-
Digital Foundry vs Dead Rising 3
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-vs-dead-rising-3 ... NEXT-GEN!!!! -
-
No, on az vyjde ten "postupny update" tak zadrzeny vykon uz bude minulosti. *4*
-
Zdržím se komentáře, dobře? :)
-
To je fakt trapný... Na současných konzolích tohle občas respektuju protože to jsou starý mašinky... Ale tohle... Nejdřív machrujou jak padnem na huby z toho výkonu a dopadne to takle...
-
-
Kdo potřebuje plynulost, když se může koukat na tu super grafiku!
-
-
Příští generaci prosím raytraceovanou prezentaci v powerpointu
-
taky jsem pro, at se konzole specializujou na comics, to by jim jit mohlo *5*
-
-
z těch záběrů nemám pocit, že je to problém čistě nízkého výkonu konzole, v některých scénách, kde by člověk taky očekával drop, to 30 zvládalo.
-
-
zupa, na 20fps to pada jenom nepravidelne *5*
-
-
teda, kdyz zrovna nepouzivate plamenomet, ten ma asi lock na tech 20 *1*
-
-
Je to zvlášní .. asi čeká XO ještě nějaký update, který teda uvolní nějaký výkon, protože tohle přece nemůžou myslet vážně ne? Ještě se kasaj jak DR3 nestíhala stará 360ka a že je MS zasvětil do XO pod dohodou, že bude vydavatel a teď tahle mizérie. To říkám furt, že si na ty pravý, vychytaný hry na nový konzole počkáme tak dva roky.
-
-
-
-
Rage!
RAGE je jen dnes za £3.24 (100Kč!!!) na GamersGate. Lze aktivovat na Steamu.
http://www.gamersgate.co.uk/DD-RAGE/rage?caff=16751
Bacha, má to 25GB! *3* -
-
Bohužel prý neobsahuje Sewers DLC ani Authority DLC. Sewers by mě mrzelo dost. Tohle DLC nejde snad nikde koupit.
-
-
s těmi DLC je to divné. já koupil nedávno na impulsedriven (když se tam ještě Rage i Skyrim pro ČR koupit daly) a naštěstí tam sewers mám. je to jistota, že tam to sewers dlc není?
-
-
Na redditu někdo psal, že se to hlásí jako "Rage (NA)", které dle tohoto záznamu http://cdr.thebronasium.com/sub/11176 neobsahuje ani jedno.
-
-
na key4you.cz je to k sehnani
-
-
*1* za cenu o málo nižší než celá základní hra a navíc to má kdovíjaký původ či region blok *16*
-
-
vsak si brecel, ze to jinde koupit nejde, tak ti rikam, ze jde a to kde to koupis je uplne fuk, maximalne se to lisi v nejake forme aktivace, pokud vubec a srovnavat normalni cenu se slevou na nejakem webu je ulet :)
-
-
To bylo jen konstatování. Oficiálně se tohle DLC nikde neprodává. -
Nakupovat na podobných webech nehodlám, protože klíče často vyžadují aktivaci přes VPN a za to Valve banuje a to často. Fóra jsou toho plná. Pokud nejde o novinku tak navíc bývají často dražší než běžná cena (krabice či digi-distribuce) a o cenách v akcích na Steam/GG/GMG/ atd. ani nemluvě.
-
-
-
-
-
-
Mezi soubory GTA V se nachází hlavní postava hry Red Dead Redemption, kůň i materiály z doposud nevydané videohry s názvem Agent.
John se tam nachází, protože si jej můžete vybrat jako otce při tvoření online postavy...:) -
Mam tu klice na Dead 1,3 ... Edge .... The sims 3 ... Crysis 2 ,,, nema nekdo neco zajimaveho na vymenu ? Zdejsi somraky, kteri neumi rict ani diky ignoruju :P
-
-
prosim ta pridaj si ma na Origine ked mas alebo na Steame ... meno kaliber_83mm aj na steame aj na origine vyobchodujeme daco ok?
-
-
Ok, tak uvidime :D
-
Nabidnes mu cepicky do TF2? *1*
-
-
On mi fakt ty cepice nabidl ....
-
-
Napsal : Tvou p*cu pis si tam este vies a ohovarej mne tam na tom pojeban*m http://diskuse.tiscali.cz/games/bleskovky/obecne-1/?&itemId=1272157#item-1272157 .. koko* zasr*ty , co na to rict, asi nic
*1* -
-
Hahahahahahahahaha *1* *2*
-
zajebany pic*s najradse by som ta zajebal
-
To je fakt traged *1*
-
-
-
nabidnem mu aby ti rozmlatil ten tvuj dosratej xicht
-
-
Uuuuu, chlapecek je agresivni, kdyz nedostane co chce. Docela usmevne jak se tady porad snazis a dokonce i pod jinymi nicky. *1*
-
-
-
-
-
Batman Akrham Knight
"Zajímavej" komiks na téma PC verze posledního Batmana *1* -
Zlatí členové XBL programu dnes získali zdarma ke stažení Defense Grid: The Awakening.
Uživatelé PS+ zase dostanou tenhle měsíc Battlefield 3, takže asi tak... *5* -
-
A Saint Row 3 *5*
-
-
a Payday
-
-
-
Evil Within
Tak konečně jsem se k tomu dostal a nečekal jsem takovou pecku. Parádní grafika na to, že to běží na ID 5, takže zároveň je to nejhezčí hra na tomto enginu, mám 7790 a jedu vše na max a fxaa, nevím kolik mám FPS, ale jede to krásně stabilně bez dropů, občas při cutscénach doskočí nějaká ta textura, ale co čekat od ID5. Japonci zvládli port skvěle, sice jsem si musel stáhnout asi megový prográmek na odstranění průhu, ale jinak super. Parádní rozvržení ovládání na gamepadu, skvělá atmosféra a pocit hororu. Nejlepší hra od Bethesdy od Morrowindu -
Steam
Nepřipojujte se raději na Steam má nějakou bezpečnostní chybu a připojuje lidi k cizím účtům -
-
jo jo, viděl jsem, každěj refresh něco jinýho, i jiná země, Rusko, Brazílie, Španělsko (teda myslím) a pak mě refreshování přestalo bavit :)
-
-
-
Singleplayer Dead Space 3 bude dvakrát větší než v Dead Space či Dead Space 2.
To je co za údaj proboha? 2x širší tunel? 2x vyšší stropy? -
PS4 verze Planetside 2 poběží při 30 FPS.
taky co vlastne na "nextgenu" de 60fps, že?