-
Australské obchody K-Mart a Target stáhly z prodeje GTA V z důvodu násilí na ženách.
a násilí na mužích jim nevadí? -
-
V GTA přece za žádnou ženu, která zabíjí muže nehraješ. Kdyby tomu tak bylo, jistě by to stáhly z prodeje i kvuli tomu. Imo je to v pořádku a mužeme jen tiše závidět že jsou tak vyspělý stát. Stejně žádný zdravý člověk tak násilnou hru hrát nemuže. *7*
-
-
V AU by teda mali zakazat vsetky FPS, RPG, TPS a vobec kazdu hru, kde sa zabije co len jeden clovek.
A k tomu filmy, serialy, spravy... az tak budu ludia uplne ochraneni pred zlom a nasilim.
-
-
Ženy jsou objektivně slabší stvoření, než muži. Proto násilí na nich vyvolává tolik emocí. Je to jako násilí proti jiným slabším tvorům - vyvolá to emoce a soucit.
To bylo ale jen tak pro zamyšlení. Rozhodnutí řetězce a petici nehodnotím. -
-
To je ale hodne sexisticky prispevek, ty sovinisitcky prase :D
-
Ještě mě napadá, že kdyby jsme v GTA hráli za ženu, tak by to zabíjení dalších žen bylo pro lidi únosnější.
-
-
Jen pokud by si měl na výběr hrát v burce.
-
-
Hra by se odehrávala v čr. Tak by to bylo vyrovnané jak genderově tak nábožensky.
-
-
Mooc jednoduchý cikání by měli jít hezky do uhelnejch dolů, tam by se na to vydělali za rok.
-
A když budeš hrát za cikána tak si dojdeš na úřad a tam ti všechno daj :D
-
-
-
Asi tak no demeenti *7*
-
-
Mně to spíše příjde pochopitelné. Když by se židé zabíjeli mezi sebou, nebylo by to emočně to samé, jako když je zabíjeli Němci. Chápeš...
-
-
-
-
Austrálie je prostě Austrálie.
Mám pocit, že dokonce GTA SA bylo zakázáno prodávat na území Austrálie. -
Tohle, co se děje, se mi ale vůbec nelíbí.
-
-
Šéf Epicu prohlásil, že pokud Steam zvýší podíl, který dává vývojářům, výrazně omezí hon za exkluzivitami.
Proč se furt musí navážet do Steamu, jsou tu i jiný vydavatele, co třeba GoG ten si má nechat svoje procenta?
Hlavně to zní jako mi jsme ty hodný to ten Steam je ta zrůda co okrádá lidi.
-
-
Čím víc na Steamu prodáš ks, tím větší máš podíl.... To je docela fer, aspoň tam nejsou samé kraviny :D
Taky nevím, o co těm chudákům z Epicu jde :)
Ať raději dodají svému slavnému clientu nějakou funkcionalitu a ne jen program na spouštění exe :p
-
-
Kdyby radši dali ty prahy do klienta než do kupování vydavatelů
-
-
NEDAJ
-
-
protože proč by podporovali zlepšení služeb, když si můžou podlatit vydavatele
-
-
*Thumbs up* jinak bych to nevyjádřil hráči jsou až na druhém místě :)
-
-
Reakce na příspěvek:
A tak tobě je to jedno Jacku ne? Ty stejně jen kradeš, takže klienty nepoužíváš téměř nikdy ne?
-
-
-
-
-
-
-
-
Ještě pár klíčů
EDIT: A už jsou fuč. Tak nemáte zač, děcka. *15* -
-
McPixel je už použitej a nikdo ani nepíp.. Holt na příště vymysli lepší šifru a já si to du koupit.
-
-
Všechny už jsou vybrané:) Lidé jsou holt s prominutím kurvy, co neumí ani poděkovat, když něco dostanou zadarmo.
-
-
-
Európska únia bude dotovať videohry
http://europskaunia.sulik.sk/europska-unia-bude-dotovat-videohry/
*6* -
-
"Programátori a grafici, ktorí tvoria videohry, pritom patria medzi pracovníkov, pre ktorých nezamestnanosť nepredstavuje veľkú hrozbu a ich mzdy patria medzi najvyššie v ekonomike. "
To zjistil kde? *1* -
-
ahaa, takze chudaci vyvojari, ziju o chlebe a vode, vsak
*7*
-
-
Ze by fakt k necemu ta EU zacala konecne bejt?
-
-
Ne.
-
-
Presne, plana to predstava... ZzZ... *3*
-
-
-
Hurá! Jsme zachráněni! Aneb neumíme vytvořit slušné podmínky aby všichni nezdrhli do zemí kde zbývá ještě kapka rozumu, tak necháme vypracovat studii za 14 milionů eur a pak narveme eurodotace Pepům z Horní dolní co udělají s vypětím všech sil za milión euro evropské Fap'y Bird. Teď ještě aby měli Znojemské okurky správnou velikost a můžeme si chrochtat. Ach jo a přitom by to mohla být tak krásná věc ta unie.
-
-
DooM OST
Konecne vysel dlouho ocekavany soundtrack na noveho DooMa *5*
https://open.spotify.com/album/0KQyC28P9808r0oKKNgHvp -
Crusader kings II dnes slaví už pět let života. No a pořád mě to i po těch pár stovkách hodin baví :)
-
Pillars of eternity
a mame tu prvy gameplay :)
http://www.giantbomb.com/videos/quick-look-ex-pillars-of-eternity/2300-9224/ -
-
re:
wow, tak to je paradicka, uz se nemuzu dockat vydani hry :-)
-
-
Dark Souls SL1
Dneska jsem poprvé dokončil Dark Souls PTDE na soul level 1 a musím říct, že intenzivnější herní zážitek jsem dlouho nezažil. http://i.imgur.com/RcmEJrb.jpg (hráno na PS3)
Pár poznatků:
1. Největší bolest v zádeli = OaS(Solaire nikdy nechtěl zaměstnat snorlaxe), 4 kings(taktika "havel mode" na SL1 nefunguje), Seath(jeho lechtající krystaly vám na SL1 hodně ubírají) a Gwyn(bez parry)
2. SL1 run je výborný na získávání achievementů.
3. Sorcerer set a hand axe nejsou na houby.
4. Kuše je kamarád a umět s ní mířit se vyplatí.
5. Kašlat na Artorias of the Abyss.
6. Let the twinking begin! -
-
A Priscilla v Painted Worldu padla, nebo jsi ji nechal být???
-
-
Do Painted worldu jsem šel, protože jsem chtěl pardonerský set, ale moc pozdě jsem zjistil, že potřebuje twinkling titanite na upgrade.A k Prisciille jsem byl stejně hodný, jako obyvatelé Painted worldu byli hodní ke mně. Jakmile zmizela, tak jsem od ní utekl, než se ke mně dostala tak jsem ji trefil kuší(šipka jde vidět, i když je Priscilla neviditelná), a pak už to bylo jednoduché. Horší bylo dostat se k té páce na otevření vrat na mostě k Priscille přes to bludiště obývané cyklistickým gangem.
-
-
Jsi naprostá lama! Nehráls to na volantu ani na kytaře, neovládals to jen hlasem. Neměls zavázané oči, nepoužívals výhradně prsty u nohou a nebyls v celkové anestezii ani ve stojce pod vodou. Počkej, až dorazí Hnisavec, ten ti spočítá konkrétně, jaká lama jsi!
-
Jo taky jsem to zkoušel pro mě byla stopka u Centipede Demon a Artorias of the Abyss pak když jsem se k tomu po čase vracel tak už byl dost problém se do toho dostat no třeba až zas nebude co dělat to ještě zkusím. Taky to mám takhle rozehraná ve dvojce, ale ta mě už tolik nebere. A jako bonus k obtížnosti to hraji na K+M XD
-
-
Centipede Demon je slušná mrcha, celý bossfight závísí na tom jestli se uráčí vylézt z lávy nebo ne, každopádně se Solairem je to odst lehčí, jelikož funguje jako návnada a ty prostě můžeš počkat než centipede vyleze. Artoriase(a žádného jiného bosse z Oolacile) jsem ani nezkoušel, protože by mě dali na jednu ránu a na to nemám trpělivost.
-
-
Já se to snažil všechno dávat sám, ono jde všechno jen na to mít čas, trpělivost a nervy *15*
-
-
-
-
Tohle vypada docela vtipne
https://www.youtube.com/watch?v=RlLw9LEmEfw -
-
Když už tady mluví Osviceny za svou komunitu tak já za nás nadprůměrně inteligentní říkám, ano je to vtipné a má to určitý přesah do intra animam humanam.
-