-
O PS4 je skoro vražedný zájem
http://i.imgur.com/EhUlwqF.gif
*15* -
-
Haha, ti prodavači,jak radši utekli bokem :)
-
chudáci, pro takový šrot takhle zatemněný mozek
-
Klasika. Tři konzole k volnému prodeji a 150 lidí, co si myslelo, že na ně vyjde.
-
-
Borderlands: Game of the Year
tak mě ukecali, informuji dopředu, ať nalezou další lidi :)
http://www.steamgifts.com/giveaway/5mSmo/borderlands-game-of-the-year
konec neděle 7.7. 19:00 -
-
myslim, ze skupinu uzavru a vsechny povyhazuju a necham si to vsechno pro sebe *16*
-
Nice, taky teda budu muset neco rozdat :)
-
-
Mass Effect Andromeda N7 Day trailer
snad to neposerou
https://www.youtube.com/watch?v=pyZw_oqk7Q8 -
-
Odklad na Q2/17 (tzn počítal bych s tím tak nějak na Vánoce)
Asi jim 150 genderů při generování postavy přišlo málo, tak si berou čas na dodělání dalších... -
-
Lepší odklad než rozbitá zprasená hra.
-
-
-
Neoficiálně: Za PC verzi GTA V je zodpovědný stejný tým, který se postaral o PC verzi Max Payne 3 a již nyní běží při 60 FPS.
Tak to mě uklidnilo. Max Payne 3 byl, co se týče optimalizace, po hrozném GTA IV a ještě horším L.A. Noire takový malý zázrak. -
Cossacks II: Napoleonic Wars Steam Key: G79EG-YDJ0B-WLX79
-
Kickstarter Third Editions Books - Překlad francouzských knih o videohrách do angličtiny
https://www.kickstarter.com/projects/thirdeditions/third-editions-books-your-ultimate-gamer-library/description
Jedná se o knihy o těchto hrách a herních sériích - Final Fantasy VII, Zelda a Dark Souls. -
-
doba pokrocila, nieco take pred 10 rokmi urobili nadsenci zadarminko vo svojom volnom case
-
-
A ty nadšenci to vytiskly s barevnými ilustracemi a vydali to s pevnou vazbou v dřevěném obalu? S takovýmhle přístupem se nemůžeme divit, že u nás česky nebo u vás slovensky skoro nic nevýjde a pokud ano tak jsou to věci typu příručky k Minecraftu. Jestli ti jde o tohle tak to bude určitě chvíli po vydání bude v pdf na netu "zadarmo" o tom nemám žádné iluze, ale u takovéhle publikace mi to příjde škoda to nemít jako knížku. Z téhle série mě zajímá akorát Zelda, ale mají připravený zajímavý ediční plán do budoucna
-
-
nie, hodili to do pdf, a vytlacit si si to mohol sam(co spravilo tak promile ludi, ostatni si to v pdf precitali)
lebo dreveny obal ti tam bude chybat... -
-
Kdyz se ti nelibi ze si lide chtej nechat za praci zaplatit tak jdi prikladem a zacni pracovat zadarmo
-
-
vid vyssie
-
-
Aha a víš že ti, co vedou tuhle kampaň na Kickstarteru jsou i autoři a vydavatelé originálních textů ve francouzštině? Ty bys napsal a vydal knihu(což v případě takhle ambiciózních příruček zahrnuje nejen spisovatelské střevo a nahranou celou sérii, ale i rozsáhlý výzkum a odborné znalosti) za peníze a pak by si jí zadarmo přeložil do cizího jazyka a dal jí k dispozici na web?
-
-
skavene nevím na které planetě žiješ, ale knihu o hře zadarmo, která má 300+stran a drtivá většina je text jsem fakt nikdy nikde neviděl, leda že by to někdo napsal jako velmi obsáhlou diplomovou práci a v takovémhle rozsahu spíš ještě rozšířenou na doktorát
-
Ale taky jsi psal: "predtym taketo veci boli o fandovstve, teraz je to len biz"
Uprime si ani nevzpominam ze by pred deseti lety nekdo neco takoveho dal dohromady a bylo to zadarmo.... -
asi zle citas, napisal som: doba pokrocila, nieco take pred 10 rokmi urobili nadsenci zadarminko vo svojom volnom case
dialo sa to, nic viac -
Je uplne jedno kdo kam koho pred 70ti lety dotahnul kdyz stejne nedokazes porad prepnout svoje mysleni z "veci od fanousku maji byt zadarmo jinak je to biz".
-
sorry nie, v 48. v cechach vyhrali komousi(u nas Demokraticka strana, so 62%), a spravili puc v celom ceskoslovensku :(
a od vtedy sa z tych cervenychszraciek nevieme vyhrabat
a ad:
mi jsme k vám dotáhli akorát tak elektřinu a ukázali jak používat příbor.
este ste k nam poslali husitov, ktori v ramci cezhranicnej spoluprace vysekali par hradov *1* -
Sami jste je volili, mi jsme k vám dotáhli akorát tak elektřinu a ukázali jak používat příbor.
-
predtym taketo veci boli o fandovstve, teraz je to len biz. komunizmus si strc tam kde to mas najradsej
vy ste ho k nam priniesli a my sa s nim serieme 80 rokov
*7* -
Ne ze neco takovyho dela ale kdyby to udelal tak by to dal urcite vsem zadarmo.
Nejak se s tim budovanim komunismu musi zacit a zacit kecama je vzdycky nejjednodussi.
-
-
-
-
-
-
Humble Bundle - Tom Clancy's
Právě začal nový Humble Bundle.
Bohužel, všechno na Uplay *6* -
-
Nový v uvozovkách, tohle už jednou bylo.
-
-
Poslední dobou docela často opakují starší akce
-
-
Původně jsem chtěl dát těch 9 USD , ale s Uplay se spokojím s dolarovkou :/
-
-
Ani dolar!
-
-
-
Tyranny of King Washington DLC pro Assassin’s Creed 3
hele někomu už docela šibe, toto DLC bude vydáno na části, to už jako přichází doba kdy DLC budou mít svá podDLC? Chce se mi zabíjet a zvracet (jak se kdesi zpívá) I přesto že jsem fanoušek AC serie tak toto si kupovat nehodlám a vyzývám i ostatní, aby tuto ohavnost nepodporovali, kde nebude poptávka nebude ani nabídka! -
-
Ona uz koupe AC3 neni zrovna velka vyhra. Imho vsechny predchozi dily byly lepsi.
-
-
s tím souhlasím *3*
-
-
-
IRON MAIDEN RPG
IRON MAIDEN vydají ve spolupráci s Roadhouse Interactive a 50cc Games letos v létě RPGéčko "Iron Maiden: Legacy Of The Beast", které bude vycházet z "mytologie" skupiny. :-D To bude Dark Souls hadr! -
-
No tak jedna hra na motivy IM už tu v minulosti byla a nedopadlo to dobře.
-
Roadhouse Interactive? Jejich stránky tvrdí: "Developing and operating premier games
for smartphones, tablets and connected devices" a při pohledu na jejich dosavadní hry je jasné, že fakt nemůže být o co stát. -
Jako sranda a zajímavost možná, ale tipuju, že do pořádného kvalitního titulu to bude mít hodně daleko. *4*
-
-
jde vám někomu přihlásit se na STEAM ?
-
-
Ach jo ja na slevy kaslu... chtel jsem si proste zahrat :(
----
V offline rezimu funguje vsechno takze nakonec no problem :D -
-
Ale DOTA ne *1*
-
-
Bobby Kotick (CEO Activision Blizzard) obdržel roční bonus 7,85 milionu dolarů.
proč ne? steam obchod snad neni závislej na herních serverech, stejně jako mě chodilo cs:go celou dobu -
-
Ale DOTA servery byli taky dole ;) http://steamstat.us/
-
-
Dnes od 14 hodin si můžete přijít zahrát Need for Speed Rivals na unikátní akci do Cinema City Nový...
tak to pak jo :)
-
-
-
-
-
Mohu za to fajne slevy, no :)) http://steamstat.us/
-
nejde a už mě to začíná s*át *16*
-
-
Ještě že se neodhlašuju *14*
-
-
Ne steam je offline
-
-
díky teď koukám na stránky přes web a mají tam pěkné slevy na pěkné hry, tak možná velkej nápor :-D
-
-
Nevim proč blázní, když je to až do pondělí. Ale do GTA půjdu.
-
-
Kolik stojí? GTA IV nebo nějaká edice?
-
Bobby Kotick (CEO Activision Blizzard) obdržel roční bonus 7,85 milionu dolarů.
GTA kompletní balík za 6 eur, to se neodmítá :)
-
-
-
-