-
Popularitu Splinter Cell brzdí podle Jade Raymond komplexnost.
Boze ona je naozaj taka tupa, alebo len rapoce PR zvasty? -
-
to je právě ono, popularita není kvalita - to je jen údaj, kolika lidem se to líbí.
a čím jednodušší, tím se to zákonitě líbí víc lidem, bohužel. -
-
No tak přidáme koťátka , pejsánky , rozpuč Poua ..... a ten správný Splitter Cell pak dosáhne na těch 100 milionů aktivních hráčů ....
-
-
-
The Humble Paradox Bundle Has Begun!
You’ve been demanding it for months, but we were too modest to make it happen… until now! The Humble Paradox Bundle will go live today, 8 p.m. CEST (11 a.m. PDT), and you can make a donation to your choice of worthy charities while picking up a bundle of Paradox favorites!
Of course, some of our fans aren’t very humble at all, and they’ll want to make a bigger donation. Which is why, if you donate more than $125, you get The Big Kahuna package… a copy of EVERY SINGLE PARADOX GAME on Steam (not including Europa Universalis IV or DLC packages)! -
-
Warlock Master of the Arcane
War of the Roses
Magicka
The Showdown Effect
Dungeonland -
-
jsou všechny steam klíče pod average dohromady?
-
Prosím Tě, kde to vidíš? Já jsem asi slepý a blbý a to mám zasílání novinek z Hubble..:(
-
-
Tobě zasílaj novinky z teleskopu??? A co? Je vidět něco zajímavýho? :)
-
-
-
Kdes to vyčetl? *8*
-
-
Paradox Newsletter co mi přišel.
-
-
-
Diablo 3 - patch 2.0.1 LIVE
Patch 2.0.1 je LIVE!
http://eu.battle.net/d3/en/blog/12671560/patch-201-now-live-25-02-2014
Navic Blizzard na svych strankach aktualizoval Game Guide. Jsou tam nyni nove popisy legendarnich a setovych predmetu, nove popisy skillu atd.. -
-
Ted, s patchem 2.0, Diablo vypada, hraje a lootuje se v nem daleko lip, oproti dobe kolem vydani, kdy jsem ho koupil a hral ja. Takze kdo jeste s tretim Diablem nemel tu cest, mozna by mu mohl dat sanci prave ted. Na druhou stranu je nutny instalovat aplikaci (battle.net – 200MB), aby se hra dala vubec spustit. Takze dalsi aka STEAM manazer do vasich pocitacu...
PS: Dotaz mistnim slevovym baronum – Nejaka akce na datadisk, v pripade Blizzardu, asi nehrozi co? Takovy petikilo bych za listek do Diablovskyho lunaparku jeste dal. -
To ještě někdo hraje? ;-)
-
-
Myslim, ze moc lidi ne. Ani ja to uz peknou chvili nehral.. Ale myslim, ze hodne lidi s prichodem datadisku (patche) a zrusenim aukce opet zacne. Alespon ja urcite ;-) Veci, ktery mi na vanille vadily jsou odstraneny patchem a fura dalsich (alespon dle meho nazoru) super veci bude pridana v datadisku..
-
-
-
Armikrog. od tvurce Neverhoodu na kickstarteru:
http://www.kickstarter.com/projects/1949537745/armikrog -
Lizard Squad v televizi
https://www.youtube.com/watch?v=ngp4kSB5z80
-Není vám líto, že jste zkazili Vánoce spoustě lidí?
-Spíš mě mrzí, že lidi nemají na Vánoce lepší věci na práci, než hrát hry.
a my, blbý děcka, taky nechceme být na Vánoce s rodinou a proto shazujeme servery... -
-
Na druhou stranu je to snad poprve co se v televizi mluvi o hracich jako o obetech a ne jako o potencialnich skolnich strelcich, outsiderech nebo o lidech co jedi maly deti. Asi se to zrovna hodilo...
-
Jsou to k*koti, o tom se nemá cenu se bavit...určovat někomu, co má kdy dělat...
-
-
Podle analytické firmy Cowen se prodalo méně než 100 tisíc kusů Wii verze Call of Duty: Modern...
Příště to už na PC vycházet nemusí, nikomu to chybět nebude. -
Namco Bandai udělal chybičku v názvu 3DS titulu, který nazval Naruto Powerful Shippuden (namísto Nartuo...).
Si se nám nějak zamotal bleskaři ... -
-
Díky, tak dlouho jsem se snažil, abych to napsal dobře špatně, až jsem to napsal dobře *3*
-
-
No to je stále zjevné :D
-
-
Ha, spřízněná duše. Tak přeci jenom jsem neměl vlčí mlhu.
-
-
Už jsem se málem začal obávat , že jsem to celou dobu špatně četl :DDDD
-
-
Same here...
-
-
-
-
Tak lidi už přestaňte válčit :) http://www.dorkly.com/comic/56328/the-greatest-next-gen-internet-champion-of-all-time
-
-
Normalne to alespon trema az ctyrma dlouhyma hrebikama pritlouct nekterym lidem na celo...
-
Pecka. *1*
B. -
Brilantní!
-
-
Nove labuzo se Skeldalem!
https://youtu.be/A7sh45DQNFo -
-
Supééér, díky za upozornění! *4*
Koukám že Červ, konečně si vědom svého zvučného až mohutného hlasu, si stáhnul hlasitost, jenže zase moc. Takže teď je opačnej problém, máme hlasitej Rohlík. *1* -
-
No a pak to outro mi pěkně protáhlo repráky *15*
-
-
Dobrý vědět dopředu, dík! No stejně na to zapomenu. *1*
-
-
-
Paráda. *4*
-
-
UbiSoft odpískal po I am Alive i PC verzi Ghost Recon: Future Soldier, počítačovým hráčům bude...
hold pujdeme brzo vsichni do nejblizsiho kramu a koupime si kazdej jednu konzolku, k tomu jeste jednu TV protoze na nas manzelky budou kricet, ze se nemaj kde koukat na ordinaci v ruzove zahrade a vsichni si vesele budeme lezet v posteli s ovladacem v ruce a budeme jedna velka rodina co si zahraje kazdou hru ktera bude oznamena. Za chvili zacnou hry vydavat jen na mobilni telefony, protoze vyvoj neni tak drahej a na konzole se najednou zaclo hodne piratit. Za chvili vytrhaji tel. budky protoze par chytrych hlav umi misto minci hazet kovove odrezky a automat se chova jako by se nazral penez. Jeste nejaka debilovina padne z tech nechutne nevychovanych vyvojaru? Vidim to asi takto, hold konzole je pro vyvojare moc jednoducha a nemusi se tudiz sr-t s vyladenosti hry, dobrou hratelnosti, ovladanim co sedne do ruky a hlavne na dnesni pomery grafickym zpracovanim, coz pro me tak velkou roli nehraje.