Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Všechno co jste chtěli si přáli vědět o specifikaci internetového prohlížeče konzole WiiU.

kolikrát už bylo bleskaři řečeno, aby si ty zprávy před zveřejněním přečetl? :)
    • Heh

myslím že ani einstain by to nespočital :)
  • Winter Sale na GOG

Fallout 1+2+ tactics zdarma. Na výběr ze tří dárků každý den atd. atd. hlavně slevy..
    • ucho
      pěkný. i když kdo ještě na GOGu tyhle hry nemá... :D no jdu teda hodit GOGu nějaký chechtáky na ty Vánoce, ať se mají dobře.

edit: teda když kliknu na to BIG Ones (from $4.99) tam tam nic za $4.99 není :)

edit2: wtf :) otevřel jsem si dárek Brave New Worlds a tam 50% sleva na Shadow Warrior ($19.99) a přitom dnes je v akci za $9.99, no to se moc nepovedlo :) a na hlavní stránce je za $26.66, takže dnes si ho můžu koupit za tři různý ceny? :D
    • x_ander
      A mají z toho náporu tak zasekané servery, že tam nejde nic vzít :-D..tak doufám, že to brzy naskočí...
      • No ani zadarmo to není zadarmo :) mě to šlo hned bez potíží...teď už se ale nemůžu prokousat na svůj účet abych mrknul na bonusy.
  • Draken69CZ

1.4.

Jsem zvědavej kolik webů zítra ohlásí GTA V na PC :D
    • SalemCZ
      Google se bude přejmenovávat myslim že jméno si může kdokoliv vybrat
    • Inquisitor
      A Half-Life 3 taky nesmí chybět :D
      • Draken69CZ
        Ale ten vyjde!
      • Facebook kupuje Cloud Imperium Games. Příští rok plánuje koupit Valve.
  • Video: Deset minut gameplay záběrů z multiplayeru Call of Duty: Ghosts.

Vypadá to, že poprvé v historii COD mají zbraně alespoň nějakej recoil. Trvalo to jen deset let.
  • Khanemis

Syberia 1 na GOGu

A opět někdo rozdává hry:) Na gog.com si do sobotního večera můžete přidat do sbírky první díl Syberie. Nevím, jestli se najde ještě někdo, kdo tuhle klasiku vůbec nemá, ale pokud ne, tak je to ideální příležitost to napravit. Jako navnazení může posloužit místní retro Syberie s Honzou a Petrem:)
    • Mart9
      Samozřejmě, že se najde. Já tu hru nemám a nechci ji ani zadarmo. Nic proti, ale prostě na takové hry už nemám čas. A na důchod si schovávám jiné pecky.
      • drasta
        Ok
  • Aký typ hráča si?

Ahojte,

chcel by som Vás poprosiť o vyplnenie krátkeho dotazníka k mojej bakalárskej práci. Je zameraný na nás hráčov a budem vďačný za každú pomoc. =)

Link:
    https://www.survio.com/survey/d/X2K5R1J4J6W6M6W1K

Ďakujem, GL HF

P.S. Dotazník má v sebe zabudovanú logickú maticu, teda za náklade vašich odpovedí pre Vás vyberaj aj vhodné otázky =), preto sa nezľaknite skokov v počítadle =)
  • ales.smutny

GamesPlay Carmageddon Reincarnation dnes nebude

Omlouváme se, bohužel mocnější síly, než jsou ty naše narušily dodávku elektřiny, takže dnešní GamesPlay s definitivní platností odpadá.
    • Musel jsem dát mínus. Není v tom nic osobního, ale mám-li si vybrat zda souhlasím či nesouhlasím, tak nesouhlasím.
  • Lukyz

EA mělo v prvním čtvrtletí fiskálního roku 2014 z PC prodejů větší tržby (298 milionů dolarů), než z...

Let the flame war begin! *16*
  • oktavius66

Spekulace: Děj Watch Dogs 2 bude zasazen do města Camden v New Jersey.

Já nevím jak Vy, ale Watch Dogs mě teda moc nebavil. Třeba mi nesedl děj, nebo něco jiného, ale vím, že misím jsem se vyhýbal velkým obloukem, protože byly strašně nezáživné. Spíše jsem jezdil a prozkoumával to tak strašně "přehypované" město. Nebyla to hra co nám ukazovali. Ta hra je tak neskutečně ořezaná, že by ji klidně oproti té, co byla na E3 nazval ALPHA verzí. Uvidíme jak na tom bude 2, ale mám takový pocit, že se to moc nezmění. Pokud to tedy jenom trochu vylepší a přidají pár novinek, tak se tomu vyhnu jako čert kříži. A opravdu nejsem jediný co má tento názor... Takže něco na tom asi bude.
    • prudislav
      já ve dvojku celkem věřim jestli se jim povedou vylepšení ve stylu AC1->AC2.
      Jo jasný bylo to přehypovaný ,ale zas tak špatný jak se snaží cpát lidi co skočili na lep hypu a byli zklamáni to zas není!
    • tonnymontana

mesto

Tak urcite na tom vydelaj zeleny ale me by nedonutilo zadne mesto si zakoupit "nejoriginalnejsi hru milenia" :D
    • camden? a nebude se hlavni hrdina jmenovat earl? *5*
  • Gambit92

V evropském registračním systému se objevil náznak vývoje pokračování hry Bully.

Ano prosím, vysoká v americe je pro Bully jako stvořená

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit