Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shadow of Mordor bude čistokrevná singleplayerová záležitost odehrávající se pouze v Mordoru.

Pro mne velice potěšující zpráva.Podle gameplaye by se tam ani multiplayer moc nehodil.Dopadl by podobně jako v Assassins Creed.
    • Jack1947
      Hlavne at zapracuji na pribehu jinak to bude o nicem. At to ma tak m inimalne 10-15hodin.
  • Draken69CZ

Battlefield rozšíření zdarma

Na Origin, sekce On The House, je zdarma rozšíření pro Battlefield 4 a Hardline *3*
  • Ad Spintires

Je mi docela lito ze o tom tady nepadlo ani slovo a musej si ten clanek zaplatit. I kdyz nenabizi az tolik obsahu tak se porad jedna proste o absolutne skvelou zalezitost.

Skoda jen ze se neuklada postup u MP coop hry...
    • No, obsah bude, toho bych se nebál, moddeři to zachrání http://stahnu.cz/magazin/nejlepsi-mody-a-trucky-pro-spin-tires-1.-dil
      • No co jsem tak cetl tak obsah se bude pridavat i oficialne ale zatim vlastne nikdo nevi co vsechno a kolik a tak... sam jsem zvedavej. Hlavne doufam ze zapracujou na tom multiplayeru... kdyz to kamaradovi po dvou hodinach hrani spadlo a museli jsme zacinat mapu od zacatku tak nas to nepotesilo.
        • Jack1947
          Můžeě napsat co se tam v tom Coop MP děje, prosím? Mně by to celkem zajímalo... počítám že to je něco o vezení dříví a převážení věcí z bodu a do bodu b... jestli jsem tuhle hru pochopil správně (já ji nehrál).
          • Jo presne tak prevazis naklad (objective jsou zatim pouze klady... kratke, stredni a dlouhe) z bodu A do bodu B (nekdy i C). Ta hra ale neni tak uplne o tom co vezes a kam to vezes jako spis o te ceste jako takove. Blato, voda, kameny, stromy... vsechno je tam zpracovany tak jako jsem to nevidel v zadne jine hre.

V MP si pak hrani muzes zjednodusit tim ze si muzes navzajem s druhym hracem vypomahat a hardcore mode uz pak neni takove sebemrskactvi.
            Ta hra je mnohem tezsi nez se na prvni pohled muze zdat.
            • V SP se to da hrat bez problemu.
            • Jack1947
              Díky za info, já jsem si nebyl jen uplně jistý a to je mi jasné že ta cesta asi nebude uplně růžová. V SP se to dá hrát ale taky ne? nebo je to moc HC *15* .
          • Podle mě jde hlavně o to, že jeden třeba vozí dřevo, druhej ho jistí/opravuje/odtahuje, když se něco semele, společně objevujou mapu a tak. Na YT jsou pěkná videa.
      • Jack1947
        No, není to Skyrim aby to bylo tak smutné... ještě že ty modáky máme co by jsme si bez nich počali.
    • Přesně, tohle mě taky napadlo. Inzerovat článek v podobě novinky na herní webu? WTF? Teď si budete nechávat od velkých vydavatelů platit, aby jste zveřejnili informace o jejich hře?
      • takhle prece games.cz funguje, jako placena reklama pr ubisoftu a velkych firem. proto se tady nedozviš nic o jinych menších hrách (ktere nezaplatili)
        • No vidíš, půlka lidí zase nadává jak je to tady IndieGames.cz, holt se většině lidí nedá zavděčit nikdy a dokud budou lidi, co budou nadávat na všechno i protichůdně a ne úplně všichni na jednu konkrétní věc, tak je tu všechno v pořádku a dá se to prostě hromadně ignorovat, což je to jediné, co na vás zabírá ;)
        • Jack1947
          Zase špatně maxi, maxi... *7*
        • ringmancz
          no nevím, objevuje se tady více článků o malých hrách než na jiných českých webech
          • ringmancz
            nevšiml jsem si, na koho reaguji. sry :)
    • Jack1947
      To jo, já se o tom dozvěděl až při vydání holt to asi nikoho mooc nezajímá no. *3*
  • Microsoft plánuje u nového Kinectu odměňovát hráče za sledování reklam, televizních pořádů či sérií.

Já nesnáším ten typ lidí, co vidí 1984 i v prdu své babičky, ale tohle je vážně jak od Orwella.
  • Lukyz

Mafia opět na Steamu!

První Mafia se opět objevila na Steamu včetně českého dabingu *3*
    • SalemCZ
      takže je to lepší jak na Gogu
      • PreidaQ
        No pokud je to zase bez hudby, tak to moc velká výhra i tak nebude.
        • Jack1947
          Ta se tam dá prý donahrát.
  • Jack1947

Opravdu by byl problém, vyřešit nějak nové příspěvky? - vždyt u bleskovek které se musí nakliknout ještě divným způsobem a i u ostatních to je hrůza a navíc ted nevím jestli mám reakci, kolikrát ani jestli přibyli nové příspěvky - stali se z toho pěkné luštěniny a nejsem si jistý jestli bude každý ochoten luštit a hledat >:<

• triptich
      pripájam sa k tomuto postrehu. nové riešenie diskusií je katastrofa. neprehľadné, neodznačujú sa tagy "nový príspevok", nie je možné zistiť či na mňa niekto reagoval v diskusii.

chápem, že toto je pilotná fáza (taký beta test) a vychytávate muchy, ale... vlastne áno, chce to pevné nervy. prechodovú fázu vydržíme a bude zas dobre.

P.S.: vďaka všetkým, ktorí upozorňujú na chyby a pomáhajú tak veciam napredovať. ako čítam diskusie spätne, je vás dosť.
      • Jack1947
        Jsem tolernatní a do jisté míry i celkem trpělivý člověk ale aby se můj oblibený web měnil v bludiště chaosu tak to tedy ne!
        • Draken69CZ
          Kdyby ti na tom webu opravdu záleželo tak sem nepíšeš, nebo alespoň ne takové 🤮
          • Jack1947
            Hlavně že tu jsou lidi jako ty , pilíře komunity Games 😀😛😇 Myslím že už máš dost. Od té doby si ignorován 😉
  • Miserius

Yves Guillemot (Ubisoft  Quebec): Jsem přesvědčen, že druhá obrazovka pro videohry má buducnost.

Těhle keců už mam dost... To vždy jeden Jarmil někde něco plácne (něco má budoucnost, kam se budou hry ubírat, kolik se toho prodá, jaký bude mít rano lejno) a protože někdy někde byl členem nějakýho týmu co udělal neco slusnyho, hned nas tim bude polovina webu krmit... Nehledě na to, že to zatim ani jednomu z těhle Nostradámu nevyšlo...
  • Pethulla
    Kdyby to teda někoho zajímalo, tak na GOGu je Worm Forts: Under Siege ke stažení zdarma.
  • ucho

Ne všichni z Insomniac Games souhlasí s tím, že by další díl měl být přenechán někomu jinému.

nebylo by špatné do bleskovky napsat další díl čeho... pro lepší orientaci.
    • Tohle nám bleskař dělá velmi často *2* Polepšit se prosím *3*
      • *12* Pokusím se polepšit *3* člověk na tu hru při psaní tak myslí a snaží se novinku o ni tak shrnout, že mu to při ukládání ani nepřijde.
    • to je tzv. "dopln si sam..." *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit