-
VR od Valve se jmenuje Vive a výrobcem je HTC
http://www.pcgamer.com/valves-vr-headset-is-named-vive-and-htc-are-making-it/ -
-
tak to vyzerá lepšie ako som čakal, oculus bude mať veľmi silnú konkurenciu.
-
Half-Life
Three
Confirmed! -
-
nebo canceled
-
-
Huš, nerozbíjej internet *2*
-
-
-
" In the meantime, here's a brief video showing a bunch of nonsense and a dude taking the goggles off:"
*15* *15* -
-
Ten týpek vypadá jako Louis z L4D -> Left 4 Dead 3 confirmed!
-
-
-
Smyslové brnění
Smyslové brnění pro hráče: http://www.kickstarter.com/projects/141790329/araig-as-real-as-it-gets -
stare handhaldy
Retro handhaldy pro ty co chteji zavzpominat treba na nu,pogodi!
http://pica-pic.com -
-
jsem si nejdřív myslel, že ten link povede sem :) ale web dobrej, já měl (asi ruskou verzi) Octopus a ještě něco
-
-
Hlasujte v pořádných /v/GA
http://vidyagameawards.com/index.php -
-
Tak Karl Marx award mě pobavila. I když teda ty nominace vykazují slušný hate...
-
-
Neřekl bych... řekl bych, že většina kategorií je naproto očištěna jak od hypu a fanboyismu, tak hatu.
Osobně bych teda do "Blunder of the century" přidal Titanic 2, ale to je už jen moje osobní preference. -
-
Možná je očištěna od hypu, ale rozhodně je zatížena myšlenkou: "Tak a teď ukážeme všem těm komerčním AAA titulům a zaplacejenm recenzentům, jak vypadají pořádné nominace", což má za následek, že marketingem hypované tituly jsou jimi až příliš kriticky sráženy, případně zesměšňovány.
Ve výsledku to na mě působí jen jako pózérství lidí, kteří mají potřebu vytrubovat do světa, že jejich intelekt byl tou snůškou komerčních hovadin uražen. Takové mám stejně v prd*li, jako lidi okolo skutečných VGA. Je to prostě z extrému do extrému. -
-
Asi máš pravdu. Spíš určitě.
Ale když si musím vybrat, tak budu raději pozér na /v/GA než pozér na VGA. *3* -
-
Já budu raději já a i nadále budu hry hodnotit podle toho, jestli a jak mě baví *3*
-
-
-
-
-
Nejvíc mě asi dostala nominace VGA v kategorii Teabagging Award for worst video game related event *4*
-
S jejich nominacemi souhlasím několikanásobně víc než s těmi z VGA a ty názvy kategorií k tomu *3*
-
-
Dnes v 19:00 expirují kupóny se slevami, které jste mohli získat v rámci vánoční akce na STEAMu....
Ty kupony si můžou strčit někam, když v akcích bývají slevy o desítky procent vyšší. Mám jich snad 20 a všechno výsměch. S tímhle mě Valve nasralo, jinak mám ty jejich akce rád. *16* -
-
Příště by ti měl Gabe osobně akorát na**at do huby. Přemýšlej občas trochu.
-
-
Jenže tohle je akce typu vlk se nažral a koza zůstala celá. Aneb dáme vám něco, co vůbec nevyužijete, ledaže byste byli padlí na hlavu.
-
-
Steam verze Duke Nukem Forever za necelou stovku: kupovat můžete do něděle 13 hod na Green Man Gaming.
Tak napríklad ja som tam mal splnený len jeden jediný achievemen z hry, ktorú som vlastnil už predtým (Red Orchestra 2) a Valve mi tesne pred koncom akcie bez slova poslalo Portal 2 *4*
Úplná nechápačka, čumel som jak puk...
Btw, keby niekto chcel, stále to mám na výmenu. -
Pravda je,že měli už i lepší akce.Na druhou stranu,spousta lidí dostala zadarmo hry a né jen slevové kupóny.
Nemluvě o tom,že plno lidí těch kupónů využila a nebo je vyměnila za něco jiného.
Takže není pravda,že by ty kupony byly úplně naprd.
-
-
-
Hmmm, Valve ti dalo zadarmo zlavy na hry a este ta tym nasrali? :) No teda, co si to ti parchanti dovoluju!!!???
-
-
Zadarmo to teda nebylo. Většina kuponů, co rozdali, byli za ajchy z her, které by lidi normálně vůbec nekupovali. Ještěže nejsem jeden z nich.
-
-
Jednak tě nikdo nenutil ty hry kupovat a navíc každý den tam byl minimálně jeden "free" achievemnt,kdy jsi nepotřeboval žádnou hru.
To jsi snad vážně čekal,že bude vše uplně zadarmo?
Navíc spoustu lidí některé z těch her už dávno vlastnili a nebo měli v plánu si je pořídít.
To,že se našli tací,co jsi kupovali spoustu těch her ,jen pro to,aby dostali achievemnt,přičemž je ta hra vůbec nazijímala,je věc druhá. -
-
Jde o to, že slevy 25% na tituly, které měly slevu 75% v té samé vánoční akci je výsměch. Spousta her měla větší slevu i když nebyly zrovna v denní akci.
-
-
No, pokud se dobře pamatuju, tak se ty kupony daly využít, i když ta hra byla ve slevě. Hra byla slevněná třeba o 50% a na to se dalo ještě využít kupon.
-
Souhlasím,tohlě bylo naprd,na druhou stranu člověk mohl počkat a slevu vyměnit za něco jiného po zkončení akce.
Přece jen se vždy najde spousty lidí,kteří slevu na danou hru zmeškali.
Souhlasím,že ta akce nebyla nic extra,ale zase tak dramaticky bych to nevidel.
Navic ber to tak,že to je takovy bonus k velkym slevam behem svatku a o ty slevy šlo přece předevsím.
A ti štastnější dostali i hru zadarmo.
-
-
-
-
-
-
vďaka gamesconu som sa dostal k infu o dobre vyzerajúcej hre Crossroads Inn. Mal by to byť simulátor krčmy niekde na kraji fantasy kráľovstva. vy ako krčmár zlepšujete svoj podnik a činíte rozhodnutia, na ktorých základe môžete viac, či menej ovplyvňovať svet. vplyv by mal byť čiastočne riešený cez klientelu, na ktorú sa zameriate.
koncept zaujal, graficky je to pekne štylizované... za mňa to má potenciál.
-
Kvíz: Rozumíte mluvě dnešních hráčů?
Stejně jako každá jiná komunita mají i
hráči počítačových her svůj vlastní slovník, pro neznalé často
nepochopitelný. Vyzkoušejte si, zda znáte alespoň rámcově jazyk
„pařanů“.Zatím asi nejlepší kvíz vůbec... je to jednoduché hraji ONLINE hry tak se vyznám v podobných zkratkách! akorát jsem se sekl u jednoho ale to bylo z Fortnite... takže pohoda🙂
Váš výsledek: 95 %
n00bKazuálGamer>> No lifer <<
do57 dO8Rá PráC3, l3PŠÍ uŽ 7o 8Ý7 N3mOhlo. měJ73 4L3 5L17ovánÍ 1 2 O5747níM1 4 PoDObNÉ vYj4dŘovÁNÍ 51 N3CH73 J3N do H3r, OK?
Dosáhli jste percentilu 91,79. Odpovídali jste tedy stejně nebo lépe než 91,79 % ostatních čtenářů.
-
-
Tak tohle je ten poslední kvíz, který bych čekal, že udělám bez chyby, přitom hraju jen sportovní hry. Stydím se.
Váš výsledek: 100 %
n00bKazuálGamer>> No lifer <<
do57 dO8Rá PráC3, l3PŠÍ uŽ 7o 8Ý7 N3mOhlo. měJ73 4L3 5L17ovánÍ 1 2 O5747níM1 4 PoDObNÉ vYj4dŘovÁNÍ 51 N3CH73 J3N do H3r, OK?
Dosáhli jste percentilu 100,00. Odpovídali jste tedy stejně nebo lépe než 100,00 % ostatních čtenářů.
-
Mám stejné skóre, špatně jsem odpověděl u otázky default, kde byla správná odpověď "jste trapní, protože jste neutratili peníze za žádné kosmetické doplňky" není divu, že tohle neznám. Já mám v tomhle radši Diablo 3, kde jsou taky kosmetické předměty, ale jediný způsob jak je získat je zúčastnit se a dodělat sezónu, nebo na křídla mít koupenou jinou hru od Blizzardu, což aspoň nepovažuju za vyhozené peníze.
