Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant

Pixely

Filmová společnost Columbia Pictures, která stojí za komedií Pixels s geniálním Adamem Sandlerem, se postarala o mnohem zábavnější story, než v jakou mohl doufat celý nablblý film. Najala firmu, co obratem zablokovala spoustu videí a projektů, které mají v názvu slovo "pixels". Stažený byl kromě nezávislého krátkého filmu z roku 2010, jímž se tahle sandlerovština inspiruje, i samotný trailer na film plus práce několika dalších nešťastníků, kteří slovo "pixels" neprozřetelně použili třeba už před mnoha lety. Bravo!

Situace se postupně vrací k normálu.

Píšu o tom v souvislosti s maxireklamou na Pixely, která už pár dní běží v záhlaví Games.
    • Systém blokování, flagování a ochrany copyrightu na YT je prostě na h**no. Společnosti ho neustále zneužívají aby šikanovali tvůrce videí, často i když na zablokování nemají žádné právo.
    • ja si vsimam na takychto excesoch trosku inu vec - nebezpecenstvo: ked sa masineria (system) rozhodne, dokaze hocico a behom kratkeho okamihu - rozhodovacie pravomoci su v rukach par vybranych ludi a ostatni sa mozu ist past
  • O víkedu se můžete těšit na nové módy v Call of Duty: Modern Warfare 3.

Těšit???????????Proč?
  • owny
    StarCraft II od 14. listopadu bude F2P.
  • oktavius66

Obrazem: Asi nějak takto by mohlo vypadat The Last of Us, kdyby vyšlo na první PlayStation konzoli.

No a přesto to vypadá dobře ! *15*
    • Jack1947
      To jo!.
  • x_ander

Ženy a hry

Zdravím,
    v návaznosti na nedávné články o ženách ve hrách a hráčkách obecně a zběsilých diskusích pod těmito články jsem udělal menší anketu, abych se dozvěděl, jak to s těmi hráčkami vlastně je. Takže pro zájemce - výsledky dotazníku jsou v odkazu níže. Upozorňuju, že mi odpovědělo pouze necelých 50 slečen (zveřejnil jsem to jen na svém Facebooku), takže kdovíjakou vypovídací hodnotu to nemá, nicméně malý obrázek se o tom udělat dá.

http://www.imghosting.cz/images/822013_01_29_114517.jpg

Výsledek mě osobně trošku překvapil a musím přiznat, že Lukáš měl pravdu v tom, že holky opravdu hrajou a není jich málo! A ne pouze Farmville a podobné nesmysly, ale "velké" hry na PC nebo konzolích.

Na druhou stranu je třeba říct, že holky, které nehrajou, tak nehrajou proto, že jím to přijde jako ztráta času a "kravina pro kluky". No a co se týká "ideální hry pro ženy", tak nehráčky to většinou nezajímá a většina slečen jako onu "ideální" hru uvedla logické adventury, stavěcí strategie atd., takže věci, které již existujou. Ale jsou tam i zajímavé názory :) Znovu ale musím opakovat, že vypovídací hodnota je přinejlepším hrubě orientační. Pokud to někoho z Vás zaujal ten dotazník, a chtěl by pomoct ve zvýšení jeho vypovídací hodnoty, tak níž je odkaz přímo na něj, tak ho na fejsbucích a twitterech můžete předhodit slečnám. Pokud by se tam nasbíralo dost odpovědí, hodil bych sem znovu výsledky.
    http://login.oursurvey.biz/7334
    Díky za případné názory.
    • Takže tak nějak standart a to, že každá holka může hrát, jen si musí najít co jí baví.
      Jinak mi přijde, že ti tam pár chlapů stejně proklouzlo.
    • Ano, vetsina holek/zen si jde radsi do hospody pokecat a nezabijeji cas PC hrama... ROFL
      • V únoru získají majitelé PS Plus účtu zdarma PS3 hry Sleeping Dogs, F1 Race Stars a Quantum Conundrum...

Jo, taky sem si této odpovědi všimnul. To byla určitě Trisska :-)
        • Sorry za nadpis, ten tam nepatří..
    • Vrook
      lol některý ty přímý odpovědi jsou docela priceless *15*
    • x_ander
      Jinak prosím pány, muže a chlapce, aby dotazník nevyplňovali :) Dělá to v tom bordel :)
  • Téměř polovinu "nového" obsahu z Doom 3 DLC Lost Mission jste prý již mohli vidět v původní...

největší rip-off letošního roku... fuj, Bethesdo, fuj!
  • Herní hardcore PC sestava v ceně 829$, složená především z hardware, který byl k vidění na...

Herni hardcore tohleto? Jak vtip dobre. Vzdyt to je normalni mainstream komp.
  • Warlock: Master of the Arcane: https://www.humblebundle.com/gift?key=6RV8vNUFM6seMsnc

Orcs Must Die! 2: Complete Pack: https://www.humblebundle.com/gift?key=CaYtf5GMsYmrCk5s

Crusader Kings 2: https://www.humblebundle.com/gift?key=zDnqrctSHGrPZebN
    • Už je to rozebrané a lidi ani nepoděkují. Typické. *15*
  • Celosvětově se prodalo přes 2 miliony kopií hry Alan Wake.

však je to taky super hra!

akorát jsem ji ještě nedohrál, protože má blbej systém ukládání - většinou nemám čas hrát v kuse jednu misi třeba hodinu a půl...
    • Tak pro ty co chcou zahrát teď k časopisu Levelu (sry za reklamu) ji dávají, plus comics Walking dead (u nás živí mrtví).
    • Celosvětově se prodalo přes 2 miliony kopií hry Alan Wake.

Nějaké ukládání tam funguje, ne? Už si to nepamatuju, ale rozhodně jsem to nehrál v kuse a s tímhle jsem snad problém neměl.
      • ukládání jest, ale jen na konci mise a okolo filmečků...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit