One a PS4 verze hru Overwatch nezahrají.
Kde se kruci fláká LV426, když mu tady už přes hodinu visí taková nahrávka na smeč? -
-
Venku je pěkně asi ho mladá vytáhla na vzduch nebo pirátí po silnici ve svém rodinném sedanu.
/hmm ani lukass tady není, nic z toho nevyvozuji *15* -
-
Tak ja tady su , ale nemam potrebu tu jako jini psat koment ke kazde blbosti *5*
Jinak sem zdesen ze se na klavesnici a mysi hraje FPS lip nez na gamepadu -
-
Dyk v poho ne *3* tak nemůže MS říct že jsou tragédi a neumí to udělat musí to na něco svést.
-
-
-
-
Edward Kenway, hlavní hrdina Assassin’s Creed IV: Black Flag má být naprostým opakem svého vnuka, Connora....
Alespoň nějakou osobnost bude mít. -
Star Citizen do konce měsíce zadarmo
https://robertsspaceindustries.com/promotions/Free-Fly-Fall-2016
tady vložte kód FALL2016 -
-
no nic, ta hra je tak moc Early Access, že si ji ani nemůžu stáhnout, protože se nepřihlásím do launcheru...
-
-
Spusť launcher jako správce, docela známá chyba.
-
To já se dostanu do hry. Ale i když jsem zadal "Fall2016", stránka mi ukazuje, že mám k dispozici game package s lodí, tak v nabídce hangáru mi to píše, že nemám žádnou loď. Vzdávám to.
-
-
Taky mám prázdný hangár. A nikde žádný tutorial, nic, jen mě to hodí na mapu s dalšími hráči, kde všichni zmateně pobíhají a netuší, co mají dělat. Já asi nikdy nepochopím, jak někdo může investovat roky času do vývoje a pak se ani neobtěžovat sepsat alespoň nějaký základní návod a vložit ho do hry. *7*
-
-
já už jsem se do hry dostal a mám to úplně stejně. jeden extrém jsou hry, co tě pořád vedou za ručičku, ale tohle je druhej extrém. já to chci hrát a ne hledat návody, co mám dělat
-
-
Přesně. Mě si tím tedy nezískali. A to jsem už docela dlouho uvažoval, že si to koupím. Nu, tahle jejich akce mě definitivně odradila.
-
-
Já našel způsob jakým tu loď přidat do hangáru. Musíš ji tam přidat na stránkách hry v sekci "my rsi/hangar". Problém je v tom, že tam žádnou loď nemám. Tak snad to pomůže alespoň tobě.
-
-
to zasekávání jsem měl taky. a podle diskuzí i dost dalších lidí se slušným HW
-
Zkus se přihlásit do toho vesmíru "Crusader". Tam už se dá sehnat stíhačka a můžeš létat. Já si to ale asi nezahraju tak či tak, protože ta hra brutálně zamrzá. Ne že by se sekala, grafiku na to mám, obraz je plynulý, ale tak každých 10-15 sekund prostě zamrzne, třeba i na 5 vteřin.
-
Tak to vypadá, že my dva tu hru asi nevyzkoušíme. *1*
-
Já tam nemám nic ani na stránkách hry. *1*
-
-
-
-
-
http://www.dereksmart.org/2016/10/star-citizen-shattered-dreams/
Zase pohled z druhé strany. *4* -
-
Derek Smart je ten poslední, kdo by měl Star citizen kritizovat :D
-
-
Tak si tam místo něj domysli jiné jméno.
-
-
-
Díky za info :-)
-
-
Nabízím Steam klíče pro hry:
X-COM: UFO DefenseAnachronoxDaikatanaStačí jen napsat jakou hru chcete a přiložit e-mail.
Rozdáno, zavíráme krám. -
-
Poprosil bych Daikatanu :)
whysosadcz@outlook.cz -
ahoj, anachronox kdyby ještě byl, uh1e@seznam.cz díky
-
prosba
Ahoj pokud by to šlo tak prosím X-COM: UFO Defense
masaoczech@gmail.com -
-
Posláno...
-