-
-
Mě to přišlo až moc jednoduché jinak konečně někdo kdo taky tu anketu udělal minulou tady nikdo ani snad nečetl.
Ted si někomu napověděl , já jsem schválně nenapsal o tom. Myslel jsem že to tak je ale stejně volil naprostý zelenáč protože by to měla být taky pravda Default= nový hráč.
-
-
-
EA na E3 odhalí Mirror's Edge 2 a novou hru od Criterion Games (Burnout).
Že by něco jiného než závodní hra? Očekávám FPS na Frostbite. Něco ve stylu Black by bodlo. *1* -
-
Black dvojku bych bral všema jedenácti, if you know what I mean *5*
-
-
MOBA na pc
Zrovna včera večer jsem neměl do čeho píchnout, práce hotová, přítelkyně s babincem na dovolené, tak jsem si dal práci a zkusil zmapovat nejprve žánr MOBA a kolik her je na pc k dispozici v rámci F2P modelu. To číslo mě docela zarazilo. Využil jsem od vyhledávání až po klasickou Steam nabídku her a došel jsem k číslu 59. 59 her MOBA a opravdu je z čeho vybírat. Od klasické LoL, Doty či Hon až po tak bizarní, že bojujete opačně za miniony a zabíjíte hrdiny až po řízení draků. A k tomu se chystá vyjít či se připravuje dalších 10 her tohoto žánru. Začíná to být už docela slušně zastoupené a člověk si prakticky vybere jakýkolik žánr (FPS, RPG, RTS) a i pohled. Od plošinovky po klasickou až po FP pohled. Docela zajímavé zjištění. Jenom do povědomí se ale dostane 4-5 her tohoto žánru a zbytek je okrajový. -
-
Já na tyhle MOBA hry nejsem. Jediné co mě opravdu baví je Smite. Ten RTS pohled mi u her kde rozhoduje každá vteřina vadí a Smite přesně tohle odstraňuje.
-
-
Ano, SMITE souhlas taky nemám rád moc ten pohled z výšky a neustálé klikání to mně moc nebaví, mám radši přimou akci. *4* Nepřejlednost je spíše u těch klasických moba her ne, když neví pak člověk kde vlastně je... pomalu.
-
U Smite je problém nepřehlednost.
-
-
Myslíš jako UI nebo přehlednost přímo ve hře?
-
-
Přímo ve hře. Jako jo dá se to, ale pohled "zvrchu" mi přijde pro tento žánr přesnější a přehlednější.
-
-
Osobně jsem Smite nehrál proto, že by to co se týče hratelnosti byla dobrá hra, ale spíše proto, že tam proti sobě bojují bohové, takže hlavně kvůli tématu:)
-
Pro mě je zas lepší 3rd person. Hraju hlavně střílečky takže jsem vtažen přímo do akce a mnohem lépe se soustředím. Ten RTS pohled mi přijde takový odtažitý. Ale každý preferuje něco jiného. A takhle je to vlastně stavěné. LoL a DOTA přitáhne hlavně fanoušky strategií a diablovek a Smite zase hráče co baví WoW a různé střílečky.
-
-
-
-
-
60.
-
a k čemu ti to bylo
-
Zahraj si Robocraft!
-
-
Tak to není klasická MOBA, že:) Ale včera jsem tam potkal blázna, co postavil B-Wing. Sice to létalo krkolomně, ale palebná síla slušná *1*
-
-
Na moby kasli! Robocraft je jedina cesta!!!!!
-
-
-
-
pro pobavení
Koho by zajímalo, vyšel STALKER - Lost Alpha...
http://www.moddb.com/mods/lost-alpha -
-
Nezkousel nekdo zda na to jde cestina? *7*
-
-
Nema zmysel testovat cestinu z povodnej hry, nakolko to neni povodna hra.
-
-
Zde to je rychleji ke stažení:
https://mega.co.nz/#F!FFYX0SyD!4Y_dzDPrbe5uGmIgTUPTVQ -
-
torrent http://gameupdates.org/details.php?id=5770
-
Diky moc... za info i za rychle linky. Na tohle jsem celkem zvedavy. *4*
-
-