Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechvalně proslulý scénárista Uwe Boll přiznal, že nikdy nehrál žádnou videohru.

Hmm, ano. Sice to znie kapanek NEPRAVDEPODOBNE... najma ked to vravi ujo Uwe, ale na druhej strane by to aspon vysvetlovalo, preco vsetky jeho pokusy o natocenie filmov podla hernych predloh, dopadli prakticky vzdy katastrofalne (snad jedine na FarCry sa dalo aspon ako-tak pozerat). Druha vec je, ze pan Boll ma pomerne milo prekvapil dvoma filmamy z jeho produkcie, ktore vsak nastastie nemali s hrami absolutne NIC spolocne... a ako sa nasledne ukazalo, v danom pripade vsetkymi nenavideny Uwe Boll celkom slusne zabodoval. Pre zaujimavost, islo o filmy "Rampage" z roku 2009 (podotykam, ze tento rok natocil akesi "volne pokracovanie" s nazvom "Rampage: Capital Punishment", zatial som nemal moznost film vidiet a mam obavy, ze na povodnu snimku to uz nebude mat ani z daleka...), nuz a druhy obstojny filmik bol "Tunnel Rats" z roku 2008... Dodnes si spominam, ako som na oba filmy doslova neveriaco ziiiiiiiiral jak kraaaaava *8* a skratka mi neslo do hlavy, ze prave za danymi vytvormi stoji Uwe Boll.
    Faktom vsak je, ze prave vdaka tymto filmom som pochopil, ze Boll zase nie je az taky rezisersky a scenaristicky diletant a pokial natrafi na nejaku viac ci menej vlastnu ideu, ktoru nasledne pomerne dobre rozvedie v scenari + si to cele sam zreziruje, potom dane filmy nie su ani omylom na zahodenie. Avsak opat opakujem: tento zaujimavy "bollovsky fenomen" sa tyka vyhradne filmov, ktore nemaju nic spolocne s hrami (hoci paradoxne... ak ste to pred casom zaznamenali, tak praveze na motivy Uweho filmu "Tunnel Rats" vznikla pocitacova hra... t.j. vynimocne sa situacia komplet obratila *1*).
    Skratka, nas stary dobry Uwe zrejme nikdy neprestane cloveka prekvapovat, avsak to, ze by v zivote nehral ziadnu pocitacovu hru (toboz ked si trufal podla nich tocit filmy)... sorry Uwe, ale toto ti fakt nezozeriem... *3* *2*.
    • Nechvalně proslulý scénárista Uwe Boll přiznal, že nikdy nehrál žádnou videohru.

Kéž by to u něj bylo spíše naopak - hrál by hry, ale netočil by podle nich filmy
  • Jedna ze zahraničních TV se chytila příběhu rodičů, které rozčílil adoptivní dialog v Portal...

[sarcasm.start]Proboha to je hrozné!!! Nejspíš se celé Valve spiklo proti té nebohé holčičce a schválně do hry vložili sekvenci, kde ji robot říká že je adoptovaná. Nejspíš to nemělo nic společného s příběhem hry. To je snad ještě horší než když na mě v GTA NPC řvaly, že jsem vrah, hotová kyberšikana.[sarcasm.end]
    BTW Bílí rodiče + dcera asiatka. Jak dlouho by to před ní asi utajili *1*
    • Jedna ze zahraničních TV se chytila příběhu rodičů, které rozčílil adoptivní dialog v Portal...

Kdybys uměl anglicky a viděl tu zprávu, tak rodiče tam říkají, že je úplně jiná (ano, rasa) než oni a ona to samozřejmě ví, že není jejich. To nebylo o nějakém utajování. Problém je v tom, že jednou o tom budou mluvit, ale tohle "vysmívání se tomu, že nemá rodiče a je adoptivní" ve hře celou situaci ztížilo. Ten otec si to každopádně moc bere, holce je to šumák, nějaká hra ji psychicky nezničí, vždycky jí to můžou vysvětlit, že je to jen z legrace v té hře, protože takoví už lidi jsou, dělají si někdy i drsnou legraci.
      • Pokud si portal 2 hral,tak urcite vis,ze to vubec nebylo vysmivani se adoptovanym detem,ale snaha psychicky deptat hlavni postavu ve hre.Paradox je,ze ve hre jsou 2 situace se zminkou o adoptovani a zrovna ta scena,kterou ukazali v te reportazi obsahovala i odpoved ve smyslu "co je spatneho na tom byt adoptovany",coz oni samozrejme zamerne neukazali.
        Zase delaji aferu z blbiny a rodice se nejspis chteli zviditelnit,protoze dceri to ocividne bylo sumak.Ve filmech se takove narazky najdou taky a nikdy z toho nikdo nedelal takove halo.
    • Black_Hand
      no tak o tom "btw" taky mluvili ty rodice, ze ano.
  • Petice za vydání PC verze hry Bloodborne nasbírala již 15 tisíc podpisů.

Tohle nechápu. PC lůza nadává, jaká je to konzolová ptákovina apod, ale přitom sepisují petice pro vydání na Master Race platformu.

Nebo je ten hate jen zde na games. Těžko říct... potuluje se tu až moc ynteligentních jedinců.
    • To neni ani jedno 1% PC hracu, me osobne treba ta hra nijak na PC shazet nebude.
      Vyjde, zahraju. Nevyjde, zahraju jinou hru, fakt tyhle petice nechapu.
  • Mortuus

Máte problém s připojení. Microsoft má jinou variantu. Kupte si X 360 :D

http://www.youtube.com/watch?v=jzmVcasl3ZU
    • Ty vole, já tady chcípám smíchy. Ta hudba ve spojení s tím ksichtem... *15*
  • Obrazem: Grafický rozdíl mezi nízkými a ultra detaily v PC verzi Dragon Age: Inquisition.

Ukazovat rozdil v grafice na obrazcich co maj takhle nizky rozliseni je fakt super...
    • Lukyz
      Koukni na tohle: https://www.youtube.com/watch?v=R58l7trgMbE
  • Vývojáři Uncharted 4 si dali za cíl, aby hra vypadala ještě lépe než v E3 traileru.

Trailer vypadá vizualně hezky, ale tak trochu pochybuju, že finalni hra bude vypadat stejně. Jedna věc je ingame filmeček a druha věc je samotny gameplay s fyzikou, AI nepřatel a tunou dalších věcí, které musí konzole počítat.
    Navíc kolikrát už sme zde měli podobné případy, kdy finalni hra vypadala značně hůře, než původně prezentovaný materiál.
    Ale tak třeba překvapí.
    • je to možne když prihledneme že takhle vypadal crysis 1 na pc pred deseti lety
    • Magister_Peditum
      Tak nepochubuju, že hra zase bude vypadat prvotřídně, ale že by už měli tahle vymakanou fyziku vody pro ingame?
      • Jack1947
        Takto je snad všem jasné, že to je trochu nadsazené ale říkat. " Ale tak třeba překvapí" zrovna u této hry mi příjde velice mimo mísu a napíše to hlavně jen někdo kdo snad Uncharted nezná nebo co. *7*
    • Jack1947
      Kolik z těch zminovaných případů bylo Uncharted 0... tahle hra prostě musí vypadat minimálně tak jako bylo v traileru... Když COD tak jak bylo prezentováno bude vypadat tak tohle musí ještě lépe a ne snad třeba překvapí to neberu. *3*
      • To není pravda Uncherted 3 vypadalo na E3 mnohem líp než ve skutečnosti viz. http://www.lazygamer.net/ps3/uncharted-3-looked-way-better-at-e3/
        • Jack1947
          Pár detailů... divím se že to ještě dneska někoho vytrhne ze židle... *7* nezapomen že dnešni n-gen konzole se výkonem přibližují více stolnímu pc takže ano, může to vypadat ještě lépe ale s tím co bylo v trailer bych se bohatě spokojil. Tečka. *4*
          • U Watchdogs jsi prskal, že to nevypadá na chlup stejně jako na E3 a tady ti to nevadí?
            • Jack1947
              Přesně tak. *3*
          • Jacku Jacku *1* *1* , ty ses vazne vtipalek. Doufam, ze nas zde budes svym svebytnym humorem obohacovat jeste dlouho.
            *****JACK NA HRAD*****
            • Jack1947
              Jasně, já to řikám bez srandy je život nudný, pořád. Jenže vtip je v tom že já nevtipkuji opravdu to tak beru... jasně tak budu tady pořád. To bezesporu když tu bude něco zajímavého ale přijde na to když bude o čem diskutovat. *3*
  • Společnost USPTO došla k závěru, že "Let's Play" je čistě popisný pojem a nelze si ho přivlastnit.

"Společnost" USPTO je United States Patent and Trademark Office, tedy Patentový a známkový úřad Spojených států. V tom odkazovaném článku je to napsané hned na začátku. Jako že to fakt nejde minout.
    • PreidaQ
      Už sis mohl dávno zvyknout, že bleskař pracuje na principu: "Nepřemýšlej. Jednej!".
      • Jack1947
        Jak já lol.
        • ne, ty jses jen debi|
  • ringmancz

Osmiletý hráč utratil přes iPad rodičů ve hře The Simpsons: Tapped Out 980 liber za virtuální koblihy....

dobře jim tak, když jsou hloupí a mají tam uložený údaje na kartu, kdy stačí jenom klikat
  • Inquisitor
    Ale že všichni rozdávají jenom na Origin :D
    • Ataker
      Tak steam klíče si nechávám hlavně pro bratra...
    • Veskoslav
      Bych dal i na Steam, ale už jsem je rozdal:)
      • počkat....to jako že jsou steam a origin keys dělitelné?...jakože každý můžu použít zvlášť?...se mi nějak nezdá
        • Tilwaen
          Můžeš si nechat vygenerovat jak na Steam (asi 5 her), tak i na Origin - některé hry i dvakrát. Alespoň tedy mně to šlo *3*
  • Vojta_Ilavsky
    Můžou mi prosím cenzoři vysvětlit, proč se mažou příspěvky zpochybňující jejich inteligenci a nevybírávé mazání rozumných a jiných zcela politicky korektních příspěvků?
    • Keyz
      To vždy klasika. Soukromý web kde nemají přesně napsány pravidla a nemáš možnost to ani poté řešit.

Tak si vždy mohou smazat co chtějí. Jako na Idnes a jako skoro všude. Prostě je to na tom vrchním mazači bez odvolání.
    • Smazane byl ten prispevek naprosto v poradku, Nadavky a urazeni se mazou vsude.
      A tvoje argumenty sou veskery zadny, sam mas doba grafiku na pokraji smrti, ale delas tady chytraka nejvetsiho, takovy mam nejradci.
      • Vojta_Ilavsky
        Na hry z GOGu bohatě stačí, na ty co nejsou na GOGu mám X1. :) A neřek bych že je 7850 OC zas tak úplně na pokraji smrti, navíc hraju v HDéčku, ne ve FHD, ne každej je extra majetnej.
    • Rozumných možná podle 17 letého děcka. Píšeš příšerný bláboly a ještě se divíš. Zdravím konečně dobře fungujícího admina.
      • Vojta_Ilavsky
        Mě nic nesmazali. *7* Jinak taky tě zdravím, LV426. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit