Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Valve stále věří, že se Microsoft poddá a povolí STEAM službu na konzoli X360.

A EA stále věří, že se Valve poddá a povolí Origin službu na Steamu... :D
  • Obrazem: Grafické porovnání mezi "Ultra" a "High" grafickým nastavením PC verze Watch Dogs a video prezentující destrukci aut. 

To si delaj srandu ne ?? Vzdyt to vypada uplne ... ja nevim prumerne ?? A to i na ultra !!! A co to je s tema autama to jsou z kremenu ze tak jiskrej .... ze bych tu predobjednavku zrusil ....
    • C-BEAM
      na mňa tá grafika pôsobí sterilne, plocho... je to všetko síce uhladené, rozlíšenie textúr je dobré, modely ok ale všetko je akoby bez dotyku umelca. Musím povedať, že Infamous sa mi páči viac.
      • rozhodující je hratelnost, ne grafika, už je trapné jak pc hráči porad resi jen grafiku
        • Keyz
          Většina co kupuje tohle nesdílí. Jinak by se nikdo nepatlal s grafikou.

Navíc proč nemít oboje? Není to možné? Mafia to dokázala, staré rpg a další hry, které měli ve své době dobrou grafiku :)
        • Já to taky nechápu (a neřeší to dle mě jen PC hráči), mně se grafika líbí, počkám si na nějaké recenze, pak uvidím jestli pořídím. Blejt tu nějaký teorie nemá smysl, akorát se tim děsej ti hlupáčci co si objednali edici za 2000
          • kennyB
            "Těm hlupáčkům" je úplně jedno, co tu kdo bleje. Já mám předobjednanou klasickou verzi a je mi to taky fuk. Jen by si měli ti, co tu psali nesmysly uvědomit, že tu většinou řešili warezovou verzi.
          • C-BEAM
            "mně se grafika líbí"

prečo riešiš grafiku ?
        • o hratelnosti píše fanoušek Skyrimu.. lol
      • Infamous je úplně někde jinde. Tohle spíš vypadá jako GTA IV s hd texturama. Infamous je menší hra, proto jsem nečekal tak bohorovskou grafiku, ale tohle mě vyloženě zklamalo.
      • Keyz
        Nemá to tessellation *15*

Proto je to ploché.

Tvl GTA V vypadá v určitých ohledech lépe. Také se tam lesknou vozidla (sice asi ne tak suprově) ale jeden to na hodně starém krámu.
        • Tessellation s tím nemá absolutně, ale absolutně nic společného.

Je to prostě špatně a sterilně otexturováno. Umělecká režie taky nic moc.
          • A nasvícení scény je katastrofální (pokud to je tedy opravdu na ULTRA).
    • Keyz
      Tohle je prostě na nic.
      Bez fakt nevíš nic a blbci to schválně dávají aby si někdo myslel jak to je super.

Proč nenapíšou Ultra = takové rozlišení textur...
      Pak by bylo jasno, jako u nového Wolfa anebo modifikací pro Skyrim.

Navíc na Ultra to údajně chce 3GB VRAM. To je sice zajímavé ale na to jak vypadá? To asi vše načte předem i to co nevidíš :) To možná bude také špatné řešení a zaklínač 3 to má podle toho co říkali o mnoho lepší. I Starý Skyrim to má udělané snad lépe. Sice modifikace zaberou hodně paměti ale lze si nastavit od jaké vzdálenosti to bude vidět kvalitně.
      - Zatím snad nejlepší Engine je Cryengine. Vypadá to skvěle a lze to vybalancovat aby to jedlo většině. Případně ten upravený pro Zaklínače 3.
    • ucho
      luxusní grafika
  • Joshua
    z Arei 51 sem plynule presel na Iron Storm. Jedna z tech tezsich strilecek. Hraje tu nekdo nejakou starsi akci?

Osobne se mi Blacksite libi vic. Area 51 mi hodne pripominala prvni Halo, genericke koridory... Radeji si zahraji starsi strilecku nez ty nove pokusy Call a Batl XY. Mezi moje best akce patri napr. Blood 2, Undying i Jericho, Stalkeri, Riddick...
    • Jack1947
      Blacksite Area51 je byla asi nejdivnější a nejpromarněnější FPS vůbec, tolik obsahu možného, jak to mohlo být a oni, z tohop udělali jen takovou... obyčejnou akci ale jako kategorie B dobré a tehdy jsem to ani nedohrál zato Iron storm zde chybí... i když starší hele to by byl zrovna dobrej námět na nějaký další,další, další retro.
      • Pethulla
        Tak hlavní deviza Iron Storm byla v tom zasazení, ve všem ostatním to byl spíš průměr.

Jinak abych odpověděl i na Joshuovu otázku, vcelku nedávno jsem, nevím pokolikáté už, rozehrál Deus Ex, ale tak mě napadá, dá se to v dnešní době brát jako střílečka?
      • Já mám takový pocit, že myslí původní Area 51. Ta mě svého času hodně překvapila.
        • Jack1947
          Ta byla dobrá no... někde jí mám na DVD (myslím tu z roku 2005) zdá se mi to nebo se už takové FPS nedělají ? dneska je jen jeden musatr a podle něj se léta jede (čest Wolfensteinu) , tehdy nebyl ani Kickstart... dneska by tedy možnosti měli být větší a kde nic tu nic chybí rozmanitost.

Snad nemyslí z roku 1996 to už je dost staré... každopádně námětů na budoucí a budoucí Retra je mraky.
  • ringmancz

Windows dotazník o PC hraní

https://insidersurveys.windows.com/s3/WIP-Gamers-Survey
    • Hanzales
      Jsem jim tam vyplnil do 20 otazky :)
      Going back to the roots in regards of released product and patches. I.E. Mostly bug free (or at least gamebreaking bugs free) titles, updates with small fixes or content added and then paid "datadiscs" with proper new content. DLC works but just sometimes. Look at CD Projekt or Kunos (Assetto).
      Stop using players as betatesters (except early access which is great: Assetto Corssa, Dirt Rally). In most of the new games main menu rolling over when wheel/pedals are connected - always patched later, but most of the time it looks like only small team of betatesters is used and sometimes games are released with widespread bugs over all users. Of course not thinking about RPG openworld titles which is something else, but "regular" games.
      Vim, anglictina naprd, unava mi translator v hlave vzdycky odrovna, ono se stejne asi v tomhle smeru nic nezmeni, DLC obecne funguje velmi skvele (podle prodeju) tak nac to menit :/
    • Mart9
      Podle těch otázek to vypadá, že mi chtějí ukuchtit hru na míru. Paráda.
  • Tushan

Cz dabing do w3 byl naprosto debilni a doufám že blizz nic takového neplánuje

• RaketovyZid

The Game Awards

Projednou je velká herní akce během pracovního týdne, tak schválně, jestli se redakce pochlapí. Nebo už jedete v pátek na volnoběh a na novinky budeme čekat až do pondělí? 😀

• RE: BF vs Cod

Nah, sry link se neskopčil a já si nevšiml, každopádně http://www.youtube.com/watch?v=CHC8KJNBtw8 . Dost to sedí, klasické pře mezi Cod a BF hráči.
  • froztik

Rocket League - Rumble update

Nový update vychází příští týden 8.záři *5*
    http://www.rocketleaguegame.com/game-info/rumble/
  • Miserius

The Last of Us obdrželo v první recenzi (EmpireOnline) hodnocení 5/5, z druhé recenze (OPM UK) si odneslo...

Jenom? *15*
    • God-of-War

Larry Liberty, producent DC Universe Online, vyjádřil důvěru v novou konzoli Sony. Věří, že bude skvělou...

Přesně. Tohle si zaslouží ještě hvězdy, metály a místo v síni slávy:)
  • Jako Sheprd umí vypadat každý druhý! PaleFunnyGhost se tak rozhodla vytvořit cosplay obleček na...

Neco na tom bude. Oblecek hezky, ale jaksi ji do nej chybi to dokonale telo ktere ma EDI.:-)
    • Thorleif_cz
      Já bych řekl, že ta slečna je naprosto tak akorát...
      Boží dílo se nezapře, viďte kardinále Vlku?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit